Hetero történetek

Hirdetés


Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Történet beküldéseVadmacska a netről
Korábban az egyik chatelős oldalon beszélgettem fiatalab és idősebb nőkkel. Nem gondoltam komoly kapcsolatra, csak flörtölni jártam fel. Egyszer elkezdtem beszélgetni egy fiatal lánnyal, nagyon szimpatikusnak tűnt de lassan mennem kellett, ezért email címet cseréltünk hogy egy későbbi időpontban újra tudjunk beszélni. 2-3 nappal később sikerült is újra élőben beszélgetni. Eleinte csak a szokásos ismerkedés volt, de hamarosan a szex is szóba került. Én akkor már egy éve facér voltam, neki meg már két éve nem volt barátja. Addig-addig húztuk egymást, hogy eldöntöttem, találkozni akarok vele. Kb két héttel későbbre beszéltük meg a találkozót, bár kb 350 km-re lakott albérletben, de nem érdekelt. Kocsiba ültem és elmentem hozzá. Találkoztunk, egy nagyon szép fiatal lány állt előttem, puszi-puszi és felmentünk a lakásba. Főiskolára járt, egy barátnőjével laktak a lakásban, de ő hazament a hétvégére, csak mi voltunk. Ebéddel várt, majd folytattuk az ismerkedést. Amikor kifogytunk a témából én egyre közelebb csúsztam mellé amitől egy kicsit zavarba jött. Próbált megint témát találni de mondtam neki hogy ezt már megbeszéltük. :)

-És most mi lesz? - kérdezte.
- Most megcsókollak. - Egy mosollyal nyugtázta, majd hagyta hogy kezdjem.

Hosszú lágy csókot kapott, aminek a hatására éreztem hogy kezd feszülni a nadrágom, de ő is elkezdett sóhajtozni, amiből tudtam hogy egyre gondolunk. A hosszú autóút ürügyén mondtam hogy szeretnék elmenni zuhanyozni, és ő készséggel adta is a tiszta törölközőt. Olyan kemény erekcióm volt az egész zuhanyzás alatt, hogy csak na. Amikor végeztem felöltöztem, bementem a szobába és látom hogy átöltözött, egy kényelmes póló és rövidnadrág volt rajta. A mellei domborodtak a póló alatt, a bimbó pedig hegyesen állt, nagyon izgató volt. Leültem mellé, megfogtam a kezét és újra csókolózás következett, és persze merevedés, sóhajok. A pólón keresztül megfogtam a mellét, ilyen kemény cicit még soha nem fogtam, ő pedig a nadrágom felé keresgélt, de meg is találta. Nem volt nehéz, mert még mindig 100%-on volt.

Levettem a pólóját és ott ágaskodott előttem az a két gyönyörű hatalmas kebel csoda, nem bírtam ki, rájuk kellett lehelnem pár csókot. Lassan haladtam lefelé, óvatosan lehúztam a rövidnadrágját és észre vettem a fekete tangabugyit, ami kicsit bevágott a punciba, irtó szexi volt. Megint csókok hada következett, és amikor a punci felé haladtam a kezemmel észre vettem hogy a bugyi totál át van ázva. Lehúztam róla és ott virított előttem az a csodálatos, teljesen csupaszra borotvált és a nedvtől csillogó gyönyörűség. Először csak simogattam, majd egy, aztán két ujjamat dugtam be. Nagyokat nyögött, élvezte a kényeztetést, majd még fényesebbre nyaltam mint amilyen volt. Az orgazmus alatt markolta a lepedőt, szinte széttépte. Miután lenyugodott az ágyra lökött és azt mondta, hogy látni akar. Levette a pólómat majd ő is haladt egyre lejjebb, ahogy én is rajta. Lehúzta a nadrágomat és egy kicsit meglepődött mert a farkam úgy dudorodott a boxerben mint az árbóc. Simogatta és a szájába is bevette a kisgatyán keresztül, majd levette rólam. Ott merevedett előtte a 16 centis büszkeségem és csak tátott szájjal nézte, majd a szemembe nézett és mosolyogva azt mondta hogy csodaszép. Végig nyalta teljes hosszában, majd szopni kezdte, közben a zacsival játszadozott. Isteni érzés volt, de mikor éreztem hogy közeledik a vég feálltam egy óvszerért, felhúztam és egy csodálatos szeretkezésben teljesedett be a találkozásunk.

