Hetero történetek

Hirdetés


Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Történet beküldéseA főnökasszonyPeti napja ugyanúgy telt, mint eddig. Reggel korán kelt, robotolt, és végig csak a délutáni randijára gondolt a barátnõjével. Fél órával munkaidejének vége elõtt a fõnöknõje hívta telefonon.
- Sajnos Petikém, lenne egy kis extra munka. Rád gondoltam, mert te értesz ezekhez a táblázatkezelõs vackokhoz.... No és persze Zoli és Endre nem vállalják, ugye, nekik már van családjuk, és péntek délután érthetõ, ha a családjukhoz sietnek haza.
- Mindig ez van, már nagyon unom – gondolta Peti, és már telefonált is szerelmének, lemondva a randit.
Már csak Erikának, a fõnöknõjének irodájában égett a villany. Az emberek már mind hazamentek, üresen kongott az egész gyár...
Erika már várta Petit.
Megmutatta a számítógépen a feladatot, és lassan az ajtóhoz sétált.
Peti el volt merülve a táblázat rejtelmeiben, fel som tûnt neki, ahogy a fõnöknõje halk kattintással ráfordítja az iroda ajtajára a kulcsot...
Erika Peti mögé lépett, és érzékien végigsimította a fiú vállait.
A füléhez hajolt, és belesúgta:
Ma délután az enyém vagy, teljesen az enyém – és érzékien belecsókolt Peti fülébe.
Peti nagyon szerette a barátnõjét, Rékát, de nagyon kívánatosnak tartotta mindig is fõnöknõjét. Nem ellenkezett. Még soha nem csalta meg egyik barátnõjét sem, és izgatta nagyon ez a dolog, hogy most végre megteheti.
Erika felült az íróasztalra:
- Most pedig azt fogod csinálni, amit mondok.
- Igenis, fõnökasszony... - suttogta Péter. Végignézett a nõn. Fehér, vékony selyeming, fekete miniszoknya.... Az ing alatt egy szexi csipke melltartó... Érezte, ahogy a nadrágját feszíteni kezdi szerszáma.
- Gyere, és kényeztess – zihálta Erika, miközben formás melleit simogatva nézett Petire.
A fiúnak sem kellett kétszer mondani, leguggolt Erika elé, fejét a nõ combjai közé fúrta, és csókolgatni, nyalogatni kezdte követelõzõ fõnöknõjének combjait....
Kezeivel simogatta a nõ combját, fenekét, és a fekete csipkebugyin keresztül csókolgatta a nõt...
Erika belemarkolt Peti hajába, mohón odahúzta a fiú fejét... Majd megemelte a formás fenekét, és Peti egy gyors mozdulattal megszabadította õt az érzéki bugyijától.
A felszabadult területet mohón ostromolni kezdte a szájával. Szívta, nyalta, szopogatta Erika csiklóját, szeméremajkait. A nõ kéjesen nyögdécselt, amitõl Peti csak még jobban izgalomba jött. Ki akarta csatolni az övét, de Erika megállította.
- Nem! Ezt én akarom csinálni – azzal leszállt az íroasaztalról, leguggolt Peti elé, és hátát az íróasztalnak támasztva mohón, gyorsan kicsatolta Peti övét, majd halk surranással a zippzárat is lehúzta. Lassan lesegítette a fiúról a nadrágot, és közben, míg húzta lefelé, végigcsókolta a fiú combjait.
Peti úgy érezte, ilyen izgalmas szex még nem volt, mint ami elõtt most állt.
Az, hogy a fõnöknõjével csinálta, csak még jobban felizgatta.
Erika egy hirtelen mozdulattal lerántotta az alsógatyát a fiúról, és vágyakozó szemekkel nézte az arca elõtt ágaskodó szerszámot.
Peti beletúrt a nõ szõke hajába, simogatta, miközben Erika óvatosan a szájába vette a fiú szerszámát.
Peti lenézett a nõre – Erika fátyolos kék szemei elbûvölték. Erika lassan szopogatni kezdte a fiú szerszámát, Peti érezte a nõ nyelvének ügyes játékát, a fogait, ahogy súrolják szerszámát, és a szája melegét.
Nagyon élvezte... A fõnöknõ még követelõzõbb lett.. Mohón mozgatni kezdte fejét elõre-hátra a srác hatalmas szerszámán: szívta, szopta, és kéjesen szuszogva szopta a srácot.
