Hetero történetek

Hirdetés


Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Történet beküldéseSzex a suliban - EdinaMindig amikor Edinával volt órám bementem a terembe előbb amikor ő is jön. Azon a napon vittem neki meglepetést.-Szia hogy hogy ilyen korán Robi?- Oda mentem és leültettem, szét nyitottam a lábát félrehúztam a bugyiját -Mit csinálsz mindjárt kezdődik az óra.- Elmosolyogtam.- Tudom, hoztam neked egy vibrátort tegnap vettem azt mondtam az eladó hogy négy fokozatos.- -És mit akarsz vele csinálni?- Kérdésre tettel válaszoltam és feldugtam neki a vibrátort.-Ne ne ne csináld.- Majd miután bedugtam neki bekapcsoltam 1es fokozatra. -Mi mit csinálsz?- -Gondoltam érdekessé teszem az órát.Álljál fel.- Nem tudott felállni majd segítettem neki, hamarosan megjött mindenki és elkezdődött az óra. -Ked ked kedves gyerekek mindenki nyissa ki a könyvét a megadott oldalnál. Én meg hogy ne tudjon hozzá szokni a fokozatra mindig gy kicsit feljebb dobtam néha kettesre néha hármasra. Majd miután vége lett az órának oda mentem hozzá, és kikapcsoltam a fokozatot. -Na milyen volt.- Kis mosolyt virítva és elégedettséget. -Vedd ki.- Kicsit gondolkodva majd a válasz. -Nem. Így fokod végig tartani az órákat.- -Majd elkezdődött a következő óra, nagyon jó volt látni hogy hogyan próbálja ellen állni az élvezetnek. A harmadik óra után mindenki kirohant a teremből én meg bent maradtam és bezártam az ajtót. Ott ült az asztalnál én meg oda mentem odafordítottam magam elé. -Na milyen volt?- -Jó.- Majd lehajolva félre húztam a bugyit és kivettem. -Nagyon jó nedves vagy.- Majd odatettem a számhoz a vibrátort és légig nyaltam. Majd felegyenesedtem.-Állj fel, fordulj meg.- Majd mikor megfordult megdöntöttem eg kicsit és beraktam a seggébe. -Emlékszel azt mondtad hogy vajon milyen lenne a Viagrát is szednék.- Laza mozdulattal kivettem zsebemből kinyitottam bevettem egyet, majd oda álltam a fejéhez és elkezdtem baszni a száját.Majd amikor már éreztem hogy kezd nagyon felállni a zászló. -Miért vetted ki?- Nézett rám mérgesen.
-Nyugi majd most meglátod mit kapsz.- Oda helyeztem a pinájához a farkam és egy nagyot löktem bele. -ÁÁÁ- halk sikítás. -Na mi baj?- Majd kivettem félig. -Semmi csak váratlan volt.- Majd nagy iramban és erősen elkezdtem benne mozogni, a jobb kezemmel pedig elkezdtem morzsolni meg nyomkodni a mellét, a másik kezemmel a távirányítóval izgattam a segglukában a vibrátort. Éreztem hogy nagyon kész lesz mindjárt.
-Iiigen!!- Hallani meg látni isteni volt hogy elélvezett. Majd én is rá egy kis idővel teleélveztem a pináját, nagyon nagy adagot lőttem bele. -Ez isteni volt.- És elnyúlt az asztalon, kivettem a farkam ami csak úgy meredt az ég felé, kivettem a vibrátort a seggéből és a szájába raktam hogy szokja és nyalja. -Szorítsad össze a segglukad.- Parancsoltam rá. Amikor próbáltam benyomni nem sikerült majd jó erősen sikerült.
-ÁÁÁÁÁ- hangot nem kímélve ordította el magát . Majd vad iramban elkezdtem baszni Edinát nagyon jó hallani hogy tetszik neki, majd egy kicsit kivettem és oda mentem az arcához és az hajába kentem a farkam majd vissza mentem és újra összeszorította a segglukát és megint felkiabált. Nagyon erősen elkezdtem baszni,közben mindennek elmondtam(gyerünk te retek ribanc, büdös kurva gyerünk,te szakadt lotyó)láttam rajta hogy nagyon tetszik neki éreztem hogy mindjárt elélvezek majd még gyorsan rákapcsoltam és kirobbantam szó szerint.-Gyerünk ürítsed !!!Ne sajnálj!!! - Ezt nagyon jó volt hallani közben, még ürítéskor is még nyomtam néhányt. Amikor végeztem kivettem a farkam, és amikor kivettem kijött egy kis geci a seggén. -Látom sokat ürítettél?- Én meg csak mosolyogtam. -Igen majd odaraktam a vibrátort és rá kentem egy kisit és beraktam a szájába gecis vibrit. Élvezettel nyalta le, amikor készen volt ott feküdt az asztalon. Nekem még mindig állt. Oda mentem az asztalomhoz és kivettem az üveges vízet és egy palackot dugót kinyitottam oda mentem a seggéhez szét nyitottam és kicsurogott egy kis geci le a lábán élvezet volt látni, rá kezdtem az mutató ujjamra és leszopta róla majd mikor vége lett a kitörésnek odatartottam az üveget és beleöntöttem a vizet. -Ne ne csináld.- Én erre csak öntöttem, olyan az vég felét öntöttem bele és v egy dugót dugtam a seggébe.
-Ne ne csináld.- Kérlelt kedvesen és aggódva.
-Nyugi mindjárt tanítás.- Majd oda mentem a fejéhez és odaraktam a farkam és nagy iramba jó mélyre elkezdtem baszni a száját, élvezet volt hallani hogy köhög de nem hagytam abba majd inkább jó alaposan rá kapcsoltam és láttam hogy már folyik az orra és sír én meg kivettem egy percre.
-Ne ilyen erősen - Én meg nagy erővel benyomtam és majdnem elhányta magát fuldoklott gyorsan kivettem és gyorsan a földre kutyapózba volt és elhányta magát. Élvezet volt nézni megfogtam a haját és megint a szájába raktam a farkam és nagy iramba basztam szájba már éreztem hogy mindjárt megy a folyadék,majd kicsit kivettem és nagyon lenyomtam a torkán és beleélveztem,már nagyon köhögött majd láttam hogy folyj ki az orrán. Mikor végeztem kivettem ő meg csak hányt még egy sort én a farkamat a hajába töröltem. -Jó volt.- Mikor megtörölte a száját és felállt. Nagyon kész volt megpróbált felállni de nem bírt megfogtam a hónaljánál fogva feltettem a asztalra és nyitottam a lábát, kivettem a vibrit és betettem neki a farkam és nagy iramba dugtam meg, láttam rajta hogy már nem is tudja mi van,elkezdtem harapdálni a mellét hallottam hogy nyöszörög majd nem rá kis időre beleélveztem nagyon sokat ürítettem bele. Majd elraktam a farkam és a táskámba raktam a vibrit. -Na milyen volt?- Néztem rá mint egy ribancra.-Nagyon jó volt, ilyen még soha nem volt velem.Jól csináltad.- Majd felállt összeszedte magát, nyitott a termet és látta diákokat akik tanakodva nézték mi van idebent hogy a tanárnő nagyon rosszul néz ki elment wcre. -Sziasztok, mi a helyzet?- Kérdeztem rá. -Mi kint várunk.Mi történt? - -Rosszul volt én meg ott voltam és segítettem neki.- Benézett a terembe egy diák és hívta a takarítót. Fél óra múlva kicsengetek és vége volt az óráimnak. -Gyere be a terembe Robi.- Bezárta az ajtót.
-Még egy menet?- -Nem. Nagyon köszönöm hogy úgy bántál velem mint egy büdös kurvával. Szeretném majd gyakrabban.- -Erre oda mentem hozzád és letérdeltem elé felhajtottam a szoknyáját levettem róla a bugyit és nagyon erősen és kíméletlenül kinyaltam és ujjaztam, éreztem a geci szagát ami beleélveztem. Nagyon gyorsan nyaltam és jó mélyre.-Csináld csak gyerünk mutasd meg nekem ki a főnök.- És rá nyomta erősen a fejem.Majd egy kis idő bele is telt és elélvezett és én meg ittam nagyon finom volt. És összerogyott.-Köszönöm.- Majd mind a ketten elindultunk kifelé. -Elvigyelek?- -Meg fokok ezért dolgozni.Véletlen szex történet:


