Hetero történetek

Hirdetés


Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Történet beküldéseZenész faszt szoptamZenész faszt szoptam

- A francba!- kiáltottam, és az egyik pólómat a szekrényembõl kihúzva az ágyamra dobtam.- Ezt se most fogom felvenni.


Már hetek óta készültem egy koncertre. Ilyenkor mindig hosszabb ideig megválogattam, hogy mit vegyek fel, ugyanis a szólógitáros-énekesbe halálosan beleszerettem. Szûz voltam, de neki bármikor odaadtam volna. Mikor végre megtaláltam a megfelelõ ruhadarabokat (egy sárga, mélyen kivágott póló, fehér csõnadrág, és hozzá aranyszínû szandál), gyorsan elmentem lezuhanyozni. Ezután felöltöztem, halvány sminket tettem, és indultam is. Nem volt messze tõlünk, így pár perc alatt oda is értem. Mikor bementem azonnal megismertek, és be is engedtek, mivel a zenekarhoz tartozom. Lassan el is kezdték a zenélést, mire a színpad elé mentem, és végig táncoltam. Nagyon jó számokat választottak, szinte az összes kedvencemet elõadták. A koncert végén muszáj volt odamennem az énekeshez, bár fogalmam sem volt, hogy mit mondok majd neki. Egyre csak közeledtem felé, háttal állt nekem, így nem láthatott. Mikor megérintettem a vállát, megfordult, majd értetlenül rám nézett. Ovis korom óta ismer, de már évek óta nem látott, így elõször nem ismert meg, de aztán felderült az arca.


- Szia baba, te vagy az? Jól megnõttél, fel se ismertelek.- mondta picit becsípve (szokás szerint), és egyenesen a dekoltázsomat bámulta. Na igen, tipikus férfi, de engem nagyon izgatott.


- Igen én vagyok.- mosolyodtam el, és picit elõrehajoltam, hogy melleim még jobban kilátszódjanak, amiket még mindig csak nézett. Láttam rajta, hogy imádja, így kacéran elmosolyodtam.- Nagyon jól voltatok a színpadon.- folytattam a beszélgetést.


- Köszi.- mosolyodott el.- Te is nagyon szexi voltál.- mindketten elmosolyodtunk.


- Na én megyek az asztalomhoz, majd még látjuk egymást, szia.- köszöntem el, és remegõ lábakkal sétáltam el. Eszméletlenül helyes volt, bár az apám lehetne. De valamiért furcsa érzésem támadt, mintha valaki követne. Hártanéztem. Õ volt az, és egyértelmûen utánam sietett. Megálltam, õ is velem szembe.


- Valamit még elfelejtettem mondani.- mondta, és vállaimnál fogva a falhoz tolt.- Kurvára szexi vagy!- ezzel egész testével közel hajolt hozzám, megfogta a tarkómat, és a mellkasához szorította. Hirtelen megszûnt létezni számomra a világ, hallottam a szívdobbanását, és éreztem bõrének finom illatát, és lélegzetvételét. Még sosem voltam ennyire közel férfihoz, sem testileg, sem pedig érzelmileg. Becsuktam a szemem, és csak rá koncentráltam, élveztem minden vele töltött pillanatot. Percekkel késõbb szétváltunk, és egymás szemébe néztünk. Õ többrevágyóan mosolygott rám, én viszont meglepetten néztem rá. Meg voltam illetõdve, de nem féltem. Tudtam, hogy nem lenne képes bántani, vagy bárhogy ártani nekem, mivel már évek óta ismer. Fogalmam sem volt, hogy mit tegyek, de egy biztos: borzasztóan megkívántam õt. Nem jutottam szóhoz, nem tudtam, mit kéne mondanom. Õ lassan arcával egyre közelebb hajolt az enyémhez, biztos voltam benne, hogy meg akar csókolni. Kicsit elbátortalanodtam, mivel még sosem csókolóztam, nem tudtam, mit kéne csinálnom, és hogy mennyire leszek ügyetlen, vagy kiábrándító. Tudtam, már csak másodpercek választanak el a kritikus pillanattól. Mélyen egymás szemébe néztünk, az õ világosbarna szemei gyönyörûek voltak. A szemei mosolyogtak, majd becsukta õket, velem együtt. A másodperc töredéke múlva éreztem forró ajkát az enyémen, isteni érzés volt, felejthetetlen! Észrevette a tapasztalatlanságom, így lassan az alsó ajkammal kezdett játszadozni a szája, miközben a kezeimet a fejem mellé szorította a falhoz. Kiszolgáltatottnak éreztem magam, ami nagyon tetszett, és felbátorodva visszacsókoltam. Ezután éreztem, hogy az ágyékát az enyémhez érintette, majd lassan mozgatta is. Szája még mindig az enyémmel játszadozott. Kezeimet összefogta egy kézzel a fejem fölött, majd szabad kezével a cicimet kezdte simogatni. Beleborzongtam, annyira jó volt. Kis idõ múlva szétváltak az ajkaink, és hálásan néztem rá. Nem tudtam megszólalni. Teljesen meglepett voltam. Láttam, hogy õ a nadrágjához nyúl, akkor vettem észre, hogy szerszáma már teljesen felállt a tenyere, és persze a nadrágja alatt. Annyira fel voltam izgulva, hogy a légzésem már minden volt, csak szabályos nem, biztos voltam benne, hogy ha megszólalok, hogy a hangom remegni fog, és vékony lesz. Ehelyett õ szólalt meg:


