Hetero történetek

Hirdetés


Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Történet beküldéseGyere, nyalj ki hátulrólÖt éve éltünk együtt Krisztivel és kezdtünk elhidegülni egymástól. Egyre ritkábban szeretkeztünk. Már felmerült a szakítás gondolata is. Elkezdtük megbeszélni a problémát.

Elmondta, hogy ő nagyon kívánja velem a szexet, de arra vár kezdeményezzek. Őszintén elmondtam én is, nagyon megszoktam már a testét. Sablonosak az együttlétek. Új ingerekre vágyom. Átmenti megoldásként megállapodtunk a nyitott kapcsolatban.

Pár hét után könyörgött, hogy feküdjek le vele és előállt egy ajánlattal: ha felhajt nekem olyan nőt akivel beindul a szex, akkor ő is kap belőlem? Gondolkodás nélkül igent mondtam.

Észrevettem későn jár haza, eljár szórakozni, pedig otthon ülő volt. Gondoltam talán férfi van a dologban. Nem voltam féltékeny, inkább reméltem talált valakit. Hamarosan elköltöztem.Akkoriban a munkám nagyon lekötött, nem jutott időm az ismerkedésre. Egyik este épp a kondi teremből indultam haza felé, amikor Kriszti felhívott. Kezdeti udvariaskodás után a lényegre tért. Hétvégén találkozik az új barátnőjével -akit nem ismerek még-, engem is vár egy kis pajzán bulira, ha van kedvem.

Pajzán buli? Ott a helyem. Ilyen helyre viszont nagyon ápoltan, illatosan kellene menni. Igyekeztem is, elmentem fodrászhoz, fazoníroztam a szőrzetem.

Törtem a fejem vajon hogyan lehet kivitelezni azt a bizonyos pajzánságot. Üvegpörgetéssel, vagy valamilyen társasjátékkal?A Megbeszélt időpontban ott voltam Kriszti lakásánál, becsöngettem. Kisvártatva ajtót nyitott és súgva informált.

- Te az alsó szomszéd vagy, aki a mosógép szűrőt jött kitisztítani. Menj be a fürdőbe és babrálj a géppel. Éppen pornót nézünk, Andi már nagyon begerjedt. Ne feledd amit ígértél!

- Hát, ez nagyon pornó film szagú. Ne aggódj betartom az ígéreteimet.

Kisvártatva belépett az ajtón egy alig 30-as, rövid barna hajú, filigrán nő.

- Szia! Kriszti üzeni, ha végeztél, akkor szólj be a nappaliba a honorárium végett. Mondta csilingelő hangon.

Én meg úgy álltam ott mint akit rajta kaptak. Alig tudtam szólni, a szemem kocsányon függött annyira bámultam a pólóját majdnem átszúró cicijét. Közelebb lépett.

- Andi vagyok. Nyújtotta a kezét széles mosollyal az arcán.

- Jenci. Válaszoltam hebegve. Egyre erősödő szorítást éreztem a nadrágomban. Valószínű észrevette, mert közelebb lépett.

- Gyerek koromban úgy csúfoltuk a Jenciket, hogy “Jenő, mi lóg elől? Két tojás meg egy habverő?” Tetszik a cicim?

- Nagyon, ...nagyon, ….nagyon. Válaszoltam elcsukló hangon.

Erre elmosolyodott és felhúzta a pólóját.

- Gyere és érezd!

Nem kellett több bíztatás. Megsimogattam, csókolgattam, nyalogattam formás, tenyér méretű mellét. Éreztem mennyire jól esik neki. Közben megszabadított a nadrágomtól. Pillanatok alatt kezében volt a kőkemény farkam. Elkezdte simogatni, húzogatni.

Lehajolt és rövid puszilgatás után már a szájával kényeztetett.

Éreztem nem bírom sokáig, ezért ellen akcióban kezdtem. Felhúztam magamhoz. Heves csókcsatába kezdtünk és közben kigomboltam, majd letoltam a nadrágját. Hírtelen eltolt magától, megfordult, lehajolt, belekapaszkodott a fürdőkádba és ezt mondta:

- Gyere, nyalj ki hátulról és dugj meg alaposan!

