Hetero történetek

Hirdetés


Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Történet beküldéseA meleg pincérfiú történetePár hete, egy vacsorán történt velem életem egyik legmegrázóbb élménye. Sokan ültünk az összetolt, ünnepi asztal körül, anyósomék aranylakodalmán. Nem akartuk, hogy az idős asszony fárassza magát főzéssel, készülődéssel, a három gyerek - az egyik a feleségem - összedobta a pénzt, egy elkülönített termet béreltünk a jó nevű helyen.

Unalmas estének néztem elébe, de a menü igen ízletes, a rokonság pedig folytonosan fecsegett, mégis jól telt az este, főként, hogy valami különleges keltette fel az érdeklődésemet.

Egy fiú, az egyik pincér.

Magas, karcsú, de izmosnak tűnő, szőke hajú, szemüveges srác. Az ezüstkeret kiemelte ovális arcát, az egyenes orrát, és nagy kék szemeit. A fekete munkanadrág ráfeszült a hosszú, izmosnak tűnő combjára, és fogalmam sem volt, miért esik jól hátulról is megnéznem a formás fenekét. Zavarba jöttem saját magamtól, próbáltam figyelmen kívül hagyni a testi reakciómat, és úgy tenni, mintha a fiú nem vonzana egyáltalán.

Furcsa és szokatlan remegett a gyomromban, amitől megijedtem.

Csakhogy a szőke hajú folyamatosan körülöttem sürgött-forgott, ráadásul többször is kereste a tekintetemet. Nem tudtam hová tenni, az is eszembe jutott, hogy ismerjük-e egymást valahonnan, de hiába kutattam az emlékeim között.

Akadt már homoszexuális élményem kétszer, amikor lányokkal együtt, fiú is hozzám ért, persze a feleségemnek sosem mertem volna bevallani. Még a megcsalást sem, nemhogy azt…Nem is vagyok macsó típus, csak egyszerűen megtörténtek a dolgok a munkahelyi mulatozások után néhányszor. Azt hittem okádni fogok az olyasmitől, de egészen jól tűrtem, azonban, hogy csak egy fiú érdekeljen, még sosem történt meg velem, egészen addig.

Harminckét évesen megvagyok a feleségemmel, két fiunk született, azt hiszem a házasságunk jól működik. A családom nagyon fontos, furdal is a lelkiismeret, amikor néha mellé megyek, de soha nem jutna eszembe a szeretteim kárára mulatni, vagy elhagyni őket. Egyszerűen, az újdonság, a változatosságról való lemondás megy nehezebben.

Amikor leszedték az asztalt, hogy sor kerüljön a desszertre is, már feloldódott a hangulat, én is túl ittam magam több pohár boron, a pincérsrác legalább hatodszorra is kihívóan rám nézett, így végül visszamosolyogva emeltem felé a poharam. Tányérokkal az alkarján ment ki, szükségét éreztem én is a levegőváltozásnak, amúgy is el akartam látogatni a mellékhelyiségbe.

- Várj meg, nekem is kell – kérte Andi, mit is tehettem, az asszonnyal együtt mentem, így nem sokkal azután a melegre hivatkozva vonultam ki a teremből. Kíváncsian néztem szét a bárpultnál és a nagyteremben, nemsokára a fiú meg is jelent a színen.

- Szia, nem emlékszem rám? - A hangja bársonyos zengésű, az citrusos-fanyar illata újra megcsapta az orrom, kellemesen frissen áramlott az orromba, illet hozzá.

- Laci vagyok, az egyik partin találkoztunk tavaly, emlékszem rád...- köszörülte meg a torkát. Én pedig éreztem, mennyire kínos, hogy olyan vörössé válik az arcom, rájöttem, az egyik olyan partiról beszél...

- Sajnos nem, kevésszer veszek rész olyasmiben, és illuminált állapotban.

- Végül is nem csodálom - jegyezte meg - mi éppen csak futólag találkoztunk, hogy is mondjam, nem egy csoportban töltöttük az időnket.

- Ez azért már sok, tolakodó a magatartásod! - szűrtem a fogaim között. - Biztos vagy benne, hogy akarok azokra a dolgokra emlékezni a családom körében?

A fiú szája kissé lebiggyedt, simára borotvált arcán egyetlen szőrszálat sem láttam, olyan bársonyosnak tűnt az egész, mint Andié….Ám a szeme csillogni kezdett, végigsiklott a testemen, az izmaim akaratlanul is megfeszültek, a szívem valamiért hevesebben dobogott, akár kamaszoromban rohant meg a vágyakozás, amit bevallok, piszkosul röstelltem.

