Hetero történetek

Hirdetés


Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Történet beküldéseFeleségem fotózása és kefélésiFeleségem fotózása és kefélési

Amikor elkészült a kégli amit nyaralónak hívtunk sokszor elment az anyjával két három hétre "pihenni" ami szerintem mindig idegenekkel való kefélést jelentett.Az egyik ilyen kirándulás után véletlenül elszólta magát és ezáltal tudomásomra jutott a félrekefélései amit azzal toroltam meg,hogy kikötöttem a kezeit és a lábait és kényelmesen elkezdtem kefélni mindhárom lyukát és itattam vele a gecimet amit bár eleinte szívesen lenyelt, de késõbb már inkább a kanaijainak a geciét itta.Persze mielõtt ezt megcsináltam egy nylon lepedõt terítettem alá mert mindenfélével be akartam kenni a pináját is. Bekentem mustárral,lekvárral csípõs paprikával a pinája belsejét is.

A paprika megtette a hatását,mert úgy szétnyílt a feleségem pinája,hogy kényelmesen befért a szétnyílt pinájába a kezem és élvezhettem ahogy bányászhattam.Közben megfordítottak és a seggébe is bedugtam a vize erõs paprikát egy kis síkosítóval,majd bedugtam a farkamat és egy teljes órán keresztül basztam a seggét a kis huszonnyolc centis farkammal. Eleinte nem zavarta az,hogy megbaszhattam a seggét,mert más kanijai is rendszeresen szokták azt is baszni. Elõzõ két hétben egy szadista társaság két hétig használta a feleségemet,mert elcsalták munka ürügyén és persze alá írattak vele egy papírt,hogy ebbõl nem csinál felhajtást,hogy velük ne foglalkozzon senki sem.

Amikor eloldoztam a feleségemet és megfürdettem akkor éjszaka nagyon kibaszott velem,mert a farkamba feldugott egy hosszú ceruzát ami végigmarta a farkam húgycsövét és utána sokáig fel se állt a farkam.Megmarkolta a tökeimet és amikor felálltam úgy tökön rúgott a hegymászó bakkancsával,hogy elájultam és sokáig alig bírtam felállni.Megígértem neki,ha legközelebb ilyet csinál kirúgott, de mivel azok az idõk már csak húszon öt év múlva következtek be már nem zavart,mert akkor már nem állt fel a farkam és nekem is jól esett a rugdosása.Ekkor már nem zavart,hogy nem állt fel a farkam,mert aki kefélte sok esetben a számba élvezett el miután megbaszta a feleségemet.

Késõbb amikor már rendszeressé vált,hogy az erdõben is meztelenül sétált és sokszor elõttem kefélt nagyokat elmondta,hogy sokszor azért ment fel az anyjával kettesbe a hegyi nyaralóba,mert sikerült felszedni férfiakat akik rendszeresen megbaszták.Az elsõ alkalommal is kiment az erdõbe sétálni és éppen pisilni ült le amikor kijött a fák közül egy hapsi akivel összejöttek. Mikor megkérdezte egyedül vagyok e mondtam neki igen és erre megfogta a melleimet és lesmárolt. Én erre lenyúltam a tökéhez és megsimogattam. Látom éledezik a farkad ha felállt akár meg is baszhatsz,mert már régen nem keféltem.

Õ elmondta,hogy másfél éve halt mg a felesége, de már elõtte két évvel rájött,hogy a testvéröccse kefélte a feleségét az elmúlt tíz év során és a testvére munkahelyén a férfiaknak a kurvája volt és ott mindig r9högték a kanijai,hogy nem vette észre a férje.Én is elmondtam neki,hogy engem tizenhárom éves koromba megerõszakoltak és azóta egy kétezres községben majdnem minden férfivel és fiúval keféltem,mert istenien éreztem magamat akárhol is keféltek meg.Mindig szerettem baszni a férjemet is a nászéjszakáján három férfivel csaltam meg és utána három évig voltam az unokatestvérének és azok barátainak a kefélõgépje.Míg mentünk kifelé lassan levetkõztetett és én élveztem azokat a perceket is amikor velünk szemben bárki jött és megbámult,mert meztelenül sétáltam a srác mellett.

