Hetero történetek

Hirdetés


Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Történet beküldéseSpriccelt mindenfelé a geciEgy internetes társkeresőn írt rám, és néhány nappal később találkoztunk. Ilyenkor az ember a képek alapján mindig elképzeli a másikat. A tapasztalat az, hogy rosszabbat kap a vártnál. De nála nem ez volt a helyzet.

Nem volt magas, 162 talán, de azt elsőre láttam, hogy jó alakja van. Kevés mell, de nagyon jó fenék. Szőke, kékszemű. És az a mosoly. Egyszerre introvertált és kihívó, szerény és magabiztos. Intelligens. Volt benne valami Jodie Fosteres, ezért nevezzük itt J-nek.

A hegyen vacsoráztunk. Már ott duzzadni kezdtem, szex volt a kisugárzásában. Tiszta, vadító szex. Ajaj, ebből nagy herefájás lesz, gondoltam, mert a farmerem szűk volt. Kimentünk sétálni, és szóba került, mennyire vonzódom hozzá. Nem tétováztam, odahúztam, hogy érezze a keménységet. Nem húzta el a kezét. A Normafáról lenézve megmutattam a házam, és megkérdeztem tőle, lenne-e kedve inni valamit. Bólintott.

Fogalmam sem volt, hogy mi lesz. J nem volt kihívó, és mégis kihívó volt. Sokat leveleztünk, de mégis csak most találkoztunk először.
Beszélgettünk egy pár percet, semleges témákról az autóban, mégis úgy éreztem, izzani kezd a levegő. Amikor felértünk hozzám, megmutattam neki a panorámát. Közben éreztem, hogy lehetek merész. Csókolózni kezdtünk.

Iszonyúan jól csókolt. A gerincemen áramként vágott végig az inger, és ment is a farkamba. Hozzám nyomta combját, és izgatta. Lekerült róla a blúz, és jött a sokk. Kevés mell? Hogy nézhettem ezt így be? Szép barna, feszes halmok. A melltartó alatt ágaskodtak a bimbók. Megérintettem őket, erre felsóhajtott. Kikapcsoltam a melltartót, és elállt a lélegzetem. Szebb volt annál is, amilyennek az előbb gondoltam. Telt, szép esésű, felül kicsit homorú, alul domború. Feszes, két gyönyörűen megformált mellbimbóval megkoronázva. A szájamba vettem előbb egyiket, majd a másikat, izgattam a bimbókat. Sóhajtozott.

Palástolhatatlanul állt a farkam. Segített levenni a farmert és végigsimította. Aztán ő is levette farmarét. Megfordítottam, hogy lássam fenekét. Az apró bugyi inkább kiemelt, mint takart. Két tökéletes félgömb. Izmos combok, gyönyörű vádli.

Akkor jöttem rá, hogy J inkább titkolja a szépségét, mint hirdeti. Nem tesz ki semmit közszemlére, de amit a ruha rejt, az nagyon jó gének és kemény munka eredménye. Nagyon szép. Később elgondolkodtam, ilyen vajon a lelke is? Ennyire szép a szűkszavúság álcája mögött? Persze ekkor csak a ragyogó kék szemekre koncentráltam, amik azt üzenték, előre!
Csókolóztunk, vadul. Nem bírtam betelni vele, kezem mindenhol gyúrta. Ő a mellbimbóimat és a farkamat izgatta. Beléhatoltam az ujjammal. Valamit eltalálhattam, mert nyögdécselni kezdett. Kérdő mozdulatokkal ingerelni kezdtem a G pontját, most már bátrabban, erőteljesebben. Rángatózott, megfeszült hasa, kirajzolódtak hasizmai. Egyszer rá kell élveznem erre a hasra, gondoltam. J már hullámzott a kezem alatt, de még mindig verte a farkam. Időnként nyelve is hozzáért, de eltoltam a fejét, mert azt akartam, ő élvezzen előbb. Aztán robbant, gyönyörűen, mint egy nyári vihar. Rángatózott a kéjtől. Visszahanyatlott, és pihegett.

-Most rajtad a sor, mosolyodott el.

Azonnal ráérzett, mi kell nekem. Alulról szopta, ingerelte a farkam. Makkom a maximumra duzzadt, ahogy finoman megharapta. Kértem, hogy izgassa a mellbimbóimat, és megtette, olyan érzékkel, mintha mindig ezt csinálta volna. A kéj betöltött. Éreztem, hogy jön az izzó folyadék megkínzott heréimből. Kikaptam a szájából, mert gyönyörű, szoborszerűen tökéletes testét akartam behinteni. És ő biztatott. Kék szeme rátapadt a kis lukra, és lelkesen várta a szökőkutat. Belemart mellbimbóimba, mert megérezte, kell nekem egy kis fájdalom.

Jött a sugár, de nagyobbat, szabálytalanabbat robbant a faszom, mint gondoltam. Spriccelt mindenfelé, szőke hajába, arcára, melleire és feszes hasára. Hörögtem mint egy állat, és vadul vertem rá a spermát.
Lenéztem.

Ott volt mellettem egy istennő, csatakosan a magomtól, és mosolygott rám. Szétkente magán, megkóstolta, és annyit mondott: kérek még! Éreztem, hogy ez az este még el sem kezdődöttVéletlen szex történet:


Pornó forgatáson


Harmincig meg se állj. Gyorsan és robbanékonyan – mondja Jack Gunman, miután átadja az ívelt rudas kétkezes súlyzót.

A levegőt hangosan kifújva megkezdem a bicepszem látványosra pumpálását, hogy jól mutasson a kamerák előtt.

Egy és kettő, lendüle....

Imádom a csoportos szexet


Imádom a csoportos szexet, ha kedvem támad, mindig meghívok magamhoz két, három fiút vagy lányt, akik beszállnak a buliba. Gyakran adok fel hirdetéseket is, sikerült már így is ismerkednem. A legutóbbi hirdetésemre két fiú jelentkezett, akivel hamar találkát szerveztünk meg a lak....

Az erotikus történetek címkéi :
középkor | a kis domina | feleségem meghalt | talo | széttéptek | mikor fog hozzád | andrea | isteni a faszod | Édesanya | petike |

Reklám


Kereső

Szex történet kereső


Ezeket olvastad már?


Szextörténet keresésekAz oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.