Hetero történetek

Hirdetés


Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Történet beküldéseMegdugtam a nagynéném és ő ezt nem is sejtiTavaly nyáron történt meg, hogy szokásos belgiumi családlátogatáson voltam nagynéném családjánál. Ő 44 éves dögös milf, én pedig 22 éves éjjel nappal kanos srác vagyok. Nem messze Zsuzsáktól (nagynéném) lakik egy magyar lány, Eszter aki szinte már családtagnak számít, minden hétvégét Zsuzsáéknál tölt. Eszter 33 éves, de fiatalos dögös nő, én kb 25-30 közöttinek gondoltam mindig. Egyedülálló. Kb 15 éves korom óta járok ki Zsuzsáékhoz minden évben, így Esztert is már nagyon jól ismerem. Ha kimentem sokat jártam el Eszterrel ide-oda, moziba, kávézni, de mindenféle hátsószándék nélkül. Soha nem történt köztünk semmi, de azt mindig is éreztem, hogy részéről lehetne. Volt benne egy adag sunyiság és vadság és tudtam, hogy jó pasinak tart. Szóval tavaly nyáron éppen Zsuzsa születésnapját ünnepeltük. Kertiparti, grill és a jó magyar pálinka. Sok helyi barátot meghívott, jó volt a hangulat. Eszterrel végig beszélgettünk, néha néha koccintottunk és a buli kezdett beindulni. Nem igazán volt már józan ember a házban, ki kevésbé ki pedig nagyon csak be volt már rúgva. Zsuzsát el is vesztettük, hamar kidőlt. Valószínűleg felment az emeletre aludni mert senki nem látta. Eszterrel a beszélgetésem közben kezdett flörtöléssé alakulni. Éreztem, hogy vibrál most már köztünk a levegő és, hogy itt ma este történnie kell valaminek. Mindketten részegek voltunk, így máris volt kifogásunk másnapra. Eszter mosdóba indult az emeletre. Itt is volt a remek alkalom. Mivel a buli lent zajlott, fent teljes sötétség és csend volt. Utána indultam. Megvártam, hogy bemenjen a fürdőbe. A lépcsőn álltam és úgy próbáltam időzíteni, hogy amikor kijön akkor a szűk lépcsőn véletlenül pont egymásba botoljunk. Így is történt. Hallom ahogy lehúzza a WC-t, kezetmost, lekapcsolja a villanyt és kijön a fürdőből. A lépcsőt csak a kintről beszűrődő éjszakai fények világították meg szürkén. Elindultam felé, ő kilépett és ahogy terveztem egymásba botlottunk.
- Oh hello. - köszönt rám részegen
- Szia cica. Van gazdád? - poénkodtam, mert tudtam, hogy kiakad az olcsó csajozós szövegekre.
Két kezem kitártam, hogy a szűk lépcsőn ne tudjon lemenni mellettem. Elindult felém.
- Mit szeretnél fiacskám? - kérdezte poénkodva.
- Semmit. Csak wc-re indultam.
- Hát akkor tessék csak. Most már szabad.
Ekkor felém lépett ismét, én pedig kezeimet leengedve megfogtam a csipőjét. Karjait a vállamra tette és a beszűrődő halk zenére lassú mozdulatokkal, szexin táncolni kezdett nekem. Közben mindvégig vadul a szemembe nézett. Éreztem, hogy legalább annyira be van gerjedve mint én. Rámarkoltam a tökéletes fenekére. Ekkor ellökött magától és próbált lefele indulni. Utánanyúltam, visszahúztam magamhoz és egy gyors és határozott mozdulattal a falhoz nyomtam.
- Hova hova ilyen sietősen?
Eszter nem válaszolt csak tovább nézett a szemembe mélyen.
- Te kis szemétláda. Mit szeretnél? - poénkodott.
Ahogy ezt kimondta közelített az arcom felé, kiakarta provokálni, hogy megcsókoljam. Két kezét a falhoz nyomva, a megcsókoltam a nyakát. Egy nagy nyelvcsapással végignyaltam, majd a szemébe néztem. Vártam, hogy mit reagál. Megfogta az arcomat és vadul megcsókolt. A nyelve máris mélyen a számban volt. Megmarkoltam a formás fenekénél és felemeltem úgy, hogy pont érezze ahogy keményedik a farkam. Kivágott felsőjét lejjebb húztam, hogy a cicije pont kibukjon és rányaljak. Eközben ő megmarkolta a farkam.
- Menjünk be a szobádba - mondta.
