Hetero történetek

Hirdetés


Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Történet beküldéseTörténetem egy hobbykurvávalA történet valamikor öt éve kezdődött . Ültem a munkahelyemen és nézegettem az Internet nyújtotta világot. Mivel a cégem gépei korlátozott hozzáférést biztosítanak és a szexet vagy ahhoz tartozó minden oldalt letilt így „csak” a művészi erotikus világot tudtam meglátogatni. Ott találkoztam vele – először – nagyon szép képeket találtam róla. Nem tudom, hogy csodálatosnak mondhatom-e őket. Hisz semmi csoda nem volt bennük, ha csak a képek természetessége nem volt az. Több mappában több képet néztem, de láttam, hogy merészebb képek is vannak. Szemem felcsillant és próbáltam megnyitni őket, de ide jelszó kellett. Semmi gond néhány sort kell küldeni és jön egy kód, írta a lap. Néhány sor ment válasz jött. Ne csak néhány sor írj egy kicsit többet is. Ismerjük meg egymást. Te látni akarsz engem úgy, ahogy csak kevesek láthatnak vagy csak az akinek én megengedem. Leveleztünk egyre közvetlenebbül egyre mélyebb ismereteket átadva egymásról. Persze láthattam azt, amit látni akartam  egyre többet búcsúztam úgy , hogy puszi oda ahova gondolom és oda ahova Te szeretnéd.
S persze nem csak az időjárásról és a munkahelyi gondokról mentek a levelek, hanem a vadabbnál vadabb, vagy emberibbnél emberibb vágyakról is. Persze a szex és a nemiség ott izzott minden sorban. Vagy ha nem is izzott de én szerettem volna. Azt gondoltam soha az életben nem fogunk találkozni, így nem is nagyon tepertem azért, hogy összejöjjön a találkozó. Közel egy évig jöttek mentek a levelek, néha hetek múltak el de voltak , hogy csak percek két levél között.
Egyszer csak egy nagyon erotikus történet jött a levélben. A levelező partner egy megvalósult állmáról írt. Arról, hogy fotózni voltak a párjával és „prostis” képek készültek. S nagyon izgató volt ott állni éjjel az út szélén. Belenézni az autóvezetők szemébe. Állni a sarat ott a sarkon, bizsergető érzéssel minden lassító autónál. Ez a bizsergés át jött a monitoron keresztül hozzám is. Soha nem voltam még olyan nővel előtte, akit akkor ismertem meg vagy éppen fizetnem kellett volna érte. Egyre izgalmasabb lett a levelezés. Én azt mondtam, hogy soha nem találkoznék egy prostival az utcán. De olyan izgalmas a történet, hogy részese lennék, ha lehetne. Miért is ne ? – jött válasz. S én pedig, ha férfi vagy megteszed – így magamnak. Persze az is eszembe jutott, hogy a férfi agy akkor nem – de mégis… Levelek jöttek válaszok mentek és akkor egyszer csak egy összeg is jött, egy árajánlat. S egy rövid tájékoztatás , ő sem profi - persze fontos lenne tisztázni ki is a profi aki minden nap többször csinálja de nem jól vagy aki ritkán de élvezi – de izgatja a lehetőség, meg a konyhába is kellene valam és jól jönne a pénz. Ültem egy fontos megbeszélésen és telefonomon olvastam az e-mail-t. Majd elküldtem a OK választ. Persze azonnal megrettentem – de hol és mikor. Ilyenkor nagyon találékony a férfi és egy nap alatt lett lakás – hisz mindig van egy két legény ember kolléga aki cinkos mosollyal adja oda a kulcsot.
Október volt, életem egyik leghosszabb napja, alig bírtam kivárni a délután 5 órát. Rohantam a címre és vártam őt. A párja hozta – ez még izgalmasabbá tette – aznap (is) örült forgalom volt városban. Ott álltam a kapuban és vártam. Aztán megérkezett egy piros autó és kiszállt belőle Ő. Hirtelen köszönni sem volt erőm, azt sem tudtam kezet fogjak puszit adjak vagy mit tegyek. Így aztán kinyitottam a kaput és elindultunk felfelé. - Magasabb vagy mint gondoltam, volt az első mondat. Ennél jobb kezdetet el sem lehet képzelni. - A lapomon ott a pontos magasságom, és láttál rólam képeket is. Azt hiszem az sem lett volna váratlan tőlem ha azt mondom- jé te tényleg élsz nem csak a weblapon láthatlak. Még jó, hogy a harmadikra mentünk fel így volt időm egy kicsit összeszedni magam.
