Hetero történetek

Hirdetés


Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Történet beküldéseGecicica a nejemTudtam, hogy egy kurvát veszek el, de hogy még perverz is? És hogy ezt élvezni fogom? Na ezt nem közölte az anyakönyvvezető!

Merthogy Cica araként is a nyitott kapcsolat híve maradt, először csak űzte tovább az ipart, hogy legyen egy kis saját pénze is, persze nem sok, mert gyorsan elszórta.

Aztán lazulásképp felhozta előbb a barátnőit, engem leküldött sörözni, amíg ők csacsogtak, likőrözgettek, Nóta tévéztek, sorozatoztak, és ha már mindezt unták, közös masztipartit is rendeztek. Többen belekóstoltak a pornóba, úgyhogy tudtak egymásnak ezt-azt mutatni.

Inkább leszoktam a sörözésről, ők meg élvezték, hogy beállítanak a sarokba, nem nyúlhatok hozzájuk, miközben ők bőnyállal nyalják-falják-ujjazzák egymás lyukait. Ha magamhoz nyúltam, meg kéjesen csúfolni kezdtek, hogy perverz.

Volt, hogy pasikat is felhozott a párom, sosem tudtam, hogy a barátai vagy a kuncsaftjai-e. Ha a pasi is engedte, akkor engem is bevettek, hol hetero, hol enyhe bi, hol meg mindenki dug mindenkit alapon.

Aztán mostanában a nejem legújabb perverziója, hogy ismeretleneket szed össze a városban, és jelképes kis dolgokért megengedi a kanoknak, hogy ráfröcsköljenek. Beszöknek egy pláza klotyójába, egy parki zugba, ott mélyebbre húzza a dekoltázsát, és megkéri a meglepődött idegent, hogy verje bele blúza alá. Vagy behúzza a pociját, kihúzza a nadrágja derekát és oda kéri, a hasa aljára és a tangája tetejére. Vagy van hogy behajol és a kisszoknya fel, bugyi félrehúzva, de aki megpróbálja megkúrni, azt kivont fasszal rángatja ki közszemlére. Nem szégyellős, a nyilvános balhét is élvezi. Aztán a friss spermát elfedi a bugyival és a szoknyával, és megy tovább korzózni a városban. Ha olyan étvágya van és ha nem kell aznap pénzért basznia mással, akár a napközben 3 pasit is magára spricceltet.

Sose törli le a spermákat, csak bedörzsöli, mondván ingyenes 100% bio testápoló. Élvezi, hogy szabadon járkálhat a városban, és senki nem tudja, hogy mekkora egy mocskos fehérmájú luvnya. Mégcsak nem is a pénzért csinálja, hanem mert zsizsegteti a pinájá, hogy olyat tesz, ami nem konvencionális... De titkos, hisz arra figyel, a ruhája ne legyen foltos, a bőrén ne legyen trutymós, maximum az tudhatja, hogy épp ráverték, aki szagulgatni kezdi. Azt meg úgysem zavarja, mert az éppen akkor szintén telibeveri az asszonyomat!

Ritka, mikor Cica szopatni is enged, végig szájba - hisz azt amúgy is hivatásrendileg csinálja. Szereti elválasztani a dolgokat, ez utóbbi nála a kalandról szól, public sex kategória. Ha nincs kisminkelve, az arcára simán verhetik, de beleélvezni a szájüregébe, abban nincs különösebb kaland a nap hátralévő részében. Kivéve, ha felbugyogtatja a kókuszkoktélt, mint egy gejzír majd szétkeni, szétkeneti az arcán. Az így már oké. Vagy úgy is bevállalja a leszopást, ha a végén bevállal a macsó egy szopás utáni hosszú, mély franciacsókot.

Ha hidegebb az idő, még szabadabb, a felsőruhájára is lazán rávereti, elfedi egy kis toppal, kardigánnal, vagy ha tényleg hideg van, akkor csak szétnyitja abundáját, hanyattfekszik és várja, hogy betakarja a permetezőrepülőgép. Ilyenkor 2-3 fős férfitársasághoz is odalép, hogy állják körül és öntözzék meg. Ha már hazafele tart, lehugyozni is engedi magát! Aztán bundát fel, és hazametrózik, közben beugrik a CBA-ba is. Van erre egy külön bundája, ami amúgy a kedvenc kabátja. Ahogy mondja, „minden nercet csak nem hugyoztatok végig, csak ezt a fanszőrbundát” – és pimasz kacsintással nyom egy csókot a gallérjára.

Majd hazatérve végigszagoltatja ragadós testét velem, néha alig bírom lefejteni a testéről
a hozzátapadt ruhát. Közben részletesen elmondja, "hogy telt a napja". Néha azzal szadizik, az összes barátnős csacsogását végigmondja, csak arról nem hajlandó mesélni, ki(k) hogyan ontották rá az ondót. Módszeresen végigszagoltatja velem magát, esetleg szét is kell nyalnom a testét, és mivel ezeken a napokon nem szokott kurválkodni, ezért mindig kapok egy jó kis jutalomszexet Cicától.

Majd közös tusi, de úgy, hogy ő terpeszben áll, én alatta fekszem vagy guggolok, s ő rámtusolja az aznapi "út porát", aranyesővel színesítve.

Hát így vagyunk, amúgy imádom, bármekkora kurva is az istenadta! Ha ő ettől boldog és ettől nyugszik meg, nekem ettől nem lesz kevesebb. Ahogy egy kubai mondás mondja: "A pohártól sem kérdi meg a szomjazó, hogy hányan ittak már belőle."

Ja és néha van egy olyan játéka, hogy megyünk ketten az utcán, felkapja a fejét egy idegen pasira, aki nem értve a helyzetet vissza-visszaéz, miközben ő felém súgja, hogy ez is beleverte a dekoltázsába az Orczy-kertnél. Sosem tudom, hogy igazat mond-e, de a férfinak egy élet is kevés, hogy igazán kiismerje a kedvesét.Beküldő:Vad AlbertVéletlen szex történet:


Családi szex - unokatesómmal


Családi szex - unokatesómmal

Ez a történet jó pár éve történt meg velem. 16 éves voltam, amikor egy nyáron anyámék elutaztak engem meg itthon hagytak és addig az unokatesómnál laktam. Az unokatesóm ezen a nyáron töltötte a 20.-at és nem éppen csóró nénikémtõl ....

Elsőre, vagy sem??


Sziasztok, heló heló!!17-voltam, mikor a helyzet történt. Barátnőmmel történt,akivel már próbálkoztunk hónapok óta. Az első barátja vagyok, és még mindketten szüzek voltunk.
Többszöri alkalommal símogattam, míg egyszer betévedtem a bugyijába. Eszméletlenül vártam az....

Az erotikus történetek címkéi :
feleségét | férje már messze | keresztanyuval | gizda | spric | egy beteg bdsm | egyke volt eg | tícia | menstruál | utya |

Reklám


Kereső

Szex történet kereső


Ezeket olvastad már?


Szextörténet keresésekAz oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.