Hetero történetek

Hirdetés


Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Történet beküldéseAz érett asszonyÖtvenes éveiben járt az a nő, akivel a kalandom volt 29 éves koromban. Csak futólag ismertem, ott lakott a mi háztömbünkben, naponta láttam. Haja festett vörös volt, szemei barnák, bőre enyhén barnás, de finom és puha. Erős testalkata volt, szép nagy combokkal. Először nem is figyeltem annyira rá, a magam korosztályából való lányok érdekeltek inkább, de akikkel korábban találkoztam, valami izgága kis fruskák voltak.
Hétvégenként lejártam egy dzsessz-klubba, olykor egy-két barátommal, olykor lányokkal. Most éppen egyedül voltam, amikor odajött hozzám ez a hölgy és kérdezte, helyet foglalhat-e mellettem. Ekkor fogott el valami furcsa érzés. Estefelé járt az idő és töprengtem a leányzókról. Egész idáig csak egy párkapcsolatom volt, s mint már mondtam a fiatal fruskák csak kiábrándítóan hatottak, mikor odaül mellém ez a még mindig gyönyörű és vonzó érett nő.
"Mi már ismerjük egymást valahonnan. Nem?" - kérdezte. Habozva feleltem igennel. Eleinte úgy tettem, mintha nem is akarok figyelni rá, talán mert több mint húsz évvel idősebb volt nálam és elég cikinek éreztem róla fantáziát szövögetni. Végül megadtam magam a gondolatnak és eljátszadoztam vele. Beszélgettünk, közben szólt a zene. Kellemes társaság volt a hölgy, igazán élveztem.
Kicsit fülledt volt a klubban, s a hölgy levetette kabátját, ekkor fehér ingén látszottak idomai. A vágy szép fokozatosan elkapott, verítékeztem tőle is és a fülledtségtől is. Közben fizettem neki egy pohár italt, egy kis kevertet, ami annál jobban beindította a véremet. Miután ivott egy kortyot, résnyire nyíltak piros érzéki ajkai, amit percekig bámultam.

Egy idő múltán felállt az asztaltól és hazafelé készült, megkérdezte, nem kísérném-e haza. Akkor úgy éreztem, kínálja magát, de még nem mertem hiú reményeket táplálni felé. Vonakodás nélkül beleegyeztem és elkísértem a háztömbünkbe. Az ajtóban még megkérdezte, nem jönnék be egy kicsit hozzá. A vérem már erősen tüzelt és egyre csak bizakodtam, hogy talán mégis egymásé lehetünk, ezért nyomban ráálltam. Behívott a nappaliba, a villanyt nem kapcsolta fel, mert a nappali ablaka az utcára nyílott és a hold elég fényt adott.
A következőkben nem szólt már semmit. Én csak ültem a kanapén és vártam. Mellkasomban remegést éreztem és hideg futkosott a hátamon. A hölgy nem siette el a dolgot, talán a hangulatot akarta minél jobban fokozni. Lassan levette kabátját, és a fogasra akasztotta, majd a fekete tűsarkú cipőit is lehúzta a lábairól. Nemsokára a kanapé mögé ment és hátulról kezeit a vállaimra helyezte, s elkezdett simogatni. Előbb a vállamat, majd az arcomat, s fejemet szép lassan hátradöntötte. Ajkaim résnyire nyíltak, szívem hevesebben vert, s lélegzetem is szaporább lett. A hölgy ajkaival lassan-lassan az enyéimhez ért, majd utána forrón csókolni kezdett. Lágy, forró és hosszú csók volt. Közben kezeimmel én is az arcához értem és csókolózás közben simogattam. Mikor befejezte, megkerülte a kanapét és az ölembe ült, s tovább csókoltuk egymást.

Rövidesen elkezdtük egymásról leszedni a ruhákat, hogy mindkettőnk teste érezze egymás forróságát. A hölgy vörös alsóneműt viselt. Szép, nagy mellei voltak, igaz, talán műmellek lehettek, de ez engem nem érdekelt. A melleit és finom, erős karjait hévvel csókoltam, míg ő szorosan hozzám bújt és hajamat simogatta.

A kanapéról aztán leheveredtünk a fehér pamutszőnyegre és ott már minden ruha lekerült rólam, míg páromon csak a bugyija maradt. Csókolóztunk és csókolóztunk. Hosszan-hosszan csókoltam a száját, nyakát, vállát, mellét és hasát, mindig máshol és máshol. Nem akartam elsietni, nehogy egyhamar véget érjen. Végül széttette a lábait és azok közé hajoltam. Lassan lehúztam róla a bugyit is. Puncija szép, szőrös, ápolt volt, amit finoman csókoltam, majd nyelven fürgébben kezdte percről-percre izgatni. A hölgy belemarkolt a hajamba és tovább fúrta magába arcomat, közben hevesen vonaglott, mellbimbói kicsúcsosodtak, és az élvezettől hangosan hallatta hangját. Mikor vége lett én hanyatt feküdtem. Tudta, hogy mit akarok és felém ereszkedett, kerek, telt tomporait arcomhoz emelte, s akkor azokat kezdtem el csókolni. A feszes, telt fenekébe jól belemarkoltam, érezni akartam mindjobban őket, ami bennem csak fokozta a vágyat.

A hölgy aztán hanyatt feküdt, lábait széttette, én pedig az istennőre telepedtem és átadtam férfiasságomat a rég várt gyönyörnek. Éreztem a selymes szőrök lágy érintését, a nagy, húsos puncit, amely mintha lágy ölelésbe fogja férfiasságomat. A nő maga is vonaglott hozzá, hogy minél jobban érezhessem ezeket az "ölelő kezeket". Idővel átfordított, és lovagolni kezdett rajtam, gyorsabban és gyorsabban, közben már szinte ordított, mint egy nőstény oroszlán. Én sem bírtam már szó nélkül és vele együtt üvöltöttem. Hol a combjait, hol a melleit markoltam. Ő egyszer felhúzott magához, hogy ebben az élvezetben csókolhasson is, de úgy csókolt, hogy szinte már harapott. Éreztem a fájdalmat, de ezt a gyönyör és az élvezet elnyomta. Mikor már nem bírtam tovább, hagytam, hogy az élvezet előtörjön, mint a forrásból a víz és akkor véget ért minden, úgy éreztem talán a világ is összeomlik és kilépünk mindketten az élők sorából.

Így múlt el az éjszaka... Egy érett nő lehetett az enyém, aki igazán értette a dolgát, s tudta mi kell egy férfinak.
Beküldő:glacimanVéletlen szex történet:


Niki és a kutya klub, 3. rész


Niki vakációja


Niki utált felkelni kora reggel, főleg ha munkába kellett menni. Futott, mert késett(mint mindig), és csak egy gyors zuhanyra volt ideje, és bement a konyhába egy pohár tejért. Az anyja, Sziszka ugyancsak késői kelő....

Lezbi történet 2. rész


Mikor visszatértem a tisztálkodásból, a két lány épp egymást kényeztették. A szöszinek ez inkább levezetés volt, míg páromnak előjáték.

Ahogy párom meglátott, kaján mosoly ült ki az arcára. Ismerem ezt a mosolyt; ilyenkor mindig szeretne valamit, amit jó eséll....

Az erotikus történetek címkéi :
mozo | nevelő | hajni | femdom handjob | menyasszony | nagy penis | pisis történet | 13 év | megdugtam | pecek |

Reklám


Kereső

Szex történet kereső


Ezeket olvastad már?


Szextörténet keresésekAz oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.