Hetero történetek

Hirdetés


Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Történet beküldéseÜveg a pinámban, masztis történetÜveg a pinámban, masztis történet

Péntek reggel égõ puncival keltem. Minden mozdulat arra emlékeztetett, ahogyan eltelt az elmúlt este. És bár a pisilés fájt, estére mégis éreztem, hogy már az elmúlt este gondolata is felbizsergeti a lelkem. Nem volt egyszerû dolgom, hiszen majdnem éjfél, sõt el is múlt, mire megérkeztem, de ezt nem lehet kihagyni. Mivel amúgy is a fürdõbe szorultam, hát elhelyezkedtem kényelmesen a budin, hátradõltem. Jó nedves volt a puncim, csak úgy tocsogott. Gyorsan, hevesen élveztem el.
Utána elmentem aludni, de a puncim még bizsergett. Hát visszatelepedtem, és becsukva a szemem arra gondoltam, milyen volt megpisiltetni téged. Nagyon fincsit élveztem a gondolatra, és éreztem, hogy a dolog folytatást kíván, úgyhogy kicsit pihentem, és a szemem becsukva arra gondoltam, milyen fincsi ahogy ülök a budin és szopom a farkad de alaposan, és úgy pisilhetek. Jó alaposan izgattam közben a csiklómat az egyik ujjammal, a másikkal pedig a puncimba nyúltam, így élveztem el.


Ezek még a múlt eseményei, most inkább itt õrzöm õket...Este kicsit ittas voltam, de csak alig. Sajnáltam, hogy nem otthon vagyok, és persze megint csak a fürdõszoba maradt, de hát nem untam egyáltalán. Igazán élveztem, hogy a puncim környéke olyan finom és sima. Még alig lehetett éreezni a kinövekvõ szõrszálakat. Elõször elélveztem csak úgy lazán a csiklómat símogatva. Utána elélveztem úgy, hogy az egyik kezem a csiklómat izgatta, a másikkal pedig a mellemet simogattam. Utána beálltam a zuhany alá, és elkezdtem folyatni magamra a vizet.

Azt képzeltem, póló van rajtam, és hogy ahogy átnedvesedik, rátapad a testemre. Így végigsimogattam magam, ahogy a víz csurgott le, a nyakamból a melleimre, utána a pocimon át a lábam felé, és be a puncim környékére. Ahogy leguggoltam, még jobban odacsurgott a langyos víz, nagyon finomat élveztem, körbesimogatva ma csiklómat, popsimat, ujjamat a puncimba dugva.


Ma nagyon késõn estünk haza, hulla fáradt voltam, és azt hittem, gyorsan elalszom majd, de ébren maradtam és bekapcsoltam az xxl-t.

Ott éppen egy csaj nagyon romantikus környezetben maszturbált, Én pedig beszálltam. Én is elõvettem a vibrátort, és pontosan igyekeztem követni a mozdulatait. Közben többször is elélveztem, elõször akkor, amikor a vibit a számba vettem, majd a melleimet izgattam vele, és közben a kezemmel a csiklómat simogattam. Másodszor akkor, amikor a vibrátort a puncimba dugtam, a kezemmel pedig a mellemet gyúrtam. Harmadszor akkor, amikor a vibrátorral a csiklómat ingereltem, a kezemmel pedig a popsimat simogattam.

Aztán a jó nedves vibrátort megtámasztottam a földön, és a popsimmal beleereszkedtem szépen, lassan, kiélvezve minden pillanatát. Ahogy a vibi egyre mélyebbre csusszant bennem, elkezdtem benyúlni a kezemmel a puncimba. Elég sokáig kibírtam, de végül nagyot élveztem. Utána elszakadtam a látottaktól. A képen megjelent a kigyúrt izompacsirta, én pedig a másik vibrátorért indultam. Amíg a filmen a csaj szopta a faszit, én az egyik vibivel a mellemet a másikkal pedig a csiklómat simogatva élveztem el.

Amikor már a filmen a pasi hátulról dugta a csajt, és közelrõl láthattam, a fasza hogyan csusszan be a pinájába, én is a puncimba csúsztattam a kis mérges tojást, és a seggembe dugtam a vibrátort, nagyon nagyot élvezve.


Ma elõvettem a régi képeinket. Ma azt, amikor szopom a farkad a teraszon. Azt hiszem, épp azelõtt, hogy összerogyott volna alattunk a szék. Most nem használtam vibrátort egyáltalán, csak a puncim és a csiklóm simogattam, úgy élveztem el. Biztos ami biztos, kétszer.


Ma elkezdtem túrni a netet.

Elkezdtem olvasgatni különféle sztorikat, véleményeket, és keresgéltem. Láttam pár videot is, olyan jó volt, ahogy egyik kezem az egérgombon, a másik meg a nadrágomban, símogatom a csiklómat, bele-belemártom az ujjam a puncimba, csuppog idõnként a nedvesség. Az egyik videó, amire elélveztem, az egy sima dugás volt, de olyan szépen csinálták. A másik az két kép, kellõen erotikus, dugásról szólt. A harmadikra egy sm oldal után. Aztán elõvettem a tojáskát és bedugtam hozzá a popsimba., jól megrezgettem, és mellé a csiklómat és puncimat simiztem, még ketttõt élveztem, gyors egymásutánban.
Jó volt.


Nekiálltam a netnek. Nem sok minden más járt a fejemben. Valahogy egész nap be voltam gerjedve. Folyton nedvesedett a puncim, bizseregtek a melleim. Huh, nagyon. És mellé találtam egy filmet, ami arról szól, hogy a fazon hazamegy, és kielégíti a barátnõjét kézze, és a csaj nagyon nagyon élvezi, de vagy 20-szor.... Úgyhogy tovább nézelõdtem, elõvettem a kis tojás vibit és a vékonyabb másikat.

