Hetero történetek

Hirdetés


Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Történet beküldéseCsak két pohár borA zene hangos volt, én pedig éppen csak két pohár bort ittam meg, de a fejem nem csak a gondolatoktól zsongott, hanem már az alter-rock ütemes dobszavától is. Megláttam egy ajtót a folyosó végén. Hívogató volt…
Megfogtam a kilincset és lenyomtam.
A szobában először egy narancssárga álló lámpát láttam meg, majd egy radiátort, egy barna komódot, végül az ágyat. A tulajdonosával együtt. Rám nézett.
A kék szeme áthatolta az alkohol által képződött homályburkot, melyet az agyam vetített ki a szemem elé. Hirtelen józanabbul éreztem magam, a szoba illatos és üde levegője pedig felfrissítette szaglásomat.
A szőke hajú lány egy könyv mögül nézett fel rám. Végig mért először, majd elmosolyodott és tájékoztatott, hogy wc bal oldalt van, a szoba mellett.
-Nem a wc-t keresem. - mondtam. A lány megbabonázott.
-Hát akkor, fáradj beljebb, ha szeretnél! - mosolygott továbbra is.
A könyv egyik lapjának - éppen ahol tartott - felső sarkát behajtotta, majd a könyvet a takaróra tette. Feltérdelt az ágyra, majd egy pultszerű asztalra mutatott.
Vörösbor-illat csapta meg az orrom. Kérésére neki is töltöttem egy pohárral és a kezébe adtam. Leültem mellé az ágyra.
Szagolgatni kezdte a bort, körbe-körbe löttyintgette a pohárban, majd ivott. Ez a kis mutatvány olyannyira imponált nekem, hogy elkezdtem én is lassan szagolgatni az édes italt, majd felső ajkamat a pohár peremére helyeztem, de inni elfeledkeztem. Végül mégis csak belekortyoltam a borba.
Nem vagyok oda az alkoholos italokért, a bort kivéve. Így minden adandó alkalomkor én már a borosüveget keresem. Mindenfélét kóstoltam már, legyen az fehér-, vörös- vagy kékbor, száraz, édes vagy éppen félédes rozé.
De ez az íz…egyszerre volt szenvedélyes és zseniálisan szabad!
Kiittam a pohár tartalmát, ajkamon végig folyt egy csepp bor, amit ujjammal letöröltem.
A lány halkan elnevette magát, fehér fogsora kivillant a mélyrózsaszín ajkai mögül.
Közelebbről is meg tudtam nézni; egy fehér póló volt rajta és egy oroszkék pizsamanadrág, amit egy fehér zsineg tartott meg.
-Mit olvasol? - érdeklődtem.
-Úgyse ismered! - jelentette ki a lány és szemével az arcomat fürkészte.
-Na, de mégis!
-Jane Austen-tól a Büszkeség és balítéletét. - pillantásában felfigyeltem arra, hogy várja az értetlen reakciómat.
-Nem akarok senkit sem elhamarkodva megítélni…
-…de mindig csak azt mondom, amit gondolok. - fejeztük be egyszerre az idézetet.
Egymásra mosolyogtunk, a lány szemében láttam, hogy lenyűgöztem.
-Tudod, Austen-t a kedvenc íróim közé sorolom. - mondtam, majd felálltam a borosüvegért.
-Elképesztő, - a hangja elcsukló volt - nem találkoztam még olyan fiúval, aki becsiccsentve is Austen-részleteket idéz fejből.
-Tudod, anyukám Austen-könyveket olvasott fel nekem esténként. Azt mondta, ettől érzelmesebb srác leszek. - elnevettem magam.
A lány maga elé nézett és lágyan ajkába harapott, majd rám pillantott. Közelebb jött hozzám.
-Szeretem az olyan srácokat, akik Austentól idéznek.
-Szeretem az olyan lányokat, akik szemében elveszettnek érzem magam.
Megcsókoltuk egymást. Lelassult a pulzusom, a szívem mégis sebesebben vert.
A lány elfeküdt az ágyon, én pedig felé emelkedtem. A csók átment valami egész másba. A szoba lenémult, a fények letompultak. Csak a forró testét hallottam, a vér pumpálódását. A bort mindkettőnk szájában lehetett érezni, a bukéjától ajkaink egymáson simultak végig.