"Mindjárt szétdurranak" – gondolta Peti, miközben kezeivel fogta a nõ fejét, és irányította a nõt...
Nagy cuppanással kivette a szerszámát Erika szájából. A nõ, még guggolva, elgyengült lábakkal nézett fel rá.
- Azt akarom, hogy dugj meg, itt, az asztalon! – parancsolt rá a fiúra.
Peti felkapta a nõt, az asztalra fektette. Erika széttára lábai, a bokáit Peti nyakába rakta.
Peti a makkját a nõ nedves, izgalomtól kitágult puncijához illesztette, kicsit még izgatta a nõ csiklóját, majd egy erõs mozdulatta belehatolt. Erika felnyögött.
Elõször csak halkan, majd, ahogy Peti egyre keményebben, egyre gyorsabban mozgott benne, egyre sûrûbben és hangosabban nyögdécselt, zihált...
- Aaaahhh... Dugj meg... Ez az.... ez hiányzott már belõlem....
A karcsú nõi test vonaglott Peti alatt. A srác masszírozta a nõ melleit, amitõl erika csak még jobban vonaglott, a gerince megfeszült...
- Aaahhh.. ne így... azt akarom, dugj meg hátulról... mint a kutyák, úgy keféljünk...
Peti és érezte, neki is mindjárt vége, nem bánta a pár másodpercnyi szünetet, amíg a fõnöknõje ráhasalt az asztalra. És érezte, mindjárt teleélvezi a nõt... Keményen, határozottan kezdett mozogni Erikában, még keményebben, mint az elõbb.
Erika már sikoltozott az élvezettõl, izgatóan mozgatta a popsiját. Peti néha meg-meg paskolta, amitõl Erika csak még kéjesebb hangokat hallatott.
Peti egy hirtelen ötlettõl vezérelve belemarkolt a nõ hajába, az arcához húzta a nõ fejét.
- Csókolj meg – parancsolta.
Erika zihálva, rángatózva kinyújtotta a nyelvét, és hevesen csókolózni kezdtek.
Mindketten érezték, hamarosan elélveznek. Peti begyorsított, Erika felsikkantott, és megremegett mindkettõjük teste... Forróság öntötte el Petit, élvezett, és élvezett...
Bele Erikába, a nõ remegõ lábakkal, elernyedt testtel feküdt az asztalon, puncija össze-összeszûkült az orgazmus hatásától...
Miután kipihenték magukat, felöltöztek. Peti meg akarta csókolni a nőt, de õ elhúzta az arcát.
- Ez csak munkahelyi kötelesség volt kisfiú, amit meg kellett tenned. Ha kellesz még, majd hívlak. Menj a barátnõdhöz, elengedlek.
Hûvös este volt, az izzadtságtól csak még hidegebbnek érezte a fiú az idõt. Lassan sétált végig az üzemcsarnokon keresztül. Aztán felvidult az arca, és vidáman, sietõs léptekkel ment az autójához.
"Végül is megdugtam a fõnöknõmet!"Véletlen szex történet:


Marie kiveri nekem


Jeff lassan ébredt fel. Félig-meddig hallotta anyja hangját a másik szobából. Ahogy az álom köde kitisztult, rájött, hogy a nő telefonon beszél valakivel.

- Ez a második nap, hogy nem engedem iskolába. Azon gondolkodom, hogy orvoshoz kellene-e vinnem.

“N....

Niki és Karcsi IV - a biszex buli


Niki azzal kéréssel hívott fel, hogy szeretné, ha barátjával(Károlysal) együtt masszíroznám meg. Ilyet még nem csináltam, de szívesen vállaltam és néhány nap múlva kora délelőtt meglátogattam őket. Érkezésem után letusoltam és pucéran léptem ki a fürdőből, szintén ruh....

Az erotikus történetek címkéi :
motoros | harisnyában | herélés | istván | megcsalás | történetek | autós | forró nyár | kan | haris | emos | metròn | felcsa | vőlegény | kĂĄd | megbaszva | vacsora | Élő vibrátor | kuty | nagyapa | bicikli | a terhes barátnők | képregény | nogyogyasz | köcsögöt |

Reklám


Kereső

Szex történet kereső


Ezeket olvastad már?


Szextörténet keresésekAz oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.