Hetero történetek

Hirdetés


Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Történet beküldéseA fekete farok- Excuse me - szólt utánam egy hang, amikor leszálltam a villamosról. Hátrapillantva egy fekete fiút láttam meg. Kérdőn néztem rá, odalépett hozzám.
- Do you have time to chat with me? - kérdezte, és mélyen nézett a csokibarna szemeivel a szemembe.
Nem értem rá. Szokás szerint rohannom kellett valahova, ezt neki is megmondtam.
- Could you give me your phone number?
Kis erőszakos, gondoltam magamban, de valamiért mégis a kezébe nyomtam a névjegyemet, és már ott se voltam.
3 nap múlva hívott fel, addigra szinte már el is feledkeztem a kis intermezzoról. Nem értettem, miért mondok igent a randira.
Másnapra beszéltük meg a találkozást. Soha nem volt bajom a feketékkel, de az álmomban sem gondoltam volna, hogy valaha randevúzni fogok eggyel. A nap folyamán többször átgondoltam, jó ötlet - e, de mindig azzal nyugtattam magam, hogy egy kis beszélgetésből még senkinek nem lett baja. Néhány halvány emlékkép is átfutott az agyamon, korábban látott sex movie - kről, fekete férfi és fehér nő. Aztán el is hessegettem őket gyorsan.
Meleg este volt, sétálni mentünk. Bár a francia volt az anyanyelve, jól beszélt angolul, ezért kellemesen csacsogva jutottunk át a Szabadság hídon, majd felfelé indultunk a Gellért hegyen. Magától értetődően fogott kézen andalgás közben. Nagy és meleg volt a tenyere, és furcsa módon tetszett az érintése. Tovább sétáltunk, közben besötétedett. Halkan beszélt hozzám, magáról mesélt, a családjáról, a testvéreiről. Aztán egyszer csak hirtelen megállt és maga felé fordított. Éreztem, mi következik, és a régi beidegződés viaskodott bennem a kíváncsisággal, de utóbbi győzedelmeskedett. Ösztönösen nyílt a szám a szája érintésétől, ahogy a húsos, telt ajkak az enyémhez tapadtak. Határozott, de gyengéd volt a nyelve, és ugyanilyen a tenyere a derekamon, ahogy közelebb húzott magához. Átkaroltam a derekát, vállig érő hajába túrtam, elakadt a lélegzetem, ahogy a nyelvét megéreztem a számban.
Egész testével tapadt hozzám és éreztem, hogy kemény a farka. Megint átsuhant az agyamon, hogy nem kéne, de közben nagyon is izgatott a szituáció.
A keze felfedező útra indult a testemen, nem volt erőszakos, és meg - megremegett a vágytól. Egy pillanatra sem hagyta abba a csókot, ahogy a derekamról a hátamra, tarkómra vándorolt a keze, aztán vissza, óvatosan végigsimította a fenekemet, aprót hátralépve a hasamat, majd a tenyerébe zárta a melleimet. A mellbimbóim addigra már megkeményedtek, és a vékony anyagon át éreztem, ahogy a hüvelykujja körözni kezd rajtuk. Felsóhajtottam a kéjtől, és erősebben markoltam a vállát, aztán a fenekébe markoltam.
Kinyitottam a szemem, pont akkor, amikor ő is. Rám mosolygott, körülnézett, és a közeli padhoz húzott. Leült, én pedig szemből ültem az ölébe. Combjaim közé szorítottam a csípőjét - derekát, szám a száját kereste. A fenekem alá nyúlt, erősen markolta, másik kezével óvatosan lehúzta a ruhám cippzárját, kiszabadította a vállamat a melltartóból. Forró volt a lehelete a bőrömön, ahogy egyre lejjebb haladt, szájával tolta le a melltartót, amíg a mellbimbómhoz nem ért. Rátapadt a szájával, élveztem az érintést, ahogy a nyelve körözött a kemény bimbókon, nem hanyagolta el egyiket sem. Összeszorította a melleimet, így szinte egyszerre tudta nyalni a két bimbót, én pedig fejemet hátravetve egyre mélyebbeket sóhajtva adtam át magam a nyelve nyújtotta élvezetnek.
