Hetero történetek

Hirdetés


Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Történet beküldéseA hirdetésFeladtunk egy hirdetést egy magazinban, hogy párcserés szexre keresünk párt. Tettem hozzá egy fotót, amit nem sokkal előtte készítettem a feleségemről, mikor meztelenül napozott a hátsó udvarban.
Rengetegen jelentkeztek fényképeikkel és ez alapján elküldtük a válaszainkat. Akik nem tetszettek, megköszöntük, akik szóba jöhettek, azoknak névvel címmel.
Pár nap múlva csengettek, egyik válaszoló férfi érkezett váratlanul, személyesen, de a felesége nélkül.Istvánnak hívták, negyvenes évei elején járhatott. Egyedül voltam itthon, Zsófi délutános volt, este tízig dolgozott. Pista nem hitte el, hogy tényleg olyan csinos, mint a fotón, ezért mutattam még néhány felöltözött és meztelen képet is róla. Láttam, nagyon tetszik neki. El kellett mennie, de mondta, pár óra múlva visszafelé benézne. Ebben maradtunk. Mikor megjött a drágám, mondtam neki, ki volt itt. A fotó alapján nejemnek nagyon imponált, de mondta, hogy ledől addig, mert nagyon fáradt. Letusolt és ágyba bújt. Nem vett fel semmit, meztelenül takarózott be, mondta, ha elaludna, akkor is megmutathatom őt a vendégnek, csinálhat vele bármit, maximum eljátssza, hogy azt hiszi én foglalkozok vele.
Már azt hittem, nem jön vissza István és készültem lefeküdni, mikor féltizenkettőkor csengettek. Beengedtem, de közöltem vele, hogy már elaludt a drágám. de ő mindenképpen látni akarta, hát bevittem a hálószobánkba.
Zsófin egy éjszakai szemmaszk volt, munkája miatt zselés hűtéssel kúrálta magát. Így nyugodtam lámpát oltottam és megemeltem a takarót. Pista élőben láthatta, amit már a fotókon is tapasztalhatott!
- Tényleg bombázó! - súgta halkan és közelebb lépett az ágyhoz.- Megsimogathatom? - kérdezte.
- Tőlem meg is dughatod! - válaszoltam viccesen, de mivel nem ismertem a hapsit, nem sejtettem, hogy komolyan veszi. Letérdelt az ágy mellé, egyik kezével rögtön a szőrös puncit kezdte simogatni.
Nejem megmozdult és megszólalt;
- Te vagy az drágám, a vendégünk nem jött?
- Igen én vagyok, ha nem baj. - válaszoltam én.
- Csinálj, ami jólesik, én meg sem tudok mozdulni a fáradságtól! Ezzel nagyra tárta a lábait és várta az élményt. Megkapta! A hapsi nekiesett, nyalta-falta, közben kibújt a nadrágjából. Farka körülbelül akkora volt, mint az enyém, talán picit nagyobb. Néztem, ahogy tövig belé nyomja az én drágámba. Aztán vadul elkezdte kefélni, közben markolászta a formás, nem túl nagy, de formás kemény ciciket. Mikor megunta, kihúzta a farkát, lábánál fogva oldalára fordította Zsófit, mögé feküdt és hátulról dugta be neki. Szemből néztem, ahogy egészem tövig tolja a szerszámát, még a tojásai is odalapultak! Kicsit kiljebb húzta, aztán az előbbinél is vadabb tempóban esett neki a csatakos puncinak! Herezacskója ütemesen csattogott neki az ágaskodó csiklónak. Zsófi hátra nyúlt és körmeit bele mélyesztette Pista fenekébe. Nem is maradt el a hatás, Lassúbb, erőteljesebb lökések következtek és lüktető pénisze belelövellte tartalmát a mindent elnyelő vaginába! Vendégünk abbahagyta a mozgást és hamarosan kicsusszant, tartását elvesztő szerszáma. Nyomában vastag, sűrű patakocska kezdett csörgedezni nejem belső combjára.
Pista közben lemászott az ágyról, fogta a ruháit és indult a fürdőbe, rendbe tenni magát.
- Mindjárt jövök vissza, szóltam, nejem válaszolt;
- Maradok itt, várlak vissza!
Vendégünk gyors volt, az udvaron hálásan köszönte a lehetőséget.
- Holnap jövök, mert ugye ma nem értem ide ...
- Gyere, de hozd az asszonyt is, ne unatkozzak!
- Rendben, jövünk! - mosolygott és Távozott Audijával..
Bent már a mosdóban tette tisztába punciját a drágám. Nagyjából megtörölte magát, én ölbe kaptam, és vittem vissza a tetthelyre. Hátára fektettem és ő puszit kért oda ... Nekiestem nyalni-falni, az alig öt perce még más farkát rabul ejtő pinát ! Combjaival megszorította fejem és átfordult fölém. Teljes súlyával az arcomon ült, nyelvem mélyen a vaginája falát simogatta. Alig kaptam levegőt, mikor ütemesen elkezdett a számon lovagolni. Bár megmosdott, de számba így is átfolyt az előző aktusból hátramaradt keverék. Megfulladni nem akartam, így le kellett nyelnem, bár sem ízét sem illatát nem éreztem, csak nyaltam, nyaltam. Zsófi két kézzel húzta magába a fejemet és sikongatva élvezett el! Szorítása engedett és megfordult rajtam, punci maradt a számon, de ő mos cumizott is. Pár perc múlva együtt élveztünk el!
Még nyalogattam kicsit, ő is eltakarította a szerszámomat, miközben megjegyezte;
- Izgató volt úgy szexelni, hogy Pista nem tudta, hogy tudom, hogy ő kefél ...
- Holnap megint jön, elvileg a nejével. - mondtam.
- Ha egyedül jön, nem fekszek le vele!
- Vagy szendvicsben dugjunk meg inkább?
- Na, jó! válaszolta, nem vagyok semmi jónak az elrontója.
Adott egy jó éjt puszit és aludtunk.
Beküldő:magosaronVéletlen szex történet:


Részeg szex


Kata zavartan topogott középiskolai másodikos évnyitóján osztálytársai között. Mondhatni, már egy éve ilyen zavart. Barátnői ugyanis egytől egyig mind arról számolnak be neki, hogy hetente hányszor és hogyan, ő pedig még szűz.
Volt ugyan már barátja, de addig még sose....

Négyesfogat a húgommal


Tehát én egy 18 éves lány vagyok. Nem akarok nagyképű lenni, de szerintem és a fiúk szerint is csinos és szexi vagyok! Van egy húgom, aki 16 éves és kb.:3 hete jár egy 19 éves pasival. A húgomról is annyit kell tudni, hogy o is eléggé jól néz ki. Elég gyakran járkáltak hozzán....

Az erotikus történetek címkéi :
test | maszti közben | meleg kutya | leszoptuk | hajléktalan | feleségem négerrel | évi mi | híres | a terhes | spermanyelés | az anyosom | zokniját | négyesben | nyaltam a talpát | kedvesem történetei ii | megbeszeles | pisiszex judittal | szülés | dàriusz | szom | majdnem rokonok | Ötvenöt évesen | meleg fiúk | nővéremmel a nyar | nimfoman |

Reklám


Kereső

Szex történet kereső


Ezeket olvastad már?


Szextörténet keresésekAz oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.