Laci a szemembe nézett végül újra, rejtett ígérettel, óvatosan a mellkasára fogott - inge felső gombjai kigombolva – ujjbegyeivel éppen csak érintette magát, lassan csúszott le a keze a hasához, majd az ágyékára tapadt. Átszaladt rajtam a vibrálás a láttán, egészen bizseregni kezdett a bőröm, az ágyékom körül forróság-érzet kapott el, a péniszem az alsómban duzzadni kezdett.

Egyértelmű üzenet a terem kellős közepén, vacsorázó, beszélgető asztaltársaságok kereszttüzében. A fiú elindult a mosdók irányába, és még át sem gondoltam, de amint bezárul mögötte a vörös függöny - ami a bejáratokat rejti - utána indultam…

- Csak tudnám, mi ütött beléd kedves Attila - mormoltam magam elé, a férfimosdók ajtaja előtti tükörbe bámulva. Majdnem tetőtől-talpig látszott a magas, izmos alakom. A barna hajam, a kissé ferde orrom, a keményebb, de állítólag helyes arcvonásaim. Elidőztem a vastag nyakamon, az ér kidudorodott rajta az izgalomtól. Az elégedettség érzése rohant meg, jó pasi vagyok kétségtelen…

Laci a tört fehér csempének támaszkodva állt, a szeme felcsillant, enyhén elpirult, ami a szűziesnek tűnő arcát még vonzóbbá tette. Sápadt bőre és szőke haja ártatlannak mutatta, főleg abban a fehér ingben, amiben egészen megbűvölt. A tekintetem a csípőjére siklott,

minden domborulat, és ív túlságosan tetszett.

Utáltam, de akkor is így volt. Meg is ijedtem, kezdtem magamban a borra fogni a viselkedésemet, meg azt, hogy ott vagyok. Laci előtt még egyetlen férfi sem váltott ki belőlem erős reakciókat.

- Magam sem tudom, mit keresek itt. – mondtam közel lépve az igazat, de mint a hódító, a két tenyerem azonnal a csempére tapadt, közrefogtam őt a karjaimmal. A lélegzetét is éreztem, a szemünk, szánk majdnem egyforma magasságban állt. A vibráló vonzódás fejbe kólintott, szabályosan szédültem, vágy kapott el és birtoklás. Csak néztem, néztem és olvadtam, akár valami jeges forró a nyári nap hevében. Azokat a feszült, édes pillanatokat nem felejtem el soha, még mindig felidézésekor elkezd remegni a gyomrom, megemelkedik bennem az adrenalin és erősen merevvé válik a farkam.

- Én tudom – mormolta.

Valaki ekkor lehúzta a tartályt, nem akartunk, hogy meglássanak, behúzódtunk egy üres fülkébe. Ott álltunk egymáshoz szinte odatapadva, éreztem, hogy egy olyan pillanat érkezett el az életemben, ami nem mindennapi, bűnösen gyalázatos, undorító, és mégis akarom…

- Nincs sok időm, húszperces szünetem van, amit sokszor meg sem tarthatunk, a főnök rossz szemmel nézi, főleg, ha sokan vannak, mint most.

- Nekem is igyekeznem kell, kereshetnek…

Mindez bárgyún hangzott, főként, hogy mindkettőnknek máson járt az esze. Azt vártuk, hogy a másik kezdeményezzen, megrohant a félelem, a pánik, és már-már azon voltam, hogy hátraarcot csinálok, sőt, az éttermet is elhagyom!

- Messziről néztelek akkor, ahogy fényesre szopták a farkadat, egyszerűen lenyűgözött a látvány.

Elkezdtünk szaporábban szuszogni.

- Aztán néztem, kihez is tartozik az a pénisz, és nagyon tetszettél itt. - nyúlt az arcomhoz, csak akkor éreztem mennyire forró a bőröm. - És itt - húzta végig ujjait a nyakamon. - Meg itt is - és itt is…

Siklott a mellkasomon, az ingem alá, a mellemhez, és bennem megolvadt a levegő is, az agyam közben még riadózott - választás előtt voltam még mindig, de lebénultam, amikor arra gondoltam, menekülnöm kell… Maradtam, és ezzel szabad utat adtam végleg az első valós homoszexuális élményemnek.

Laci közben a másik kezével a hátsómra fogott. Felnyögtem, valami elszabadult bennem, az én kezem is végre hozzáért. Nem tudom, mikor remegtem úgy testért utoljára, mint akkor, minden porcikám életre kelt. A szép arc közelített felém, és ostoba módjára vártam, hogy a szánk összeérjen. Felhördültem, összekapcsolódtunk, játékosan gyengéden kóstoltuk egymás száját, majd mind vadabbul, mint akik egymásból kapnak csak levegőt.

