Hetero történetek

Hirdetés


Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Történet beküldéseÖreg néni.Egy ismerős néni megkért segítsek neki ezt azt megcsinálni az udvaron és lakásban. Ráértem, a pénz is jól jött miért ne. Tőle egyébként távol áll minden olyan viselkedés amiből arra lehetett volna számítani ami történt. Elmentem hozzá. Eleinte minden rendben ment. Később egyre kötekedőbb lett. Semmi se volt jó. Már arra gondoltam ott hagyom nem kell a pénz se. Majd kezdtem visszaszólogatni neki. Legalább elküld. De nem! Úgy látszik megérezte,hogy itt a lehetőség és egyre pajkosabban dirigált. Még el is fenekelt. Persze csak játékból. Ez már egyértelművé tette, hogy mire megy ki a játék. Én is el-el kaptam a derekát. Néha még lejjebb is csúszott a kezem. És valahogy már nem is volt neki fontos a munka.
-Menjünk be ideki nagyon meleg van.
Mivel a konyha is meleg javasolta menjünk a szobába.
-Ha kérhetlek vedd le a nadrágod mert csupa por és menj előre. Ugye nem baj?
-Á dehogy-feleltem.
Kicsit később utánam jött. Már nem volt rajta a nadrág csak a viseltes otthonka.
-Itt azért jobb idő van-jegyezte meg.
-Szerintem is.
Mikor felé fordultam észre vettem,hogy a tekintete finoman szólva nem szememen akadt meg.
-Jó alsó nadrágod van-és mosolygott-szerintem alatta is be vagy izzadva. Mit szólnál egy jó kis zuhanyhoz? Keresek egy tiszta törölközőt és megmutatom a fürdőszobát.
-Oké.
Ha már így egyetértettünk benn is maradt velem a hátamat megmosni. És persze elől is gondja volt a fontos részekre. Mikor végeztem kiküldött.
- Majd szólok ha segítség kell. Kifelé!
Teljesítettem a parancsot, És próbáltam nyugtatgatni a szerszámot, míg nem szólított.
Végre hívott. Háttal állt. Kezébe rejtette a melleit. Elvégre hátmosásról volt szó. Kicsit csalódtam. A hímtagom is annak adta jelét.
Amikor viszont előjött kellemesen csalódtam.
-Itt ez a kis törölköző nyúlj be a köpenyem alá és törölj meg! Neked jobban kézre esik!
Azonnal hozzá is láttam, de hogy-hogy nem a törölközőt kiejtettem a kezemből, és kézzel majd ujjal dolgoztam tovább. Az általa kiadott hangokból ítélve nem is bánta. Én is nagyon beindultam, annak dacára, hogy a testéből eddig csak a hátát és a popsiját láttam. Hamarosan le is kaptam róla a köpenyt. A látvány lélegzetelállító volt. Kissé lógó de igen formás cicik, szexisen domborodó pocak, bozontos punci. Az ágyban kitárta nekem amije van. Jól össze csókolgattam a pináját miközben ő a dákómmal volt elfoglalva. Behatoltam. Isteni volt! Majd kértem forduljon meg. Hátulról is adtam neki rendesen. Utána még pihentünk. Neki a hátulról még újdonság volt.
-De nagyon élveztem. Megboldogult férjem sose csinált ilyet. Gyorsan megdugott elölről és már horkolt is-mondta.
Azóta ha találkozunk vigyáznunk kell, nehogy eláruljuk magunkat mások előtt egy gesztussal, egy pillantással.
Beküldő:Vendég szerzőVéletlen szex történet:


Hogyan lettem egy cigány kurvája


Hogyan lettem egy cigány kurvája

Évának hivnak 19 éves vagyok nagy tervekel indultam az életnek nagy mamám nevelt fel. 16 évesen vesztettem el a szüzeségem egy 40-es pasi dugott meg elõször szerelmes voltam bele. Azt igérte hogy el válik és el vesz feleségül de nem tet....

Éva és Dorina története


Dorina és Éva még csak nemrég voltak barátnok, hiszen csak most kerültek gimnáziumba, ahol megismerkedtek. Egyszer Dorina úgy döntött meghívja Évát magához, aludjon ott, hogy jobban megismerjék egymást, amikor a szülei elmentek otthonról. Dorina úgy gondolta, van még egy kis idej....

Az erotikus történetek címkéi :
2 lány | viktoréknál lesz | pedof | lovagl | spárga | cserediák | | viktoria | nevelt fiam férfivá avatá | kepzes |

Reklám


Kereső

Szex történet kereső


Ezeket olvastad már?


Szextörténet keresésekAz oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.