Hetero történetek

Hirdetés


Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Történet beküldéseÉn és a nővéremA történet ott kezdődik, hogy nagyon sokszor álmodtam már arról, hogy a nővéremmel kényeztetjük egymást. Ilyenkor reggel mindig ki is kellett vernem rá. Az sem segít sokat, hogy az egyik híres pornószinészre hasonlít, akinek gyakran nézem a videóit.
Tudtam, hogy a nővérem tinderezik. Csináltam egy kamu profilt, majd super likeoltam őt. Szerencsére jobbra húzott, így indulhatott is a móka. Ráírtam és rövid "ismerkedés" után a szex felé tereltem a témát. Végig állt a farkam, ahogy a nővéremmel a szexről beszélek. Arról, hogy hogyan szopja le a fiúkat, hogyan nyalt ki egy lányt és miket szeret az ágyban. Egymás mellett voltunk a két szobában, mégis egymással chateltünk rendkívül mocskos módon. Hamar rájöttem, hogy ő is legalább annyira szexmániás mint én és az ő fantáziája is hasonlóan mocskos. Kérdezgettem az öccséről (azaz rólam). Kiderült, hogy látta már sokszor, hogy nadrágon keresztül áll a farkam (elég nagy van és elég hamar feláll bármikor, így sokszor nehéz rejtegetni) és neki is volt már álma velem. Elmondta, hogy konkrétan még nem elégítette ki úgy magát, hogy rám gondolt volna, de sokszor eljátszott már a gondolattal (elég vékonyak a falak, biztos hallotta már párszor ahogy verem a farkam és elélvezek). Megkérdeztem tőle, hogy mit csinálna ha az Öccse (azaz én) átmenne és megpróbálná elcsábítani. Azt felelte, hogy egy ideig ellenkezne, aztán valószínűleg megadná magát és nem bírná. Aznap este nem beszéltünk többet. Mivel nála nincs TV, gyakran van az én szobámba. TV-zünk, vagy ő TV-zik én pedig laptopozok. Így volt ez másnap este is. Épp fürdés után volt, köntösben ült nálam. TV-t nézett és a telefonját nyomkodta. Ráírtam. Hamar témánál is voltunk, nem volt nehéz ráhangolódni. Kérdeztem mit csinál. Azt mondta az öccsénél tv-zik de eléggé be van indulva.Maszturbálni fog majd a szobájában. Kérdeztem tőle, hogy miért maszturbálna, ha ott van az öccse. Ellenkezett, azt mondta bármennyire is izgatja a fantáziáját, nem lehet. Közben figyeltem a reakcióit. Láttam, hogy furán mozgolódik, láttam, hogy izgatott. Természetesen az én farkam is állt, néha oda oda nyúltam, hogy simogassam kicsit. Belemélyedtünk a szexchatbe, természetesen eljátszottuk a szituációt, hogy lefekszik velem. Majd szétrobbant a farkam annyira fel voltam izgulva. Este volt, sötét. A szobát csak a TV fénye világította be. Gondoltam itt az idő, be kell próbálkoznom. Kikapcsoltam a TV-t, csak az utca minimális fénye világította be a szobát.
- Miért kapcsoltad ki? Kérdezte nővérem.
- Idegesített, nem volt benne semmi izgalmas. Válaszoltam.
Nem nagyon törődött vele, elvolt a telefonjával.
Egy takaró alatt feküdtünk, ő csupaszon szinte, csak a köntös takarta. Én a szokásos boxer-póló kombinációban.
A lábammal sunyi módon, kicsit poénra véve elkezdtem a lábát simogatni.
- Mit csinálsz?
- Csak viszket a lábam.
Tovább folytattam. Nem zavarta. Rendkívül módon fel voltam izgulva és ezt rajta is éreztem. Felé fordultam. Elkezdtem a hasát simogatni. Egyre jobban széthúztam a köntösét. A sötétben nem láttuk egymás arcát, nem szóltunk egy szót sem. Simogattam, majd a kezem a melle felé tévedt. Nem volt nagy melle, pont tenyérbe való. A bimbóját morzsolgattam. Állt mint a farkam. Hallottam ahogy izgatottá válik és szuszogni kezd. Még közelebb csúsztam hozzá. A kezemmel most elindultam a másik irányba, a puncija felé. A belső combját kezdtem simogatni, közben pedig a vállára adtam egy puszit. Simogattam a belső combját, a kezemmel pedig egyre közelebb kerültem a puncijához. Odaértem, végigsimítottam finoman. Éreztem, hogy nedves. Sóhajtozott. Elkezdtem izgatni a punciját kívülről, közben pedig a vállát csókolgattam. Egyre nedvesebb volt, egyre jobban sóhajtozott. Éreztem, hogy elfog élvezni. Bedugtam az egyik ujjam. Nagyot rezzent és felnyögött. Elkezdtem ujjazni. Ekkor már nem bírta és folyamatosan nyögdécselt.