Remekül kezdődött ez az év


Unalmasnak ígérkezett a Szilveszter, sehova nem voltam hivatalos, de igazán kedvem sem volt menni sehova, egyedül a tüzijátékra voltam kíváncsi, ezért is jött kapóra egy barátom kérése, hogy ha nincs más dolgom, segítsek neki cipekedni. A Kodály köröndnél egy házibuliban ő les....

Anyós baszás


Körülbelül egy éve voltam nos. Volt egy kis lakásunk Budán, és boldogan éltem a feleségemmel. A szexszel soha nem volt semmilyen problémánk, úgy is mondhatnám jókat kúrtunk. Hetente 4,5-szer. Szerettem ot soha nem jutott eszembe hogy megcsaljam.Aztán egyszer csak azzal az ötlettel ....

Az erotikus történetek címkéi :
alázás | labaimat | kellemetlen | gecizve | posta | a leszbikus tanárn | családi szexes | hamupipőke | auguszt | szoptam a mikulás | oda illesztettem | első ujjazás | oráé | fasz kell neki | park | whisky | taxis | bugyis | tĂŠka | 12 ê | pötty | 984 | afrikába | tanfolyam | négy láb |

Reklám


Kereső

Szex történet kereső


Ezeket olvastad már?


Szextörténet keresésekAz oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.