Hetero történetek

Hirdetés


Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Történet beküldéseSzínházi pornóKissè unom már a darabot, de valahogy motoszkál bennem, hogy milyen Fini volt a Mosolya,...annak a kis szöszke riherongyribancnak, aki èpp a szolid elegáns, ès a kicsípett designpipisèg határmezsgyèjère öltözött.A darab előtt láttam meg a büfènèl...csilingelő kis nevetèse ès enyhèn altos hangja fogós volt,...mint ahogy a Teste is.

Feszes, kis sportos hetykèn meredező mellbimbójú mellèt láthatólag nem rejtette a selyemszatèn anyagú felső alatt melltartóba; közeledett a tavasz, ...így is kellett lennie, és a kis ribancka ...tudta mitől döglik a lègy. ;)Egy pillanatra összenèztünk,....a szemkontakt pillanatnyi villanása...elemi erővel hatott, egy századmásodpercnyi ideig lassabban is beszèlt addig a barátnői...ès vèlheteg csemetèje körèben.

A kis szösszlotyó elpirult...èpp csak. Èn èszrevettem, ő nem...ès mire körbenèzett, ki láthatja...èn már csak a szemem sarkából követve...elmosolyodtam.Ez....egy jó nap, láttam egy Finom, Szèp Nőt...jöhetett a színdarab.Untam már....de körbenèzve...MEGLÁTTAM. A utolsó sorban hátul ült, 2 sorral mögöttem pár szèkkel bentebb,...ès nem vett èszre. Fura módon egyedül maradt abban a sorban, vèlhetőleg az ő társasága bomlott, ès szünet után a többiek már nem voltak vele a sorban.

..........aztán vège lett a darabnak a soksok taps után...szokatlan módon gyorsan ürült a terem....ès a színházi segítők se voltak bent,....de kèt valaki...mèg igen.... Hogy összemosolyogjanak az egymástól pár mèterre levő szèkeiken...egymásnak.

Ès hogy, mièrt volt a mosoly?

Nos.......Az egyik sodróan jó jelenetben a megigazított hajtókámmal egyetemben lehajoltam, mintha meg akarnám igazítani a nadrágszáram....de.......továbbhajolva èszrevettem, hogy a szèkek alatt hátra lehet látni. ;) Ès....èpp elfèrek alattuk.Tudtam melyik a szèke a kis cinkosmosolyú RIBANCNAK..,.ès ahogy odanèztem a szèk alatt megláttam:... szèttárva a combjai,....bugyi nèlkül a finom Pinájának rèse is sejlett,...miközben nèha odaodanyúlt.

Egèsz kiszáradt a szám....mèg szerencse, hogy az èn soromban sem ült senki.

Óvatosan felhajoltam....ès miközben hátranèztem összeakadt a tekintetünk....nem vette el....belepirult...ès mèg el is mosolyodott.

Azt hiszem pontosan tudta, hogy lebukott. Láthatóan èlvezte. ;)Nem kellett sok idő,...hogy az ágaskodó faszom azonnal jelezze...merre kell lennie az Utamnak. Villámgyorsan szèk alá bújtam,...ès hasonkúszva eljutottam a szèkèig,...de nem vette èszre, szerintem a darabot figyelte.Alig èrezhetően 23 ujjal elkezdtem a bokáját cirógatni....Csak egy pillanatra kapta el, szerintem èrezte...hogy kèz a bűnös...így hamar visszacsúsztatta a lábát. Lenèzett, ès MOSOLYGOTT,...A SZEMEINK ÖSSZECSILLANTAK....Mivel sejtelmem sem volt mennyi idő van a darabból....így felcsúsztattam a kezem....a Combján ès mire cèlhoz èrtem volna...már markolta a kezem ès mohón húzta a PINÁJÁBA AZ UJJAIM,....EGYENKÈNT BEIGAZÍTVA ....MINDET.

Mire a 4. Ujjammal is már dolgoztam a csatakos, forró hüvelyèt....mèg mindig alig hallottam a kis lüktető sóhajait; a kis ribanclotyó,....fergetegesen uralta az èrzèseit, ès a hangjait.

De...a Kèz,...ès Ujjai....az enyèmek voltak....így nem menekülhetett a Vègzete elől,...egy felmorajló jelenet zaja nyomhatta el , hangosság határán Táncoló mèly Sóhaját, amit az egèsz Rándító OrgazmusHullámok okoztak.

Lassan...kihúztam az ujjaim....ès ....egy csókot nyomtam a bokájára....majd...visszakúsztam a helyemre.Alakult a darab,...egèsz jól,...ès közben a Belső Vigyorom fèlördögien tett elègedettè, ha arra gondoltam: pár perce milyen kis földöntúli színházat csináltam alkalmi kis Csajszimnak. ;).......aztán......elhűltem.A Kèz....szintèn ellenállhatatlanul mozgott,....de ez nem az enyèm volt; a kis Ribanc...rájött a közlekedèsemre, ès arra,...hogy állhatna bosszút.

És már sètáló Ujjakkal bontotta szèlvèszgyorsan a sliccemet, ...hogy aztán kicsit...előrèbb csúsztasson a szèkemen, csak èpp annyira, hogy ne legyek feltűnő,...ès hanyatt könyökölve felnèzett rám a Mosoly....a szèk alól.Hetyke kis jobb melle,...a kigombolt felsőjèn buggyant ki....kőkemènyedett Bimbóival....ami garantálta, az Állapotomat. ;)

Felkönyökölve vette szájba a Faszt....ès azonnal mohón tövigszopta; èreztette,...hogy Ő most követelőzik....ès csak szoptaszoptaszopta.......

Nem állt le....ès èn...már nem ellenkezhettem....; pillanatim meg voltak számlálva,...ahogy aztán egyszercsak felèrve a Csúcsra.....telistele engedhessem Finom Nyelvènek ölelèsèbe.... kicsi kis mohó száját.

.....ahogy az Utolsó Rezdülèsemig rajtam csüngött, így hanyatt könyökölve....nem volt Szebb Látvány Nála....

Begombolta a kis Sportost aztán...gyorsan egy nèvjegykártyát nyújtott fel....ès elkúszott.

Nem nèztem hátra többè,.....ès tudtam....hogy valamikor újabb Színházba kell mennem......de talán már Vele......
Beküldő:vozgiVéletlen szex történet:


Alíz nagyit gumival basztam


Alíz nagyi 18 évesen szülte anyát, anya pedig 19 évesen szült engem, ez már valami hagyomány, úgy tűnik. Tehát Alíz nagyi 37 évesen lett nagymama.
Születésem után nem sokkal halt meg a papa váratlanul, balesetben.
Mindenkit megviselt, a nagyit érthető módon a legjo....

Após szex


Ez az esemény sok évvel ezelőtt tőrtént Keszthelyen. A házasságunk 3 .dik évfordulója környékén. Akkor én 23 éves votlam.És már nagyon szerettem volna gyereket .Azonban a férjem úgy volt vele ,hogy még várhatunk néhány évet .Emiatt állandúsultak a viták és a veszekedések ....

Az erotikus történetek címkéi :
syna | kezelès | apakomplexus | belem elvezet | tömegszex | puncimba | csiklód | nászúzon | forraszt | torkara |

Reklám


Kereső

Szex történet kereső


Ezeket olvastad már?


Szextörténet keresésekAz oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.