Hetero történetek

Hirdetés


Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Történet beküldése

Pisiszex szülinapraRégóta izgat a pisiszex gondolata; jó ideje gondolom, hogy nincs izgatóbb látvány egy puncinál, amelyből épp előtör a pisi – mindegy, hogy a vécécsészébe, fürdőkádba, egy másik puncira vagy éppen egy álló faszra csorog, a lényeg maga az amúgy is gyönyörű punci, amely még százszor annyira izgatóvá válik a belőle kicsorduló pisitől. Barátnőm szerencsére meglehetősen nyitott a szexuális életünkkel kapcsolatban, így többször láthattam már, ahogy terpeszben a vécé fölé áll, és miközben kezdődő merevedésemet nézi, kíváncsi pillantásommal a punciján könnyít magán. Nem egyszer térdelt ezután elém – ilyenkor ahogy a szájába veszi a farkamat, néhány mozdulat, alig pár nyelvcsapás után a szájába élvezek.
Nemrégiben a születésnapom megünneplésére készültünk, s ő előre elmondta: aznap este azt kérhetek, amit csak akarok, és ő megteszi. “Tied lesz a puncim és a fenekem is, bármikor kinyalhatsz vagy megdughatsz, de ha azt szeretnéd, csak eléd térdelek és leszoplak” – súgta a fülembe, miközben forrón izzó punciját dörgölte a farkamhoz.
Ahogy eljött a várt nap, egy fekete csipketangában, hozzá illő harisnyatartóban és harisnyában fogadott – más nem volt rajta. A születésnapi torta elfogyasztása után rögtön az ágyra fektettem, és végigcsókoltam először a nyakát, majd a mellkasát és a melleit, majd ahogy egyre nagyobbakat sóhajtott, s egyre gyorsabban szedte a levegőt, lejjebb haladtam, és finoman megcsókoltam a hasát, bugyijától megszabadulva pedig gyönyörű, fazonra igazított szemérmét, majd nagyajkait is. Végül egy csókot leheltem a csiklójára, és egyre lejjebb haladva végigcsókoltam a kisajkai minden milliméterét. Mire nyelvemmel közéjük hatoltam, már érezhettem a punci édeskés ízét. Ekkor megfogta az egyik kezem, és lassan a bejárathoz vezette. Tudtam, mire vágyik, és lassan beledugtam egy ujjam a hívogató barlangba, lassan átmasszírozva a falát. Ahogy közben a csiklóját csókolgattam és a nyelvemmel simogattam, benyálaztam még egy ujjam, és ezt is a hüvelybe vezettem. Rövid ideig dugtam két ujjal, majd abbahagytam, és elővettem a síkosítót és a gésa – golyókat. A nyögdécselést hallgatva lassan végigsimítottam punciján az egyik golyóval, majd óvatosan bedugtam a bejáraton mind a kettőt. Néhányszor végigsimítottam a síkosítótól csillogó punciját, majd becsúsztattam az ujjam, és gyengén egymáshoz ütöttem benne a két golyót.
– Gyere – mondtam neki, és a számítógéphez vezettem. – Olvass valamit!
Leült a székbe, és megnyitotta kedvenc pornótörténet – oldalát. Figyeltem, ahogy simogatni kezdi saját punciját, s ahogy egyre inkább kipirul az arca olvasás közben, talán öntudatlanul mozgatja a csípőjét, hogy érezze, ahogy odabent egymáshoz ütődnek a kis golyók, átmasszírozva ezzel a punciját. Szemben ültem vele, és bár még nem akartam elélvezni, a látvány miatt hamar én is simogatni kezdtem a farkam. Egy idő után látszott, hogy nem tud már a történetre figyelni. Lehunyta a szemét, egyre vadabbul simogatta magát, majd néhányszor összerándult a teste a gyönyörtől.
Pihegett egy kicsit, majd kinyitotta a szemét, és csábos pillantást vetett rám.
– Szeretnéd, hogy megdugjalak? – kérdeztem tőle.
– Igen – mondta kacéran, és hozzám lépett -, de nagyon kell pisilnem. Esetleg… szeretnéd nézni? – dörgölte hozzám a melleit. Érezve reakciómat, a fülembe súgta: – Gyere, vedd ki akkor golyókat!
