Hetero történetek

Hirdetés


Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Történet beküldéseSanyi telepumpálta puncimatSanyi telepumpálta puncimat

Õsszel múltam 32 éves, de be kell, hogy valljam, most kezdek szexuálisan a legaktívabb lenni. Ebben nem kis szerepe van a férjem unokaöccsének.


Sanyi idén lesz 18 éves, de olyan profi az ágyban, hogy talán felér egy harmincévessel is. Kapcsolatunk tavasszal, jobban mondva tavaly télen kezdõdött, de akkor még csak én kívántam õt. Együtt töltöttük a karácsonyt és a szilvesztert Ausztriában. Én nem tudok síelni, a férjem, a bátyja és a bátyja felesége egész nap síeltek, és csak este tudtunk közösen elmenni a közeli városba, szórakozni. Napközben így Sanyival maradtam a faházunkban, neki el volt törve a keze, ezért maradt velem. Tévét néztünk, szánkóztunk, kártyáztunk, vagy sétáltunk a közeli erdõben. Eközben én mindjobban beleszerettem Sanyiba. Esténként azt lestem, mikor megy levetkõzni, fürdeni, hogy meg tudjam lesni. Egyre jobban begerjedtem, arra vágytam, hogy végre megkeféljen.


Vége lett a közös vakációnak, haza jöttünk, de bennem még mindig élt a vágy, hogy megkapjam Sanyit. Suli után egyre több idõt töltöttünk együtt, egyre többször akartam vele találkozni. Ez nem is volt nehéz, hiszen a szülei estig dolgoztak, a férjem pedig sokszor ment külföldre kiküldetésbe egy - két napra. Ilyenkor nálunk is aludt, mert nem messze van tõlünk az iskolája, többet kellett volna utaznia otthonról, így meg lett beszélve a szüleivel, hogy nálunk alszik néha.


Egy ilyen közös estét szemeltem ki, hogy végre lefekszem Sanyival. Az irodából már délben hazajöttem, gyorsan lezuhanyoztam, majd vártam, hogy megjöjjön Sanyi is. Talán egy fél óra telhetett el, amikor nyílt az elõszobaajtó és bejött Sanyi. Megebédelt, majd megírta a leckéit. Utána átnézte a másnapra feladott tanulni való. Amikor mindennel elkészült õ is lezuhanyozott, és leültünk tévét nézni.


Rajtam egy pongyola volt, alatta semmi, Sanyi egy száras alsónadrágot vett fel. Este vacsoráztunk, megnéztük az esti filmet, majd Sanyi elment lefeküdni. Én még fent maradtam, megnéztem a késõ esti híradót tíz órakor. Úgy gondoltam, hogy Sanyi már alszik, levettem a pongyolámat, és átmentem az õ szobájába.


A takaró félre vont hajtva, így kilátszott a mellkasa, mely már pihésen szõrösödött. Ahogy beléptem észrevettem, hogy az alsógatyája a földön van. Félre hajtottam a takarót, és ott pompázott elõttem a farka nyugalmi állapotban. Letérdeltem az ágy mellé, és óvatosan, hogy fel ne ébresszem még, kezembe vettem a még puha fütyköst. Finom, meleg, és a zuhanyozástól kellemes szappan illata volt.


Gyengéden elkezdtem húzogatni rajta a bõrt. Az igazat megvallva, legalább két percig dolgoztam rajta, hogy végre felgerjedjen a vágy benne. Amikor már félig merev állapotba került, teljesen lehúztam a bõrt a makkról, és a nyelvemmel körözni kezdtem a pici nyílás körül. Ahogy elértem a nyílást teljes hosszában ott meredezett elõttem egy húszcentis, fiatal, kõkemény fasz. Úgy gondoltam itt az ideje, hogy a számba engedjem. Ajkaimmal pici ó betût formáltam, és elkezdtem a számba csúsztatni Sanyi dákóját. Kezdtem beizgulni én is, a puncim már teljesen lucskos volt, és már nagyon szerettem volna magamban tudni ezt az erõs faszt.


