Hetero történetek

Hirdetés


Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Történet beküldéseA feleségem megosztvaA feleségem megosztva

A feleségem, Erzsi és én Pécsen élünk körülbelül egy éve. A költözés nem segített a feleségemen õ egy ideje elég depressziós, úgy érzi nem elég csinos és kívánatos. Pedig Erzsi nagyon jól néz ki 28 éves hosszú barna haj nagy mellek formás segg mindene ott van. Az utóbbi idõben elkezdett inni és nem lehet semmirõl sem meggyõzni. Nem rég az egyik ismerõseink meghívtak minket az eljegyzési összejövetelükre. Úgy tûnt szokatlanul izgatott a feleségem. Ahogy készülõdött nem tudtam nem észre venni, hogy olyan felsõt választott ami mélyen kivágott és látni lehetett benne az egész gyönyörû mellét. Hozzá egy szûk nacit vett fel, ahogy néztem a farkam már is merevedett a nadrágomban, csak imádkoztam, hogy maradjon így egész éjszaka.

A buli kellemes volt de eseménytelen, kaja pija tánc és beszélgetés. Egész végig Erzsit néztem és úgy láttam, hogy most feloldódott végre. Azt öltözetének hála nem volt hiánya a táncpartnerekben. És amiatt, hogy ekkor érdeklõdést kapott pozitívan hatottak a gátlásaira is. A ruha és az hogy egész este ivott úgy tûnt, hogy megtalálják a férfiak. Ahogy táncolt a melleit mindenki láthatta és ahogy a csípõjét mozgatta a feszes feneke minden férfi érdeklõdését fel keltett. Látni lehetett messzirõl, hogy Erzsi is és akikkel táncolt is nagyon be voltak indulva. Az egyik tánca után úgy láttam jobb ha haza viszem és én baszom meg mint, hogy itt a parketten ezek a férfiak. Amikor azt mondtam neki, hogy menjünk haza mert itt fogják megdugni a tánctéren. Õ csak annyit mondott nem tudott velük itt baszni a többi nõ miatt. Úgy hogy menjünk.

Ahogy elindultunk haza, Erzsi átnyúlt a kocsiban és lehúzta a sliccem majd elõ vette a kemény farkam. Simogatta miközben én vezettem. Nem sokkal ezután oda hajol és elkezdett szopni menet közben. Majd felnézett rám és azt mondta "Nem tudok tovább várni állj félre valahol." Ahogy félre álltam az úton Erzsi levette magáról a felsõjét, nadrágját és a bugyiját. Amikor már nem volt rajta semmi csak a magassarkú cipõje hátra döntötte az ülésem, megragadta a farkam és átmászott rám szembe velem. Azonnal rácsúszott a farkamra és hevesen lovagolni kezdett. Melleit az arcomba nyomta és mint egy vadállat úgy dugott meg õ engem nem is én õt. Nem bírtam sokáig szinte azonnal éreztem, hogy mindjárt elélvezek amit mondtam is neki mire õ még gyorsabban kezdett lovagolni. A következõ pillanatban már teli is engedtem mélyen meleg pináját a forró gecimmel.

Mikor kifújta magát Erzsi vissza ült az ülésébe és felhúzta a sliccem a már lelankadt farkamra. Össze szedte a ruháit de nem vette fel és mondta, hogy induljunk. Bámultam a meztelen feleségemre, nem tudtam mire gondoljak csak ültem ott még õ újra azt nem mondta, hogy indítsak. Ahogy haladtunk elõre a gondolataim ismét a feleségem felé irányultak ahogy láttam mellettem a feleségem meztelenül azon kaptam magam ismét kemény lett a farkam. Már késõre járt és hamarosan ki virrad, nem lesz könnyû haza út így. Amikor a Erzsi azt mondta, hogy szomjas és hogy szeretne kólát inni úgy hogy álljak meg valahol venni. Hamarosan feltûnik elõttünk az úton nagy neon felirat 0-24 non-stop.