Lassan hátamra csúsztam, ő feltérdelt, de a kontraszt megmaradt. A lány ráült a derekamra és érezve feszülő farmerem; halkan nyögött a fülembe.
A nadrágom könnyen átütött a pizsamanadrágján, ugyanis nem volt alatta bugyi…
Előrehajolt és csókolóztunk tovább. Átöleltem derekát, de néha belemarkoltam fenekébe. A kezem csúszott felfele, vele együtt a lány pólóját is felhúztam. Arrébb dobtam a fehér pólót és a két melle neki nyomódott mellkasomnak. Karjaival megtámasztotta magát, én pedig melleit markolgattam. Az ujjaimmal a bimbóit csipkedtem, majd nyelvemmel körözni kezdtem az egyiken. Gyengéden megharaptam és beszívtam azt. A lány egyre nagyobbakat sóhajtozott, néha nyögött is.
Lehúzta az én pólómat is, majd a hátára fordítottam. Nyakát és kulcscsontját kezdtem el puszilgatnia, haladtam egyre lejjebb a melleket is érintve, ő egy ideig a hátamba meresztette körmeit.
Mikor a nadrághoz értem, kioldottam a zsinegét és lehúztam pizsamáját. Félre dobtam.
Széttettem lábait, egyik combján elindult kezem, felfelé haladt, majd még a lábának töve előtt felkanyarodtam a hasára. Ő ajkába harapott és melleit simogatta.
Szemérem dombját simogattam, majd 2 ujjammal elkezdtem dörzsölni megduzzadt csiklóját.
Nyögött, és én is. Nedves nemi szervét megcsókoltam, majd a hevülettől megfeszülve (és nadrágomat kifeszítve…) lehúztam magamról a farmert, majd az alsót.
Átöleltem, csókolózni kezdtünk. A takaró alá kerültünk mindketten.
Farkammal hüvelyét masszírozgattam…majd csók közben, mikor már kellően nedves volt mindkettő, lassan beledugtam nemi szervem nedves puncijába.
Felnyögtünk.
Az egészben az volt a varázslatos, hogy a házibuli kint zavartalanul zajlott. A sok részeg ember a szőnyeget nyálazta vagy éppen aznap esti partnere száját.
Minket pedig, akik először találkoztunk akkor, magával ragadott az édes vörösbor mámorító szenvedélye és a másik karizmatikája. Az Ő szemének csillogása.
Eggyé válásunkat szeretkezésnek mondanám. Csókok tengerében és erotikus nyögésekben értünk fel együtt a csúcsra. Megszerettük egymást, annyi szent. De nem találkoztunk többé.
Éjszaka együtt aludtunk, egymás karjaiban, a másikhoz simulva.
Másnap reggel jó kedvűen mentem ki a közeli kávézóhoz. Rendeltem egy mogyorós cappuccinot, majd rágyújtottam egy szál piros Marlboróra.
A közös éjszakánkból már csak a szenvedély, s a Jane Austentól való idézés maradt meg ; az erotika és az alkohol.Véletlen szex történet:


Vera a szopós malac


Miután kitanultam az alapokat – erről talán majd később beszámolok – úgy gondoltam, hogy valami könnyű prédával kellene kezdenem. A szopósmalac hirtelen bukkant elő, ahhoz képest, hogy milyen nehéz és eleinte mennyire döcögős útra számítottam a célom megvalósításához. ....

Vilmos, a fogyatékos


Sziasztok Vilmos vagyok (elnézést akit így hívnak) egy történetet fogok elmesélni mely szóról szóra igaz. Az egész egy hideg téli estén történt. A haverokkal voltunk egy buliban ahol történt egy-két dolog. Sokat ittunk hárman egy üveg vilmos körtét leöblítve fejenként öt ü....

Az erotikus történetek címkéi :
tolókocsi | felcsinálják | szűzeség | fekete tanga | szétbaszott | kétnap | swingerklubb | anyukám | diáklány | izgatha |

Reklám


Kereső

Szex történet kereső


Ezeket olvastad már?


Szextörténet keresésekAz oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.