Másnap megint találkoztunk és õ hozott egy pokrócot és azon nagyokat szeretkeztünk és vagy a számban ment el vagy a pinámba engedte a gecijét. Mondtam neki bárki bármennyi gecit is belém engedhet,mert sose lesz gyerekem,mert egy néger úgy meghágott,hogy kiszakadt a méhem és ki kellett venni,mert majdnem elvéreztem.

Mikor hazaindultam és felmentünk kefélni egyet õ lassan elindult hazafelé a másik községbe .Én erre meztelenül kísértem el a köpenyt meg a kezembe vittem ,míg õ felöltõzve ment mellettem. Persze amikor hazafelé jöttem leszólított három fiatal srác és kérésemre jól megbasztak amiért megígértem nekik,hogy holnap megint kefélek velük.

Lassan elterjedt,hogy nagyon szeretek kefélni bárkivel akinek fasza van és ettõl kezdve rendszeresen jöttek az idõs férfiak is baszni. Nagyon sok asszonynak a pináját is kinyaltam.Volt egy falunap ahová elvittek és ott egy éjszaka hatvannégy férfi és fiu dugott meg. Szerencsémre megbeszéltem a két sráccal,hogy amikor õk mennének haza-mert nálam laktak- szólnak nekem és hazavisznek. Másnap a srácok hazamentek Pestre és én egész nap ki sem mozdultam annyira kikészített a sok kefélés. Harmadnap elindultam gyalog a szomszéd faluba kaját venni felöltözve és megállt egy autó megkérdezve hová megyek mire elvitt és vissza is hozott. Hát ez igazán jó cselekedett velem.

Pár napra amikor elmentem sétálni összefutottam a komával aki fuvarozott és elhívott kávézni. Elmentem hozzá,bár gyanítottam,hogy van egy másik kívánsága is amit én elfogadtam,de mondtam neki csak egy pár nap múlva. Eljött hozzám mikor ment a boltba és hozott húst és megkért csináljak neki belõle kaját, majd visszajött megkajáltunk és utána egy nagyot szeretkeztünk. Ez a kapcsolat egy évig tartott és volt olyan nap amikor háromszor kefélt meg, de soha jobban nem éreztem magamat. Nagyon sajnáltam higy elment,mert befejezte az egyetemet és utána egy hónapra elvitt Afrikába a szüleihez ahol a kérésére megengedtem,hogy az apja és a két testvére is megbasszon.

Sajnos azóta sem sikerült ilyen jó potenciális szeretõre szert tennem. Mikor pár éve megint itt volt letenni a záró vizsgáit nálunk lakott és minden este az õ lába volt a lábaim között és a férjem is élvezte ahogy megkefélt a harminchat centis hosszú és tíz centi vastag faszával.
http://szextortenetek.atw.huVéletlen szex történet:


Apáca szex történet 1. rész


A kis Luca nővért hazarendelte a családja a zárdából. Szülei, a jól menő panzió résztulajdonosai ragaszkodtak ahhoz, hogy lányuk is jelen legyen ikerhúga eljegyzésén. Lilinek, Luca ikerhúgának egy rendőrségi nyomozó csapta a szelet, s most végre teljesült minden óhaja: eljegye....

Sos szopás valentin napon


Két évig, titkos viszonyom volt egy közismert zenész barátnőjével, aki általános iskolai tanárnő és akkor már 12 éve tartott, a kapcsolatuk.
A nő kedves, kellemes társaság, de nagyon féltékeny a párja múltjára, ezért lépten-nyomon titokban szexuálisan félrelép hogy ....

Az erotikus történetek címkéi :
szabadban | matra | ronda lány | kis szomszéd | 10 v | elhanyagolt feleség | idós ember | alĂĄl | részeg élvezetek | tömegközlekedés |

Reklám


Kereső

Szex történet kereső


Ezeket olvastad már?


Szextörténet keresésekAz oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.