Be gurultunk a parkolóba és olyan közel álltam meg a bejárathoz amennyire csak tudtam. Kiszálltam az autóból de az ajtót félig nyitva hagytam, hogy a belsõ világítás égve maradjon. Be mentem a boltba kíváncsi voltam mennyi idõ lesz felfedeznie az eladónak az üvegen keresztül a show-t. Közbe válogattam és megfogtam egy hideg kólát majd elindultam a pénztár felé. Ahogy megálltam a pult elõtt feltûnt milyen nagyszerû kilátás nyílik Erzsire az autóban ülve. Minden látszódót az arca a vállai a mellei és még a hasa is a szélvédõn keresztül. Miután párszor köszörültem a torkomat megfordult az eladó az üvegtõl és elnézést kért a késlekedésért. A farka egyértelmûen duzzadt a nadrágjában. Kifizettem a kólát és vissza mentem az autóhoz. Észrevettem, hogy Erzsi már kikapcsolta a légkondit és lehúzta az ablakokat, hogy a frissítõ lágy nyári szellõ keresztül fújjon az autón. Elmeséltem neki az eladós sztorit és azt mondta adott neki egy kellemes emléket amire kiverheti. Erzsi egy széles mosollyal integetett neki ahogy elhagytuk a parkolót.

Megkérdeztem mi a véleménye, hogy meztelenül nézte a srác a kirakaton keresztül? Õ pedig elismerte, hogy nagy felizgatta a dolog. Tudtam, hogy nem sokkal messzebb van még egy non-stop bolt az úton, szeretné, hogy ott is meg álljunk? "Mindenféle képen" volt a válasza. Behajtottam ebbe a parkolóba is és sajnos ennek az üzletnek nem volt kirakata. Már pont indulni akartam ki a parkolóból amikor észre vettem, hogy egy férfi sétál az utcán a parkoló felé. Gyorsan kiszálltam az autóból ismét félig nyitva hagytam az ajtót és besiettem a boltba. Kukucskáltam ki a kis üvegen és láttam, hogy egy fiatal fiú a késõi tizenéves korai húszas éveiben járhat. Néztem az üvegen keresztül amikor oda ért a kocsinkhoz, Erzsit bámulta az ifjú hódolója és a mozgás az ajkán arra engedett következtetni, hogy beszél hozzá. Aztán közelebb ment az autóhoz még nem az ablakhoz ért kezét a tetõre tette majd onnan levéve a nyitott ablakhoz hajolt.

Ahogy kijöttem a boltból azt vettem észre, hogy behajolt az ablakon és csókolózik a feleségemmel közben pedig a mellét markolássza. El akart húzódni ahogy látta, hogy közelítek az autó felé de Erzsi elkapta a kezét és hallottam, hogy azt mondja "semmi baj õt nem zavarja" amikor vissza akarta húzni a srác a kezét. Rá mosolyogtam és azt mondtam neki azt csinálsz vele mit csak akarsz. Ezután ismét behajolt az ablakon és csókolózni kezdett Erzsivel és folytatta a melle taperolását is. Ahogy ott álltam mellettük Erzsi a srác kezét a mellérõl el emelte és lenyomta a puncijához. Az ujjat a már nedves és az én gecimtõl még sikamlósabb puncijába tolta és mozgatni kezdte benne. Kicsit késõbb Erzsi kihúzta a srác ujjait és elkezdte leszopni róla a gecimet.

Le néztem a gyerek nadrágjára és láttam elég nagy dudor domborodik neki elõl. Erzsi megkérdezte tõlem, hogy hagyom õket vagy besegítek én is? De nem is volt igazán kérdés csak szopta tovább az ujjait még a srác a másik kezével próbálta elõvenni sikertelenül a farkát. Kicsatoltam az övét lehúztam a sliccét majd benyúltam és dörzsölni kezdtem tenyeremmel a farkát alsónemûn keresztül hosszába. Éreztem teljesen feléledt már így benyúltam és elõ vettem neki. Ahogy szépen finoman húzogatni kezdtem rajta a bõrt éreztem ahogy egy kis ondó kicsöppen az elején rá a kezemre. Éreztem a forró farkát a kezemben a bársonyos bõrét és az acél keménységét. Hátra léptünk mind ketten majd Erzsi kinyitotta a kocsi ajtaját, hogy rendesen szemügyre vegye a farkát. Állt vele szemben nézte õt és simogatta éreztem ahogy egyre és egyre keményebb lesz farka a kezembe és tudtam nem sok van hátra, hogy elélvezzen. Erzsi megkért, hogy takarjam õket még a srác farkánál fogva húzta magához közelebb, leült az ülésre a gyerek elõtte én pedig takartam õket. Erzsi kinyújtotta a nyelvét és a srác farkán kezdett vele futkos föl s alá mielõtt nagyra nyitotta a száját és a farkát bekaptam ott elõttem. Emlékszem mennyire szép látvány volt azzal a fasszal a szájában és hogy milyen izgatott voltam, hogy ott szopja le elõttem az az idegen srácot. 5 perc sem kellet neki már bele is élvezett Erzsi szájába láttam a torkát ahogy nyeli le a spermáját de még így is kifutott a száján körbe a faszon csorgott le egészen az álláig. Folytatta a szopást még mindent kiszopott belõle.