- Elfogok élvezni. Mondogatta.
Nem mondtam rá semmit, csak folytattam. Bedugtam a második ujjam is és egyre gyorsabban ujjaztam. A puncija ekkor már olyan lucskos volt, hogy szinte a lábán folyt le.
Elélvezett.
- Te hülye vagy. Mondta.
- Az lehet, de úgy tűnt élvezted.
- Akkor is hülye vagy.
- Jó, de most én jövök.
A hátamra feküdtem. A kezét a takaró alatt a farkamra tettem. Mozgattam rajta, fel-le. Bátortalan volt, de elkezdte egyedül simogatni. Lehúztam a boxert és a kezébe vette. A mellkasomra tette a fejét és elkezdte verni a farkam. Egyre gyorsabban és határozottan.
- Nyálazd be és úgy verd. Mondtam neki.
Megtette. Az ujjaira csorgatott egy nagy adag nyálat és azzal verte tovább a farkam. Nagyon élveztem. Hangosan sóhajtoztam, nem bírtam visszatartani. Közben a mellkasomat csókolgatta, a cicimre adott nagyon finom nyelves csókokat. Isteni nyelve volt. Senkire nem voltam még így felizgulva, soha.
- Vedd a szádba kicsit, mindjárt elélvezek.
Nem válaszolt, csak bebújt a takaró alá. Éreztem ahogy a finom nyelvével végig nyalja, majd beveszi. Nagyon élveztem, közel voltam ahhoz, hogy elélvezzek.
- Elélvezek mindjárt. Nem bírom.
Ekkora kibújt a takaró alól. Nem akarta, hogy a szájába élvezzek. A feje ismét a mellkasomnál volt és úgy verte tovább a farkam.
Megakartam csókolni. Nagyon sokszor elképzeltem már ahogy vadul smárolunk. Amúgy is imádok smárolni, de az, hogy a nővéremmel tegyem, ezerszer jobban felizgatott.
Megfogtam a fejét és közel húztam az arcomhoz.Megcsókoltam. Isteni volt, azt hittem abban a pillanatban elélvezek. Levettem a farkamról a kezét, gondoltam most kicsit koncentráljunk a csókra. Közelebb hajolt hozzám, kényelmesebb pózt vettünk fel, láttam, hogy őt is felizgatja nagyon a nyelves csókolózás. Rám ült, de a farkamba nem ült bele. A csupasz puncijával izgatta, a két kezemet a fejem fölött lefogta és vadul nyelveztünk. Isteni volt. Mindketten erőteljesen sóhajtoztunk egymás szájába. Sokáig az ajkaink meg sem mozdultak, csak a nyelvünk játszott bent. Sok nyálam van nekem is, meg neki is. Ez még jobban izgatott, éreztük, hogy tiszta nyál már minden és folyik ki a szánkon. Egyre gyorsabban mozgott a farkamon, nagyon bevadult de mindketten nagyon élveztük. A fenekét erősen markolásztam, nagyon közel voltam, hogy elélvezzek.
Nem bírtam tovább, hatalmasat élveztem. Hosszú másodpercekig lövelt ki a gecim, hihetetlenül sok jött.
Kimásztunk egymás szájából. Nagyon durván nyálas volt mindkettőnk szája, teljesen elvesztettük az eszünket.
Lemászott rólam, felvette a köntösét majd kiment a szobából.
Én meg ott feküdtem az ágyon, kicsi undorral de hatalmas kielégültséggel.
De a történetnek itt még nincs vége..
Beküldő:Tibi22Véletlen szex történet:


Szexfantázia IV.


Meztelenül fekszem az ágyon, Te oda jössz és elhelyezkedel a farkamnál.... simogatod, és ahogy picit éledezik oda tartod a szádhoz, és bekapod)))szép lassan elkezded szopni...és mikor már keményedik kezed elkalandozik fenekem felé... simogatod...majd ujjaddal lyukamat is ingerled.... ....

A jó kezdet


A nevem Anett 21 éves vagyok, vörös hajam van ez még olyan 17 évesen történet meg velem amit valljunk meg nem tudok más milyen címmel illetni.

Éppen péntek volt, és rövidített óráim voltak (rajtam csak egy póló meg egy melegítő nadrág volt), ezért vártam, hogy h....

Az erotikus történetek címkéi :
szeretem a vastag | feleségem meghalt | természetben | trasz | busz | diótörő | bácsika | idegen pasi | a megbeszélés | erőszakos élvezetek |

Reklám


Kereső

Szex történet kereső


Ezeket olvastad már?


Szextörténet keresésekAz oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.