Beindultam, mint valami állat, Lacit a falhoz préseltem, a nyelvem benyomult és úgy simogattam az övét, mint a legelején a feleségemét, amikor beleszerettem. Közben a csípőnk egymásnak feszült, keményen nyomogattunk egymásra. Laci közben kioldotta a nadrágövemet, lassan lefelé csúszott, amikor elém térdelt, már a bokámig szánkázott az alsóm és a fekete nadrágom.

- Sokszor eszembe jutott ez a farok! Kívántam, bárcsak egyszer én is közelebbről megismerkedhetnék vele, és tessék, itt van! Ez a szerencsenapom!

Laci mosolygott, megragadta a falloszomat, erősen belekeményedtem az ujjai közé, a herémet is megsimogatta, én pedig egészen kész voltam, a combom is feszült a várakozástól. A nyelve elindult kényeztető útjára, le-fel, körbe- körbe, verte néha, majd nyalt, és végül a bólogatásé lett a főszerep.

Nem gondolkoztam én már akkor ott semmin, csak élveztem mindent. Néztem a fiú arcát, amint behorpad munka közben, ahogy száját szorosan tartja a farkam körül, ahogy fehérednek az ujjai, amint szorít, amint egészen nekem szenteli magát. Még sosem volt mosdós kalandom lánnyal sem, mégsem tartottam visszataszítónak a dolgot, tisztaság vett körbe, de ez érdekelt akkor a legkevésbé.

A gerincem erősen bizsergett, Laci szívott is néhányszor enyhén, közben elkezdte magát is kényeztetni, megigazítottam magam, hogy rálássak, amint a másik kezével a péniszéhez ér, ahogy meg-megrántja, vagy a golyóit emelgeti. Ez még inkább bevadított, löktem magam gyorsabb szopásra ösztönözve őt, nem bírtam leállni, kiélvezni a dolgokat, túl új volt ahhoz az egész.

Laci farka akár az enyém, erős és vastag, csak egy árnyalattal világosabb, körben a bőre simára borotvált. Szépnek láttam, le sem tudtam róla venni a szemem, de akkorra már annyira magasan jártam az élvezet hegyén, hogy nem tudtam annyit nézni, mert a herém még inkább felhúzódott, a gerincem töve bizseregni kezdett, lüktettem. Laci hajába markolva kezdtem élvezni, egy nagy nyögés kíséretében. A fiú a szája elé tartotta a makkomat, az ajkai csak a farkam hegyét érintették, minden szinte beleáramlott a szájába, amit nyelt, mint valami finom italt. Kevés sperma csorgott az állán, majd onnan a mellkasára. Megrázó orgazmust éltem át, olyant, amiről azt hittem már régen, nem fogok találni és kapni.

Az élvezet után a WC papírért nyúltam, elkezdtem törölgetni magam, közben Laci felemelkedett, még simogatta a puhuló péniszemet, az övé viszont dárdaként állt még. A vállamra hajtotta a fejét, gyors tempóban kezdte magát kényeztetni, és pár rántás után ő is elélvezett. Én közben a hátát, a fenekét simogattam, a fejére is adtam egy puszit, arra az aranyló hajtincsesre. Magam téptem neki papírt, hogy megtörölhesse magát, amikor egymásra néztünk, mindkettőnk szemében sebezhetőség ült. Annyi mindent gondoltam, mégsem tudtam kinyögni semmi értelmeset, rossz volt kimenni, és szétválni, egy szakadás, amit nem akartam.

Amikor meg visszaültem a családom körébe, gyötörni kezdett a lelkiismeret-furdalás, alig vártam, hogy elhagyjuk azt a helyet. Az est vége felé Laci még a terembe jött, erősen megdobbant a szívem, olyan szépnek láttam legalább, mint egy kívánatos nőt.

Eltelt az óta majdnem egy hónap, de nem tudom kiverni a fejemből…Véletlen szex történet:


Bevezetés a szexualitásba


Bevezetés a szexualitásba

Volt egy nagyon jó barátnõm a suliba és õ már többször volt nálunk éjszakára is és megkérdeztem aludhatnék e este náluk.Másnap már nincs iskola és nagyot tudnánk aludni meg megtanulnánk a leckét is.A szülei tanárok voltak és volt egy n....

Szexkaland a koleszban


Izgalmas szex a koliban a kedvenc diákommal. Imádtam a farkát a puncimba, popsimban érezni.Míg leírtam nektek kétszer is elélveztem, folyamatosan masztiztam.Remélem tetszik majd.


Lebetegedett két kolinevelőnk is.Így felajánlottam,hogy szívesen helyettesitek egy k....

Az erotikus történetek címkéi :
egyetem | tizennyolc | sárta | jég | diak | az ejszakai | korház 4.rész ! | lezbikus | játékok határok nélkül | kocsma |

Reklám


Kereső

Szex történet kereső


Ezeket olvastad már?


Szextörténet keresésekAz oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.