Hetero történetek

Hirdetés


Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Történet beküldéseKikezdtem a lakótársammalA nevem Áron, Budapesten élek albérletben, 24 éves vagyok. Tavaly tavasszal új albérlőtársat kaptam, Edina személyében.
Edinával az elejétől fogva jól kijövünk, mindent megtudunk beszélni. Egyedülálló, dögös 26 éves lány aki éli és élvezi az életet. A papírvékony falaknak és a gyakori vendégeinek köszönhetően sokszor szó szerint élvezi. De nem csinálunk ebből problémát, én is gyakran hozok fel nőket. A legtöbbször ki is beszéljük egy-egy pohár bor mellett az aktuális nő-pasi témákat, nem tabu a szex téma sem. Sokáig viszont nem tekintettünk egymásra "úgy". Tartottuk magunkat ahhoz, hogy lakótárssal nem kezdünk ki. Korábbi beszélgetéseinkből viszont kiderült már, hogy szereti és nem veti meg a könnyű kalandokat, ennek ellenére tudatosan sosem terveztem, hogy kikezdek vele. Egészen mostanáig.
Az eset egy szürke, forró hétköznap este történt. Hazaértem a munkából, Edina pedig szabadságot kivéve egész nap otthon volt és takarított. Haja felkötve, smink nulla, tapadós rövidnadrág, kivágott trikó. Pont ezek azok amik legjobban betudnak indítani. Ahogy beléptem a szobámba, szokás szerint levetkőztem kis gatyára. Edinát nem zavarja, ezt már megbeszéltük így most sem zavartattam magam. Bementem a konyhába, hogy vacsorát csináljak magamnak, de Edina is éppen ott pakolászott. Hónapok óta nem szexeltem és egész nap a munkában csak az járt az eszembe, hogy ha hazajövök kiverem annyira kanos vagyok. Szóval Edina pakolászott én pedig vártam, hogy melegedjen a kajám. Soha nem néztem meg őt igazán, de most ahogy hajolgatott jöttem rá milyen jó kis teste van. Eddig bírtam. Ahogy előttem pucsított és pakolászott az alsó polcokon, úgy éreztem mint a pornófilmekben amikor a nő szinte felkínálja a testét a pasinak. Nem bírtam magammal, nem gondolkodtam csak odaléptem és a csípőjét megfogva finoman a fenekéhez nyomtam az akkor már éledező farkam. Edina rögtön felállt, felém fordult:
- Hékás, ez mi volt?
Nem szóltam, csak álltam tőle néhány centire.
- Áron mit csinálsz? - Kérdezett újból, de láttam, hogy fejben teljesen máshol jár. Láttam, hogy elkalandozott. Láttam, hogy tetszett neki.
Nem válaszoltam csak megfogtam az arcát és esélyt sem hagyva a védekezésre, megcsókoltam.
Egymásnak estünk. Vadul csókolóztunk, mindketten beindultunk.
- Tudtam, hogy megfog történni... - suttogta két csók közt.
- De miért vártunk vele eddig... - folytatta utána.
Lehúztam a trikóját. Nem túl nagy, de formás, tenyérbe illő cicije volt álló bimbókkal. Rögtön rájuk támadtam. Vadul nyalogatni kezdtem mindkettőt miközben a konyhapultnak dőlt. Ajkaimmal és nyelvemmel a hasa felé vettem az irányt. Nadrágját és bugyiját egy határozott mozdulattal a bokájáig húztam, majd lerúgta magáról. Felraktam a pultra, ő beterpesztett nekem én pedig nyalni kezdtem. Nem körülményeskedtem, rögtön a lényegre tértem. Hamar benedvesedett, az ujjaim egyre könnyebben jártak benne. Élvezte, hangosan.
- Ne hagyd abba, csináld. - Nyögve suttogta.
Folytattam, egyre vadabbul. Azt akartam, hogy elélvezzen. Az ujjaim ki-be jártak, láttam hamarosan elfog élvezni, ekkor még jobban rákapcsoltam. Felálltam, de ujjaimmal tovább izgattam közben pedig a cicijét csókolgattam. Fejemet két fülemnél megfogva felhúzott magához, majd vadul megcsókolt. Húzott magához, nyelveink mélyen egymás szájában, amikor Edina rázkódni kezdett és hatalmasat élvezett. Még egy kicsit spriccelnie is sikerült, ami a lábán folyt le végig. Ezután nem tétlenkedett sokáig, lepattant a pultról és letérdelt elém. Még az élvezettől zihálva bekapta a farkam. Elég nagy szája van, nagy nyelvvel így nem okozott neki gondot az átlagon felüli farokméretem. Vadul szopta, miközben a zacsimmal játszott. Mielőtt elélveztem volna, leállítottam és a hátára fektetve felraktam őt a konyhaasztalra. Nem finomkodva, a farkamat rögtön nagy lökettel mélyen a puncijába nyomtam. Istenien finom, forró, nedves és szűk puncija volt. A melleit markolászva nyögött hangosan. Vadul dugtam, de nem bírtam már sokáig.
- Mindjárt elélvezek - Mondtam neki
- Élvezzünk el együtt! - válaszolta
Ekkor benyálazta az ujjait és miközben dugtam, a csiklóját kezdte izgatni. Ez láthatóan még jobban felizgatta őt, ezért én is rátettem még egy lapáttal.
- Jövök, nem bírom - mondtam.
- Élvezz belém - felelte Edina nagyokat nyögve.
Szinte alig, hogy kimondta hatalmasat élveztem. Ahogy a lüktető farkamból spriccelt a gecim a puncijába ő is elélvezett újra.
Felült, majd finoman csókolóztunk még kicsit. Folyt rólunk a víz, ezért közösen célba vettük a zuhanyzót. A víz alatt még egyszer kiverte nekem, majd az estét az ő ágyában töltöttem, ahol az éjszaka közepéig keféltünk.
Beküldő:Vendég szerzőVéletlen szex történet:


A ló, a taj paraszt, és a lány


Múlt nyáron egy lovardában dolgoztam, ami egy nagy folyó partján helyezkedett el. Hatalmas mének legeltek benne, fehérek, feketék, barnák, csődörök és kancák. Ezek a lovak országszerte híresek voltak, sok versenyt nyertek. A lovászfiúk minden nap megfutatták az állatokat, és ugr....

Kutyapóz a rét közepén


Volt egy szomszéd lány , akibe szerelmes voltam ( vagyok) , a neve most legyen Zsófi. Egy ideig sikertelenül próbálkoztam nála , míg végül sikerült meghódítanom. Szóval forró nyári nap volt , pont mint a többi. Egy vidéki városban laktam a szüleimmel. Mivel a város egy elkülön....

Az erotikus történetek címkéi :
tv | tedd szét | igyj | don | négykézláb | csaladi nyaralas anyammal | cicanadrág | tuni | animal sex | kirántottam |

Reklám


Kereső

Szex történet kereső


Ezeket olvastad már?


Szextörténet keresésekAz oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.