- Gyere velem!- mondta, és szorosan magához ölelve az utcára sietett. Az ajtón kilépve megcsapott a hideg esti, õszi szél, és hozzá bújtam, õ pedig még szorosabban ölelt magához. A zenekar kisbusza felé igyekeztünk. Ott farmerja zsebébõl villámgyorsan elõhalászta a slusszkulcsot, és kinyitotta a kocsi rakterét. Bent két gitár volt lefektetve, tokban. Õ belépett a sötét raktérbe, és kezemet fogva óvatosan maga után húzott. Én utána mentem, majd bent szembefordult velem, és lassan újból megcsókolt. Forrón, és érzékien.


- Kicsim, olyan érzéseket fogok neked okozni, mint még soha senki.- mondta, és hátulról átkarolt, majd a melleimet kezdte simogatni, elõször ruhán keresztül. Csodálatos érzés volt, azelõtt még soha senki nem fogta meg õket. Majd benyúlt a pólóm mély kivágásába, és most már akadálytalanul a cicimet kényeztette. Odalent már elönött a nedvesség, és idõnkét megvonaglottam. Fejemet átrahajtottam a vállára, megfogtam a karjait, és csukott szemmel simogattam õket. Láthatóan õ is élvezte, és lassan arcon csókolt hátulról. Egyre jobban feltüzelt bennünket a vágy, tudtam, hogy akarom õt. A cicimrõl lassan áttért a hasamra, majd egészen le a szeméremcsontomig, és azt simogatta. Kis idõ múlva szembefordult velem, és a szemembe nézve elmosolyodott.


- Imádlak, bébi.- mondta halkan, és nagyon finoman ismét szájon csókolt.


- Én is téged.- válaszoltam, és szembefordulva vele a szemébe néztem. Gyönyörû szemei voltak, nem lehetett nem nézni õket. Átölelt, és lassan elkezdte lehúzni rólam a pólóm. Végül ott álltam elõtte melltartóban és nadrágban, míg õ a cicimet nézte. Rettenetesen felizgatott vele. Hozzáléptem, és a pólója alatt a hasát kezdtem simogatni, majd egészen fel a mellkasáig, miközben megcsókoltam. Lassan levettem én is a pólóját, és csukott szemmel átöleltem. Miután szétváltunk furcsán nézett rám.


- Kicsim... Volt már a szádban... pénisz?- kérdezte zavartan.


- Még nem.- feleltem. Éreztem, hogy elvörösödtem, tudtam, hogy nem ezt a választ várta.


- És szeretnéd?


Nem tudtam, mit válaszoljak. Persze, hogy szeretném, de azért picit még idegen volt a gondolat. Mi lesz, ha nem tetszene valamelyikõnknek? De gyorsan döntöttem.


- Igen.- mondtam határozottan, és mélyen a szemébe néztem.


- Jól van.- válaszolta suttogva, és jobb kezét az övére tette, míg a ballal az arcomat simogatta. Majd bal keze lassan áttért a tarkómra, majd a vállamra, és letérdeltetett maga elé. Biztatóan rám mosolygott, és az övét kezdte kicsatolni. Mikor kicsatolta, a sliccét húzta le, és elõvette hatalmas, kõkemény szerszámát. Furcsa érzés kerített hatalmába, a puncim kellemesen bizseregni kezdett, alig bírtam ki, hogy ne nyúljak magamhoz.


- Meg... megfoghatom?- pirultam el.


- Persze.- mosolyodott el, megfogta a kezem, és rátette a farka tövére. A kezem még mindig nem engedte el, és lassan verni kezdte. Jobb kezével megfogta a tarkóm, és óvatosan maga felé húzott, a szerszáma már csak pár centire volt az arcomtól. Majd a makkja a számhoz ért, mire én engedelmesen kinyitottam, és bekaptam a makkját. Az meleg volt, és hatalmas. Éreztem, ahogy a fejemet egy helyben tartva a csípõjével egy aprót lökött lassan, amitõl még beljebb csúszott a számban.


