Hetero történetek

Hirdetés


Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Történet beküldéseEgy beteg perverz vagyokMire kellett rájönnöm tegnap? perverz vagyok.

Azt persze eddig is tudtam, hogy van némi (szerintem ártalmatlan) perverzióm, nevezetesen a bondage, de igazán csak tegnap jöttem rá, mit jelent perverzenek lenni.

Egy travit a női ruhák hoznak izgalomba, egy homokost a saját neme, egy magamutogatót az, hogyha idegeneknenek villogtatja magát, és csakis és kizárólag a perverzek a saját perverziójukkal tudnak szexuális kielégülést szerezni maguknak.

Sokáig azt gondoltam, hogy az én perverzióm is csak olyasmi, ami annyi emberben megvan, legfeljebb nem merik kimondani, vagy a partnerüknek felvetni, és ha valakinél nem jön be, marad a vanilla szex, ha meg bejön, hát színesíti kicsit a kapcsolatot.

Tegnap egy régi hölgyismerősömmel beszélgettem, szóba került BDSM is, és ő elmondta, hogy ugyan néha izgatja a dolog, de számára az ilyen jellegű dolgok csak néha esnek jól, hangulatfüggőek, és csakis olyan partnerrel, akivel az élet egyéb területein is egy hullámhosszon vannak.
Tegnapig én is azt hittem, hogy nálam is így működik a dolog, de azonnal eszembe jutott egy néhány hónappal ezelőtti rövidke kapcsolatom, és ez elgondolkodtatott.

A neten, egy ilyen jellegű társkeresőn ismerkedtem meg egy csinos, fiatal nővel, akinek hosszabb ideig Pesten volt dolga, és ugyan van egy idősebb férje, akivel nagyon jól kijönnek, de most szívesen megismerkedne "vad" dolgokkal.
Ugyan nem vagyok híve az alkalmi kapcsolatoknak, de írtam neki, képet cseréltünk, elmondtam, én mit szeretnék, tetszett neki a dolog, meghívtam vacsorázni, nagyon csinos nő volt, szerencsére én is bejöttem nála, néhány nappal később egy másik vacsora után hazavittem a panzióba, ahol itt Pest mellett lakott, most már kimondottan azért, hogy kipróbáljuk, mennyire szeretné azokat a "vad" dolgokat.
Van egy nagyszerű, igazi bilincsem, nem olyan gagyi, mint amit a szexshopokban lehet kapni néhány ezerért, ezt vittem el az első szeánszra.
A hölgy elvette, nézegette, kicsit iszonyodva, majd azt mondta, hogy ő nem ilyen bilincsre gondolt.
-De hát milyenre? Ez egy igazi, valami műanyag játékra?
-No nem, hanem olyan kis szexire.
-De hát mi lehet ennél szexibb?
-Igen, de mi van, ha nem tudom belőle kihúzni a kezemet?

Ekkor beállítottam a csuklóin annyira, hogy viszonylag kis erölködéssel ki tudja húzni, ha akarja, amit persze rögtön ki is próbált.
Én nem erőltettem a dolgot, teljesen érthető, hogy a második találkozásnál valaki még nem tudja teljesen elengedni magát, hiszen teljesen kiszolgáltatottá válna, ez egészséges bizalmatlanság, de a hölgy még így is nagyon vagány volt, hogy ezt be merte vállalni, de a szex bizony elég nehezen jött össze, bár elég jó hangulatban voltunk, de engem valahogy elkedvetlenített, hogy minduntalan kicsúszott a keze a bilincsből, de azért a végére csak sikerült öszehoznunk a dolgot.
Második alkalommal megbeszéltük, hogy ezúttal meg fogom kötözni, hátha az jobban fog neki tetszeni, és egyébént én is valamivel jobban szeretek "elljátszani az áldozatommal", szép lassan, szinte művészi szimetriával a szó szoros értelmében behálózni: számomra ez az erotika csúcsa, és már előre örültem a rám váró kellemes élményeknek.