Aztán az egyik keze lefelé indult ismét, majd a combjaim közé tévedt. Mint nyáron általában, most sem volt rajtam bugyi, amit egy félmosollyal konstatált, ahogy a szoknyarész alá nyúlva céltudatosan simogatott. Így aztán akadálytalanul érintette meg a puncimat, amely ekkora már nagyon nedves volt. Ujja a hüvelyembe csúszott, majd fel a csiklómra, és fel - le kezdett járni rajta. Felnyögtem, ahogy megtalálta azt a pici - pici pontot, és megremegtem az izgalomtól. Másik keze közben továbbra is a mellemet simogatta, szája a nyakamon, vállamon.
Nem tudom, hogyan cseréltünk helyet, csak azt, hogy ott ültem a padon, felhúzott ruhában, ő pedig előttem térdelt, és vastag szája rátapadt a puncimra, nyelve pedig puhán és óvatosan nyalta a csiklómat.
Nagyon hirtelen jött az orgazmus, magamról és a helyről elfeledkezve felsikoltottam a gyönyörtől. Ujját a hüvelyembe csúsztatta, ami ütemesen össze - összerándulva ölelte körül.
Most ő ült a padra és én térdeltem elé. Kicsit tartottam a méretétől, mert nem vagyok nagy farok párti, de megnyugodtam, ahogy az alsójából óvatosan elővettem a kemény, méretes, ámde nem túl nagy dákót. Nagyon érdekes látvány volt a fekete farok a fehér kezemben, érdekes és izgató is. Lassan kezdtem körözni a makkján a nyelvemmel, óvatosan be-be szívtam a számba, egyre mélyebbre és mélyebbre engedtem, amilyen mélyre csak tudtam. Le-fel járt a szám a farkán, a hajamba markolt, én pedig a kezemmel is besegítettem. Gyorsult a lélegzete, és szinte hallottam a szívdobbanásait.
- Wait - suttogta. Felálltam, kérdőn néztem rá, ő pedig bólintott. Óvatosan csúszott a puncimba a farka, ahogy az ölébe ültem. Lassan kezdtem mozogni rajta, élveztem, ahogy kitölt. Megmarkolta a csípőmet, mélyebbre kényszerített. Gyorsítottam az ütemen, éreztem, ahogy ki - be csúszkál a fekete farok a csupaszra borotvált puncimban. Megremegett a lábam, ő még erősebben szorított magához. Érthetetlen szavakat suttogott, fel - felnyögött, az én sóhajaim is nyögések voltak már inkább. Hajszolt - hajszolt az orgazmus felé, egész testemben remegtem már, az ő izmai is megfeszültek. Összerándult a hüvelyem, és a következő pillanatban már éreztem is a robbanást, remegett a testem és az övé is megremegett alattam, éreztem, ahogy belémlövell, lüktet a puncimban, egyetlen kiáltássá vált a nyögés.
Sokáig ültünk még ott utána, lecsókolta a verejtékcseppeket a vállamról, simogatta a hátamat. Én pedig hálás voltam, hogy eloszlatta a korábbi sztereotípiámat a fekete fiúkkal kapcsolatban.Véletlen szex történet:


A plázacicák
A Plaza-ban ismerkedtem meg idén nyáron egy nagyon kedves lánnyal. Ahogy először egymásra néztünk, rögtön tudtuk, hogy ebből lesz valami komoly. Látszott valami a szemében, ami vad volt, buja és nagyon izgató. Olyan igazi „Széttéplek, Teee...!”

Els....

Egyedül otthon.


Hetero srác vagyok kis bi beütéssel. Imádom a női fehérneműket ha tehetem otthon hordom is őket. Kedvenc játékaimat mindíg beöltözve végzem. Először is beöntéssel kezdem. Megtöltöm a tasakot langyos vízzel felakasztom majd a fenekem beolajozása és a csövet feldugom magamnak. ....

Az erotikus történetek címkéi :
fiatal vagy | box | rossz | kivertem a noveremre | fosrigó | örömök | csabi es anyu | nagyim | egyik este a leveleket | a néger |

Reklám


Kereső

Szex történet kereső


Ezeket olvastad már?


Szextörténet keresésekAz oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.