- Kérlek, ne harapj!- simogatta meg a homlokom. Nagyobbra nyitottam a számat, természetesen nem akartam neki fájdalmat okozni. Míg bal kezével a tarkómat fogta, a jobbal megfogta a bal kezem, és a heréit kezdte simogatni vele. Kis idõ múlva hagyta, hogy egyedül folytassam, és izgatóan sóhajtozott hozzá, aminek hatására nem bírtam tovább, egy picit megsimogattam magam nadrágon keresztül. Õ látta, és elmosolyodott rajta. Mikor láttam, hogy észrevette, azonnal elkaptam a kezem, és inkább a cicimet kényeztettem.


- Nyugodtan folytasd, teljesen felizgatsz vele.- mondta, és mosolyogva a szemembe nézett. Ettõl felbátorodva meglazítottam a farmerom övét, és lassan, érzékien a csiklómhoz értem. Az teljesen nedves volt, és mikor látta, ahogy megvonaglottam, mikor hozzámértem, becsukott szemmel felsóhajtott. Ezzel egy idõben lökött egyet a csípõjével is, és keze a tarkómról a fejtetõmre tévedt.


- Nyald végig nyugodtan.- mondta, és kezét ismét a tarkómra tette, és a fejemet úgy irányította, hogy az egész szerszámát hosszában végignyaljam, és így is tettem, aminek újabb mély, erotikus sóhaj lett az eredménye. Ezután a makkját kezdtem szopogani, amit mindketten nagyon élveztünk.


- Ah, igen bébi, szopjál!- mondta, és csípõjével nagyot lökve tövig tolta a számban a péniszét. Ekkor éreztem, ahogy az lüktetni kezd, és hatalmas erotikus sóhajtozások és nyögések között a számba élvezett. Meglepõdtem. Szó nélkül lenyeltem, aminek láthatóan nagyon örült, de rengeteg sperma jött, és képtelen voltam mindet lenyelni, egy kevés a melleimre is folyt.


- Nagyon ügyes voltál.- mosolygott rám, és megsimogatta a fejem.- De most én kényeztetlek téged.


Ezzel felkarolt, megcsókolt, és a melltartómat kezte kicsatolni. Mikor sikerült, habozás nélkül levette, és belecsókolt a köldökömbe. Én átkaroltam a fejét, mire õ óvatosan hanyatt fektetett a raktérben, és a számtól kezdett csókolni lefelé. Mikor elérte az egyik cicimet, úgy éreztem, már közel voltam a beteljesüléshez. Nyelvével lassan játszani kezdett az egyik bimbómon, míg a másikat az ujjaival izgatta. Felejthetetlen volt, imádtam, ahogyan õt is. Lassan egyre lejjebb tért, nyelve már a köldökömet érintette, és én egyre csak sóhajtoztam a kéjtõl. Hirtelen abbahagyta, és az övemet kezdte kicsatolni. Nagyon óvatos volt, már alig vártam, hogy lekerüljön rólam a nadrág. Mikor ez megtörtént már csak a fehér franciabugyim volt rajtam, amit szintén gyengéden vett le rólam. Láttam, amint hosszasan gyönyörködik a testemben, és ez is rendkívül felizgatott. Pár perc múlva a szemembe nézett, és érzékien megcsókolt. Aztán éreztem meleg ujját, amint a hüvelyem bejáratát végigsimítja, és pár centire be is tolta. Apró sóhaj tört fel belõlem, és kétség fogott el, mi lesz, ha itt hagy, mert szûz vagyok? De az arcán nem tükrözõdött semmiféle ellenszenv, csupán kacéran mosolyogva izgatott tovább. Apró puszit adott a csiklómra, amibe egészen beleborzongtam, majd nyelve a pöckömmel kezdett játszani, de profi módon. Isteni érzés volt, szinte alig bírtam megállni, hogy ne izgassam magam én is. Egyre szaporábban vettem a levegõt, néha már a padlót markolásztam, annyira jó volt. Lassan az ujja a csiklómmal kezdett játszani, míg a nyelvével a hüvelyemet izgatta, és végre elértem a csúcspontot, ahonnan nincs visszaút, halk kiáltással élveztem el, mire õ is kéjesen nyögött, és rám nézett.


- Jó volt, picim?- mosolyodott el, majd felálltunk, és láttam, hogy újból merev farkát fogja, majd a hátsózsebébõl egy steril óvszert vett elõ, kinyitotta, és rám nézett.


- Szeretnél segíteni?- kérdezte, és kacéran elmosolyodott.


- Igen.- mondtam halkan, és közelebb lépve megfogta a kezem, és azzal felhúzta a gumit.