A fotelre ültettem. Lábait szélesre tárta, megmutatva ezzel az előző maszturbálástól még csatakos punciját. Megkerestem a gésa – golyók madzagjának már nem csak a síkosítótól nedves végét, és szépen lassan húzni kezdtem magam felé. A kis labdák és a bennük lévő golyók mozgását érezve újra nagyobbakat sóhajtott, majd azon a ponton, ahol elengedett izmainak szorítása, mind a kétszer felnyögött. Végül felállt, és a fürdőszoba felé indult.
Leült velem szemben a kád szélére, kitárta lábait, és hátradőlt, hogy lássam ajkait is. Leguggoltam, hogy szemem nagyjából egy magasságban legyen a csiklójával, s ő már el is kezdett pisilni. Az aranyló cseppek először végigfolytak a kisajkain, és popsijáról csöppentek a kádba, majd ahogy a sugár erősebb lett, ereje szétnyitotta az ajkakat. Csodálatos látvány volt: egy hihetetlenül szexi nő a harisnyatartóval, csipkeharisnyái között egy tökéletes puncival, s én a legjobb szögből figyelhettem a belőle zuhatagként előtörő pisit. Kőkeményen állt a farkam, s tudtam, hogy ha csak hozzáérnék, azonnal elélveznék.
Gyengéden letöröltem a puncijáról és a fenekéről a pisicseppeket, és kisegítettem a kádból. Ránézett a türelmetlenül meredező farkamra, és megkérdezte:
– Szeretnéd, hogy leszopjam?
– Más terveim vannak – feleltem, és visszavezettem a fotelhoz. Nekem háttal felmászott rá, két lábát a két karfára tette, és hátratolta punciját.
– Nyalj ki! – kérte.
Nem kellett kétszer mondania: mögétérdeltem, és nyelvemmel megérintettem csiklóját, majd végignyaltam a kisajkait. Amikor hallottam, hogy felgyorsul a légzése, nyelvemet puncijába dugtam, s ki – be húztam, mintha dugnám vele. Újra végignyaltam az ajkait, de most nem álltam meg a bejáratuknál: lassan benyálaztam a popsija lyukát is. Néhányszor belenyaltam a lukba, majd körözni kezdtem rajta a nyelvemmel. Ahogy éreztem, hogy az izmok ernyednek valamicskét, pár milliméterre beledugtam a nyelvemet.
– Gyere, dugj meg – nyöszörögte ő. Benyálaztam a farkam, majd hogy keményebben álljon, néhányszor hozzádörgöltem a puncihoz – hangos sóhajtás volt a jutalom – és a popsijához is. Én sem bírtam már tovább várni, beléhatoltam és lassan dugni kezdtem. Előrehajoltam, megcsókoltam a hátát, majd benyálaztam az egyik ujjam, és előrenyúlva simogatni kezdtem a csiklóját. Mikor már vadabbul mozgatta a csípőjét, elvettem a kezem a puncijáról – ő azonnal odanyúlt, és simogatni kezdte magát -, alaposan benyálaztam a hüvelykujjam, és körözni kezdtem vele a feneke lyukán. Ahogy közeledett az orgazmusa, záróizmai is elernyedtek, és én becsúsztattam a popsijába először az egyik, aztán a másik hüvelykujjamat is, és hol a bejáratot masszíroztam velük, hol az ujjammal dugtam a seggét. Éreztem, hogy ettől még jobban felizgul, és valóban: hamarosan mélyen a farkamra húzta magát, megfeszült a teste, és néhány hangos kiáltással elélvezett. Fél percig még lassan dugtam a punciját, de aztán kihúztam belőle egyre türelmetlenebb farkamat, és segglyukához illesztettem a makkom. Felvettem a síkosítót, bekentem vele a farkamat és az ő fenekét is, majd finoman masszírozni kezdtem a makkommal a hátsó bejáratot. Egyre nagyobb nyomást fejtettem ki rá, majd lassan becsúszott a fenekébe. Vártam egy kicsit, hogy elernyedjenek az izmok, majd újra tolni kezdtem előre a farkam. Mikor már majdnem teljesen a seggében voltam, láttam, hogy újra simogatni kezdi a punciját. Éreztem, hogy nem bírom már sokáig ezt a rengeteg hatást: a maszturbáló nő látványát, a farkam által szétfeszített segglyukat és korántsem utolsó sorban a mindig feszes, szűk és vadító érzést a farkam körül.
Mintha kitalálta volna a gondolataimat, azt suttogta:
– Gyere, élvezz bele a popsimba!
Valóban nem bírtam tovább: még mélyebbre taszítottam a seggében a magam, és éreztem, hogy már nincs megállás: szinte öntudatlanul vadabbul kezdtem dugni a popsit, közben éreztem, ahogy hatalmas mennyiségű ondót lövellek a popsija mélyére – és ettől a tudattól csak még hosszabbra nyúlt az élvezet. Ahogy kihúztam belőle a farkam, szinte rázuhantam a fotel karfájára.
Pihenésképpen teleeresztettük a kádat, fogtunk egy üveg bort, és belemerültünk a forró vízbe. A békés hangulatban már – már természetesnek tűnt, ahogy néha végigsimította a punciját, megmarkolta a farkam, és megvárta, hogy alig – alig mozgó kezében megkeményedjen, vagy amikor én tapintottam ki a vízben is érezhetően nedves punciját.
Ahogy fogyott a bor, éreztem, hogy valamivel feszültebb lesz.
– Egyre jobban kell pisilnem – mondta -, és nem tudom már sokáig visszatartani. – Mindenestre azt megitta még, ami a poharában volt.
Amikor láttam, hogy nem bírja már tovább, megcsókoltam, és kihúztam a dugót. Felállt, kicsit összeszorította a combját, és ahogy én is felálltam – várva, hogy lefolyjon a víz -, lehajolt, és szopni kezdte az akkor már lankadt farkamat. Hamar újra megkeményedett – többek közt attól a gondolattól is, ami rá várt -, nagyjából ugyanakkor, amikor lefolyt az összes víz. Visszafeküdtem a kádba.
– Gyere, guggolj ide – kértem, és kezét fogva úgy irányítottam, hogy puncija épp a farkam fölött legyen. Már ez a látvány is meglehetősen izgató volt, de ebben a pillanatban nagy erővel előtört a puncijából a régóta visszatartott pisi. A farkam lüktetett: nem csak a gyönyörű látvány, de az aranyzuhany melege is fokozta az amúgy is robbanásig feszült izgalmat. Nem bírtam magammal tovább: megragadtam a farkam – ezáltal a kezem is részesült a még mindig ugyanolyan erős sugárban záporozó pisi melegéből -, és verni kezdtem. Képtelen voltam betelni az addig csak filmen látott látvánnyal: a gyönyörű nő a farkam fölött guggol, kisajkait szétválasztja az előtörő, halványsárga pisi, s a zuhatag melegséggel tölti el a farkam, a kezem, a hasam, a combomat és a golyóimat. Valamivel lejjebb ereszkedett, s így az izgató folyadék mellett farkamon érezhettem puha és nedves pinájának húsát is. Mindettől néhány rántás alatt újra elélveztem olyan erővel, mintha nem fél órával ezelőtt lőttem volna tele ondóval a fenekét, s így a geci összekeveredett az utolsó pisisugarakkal. Szinte elaléltam az élvezettől.
Amikor mindketten felálltunk, megfogta az alig lankadó farkamat, gyengéden megszorította, megcsókolt, és a fülembe súgta: Boldog születésnapot!
Beküldő:PisiNikiVéletlen szex történet:


Ötvenöt évesen


1994-en történt, mikor nyugdíjba mentem. 55 évesen, 10 éve elvált nő voltam. Szexuális érdeklődésem, hm. . egy kicsit maradi. Két partnerem volt a 10 évben, de abban semmi érdekes nem volt Nem akartam a nyugdíjaztatást, de nem volt más választásom. A pénz kevés volt, keresgélte....

Székely szex történet - Magda


16 év házasság alatt egyetlen férfi volt az életemben, a férjem. Előtte volt meg egy komolyabb kapcsolatom, de ezen kívül nem volt más férfi az életemben. 15 éves lányom már nem kötött le, mint akkor, amikor még kisgyerek volt. Egyre több időm jutott magamra. Férjem, vezető be....

Az erotikus történetek címkéi :
tiniszex | fajtalankodas | talpamat | szeretem a pasikat | elhanyagolt | női bugyi | kĂŠm | sebváltó | ártatlan | 22 centis |
Reklám


Kereső

Szex történet kereső


Ezeket olvastad már?
Szextörténet keresések

Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.