Beléptünk a szobámba ahol korom sötét volt. A redőny le volt engedve, így az utca fényei se jutottak be. Eszterrel levetkőztettük egymást, majd az ágyat kitapogatva leült rá. Megálltam fölötte és már éreztem is, hogy a farkam a szájában van. Istenien szopni kezdte, vadul, gyorsan. Haját lófarokba fogtam és dugni kezdtem a száját. A hátára döntöttem és nyalni kezdtem. Nyögéseit próbálta a párnámba folytani.Egyikünk sem sejtette, hogy az ágyamon ott fekszik valaki, egészen a falhoz húzódva. Miután jó alaposan kinyaltam, felkúsztam hozzá és misszioánirus pózban dugni kezdtem. Nem finomkodtam, méretes farkammal rögtön beléhatoltam. A puncija tocsogott a nedvességtől. Ekkor a fülembe súgta:
- Zsuzsa itt fekszik mellettünk.
- Nem érdekel. Biztos alszik. Ne hagyd abba... - válaszoltam.
Pózt váltottunk. A hátamra feküdtem és Eszter lovagolni kezdett rajtam. A párnát eközben a fejemre húzta. Azt hittem, hogy csak a nyögésemet akarja ezzel csillapítani, hogy ne hallja meg Zsuzsa. Még percekig lovagolt rajtam, mikor Zsuzsa mozgolódni kezdett.
- Eszter te vagy? - kérdezte részegen, álmos, kómás hangon.
- Igen. - válaszolta Eszter nyögdécselve. Jó barátok voltak nagyon régóta, gondolom nem volt nekik kellemetlen a szituáció. Majd csend következett. Én semmit nem láttam csak éreztem, hogy Zsuzsa mozgolódik. Valószínűleg a ruháit vette le.Hallom ahogy csókolózni kezdenek és, hogy nyalogatják egymást. Zsuzsát valószínűleg izgatta a tudat, hogy egy arc nélküli pasival kefél. Eszter lemászott rólam és a farkamhoz csúszott. Zsuzsa becsatlakozott hozzá és szopni kezdtek felváltva. Nagyszerűen csinálták, nagyon élveztem. Különösen izgató volt, hogy nem tudtam mikor kinek a nyelve jár a farkamon és, hogy kit símogatok.
- Ülj bele - mondta Eszter Zsuzsának.
Éreztem ahogy rám mászik és a farkamat a puncijába irányítja, majd szép lassan beleül. Tövig nyomtam a farkam a nedves puncijába, Zsuzsa is nyögni kezdett. Hatalmas melleit markolásztam miközben lovagolt rajtam. Eszter azonban annyira felizgatott, hogy nagyon közel voltam, hogy elélvezzek. Eszter mellém feküdt és a párna alatt csókolóztunk miközben nagynéném önkívületi állapotban lovagolt rajtam. Nem mertem megszólalni hangosan, nehogy felismerje a hangom, így Eszter fülébe súgtam:
- Elfogok élvezni. Verjétek ki.
Eszter nem tétlenkedett, lecsúszott a farkamhoz és Zsuzsa puncijából kihúzva szopni kezdte. Zsuzsa hamar csatlakozott. Verni kezdték és egymás cicijéhez nyomkodták. Másodpercek alatt hatalmasat élveztem. A párnát erősen az arcomba nyomva nyomtam el a nyögésemet. A sperma hosszú másodpercekig lövelt ki belőlem. Az utolsó cseppeket is lenyalták róla majd hallottam ahogy még csókolóznak kicsit, majd Zsuzsa a ruháit összekapva gyorsan távozott a szobából. Eszter mellém feküdt és végre én is megszabadulhattam a párnától.
- Na élvezted cica? - kérdezte
- Te nem vagy komplett bazdmeg. -válaszoltam.
- Élvezted vagy nem élvezted?
- Persze, hogy élveztem,de....
- Nincs de. Senki nem tudja meg. Ő sem. Ennyi. Felejtsük el.
És így történt meg, hogy egy részeges házibuli alkalmával megdugtam a saját nagynéném, aki ezt a mai napig még csak nem is sejti.
Beküldő:Vendég szerzőVéletlen szex történet:


Dildó dodó


Dildó dodó

Fél tízre értem oda. Találtam egy helyet, ami megfelelõnek bizonyult, mert a régin egy család sátrazott! Ez a rész olyan, hogy kis beugrók vannak 10 méterenként, ahol le lehet menni a vízbe, és köztük magas növényzet, néhol fák vannak. Gyalog út köti ....

Érzéki Szex a zuhany alatt


A tálca kemény volt és hideg. Éreztem, hogy megborzong rajta a testem.
Libabőr borzongatott, és éreztem, hogy a bimbóim megkeményednek. Persze ehhez az is hozzájárulhatott, hogy meztelen voltam. Sikerült elhelyezkednem úgy, ahogy parancsolták: az oldalamon feküdtem, és várta....

Az erotikus történetek címkéi :
körmei | családu | 14 centi | szolgám | anal sex | főbérlő | igazi bukkake party | végbel | kisméret | mellszex |

Reklám


Kereső

Szex történet kereső


Ezeket olvastad már?


Szextörténet keresésekAz oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.