- Nagyon izgató vagy, imádlak!- mondta, és csókolni kezdett mindenhol, majd ismét hanyatt fektetett, és a csiklómat a szerszámával izgatta. A gumi síkos volt, és nagyon kellemes. A csípõjével lökött egyet, amitõl a farka a csiklómon végigsiklott, és hanyatt vetett fejjel sóhajtoztam. Ekkor éreztem, hogy kellemesen meleg keze a mellemmel kezdett játszadozni, míg kõkemény farka a csiklómat izgatta, szinte a túlvilágon éreztem magam a gyönyörtõl. Aztán éreztem, hogy a szerszáma lejjebb csúszik, és már a hüvelyem bejáratát izgatja, és egy hajszálnyira be is tolta. Még nem érte el a szûzhártyámat, de már kellemes, feszítõ érzés volt, belül remegtem az izgatottságtól.


- Szeretnéd?- kérdezte komolyan.


- Persze, mindennél jobban!- feletem, mire még beljebb tolta. Éles fájdalom hasított belém, a könny ellepte a szemem, de éreztem, hogy még mindig megvan a szûzhártyám, és lassan kihúzta belõlem a farkát, és újból betolta, most picivel erõsebben. Az elõzõhöz hasonló fájdalmat éreztem, és ismét csak a könnyfátyolon keresztül láttam, de éreztem a lélegzetvételét, és azt, hogy milyen gyengéd velem. Felkiáltottam fájdalmamban, mire õ azonnal az ajkaimra tapaszotta az övét, és nyelve vad táncot járt az enyémmel. Egy utolsót lökött a csípõjével, mire mindketten szinte egyszerre lélegeztünk fel. Ismét kihúzta belõlem a szerszámát, amint a gumi egy picit véres volt. Levette, és odébbtette, majd egy újat vett elõ, és gyorsan, hozzáértõen felhúzta, és folytatta tovább.


- Jól van kicsim, minden rendben van.- suttogta, és újból belémhatolt. Csak annyira, mint elõbb, de már nem fájt annyira, még élveztem is. Egyik kezével a cicimet simogatta, míg a szájával a nyakamat, vagy néha a számat csókolta. Éreztem testének minden mozdulatát, testünk egyszerre mozgott, tökéletes összhangban. Idõnkét egy-egy kéjes, erotikus sóhajok is elhagyták aljainkat, de a csendet ezen kívül semmi sem törte meg. Majd hirtelen ismét elöntötte a testem a bizsergés, remegni kezdtem, körülöttünk megszûnt minden, csak ketten voltunk, õ és én. És a csodálatos érzés, az orgazmus hulláma, ami egyszerre mindkettõnket elért. Szinte egyszerre, hangosan élveztünk el.


- Hú bazdmeg!- hallottam mély, férfias hangját, majd még egyet lökött a csípõjével, és felállt. Lehúzta a spermájával teli gumit, de még a szerszámán is maradt egy kevés. Lazán odadobta az elõzõ mellé, majd a farkát megfogva rám nézett.


- Letisztogatnád?- kérdezte szinte parancsolóan.


- Persze- mondtam, és elé térdelve kezdtem lenyalogatni. Finom édes íze volt, egy pici keserûs beütéssel, mivel eléggé sokat cigizett, meg ivott is. Mikor már lankadó szerszáma a lehetõ legtisztább lett, felegyenesedtem elé, és átöleltem. Amíg hosszasan csókoltam, õ a sliccét húzta fel, majd végigsimított a kielégült puncimon, amire megvonaglottam, és a derekamnál fogva magához húzott.


- Isteni voltál.- mondta, majd felöltöztetett. Minden ruhadarab elõtt egy apró puszit adott a testrészeimre, majd mikor végeztünk, õ felvette a használt gumikat a földrõl, kimentünk az utcára, bezárta a kisbusz rakterét, elhajította az óvszereket, és visszament a koncertterembe. Én hosszasan néztem utána, majd mikor eltûnt a teremben, hazaindultam.

http://szextortenetek.atw.huVéletlen szex történet:


A haver mugbaszta a nejem
Andrással, gyerekkori barátommal már régen találkoztam. Katival, a feleségemmel a Balatonnál nyaraltunk, amikor összefutottunk vele Keszthelyen. A feleségem negyven éves, dekoratív nő, András szeme hosszan elidőzött formás alakján. Délután, már az asszony nélkül....

Leszbi sztori


Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy kicsit bonyolult lányka, aki már régóra észrevette magán, hogy érdeklődik a női szépség iránt is. Volt is pár barátja, aki tudott erről, köztük eggyel, akinek a kedvese, Anita hasonlóan gondolkozott. Sokszor dumcsiztak át estéket pajz....

Az erotikus történetek címkéi :
18éves | marcsi | kantej | 12 volt | irèn | tizennyolc | dugja | szoros | sok faszt | leszólitott egy idősebb n |

Reklám


Kereső

Szex történet kereső


Ezeket olvastad már?


Szextörténet keresésekAz oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.