Alkalmi barátném persze még nem hallott a shibariról, és amikor elkezdtem ecsetelni, hogy szeretném megkötözni, és elővettem a köteleket, kerekperec kijelentette, hogy erről szó sem lehet, ő csak valami selyem sálra gondolt, nem akar kötözöttsonkát játszani, meg különben is, meglátszana a nyoma.
Ennek ellenére megint sikerült némi kompromisszumra jutnunk; a csuklóira viszonylag lazán tekertem rá a kötelet, és úgy kötöztem ki az ágy fejtámlájához, majd megkértem, hogy próbáljon kiszabadulni, de ez most nem ment neki.
Sajnos a bokáit nem engedte szétfeszitve az ágy lábához kötözni, de most, annak a tudatában, hogy nem tud kiszabadulni, valahogy sokkal jobban ment a szex, de azért még így is éreztem, hogy messze nem azt a teljesítményt hozom, mint amit akkor tudnék, ha egy nő teljesen alávetné magát az akaratomnak.
Többet ugyan nem találkoztunk, bár biztosítottuk egymást, hogy majd írunk, meg telefon, ha megint erre jár, de azt hiszem, hogy neki én már túl "vad" voltam, ő sem tudta magát teljesen elengedni egy csaknem vadidegen pasival, szóval kizártnak tartom, hogy valaha is újra találkozunk, de ennek ellenére örültem, hogy két alkalommal is volt alkalmam szexelni, mert ezelőtt nem sokkal hosszú idő óta az első partneremnél csúnyán felsültem, így szükségem volt az önigazolásra.

De tegnap, amikor kedves hölgyismerősöm a láncokat és bilincseket emlegette, rá kellett döbbenem, hogy nekem már ezek nélkül egyszerűen nem megy a szex, muszáj, hogy a partnernőmet a teljes kiszolgáltatotság állapotában tudjam, enélkül képtelen vagyok beindulni, bármilyen gyönyörű nő is, akit a karjaimban tartok, nem ébreszt a megfelelő eszközök nélkül vágyat bennem, és innentől úgy vélem, hogy a dolognak nem az a/D témakörhöz van köze, hanem ez már fétisizmus, és egy permanensen perverz állapot.
Ettől a felismeréstől nem igazán sem kétségbe, mert a vágyaimnak továbbra sincs semmi köze az eröszakhoz, nem tudnék akarata ellenére megerőszakolni egy nőt, csakis úgy tartom az egészet élvezhetőnek, ha önként adja meg magát, és innentől ő már sub szerepet játszik, viszont
én nem "Dom" vagyok, hanem csak egy perverz.
Elkeserít az a sejtelmem, hogy most már aligha leszek képes a "normál" szexre, hiába lenne alkalmam ismerkedni helyesebbnél helyesebb nőkkel, ha egyszer csak úgy "natúr" nem képesek bennem vágyat ébreszteni, viszont senkinél sem indíthatok úgy, hogy "figyelj; nagyon csini vagy, nem akarod, hogy megkötözzelek?" - enyhén szólva hülyén jönne ki.

Szóval, most elgondolkodtam, hogyan tovább.Véletlen szex történet:


A biztosítási ügynök megkapta a faszom


Előjáték

Kopogtatnak. Kinézek az ablakon, s látom, hogy megint a „biztosítós csaj”. Erőteljes, festett vörös, és harsány. Halkan elkáromkodom magam. Ezt megint nehéz lesz lerázni. Már amikor a múltkor itt járt, az asszony sem nagyon tudott kibújni az újabb lá....

A teljes megalázás


Egy internetes hirdetésben bukkantam rájuk az extrém rovatban. Egy olyan férfit kerestek aki benne lenne egy játékban ami egy férfi megaláztatásáról szól. Előny ha a pasi bi beállítottságú. Válaszoltam nekik és hamarosan jött is a válasz. Kérték a telefonszámomat és azt íg....

Az erotikus történetek címkéi :
sár | csöpögő punci | szex három | az új csajádtag | abc | travi szex | apró | tagitas | halloween | box |

Reklám


Kereső

Szex történet kereső


Ezeket olvastad már?


Szextörténet keresésekAz oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.