Hetero történetek

Hirdetés


Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Történet beküldéseVasárnapi gyors20 éves vagyok, a barátommal már csaknem egy éve együtt vagyok, nagyon jól kijövünk, szeretjük egymást. Csupán annyi a probléma, hogy ritkán találkozunk. Főiskolára járok, albérletben lakok, csak hétvégére járok haza. Nemrég volt a névnapom. Nem szeretem magam körül a nagy felhajtást, a zajos füstös bulikban sem érzem jól magam általában. Tudta ezt jól a párom is, ezért nagyon megörültem, amikor étterembe hívott vacsorázni. Együtt még sose voltunk ilyen helyen. Persze nem valami drága helyre mentünk, de nem is kínai kajáldába. Zakót vett fel nyakkendővel, olyan szexi volt!

Az este első része nagyon jól sikerült, a folytatás viszont még jobbnak ígérkezett. 11 felé értünk vissza az albérletbe. Teljesen átjárt már a bizsergés, alig boldogultam az ajtón a sok zárral. Odabent teljes sötétség és csönd volt, csak mi ketten leszünk végre! Csókolóztunk a szoba közepén, közben lassan vetkőztettük egymást. Levettem a zakóját, kigomboltam az ingjét, ő pedig a blúzomat tárta szét, csókolgatta a mellem közét és benyúlt a szoknyám alá. Szinte forrt a vérem, úgy kívántam Őt!

Teljesen meztelenre vetkőztünk, az ágyat már délután megvetettem, csak ránk várt. Egy kis éjjeli lámpát kapcsoltam csak, hogy mindketten gyönyörködni tudjunk egymás vonalaiban. Szokatlan ötlettel állt elő kedvesem, vékonyka láncot vett elő. Nagyon ismerős volt, azt hiszem az egyik nadrágom díszét csórta le, de nem haragudtam érte. Szeretett volna jelképesen kikötni vele! Nem vonzódtam korábban az ilyen dolgok iránt, de bíztam már benne annyira, hogy belementem. Amúgy is olyan ártatlannak tűnt a láncocska, mi bajom lehetett volna tőle. Megkaptam a csuklómra a vékony láncaimat, a karjaimat széttárva vártam, hogy milyen kényeztetéseknek fog alávetni. Elővett egy könnyű fekete kendőt, szerette volna a szememet is eltakarni. Kicsit tiltakoztam, de végül erre is rávett!
Így bekötött szemmel csókolóztam vele és mit mondjak tényleg nagyon izgalmas volt. Minden érintésre oda tudtam figyelni. Kis szünetekkel hosszú percekig csókolóztunk, már ettől is teljesen benedvesedtem, olyan finoman simogattuk egymás nyelvét és ajkait. Szerencsére azért nem ragadt le itt, hamarosan továbbcsókolt le a nyakamra, a mellemre, bimbóimat szopogatta.

Éreztem minden mozdulatát az ágyon, de sose tudtam volna megmondani, hogy éppen melyik testrészemhez fog hozzáérni. A lábaimat, a combjaimat, a hasamat, hol a melleimet csókolta vagy simogatta. Figyelmeztettem, mielőbb hatoljon belém, mert ha ez így megy tovább letépem a láncaimat! Szerintem pont ezt akarta tőlem hallani, de mégsem engedelmeskedett, hanem megpuszilta a puncimon a csíkomat és nyelvével lassan a szirmaim közé furakodott. Felsóhajtottam, eszméletlenül jól esett. Melleimet sem hagyta törődés nélkül, ujja hegyével körözött rajtuk. Teljesen be voltam vadulva, felgyűrtem a lepedőt, a kéjemet csak fokozta, amikor érzetem kicsit megfeszül a láncocska, figyelmeztetve, hogy nem szabad még csak magamhoz sem érnem.

Ilyen előjáték után nem bírtam sokáig elviselni csiklóm izgatását, fantasztikus volt élveznem. Simogatott, csókolgatott megnyugtatásképpen, de aligha volt még vége. A sok mocorgása után megéreztem azt a meleg keménységet a szerelmi nyílásomnál és lassan elkezdett vele belém csusszanni. Amikor ilyen lucskos vagyok fájdalom nélkül teljesen belém tudja tolni a rúdját. Jólesően feszített, aztán lassan mozogni kezdett ki-be. Teljesen a hatása alatt voltam, alig vettem észre, hogy újabb mozgolódás indult az ágyon. Hé! Valaki fölém térdelt! Igen, mintha a lábait hátrafelé rakva rátette volna a széttárt karomra. És mi ez az illat?! Olyan ismerős, hasonlít az én… puncimra! Hogy történhet ilyesmi? Ezzel végleg kikészültem, nem tudtam hova tenni a dolgot, barátom istenien dugott, nem voltam eszemnél. Hullámzott a belsőm, nyögtem, remegtem, ismét a csúcsra jutottam. A mámor pillanatában felnyaltam abba a nedves illatos pinába. Tulajdonosa megfeszült, talán nemcsak az érzéstől, hanem a meglepetéstől is, hiszen bátran többször végigcsapkodtam nyelvemmel. Elpattantak a csuklómon a láncok, lecsúsztattam a szememről a kötést. Kicsit kibújtam alóla és megdöbbenve láttam, hogy szobatársam térdepelt rajtam, illetve előttem. Úgy szóval összejátszottatok! A párom megriadt, netán balhét csapok. Az első pillanatokban tényleg nagyon bosszús voltam, amiért ennyire átvertek, közben a borzongás futott rajtam végig, hogy kettejükkel szeretkeztem. Ezért volt a nagy mozgolódás és tényleg jól éreztem azt, amikor néha a testem több pontját is egyszerre csókolták. Felváltva csókolóztak velem és a barátnőm is megkóstolt… Perverzek! – mondtam miközben mosolyogva az ő nedvét nyaltam le a szám széléről.Véletlen szex történet:


Pisiszex


Pisiszex

Még fiatal iskolás voltam amikor az egyik osztálytársam meglesett amikor pisilni mentem.Mikor elõvettem a fütyimet és elkezdtem pisilni odajött és elõrenyúlt megfogta a farkam és bekapta. Én annyira meglepõdtem,hogy nem tudtam abbahagyni a pisilés t és a száj....

A családi pornó anyával


Tomi vagyok . Anya egyedül nevelt engem iszonyatosan jó teste volt vékony derék nagy mellek szép bőr hosszú szőke haj . Fiatal voltam folyton pornót néztem . Gyakran elképzeltem hogy anyámmal csinálom de sose mertem kezdeményezni . Féltem hogy mit szólna. Ép egy anya fia pornó film....

Az erotikus történetek címkéi :
film | szünet nélkül | fenékbe | nem túl nagy | takaritás | csalfa feleség | ló szex | foto | sperma | elkaptak | kutyafasz | amazon | szajha | szex | Én és a | utolsó este | hárem | muszak | főiskolás | szex az otthonban | naszejszaka | kutyak | kivertem | kukoló | belementem |

Reklám


Kereső

Szex történet kereső


Ezeket olvastad már?


Szextörténet keresésekAz oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.