A szeretkezés után csak feküdtünk az ágyon, mikor is azt mondja hogy bűntudata van, biztos egy könnyűvérű kurvának gondolom, mert ilyen könnyen oda adta magát nekem, de ez eszembe se jutott. Hiába győzködtem hogy nem így van, hajthatatlan volt. Mondom valamit tennem kell, mert ez így nem jó befejezés:

-Figyelj, mindketten akartuk, mindkettőnknek jó volt, ezen nincs mit szégyelni. Egyszer megtörtént, legyen még egyszer, már úgyis tökmindegy.
-Jó, igazad van! - mondta és már kezdtük is a következő ágytornát, ami után minden szégyenérzet eltűnt.

Mikor ezzel is végeztünk elhívtam fagyizni és sétálni. Nagyon szép tavaszi idő volt és egy nagyon szép lánnyal kéz a kézben sétáltam, boldog voltam.

Mikor haza értünk azt mondta:

-Most azt akarom hogy hátulról gumi nélkül keményen basszál meg!
-Biztos hogy gumi nélkül akarod?
-igen, érezni akarom a farkadat bennem teljes valójában, de ne élvezz belém!
-Rendben.

A felizgatás után térdre ereszkedett és várta hogy behatoljak a puncijába. Nagyon szép kerek feneke volt, boldogan álltam be mögé mert a puncijából már szivárgott a lábára a nedve, tudtam hogy készen áll. Óvatosan behatoltam, majd megfogtam a derekát és ahogy kérte, keményen baszni kezdtem, a combom csak csattogott a combján. Amikor élvezett, bele markoltam a hajába, hátra húztam a fejét és még keményebben kezdtem baszni, amitől ő sikoltozásból kiabálásba váltott és üvöltötte hogy BASSZÁL TE ÁLLAT!!!!! Az élvezés után a fejét az ágyra ejtette, de a popsija még mindig fent volt, én pedig kitartóan keféltem, ő meg csak nyögött, tűrte a baszást. Büszkeség fogott el, hogy ennyire kikészítettem ezt a nőt. Amikor éreztem hogy közeledik a vég nálam is, szóltam neki:

-Bele akarok élvezni a puncidba!
-NE!!! Majd én elintézlek!

Kihúztam a farkam, ő megfordult, a szájába vette, szopni és verni kezdte a hatalmasra duzzadt farkamat. Előtte még senki nem szopott le, most én váltottam üvöltésbe és tele raktam a száját, alig győzte nyelni a spermát, a száján is kifolyt egy kevés. Meglepte a mennyiség hiszen pár órája már kétszer is kiürült, de az utolsó cseppet is kiszívta belőle. A kifolyt spermát is mind felnyalta rólam és el is tűnt a szájában. Eszméletlen baszásban volt részünk és még extra szopást is kaptam tőle. Csapzottan és lihegve zuhantunk az ágyra. Csoda hogy a szomszédok nem panaszkodtak a hangzavar miatt. :)

Két napot töltöttünk együtt, ez alatt hét szeretkezésünk volt. Kurvajó hétvége volt és a kapcsolatunk még két évig tartott, persze rengeteg fantasztikus szeretkezéssel.
Beküldő:Vendég szerzőVéletlen szex történet:


Cigány szex történet


Egy unalmasan kezdődő hétvége.
Péntek délután volt. A XIII. ker. ben laktam. Nem sok kedvem volt haza menni egyedül. LeNszáltam a villamosról a Margit hídnál, és fel ültem a HÉV-re. Azért mert láttam egy gyönyörű lányt. Gondoltam hátha megszépítené a napomat. Fel szá....

A feleség és a nagy adag sperma


Érdekes az a szituáció az ember életében, amikor egy kedves házaspár külön-külön avat be a magánéletük legintimebb titkaiba. Ám a sors néhanapján olyan iróniával fűszerezi a hétköznapokat, amely soha nem feltételezett bizalom mellett pikáns ajándékká lesz a lélek mélyén....

Az erotikus történetek címkéi :
főzés | whisky | az öcsém | gyöngyszem | fotós | nyolcvanas | És a szex | gyetek | szépfiú | dmqt |

Reklám


Kereső

Szex történet kereső


Ezeket olvastad már?


Szextörténet keresésekAz oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.