A szobában már jó meleg volt és próbáltam hangulatossá tenni a lakást, elmosogattam előtte, ennek nagyon örült a haver mert kb két hete álltak ott az edények. Azt hittem , hogy majd körbe néz a „vendég” és mit fog gondolni milyen ez a pasi. Ma már tudom ott és akkor nem erről szólt. Rövid tőmondatok után , hol zuhanyozhatok jött a kérdés és én csak bután mutogattam a fürdőszobát melynek ajtaját nyitva hagyva ültem le a szobába és a vendégnek is félretett üdítőből öntöttem a száraz számba. Ott zuhanyozott, ott állt az akit egy évig csak képen láttam , akinek ismertem legbelsőbb szexuális vágyait. Akivel sokat beszéltem most ott áll és szép tenyérbe illő mellein folyt le a víz. A tusfürdő habja borította be szemérem dombját. Nem tudtam vetkőzzek vagy mit is tegyek. Álltam mint egy tini aki érzi mindjárt dugi fog – életében először- de nem tudja , hogy is csinálja. Legyen egy félénk kisfiú és várja ,hogy elcsábítsák vagy adja elő a nagy tapasztalt macsót mint aki mindent tud és azt is mindenkinél jobban. Sajnos nem az előbbit választottam.
Már csak egy gatyában ültem ott, amikor kijött egy – itt talán helyes – a csodálatos lány a fürdőből és kérdezet mit kérsz. Tényleg eddig nem is beszéltünk arról, hogy mit is fogunk csinálni. Az árban megegyeztünk de a „programban” nem. Kezdjük franciával, volt a gyors válasz és nagy magabiztosságot sugárzóan próbáltam irányítani.
Elnézést kérek az olvasótól , hisz aki kitartott eddig az a következő részekre várna. De nem fogom leírni, hogy beszélte a franciát, milyen mélyen jártam a szájában. Azt sem fogom leírni, hogy én mit csináltam a lüktető puncijával, hogy nyalogattam a kis és nagy ajkait. Aztán arról sem fogok írni, hogy milyen érzés volt először behatolni hátulról. Talán csak arról, hogy miközben csípőjét fogtam és minden erőmmel bent voltam édes kis puncijában, csodálhattam azt az aszimmetrikus varrást melyet csípőjén csodáltam sok fényképén.
Gyorsan végem lett, kétszer.
Öltöztünk, oda adtam azt amit erre a délutánra szántam és amiben megállapodtunk. Kikísértem a kapun és talán még egy bátortalan puszit is nyomtam az arcára. Megtettem, meg mertem tenni , járt a fejembe míg visszaértem a szobába. Összepakoltam és indultam haza. Megvolt , megvolt , megvolt csak ez járt a fejembe. Abban a fejben mely hirtelen üres lett és nem is gondolkodtam csak azon járt, hogy nekem milyen volt. Ő rá már nem gondoltam. Azt hittem, hogy az ő kielégülése a pénztárcáján keresztül történik. Pedig ő saját szavaival élve csak egy „hobby prosti” volt. Hisz valószínűleg ő is izgult, akkor amikor belépett a kapun és meglátott engem. Zavarban lehetet és én ott „csak” használtam őt. Sőt még ez a nagy magabiztos férfi egóm tovább nőt. A legközelebbi levélben azt írtam nem is volt olyan nagy szám, jó volt de nem tartozott a legjobbak közé. Nem tudtam, hogy kezeljem a helyzetet, nem azt írtam, hogy majd megőrültem olyan izgalmas volt, hanem még le is értékeltem azt amit kaptam. S persze meg is érdemeltem ami utána jött. Pontosabban nem jött – választ nem kaptam sokáig. Éreztem megbántottam s még igazán ma sem tudom , hogy tehetném jóvá. Játéknak, szexuális játéknak indult valós pénzért nem zsetonokért és egy barátság megszakadása lett belőle.
Tanulság a történetből nem tudom, hogy van –e, persze biztos van hisz mindenből tanulhatunk. De talán én azt írom le (és továbbiakban az olvasóra bízom, hogy ő mit lát benne) ha pénzért akarsz szexet venni akkor ezt ne egy barátodtól vegyed.Véletlen szex történet:


Szex a kávéházban nyilvnosan


Életem legklasszabb szeretkezése egy Acélvárosi teaházban esett meg, egy gyönyörű fiatal lánnyal, akinek azóta sajnos nyomát vesztettem...
A helyet nagyjából úgy képzeljétek el, hogy alsó szinten bejárat, pult, pár asztal, felső szinten pedig olyan ülőpárnás-paravános....

Hármas szex


Idei év első motoros találkozója volt a környéken ezért gondoltuk össze szedjük a bandát és bevonulunk.

Kettesben maradtunk egyik csaj haverommal és elkezdtük kibeszélni az eddigi kapcsolataink szextémáját. nem kellett sokat beszélgetnünk mire kilyukadt annál, hogy....

Az erotikus történetek címkéi :
felesegem betanitasa | biaritz | gèz | vegignezhettem | durung | bekepzelt | hogy lettem szopófiú | arab háremben | mindent megtegyek amit kí | illat |

Reklám


Kereső

Szex történet kereső


Ezeket olvastad már?


Szextörténet keresésekAz oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.