Hetero történetek

Hirdetés


Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Történet beküldéseAnális élvezetekKata halkan felszisszent, mikor a víz kényes pontjához ért. Hiába volt 26 fokos a Balaton, mégis kínos lassúsággal haladt benne befele. A férje már messze úszott, a lány már alig látta. Kicsit morcosan lökött egyet a matracon, amit maga mellett tologatott. Igazán megvárhatta volna, míg beér. Ekkor néhány tini robbant be mellette a vízbe, és vad nevetéssel fröcskölték egymást. Persze Kata is jócskán kapott, amire dühös kis nyöszörgéssel reagált. Tegnap alaposan felégett háta kínzón tüzelt a nap ellen védekezésül felhúzott fekete, combközépig érő trikó alatt. Vett egy nagy levegőt, és fogcsikorgatva nyakig merült a Balatonba. Pár pillanatra elakadt a lélegzete, majd megkönnyebbülten felsóhajtott, mikor a hűs kékség csillapította megkínzott bőrének égését. Picit lubickolt, majd maga elé húzva a matracot, félig felhasalt rá, s lábával lassan hajtotta magát egyre beljebb. Pár percig ringott csak, mikor lágy ajkak finom puhatolódzását érezte a nyakán.
- Ejnye, jó uram! Hát mit képzel, én nem olyan lány vagyok! - csipogta kényesen, majd megfordult, s lecsusszant a matracról, egyenesen férje karjai közé. - Nekem ennél jóval több kell! - súgta, s keze becsúszott a férfi úszónadrágja alá. Péter idegesen nézett körül, vajon felfigyelt-e valaki felesége mozdulatára. Kata felnevetett:
- Ugyan, szép fiú! Mellkasig ér a víz, senki sem látja mit csinálunk. Csak hogy tudd, mindjárt meg fogok sértődni. Sőt, már meg is történt!
A lány lendületet vett, és vissza huppant a matracra. Derékig még mindig vízben volt, így pislogott hátra a férfire. Péter lustán elmosolyodott. Pontosan tudta, milyen hatással van feleségére a ringatózó víz.
- Mégis mi bánt?
- Felháborító! Simogatlak, és nem áll fel a farkad! - mordult fel Kata. Péter szorosan a hátához simult.
- Biztos vagy ebben? - A lány elégedetten megficánkoltatta popsiját. A férfi elkapta a derekát és keményen magához szorította az izgatóan mocorgó popót.
- Mit szándékozol tenni? - kérdezte.
- Mit is, mit is? Itt van egy kemény dákó, és egy várakozó popsi. Mit lehetne kezdeni?
A férfi izgatottan megremegett.
- Ne butáskodj! Nem dughatom meg a fenekedet.
- Miért is nem? - kérdezte Kata, s újra a férfi ölelésébe csusszant. Fogai közé kapta férje egyik fülcinpácát, és finoman megrágcsálta. Keze újra becsúszott a nadrágba, s ujjai ráfonódtak a lüktető hímtagra.
- Nem... nem tudjuk bekenni. Fájna neked - nyöszörögte Péter. Kata kis mosollyal megfordult, s popsiját a férfi forró öléhez nyomta.
- Hiszen tudod, hogy én élvezem, ha fáj!
- Meglátják - lihegte Péter.
- Lehet, de nem érdekel - szólt a lány, s a következő pillanatban magához ölelte a matracot. Két karjára fektette fejét, popsiját engedelmesen hátranyomta a víz alatt. Ennek már Péter nem bírt ellenállni. Félrehúzta felesége fürdőruháját, s kemény farkát a szűk kis lyukhoz nyomta. Megfogta a lány derekát, s lassan húzni kezdte maga felé. Kata nagyot szusszantott, lassan, nagyon lassan tágult. Tompa fájdalmat érzett.
- Nyomd erősebben! - súgta hátra, s Péter keményen rárántotta kőkemény dákójára. A lány visszafojtotta fájdalmas nyögését. Popsija izzott, fájdalmasan lüktetett. De miközben szűk kis nyílása tiltakozott a kíméletlen behatolás ellen, puncija majd szétrobbant a vágytól. Keze megindult lefelé, de Péter megragadta, s visszakényszerítette a matracra.
- Nem, kicsikém. Itt az ideje a bosszúnak - mondta, s minden egyes szó után keményet lökött csípőjével, miközben lassan sétált a mellkasa közepéig érő vízben.
- Miről beszélsz? - nyöszörögte a lány.
- Emlékszel, mikor a kerti partira voltunk hivatalosak, 5 nappal ezelőtt? Egész nap izgattál, majd szétrobbantam, s mikor hazaértünk, kiderült, hogy ott várnak anyádék, hogy megünnepeljék a szülinapomat, és csak akkor mentek el, mikor mi már indultunk a bálba. És ott is egész végig izgattál.
- És te emlékszel, mekkorát élveztél, mikor hazaértünk? - vágott vissza Kata.
- Igen, és most rád is ez vár. Egész nap dugni fogom a fenekedet, mert tudom, hogy mennyire felizgat, de nagyon fogok figyelni, nehogy elélvezz. Mert csak este foglak kielégíteni.
- Aljas gazember! - hördült fel a lány, s megpróbált elhúzódni, amit Péter hagyott is egy bizonyos fokig, majd mikor már csak a farka hegye volt a lányban, visszarántotta a feleségét. Egyre keményebben tömte a szűk nyílást, ráhajolva Kata hátára, akit hullámokban öntött el fájdalom, s az egyre erősödő kéj. Krém nélkül izmos kis rése nem tudott eléggé ellazulni, így végig erős feszítést érzett, amit nagyon szeretett. Péter megremegett, s a lány tarkójába harapva elélvezett az izmos popsiban. Gyorsan magához tért, s körülnézett, vajon hányan figyelik őket, de nagyon úgy tűnt, mindenki el van foglalva magával. Kata belesiklott a vízbe, s visszaigazította a fürdőruháját. A férfi azonban újra elhúzta a halmokról a ruhát, s két ujját belenyomta a lyukba.
- Nehogy azt hidd, hogy végeztünk. Van ám egy kis meglepetésem. Nyomd csak ki a popódat! - súgta lágyan a pihegő lánynak, aki egész testében megborzongott az izgatott várakozásban.Véletlen szex történet:


Dugás a takarítónővel


Szombat lévén nem kellett dolgoznom, és nem is húztam fel az ébresztő órát, gondoltam ráérünk fölkelni. Igen ám, de a Beáról megfeledkeztem, hogy kilencre fog érkezni! Mert arra ébredtem föl, hogy a bejárati ajtót nyitja valaki.

Te jó isten itt a Bea! Kész, már ....

Átbaszott hétvége 1


Átbaszott hétvége
Nem vagyok még 30, de egyedülállóként elég sokat kalandozok minden irányba.
Nemrég leírtam, amikor egy munkaügy miatt megszálltam egy vidéki panzióban, és megismerkedtem egy 40+ házaspárral, és hármas szex lett a vége. Ők vettek el a seggem szü....

Az erotikus történetek címkéi :
olgas | benzinkúti wc | születésnapi ajándék | Örökbe | postát | szerzetes | lányok | zártkörű | a zuhanyzó titka | club |

Reklám


Kereső

Szex történet kereső


Ezeket olvastad már?


Szextörténet keresésekAz oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.