Fekete, átlátszó, csipkés francia bugyiban volt. Először azon keresztül kezdtem el nyalogatni, majd lehúztam róla. Széttárta a lábait én mögötte térdelve akkurátusan nyalni kezdtem gyönyörű rózsaszínű punciját. Eleinte lassan, aztán egyre hevesebben. Bedugtam a nyelvem a puncijába amennyire tudtam. Hosszan játszottam vele. Nagyon élvezte, aminek hangot is adott. Azután a csiklóját vettem kezelésbe. Finoman, ütemesen ütögettem a nyelvemmel. Nem bírta sokáig. Odanyomta a számhoz.

- Vedd a szádba és szopogasd!

Nagyon finom volt. Egyre nagyobb lett és úgy játszottam vele mint egy mellbimbóval. Beszívtam, a hegyén köröztem a nyelvemmel, majd elengedtem, de mielőtt kiszabadult volna a számból ismét beszívtam. Éreztem egyre jobban nyomja a számhoz a punciját. Hamarosan elélvezett. Én közben szétnyitottam a punciját és láttam ahogyan összerándult és pulzált a mélyben. Nagy élmény volt.

Nem tétováztam, egy hirtelen mozdulattal belé hatoltam. Nagyon kellemes volt ahogy a nedves punci elnyelt tövig. Határozott ellenállást éreztem a farkam hegyénél. Elkezdtem ki-be mozgatni és mikor teljesen beértem ismét éreztem az ellenállást. Csodálatos érzés volt, mert úgy éreztem mintha ott belül valaki megcsókolná. Pár perc után hangos kiáltások kíséretében elélvezett és most éreztem is azt a pulzálást amit az előbb láttam.

Ekkor bújt hozzám hátulról Kriszti és a fülembe súgta: gyere utánam! Megfogta a farkam és átvonszolt a nappaliba, ahol még ment a pornófilm.

- Kilestelek benneteket és most nekem is tedd be!

Négykézláb állt, punciját széttárta és várta a farkam. Nem kérettem magam. Mögé kerültem, belemarkoltam a hajába, hátrahúztam és hirtelen, nagy erővel belenyomtam a farkam. Keményen dugtam és közben téptem a haját. Azt akartam fájjon neki. Jajgatott, de tűrte. Mielőtt elélveztem volna kihúztam.

- Mire vársz? Dugd vissza azonnal! Érezni akarlak.

- De utálod, ha beléd élvezek!

- Akarom, kérlek engedd belém!

Hittem neki. Visszadugtam. Most nagyon erősen húztam a haját és pár mozdulat után bele lőttem mindent. Nagy csodálkozásomra ő is elkezdett ugyanakkor élvezni.

Beküldő:gesztenyeVéletlen szex történet:


Egy néger lánnyal szexeltem a buszon


Minden hétköznap, az esti 11-es busszal járok haza. Megszoktam, alig pár méterre lakom a megállótól. Ez, nagyban közre játszott abban, hogy elvállaltam a délutános műszakot a kenyérgyárban. Pék szakmunkásként dolgozom, a kereset nem rossz, szeretem a munkatársaimat. Könnyen teli....

Nagypicsájú Niki a strandon


A nevem Niki. 33-éves elvált nő vagyok egy Balaton-parti városkából. Férjemmel 1-éve váltunk el és én azóta saját házamban berendezett fodrászatot vezetek, jól bejáratott vendégkörrel. Magamról talán még annyit, hogy vállig érő barna hajam, szép arcom, formás nagy melleim,....

Az erotikus történetek címkéi :
Ökle | kutya sperma | kényszerítés | műkukik | nagy csöcsök | hördült | editke londonban 2 | jane | pumpálhat | mesi |

Reklám


Kereső

Szex történet kereső


Ezeket olvastad már?


Szextörténet keresésekAz oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.