Sanyi ekkor ébredhetett fel, mert az ujjai beletúrtak a hajamba, és apró nyögéseibõl rájöttem, hogy most már nem fog ellenkezni. Már bátrabban szoptam a farkát, tudva azt, hogy õ is akar velem szeretkezni.


Egyszer csak kihúzta a farkát a számból, felült, szájon csókolt, és maga mellé húzott az ágyba. Kezét becsúsztatta a két lába közé, majd amikor érezte, hogy teljesen be vagyok izgulva, középsõ ujját bedugta a puncimba. Egy kis idõ múlva a mutatóujjával is ujjazott, miközben én szétterpesztettem a lábaimat, hogy jobban hozzám férjen. Egypár perc elteltével feltérdel, és a nyelvével is besegített. Ekkor már patakokban folyt belõlem a puncilé, és nem voltam messze a csúcstól. Még két pillanat, és akkora orgazmust éltem át, hogy tudtam, ezután csak Sanyival akarok majd szeretkezni.


A mesteri nyelvjáték után a melleimet kezdte cirógatni, addig, amíg megint be nem gerjedtem. De most már Sanyi volt a kezdeményezõ. A még mindig nedves puncimhoz rakta kemény dákóját, jobb kezével apró fel - le mozgásokat végzett bejáratomnál, miközben a bal kezével a melleimet gyúrogatta. Éreztem, hogy csak bosszantgat, még jobban begerjeszt, hogy a kellõ pillanatban belém lökhesse dorongját.


Amikor már ordítani tudtam volna a vágytól, hogy végre lökje már belém, egyetlen rántással a fenekemnél fogva egyik kezével magára húzott. Meg kell, hogy mondjam, egy picikét fájt, de végre kitöltött az a hatalmas farok. Ettõl a perctõl fogva rabja vagyok Sanyi farkának. Teljesen kitöltött, puncim minden sarkát bebarangolta. Olyan hevesen kefélt, hogy egymásután ötször élveztem el. Amikor éreztem, hogy neki sincs már sok hátra, hanyatt döntöttem, felé térdeltem, és marokra fogott dákóját magamba vezettem. Ezen az estén ez volt a legjobb póz, amit kipróbáltunk, mert farka hossza olyan volt, mint egy hosszú dárda, amire felnyársaltam magam.


Amíg fel - le húzkodtam magam ezen a hatalmas örömvesszõn, Sanyi a melleimet vette kezelésbe. A mellbimbóim szinte majd szétrobbantak annyira feszültek az izgalomtól. Sanyi egyszer csak elkezdett alulról ellen lökni, tudtam, hogy nincs ideje tovább. Ezért én még hevesebben lovagoltam rajta, hogy egyszerre jussunk fel a csúcsra.


Sanyi teste megfeszült, a farka elkezdett rángatózni, és telepumpálta puncimat az édes gecijével. Én eközben már számtalanszor elélveztem.Kapcsolatunk azóta is tart, rengeteget szeretkeztünk a mi lakásunkban, felavattuk a férjemtõl kapott autó, sõt egyszer a szülei távollétében az õ szobájában is keféltünk egy nagyot.

http://szextortenetek.atw.huVéletlen szex történet:


Kölcsönös orálszex


Még hallottam a kárörvendő vigyorgást, de a kéz, és a hozzá tartozó erős valaki húzott magával. Nem vette le rólam a kendőt, de azt mégis tudtam, hogy nem a városban, legalább is nem a belvárosban vagyunk. Furcsa vasszag volt – innen gondoltam, hogy valami gyártelepen lehetünk....

Legszebb emlék a volt barátnőmtől


Nem volt már fiatal csirke, volt egy gyereke mikor megismertem. Tudta mit akar és azt el is érte. Csinos, erős kisugárzású, amolyan végzet asszonya volt harminc éves kora ellenére. Sok munkámban volt közel kerülni hozza, még több hogy belekerülhessek. A legerősebb vár is bevehető,....

Az erotikus történetek címkéi :
nagyobb | kaland | ellei közé | csinos és még szűz | vérfertőzés | bugyija | unokatesoim | tnár | pocak | bicikli |

Reklám


Kereső

Szex történet kereső


Ezeket olvastad már?


Szextörténet keresésekAz oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.