Fogta a farkát a kezében amikor kihúzta a szájából és bámulta a még mindig nagy szerszámot. Felnyúlt az arcomhoz lehúzott magához nyelves csókot adott éreztem a számban a srác gecijét majd a fülembe súgta, hogy mondjam a srácnak, hogy még többet akar. Aztán Erzsi megkérdezte kinyalom a punciját? mire én akarja, hogy én kinyalom miközben a srác bassza? Fel nyögve mondott igent. Rá néztem a srácra és megkérdeztem, "Szeretnéd megbaszni a feleségem?" azt feleltem mennyünk a bolt oldalához.

Elindultunk a bolt felé hirtelen a megszokott sötétbõl fénybe értünk. A feleségemet terpeszben a falhoz tenyereltetettem még én elé guggoltam szorosan a falnak háttal és nyalni kezdtem a punciját. Aztán megéreztem a srác farkát ahogy a nyelvem körül csúsztatta be a feleségem pinájába. Miközben a srác baszta én a csiklóját kezdtem el nyalni majd a srác farkára nyomtam a nyelvem ahogy kibe járt a punciban úgy siklott az én nyelvemen is végig. Elkezdte keményen adagolni a feleségemet én pedig a golyóit nyalogatni majd a kezemmel játszottam vele még ismét a csiklót nyaltam. A srác mikor kihúzta Erzsi pinájából a farkát azonnal rávetettem magam és gyorsan be is kaptam õ pedig el kezdte baszni a számat. Mindig amikor csak húzta ki belõlem én szívtam vissza. Majd egyszer csak megfeszült a számba a farka és most az én számat élvezte teli. Nem tudtam olyan gyorsan nyelni mint amilyen tempóban áradt ki belõle a ragacsos geci ezért egyszer kétszer fulladoztam is de a végén lenyeltem és a srác vissza dugta a feleségem puncijába a farkát aki ezután el is élvezet. Miután a srác végzett még Erzsit én is jól megdugtam közbe a srác szopatta. Mikor teli élveztem ismét a pináját és már mindenki el élvezet, vissza ültünk az autóba és haza hajtottunk. Másnap a feleségem úgy tett mintha nem is emlékezne semmire csak azt mondta alaposan szét baszhattam mert érni magán.

http://szextortenetek.atw.huVéletlen szex történet:


Egy francia nő


Jónéhány évvel ezelőtti élet szakasz..válás után, szerelmi csalódások után, jött egy nagyon mocskos időszak az életemben. Társkeresők, kalandozások, flörtölések, szex. Megismertem egy Budapesten élő Francia nőt, aki kicsit törve, de beszélt magyarul. A chatelésünk egyért....

Pornó történet - Anita szexfimezni megy


Anita vagyok, jelenleg 26 éves, pornó színésznő. E kis történetek elmesélek, hogy kerültem be a pornó világába, és hogy a házi filmektől miként jutottam el nagyobb szerepeimig. Kinézetre sosem voltam különleges, ha lehet ilyet mondani átlagosan szép magyar lány vagyok. Szőke a....

Az erotikus történetek címkéi :
fenékdugó | hol volt | bédszünetben szokás | fannival | puha pöcs | gyermekem | szado mazo | a gyönyör órái | nővérem után | könyörög |

Reklám


Kereső

Szex történet kereső


Ezeket olvastad már?


Szextörténet keresésekAz oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.