A hosszút bedugtam a puncimba, a kis mérges golyóval meg elkezdtem izgatni a csiklóm. Nem számított, milyen gyorsan megyek el, csak arra emléxem, hogy az élvezésre figyeltem. Nagyon sokszor egymás után. Addig, míg egy idõ múlva már szinte fájt, de még akkor is élveztem. Nem tudom, hányszor. Nagyon sokszor.


Ma megláttam a képeket, és elöntött a forróság. Bizseregni kezdtem. Elõször a két mellbimbóm hegye, aztán már az egész mellbimbóim, és a bizsergés lassan lassan lekúszott a puncimig. Eleinte nem tudtam, hogyan is vezessem le, hiszen kikskorú állandóan a nyomomban járkált.

De egyre kevésbé bírtam bármire odafigyelni. Bementem hát a fürdõszobába, az ajtó elé toltam a szennyeskosarat, a fényképezõgépet letettem a kád peremére. Lassan letoltam a nadrágomat, és benyúltam a bugyimba. Tudtam, hogy gyorsan kell cselekednem, úgyhogy a bugyimtól is megszabadultam. És odaültem a gép elé. És elkezdtem simogatni magam. Egyenesen a csiklómat. Erõsen, kíméletlenül, határozottan. És amikor érezem, hogy nagyon nagyon el kéne élvezni, egyszerûen bedugtam 3 ujjam a puncimba és úgy élveztem el.

Aztán csináltam pár fényképet...


Tegnap valami pajzánt álmodhattam, mert arra ébredtem, hogy ott alul bizsereg nagyon. Elõször csak simán odanyúltam, és addig simogattam a csiklóm, míg el nem élveztem. El akartam aludni, de sajnos teljesen reménytelen volt, mert az elélvezés után sem csillapodott az a bizsergés. Úgyhogy újra elélveztem simán csak csikló simogatással, majd utána rögtön a puncimba dugott két ujjammal. Aztán hasra fordultam, kidugtam a hátsóm, az egyik kezemmel a puncimban a másikkal a popsim simogatva is elélveztem.

Ez olyan fini volt, hogy meg kellett ismételnem, most már vibrátorral is...


És még ezután is milyen pajzán álmom volt...


Ma: 3É 1Eé


Ma ugye egy szállodában töltöttem szinte az egész napot fõleg a konferenciateremben, de mindenképpen állandóan emberek között, és bizony ez nagyon kevés lehetõséget adott nekem az élvezésekre. Eszembe jutott már a helyszínre menet, hogy ma bizony szoknyát kellett volna vennem, mert bizony az elmúlt napok emlékére úgy de úgy bizseregtem! De nagyon jól esett elképzelni, hogy milyen gondolatot veszek is elõre a sorban...
A sok ember közt muszáj volt keresnem egy csendes zugot. És egy ilyen helyen nem sok minden marad, csak a mosdó. Olyan szûk volt és kicsi, de olyan tökéletes! Volt benne vagy 10 fülke, és amikor bementem, kettõben is voltak. Kiválasztottam a jobb hátsó fülkét és bementem. Volt egy kis perem, ide pont elfért a táskám, és persze kényelmesen feltehettem a lábam. Mert levettem a blézerem, és az ajtóra akasztottam. Aztán kigomboltam a nadrágomon a gombot, lehúztam a cipzárt is. És az egyik nadrágszáramból kibújtam.

Feltettem a lábam a peremre (a másik fülkében valaki papírt tekert magának...), és lassan, lassan elkezdtem simogatni a puncimat. (Ugye rájöttél már, mit nem tettem meg? Igen... nem zártam magamra a fülkét, kívülrõl szabad jelzés volt az ajtón... És amúgy olyan csöndes is tudok lenni...) Kényelmesen, ráérõsen simogattam, mintegy lebegve a finom, izgató, bizsergetõ érzésen, ami azonnal elindult, (Valaki lehúzta a vécét... Ajtócsapódás, másik vécét is lehúzták) elindult a csiklómtól és a puncimtól, végighaladt a popsimon fel a hátamon és a nyakamon, a hátam közepénél szétválva a melleim felé (Kezet mosnak, jaj lassan kimennek...

), mintha egy felajzott kedves keze siklana a dombjaim felé... Eszembe is jutott ahogy ültünk, ahogy a kezed olyan érzékien markolt, simogatott, gyúrt, izgatott... (Nyílt az ajtó, és belépett valaki, magas sarkú cipõ kopogott végig a fülkék között... Vajon õ is a jobboldali utolsót választja?) Ahogy meghallottam, hogy nyílik az ajtó, és elindultak a léptek, eszeveszettül felizgultam, minden porcikám bizsergett. Egyre nehezebb volt nem elélvezni... Akkor kilincs surrant, zárnyelv kattant, és õ máshova ment be.

Arra gondoltam, hogy ez itt pont így jó. Összeszedve magam, elvettem a kezem a puncimtól...


Úgy döntöttem, nem érdekel, hogy nadrág van rajtam, majd megoldom én ezt. Beültem a parkolóban a kocsiba, és körülnéztem, mi az, amit használhatnék. Elsõnek a telefonom jutott eszembe, de azért nem szerettem volna tönkretenni. Aztán eszembe jutott, hogy én reggel voltam a zöldségesnél, és többek között banánt is vettem. Az pont jó, arra gondoltam, a görbesége segíteni fog, hogy könnyen becsusszanjon a lábaim közé, , ugyanakkor elég kemény is, hogy ne törjön, de elég puha, hogy fincsi legyen...

Szóval elõkaptam azt a szép nagy banánt, és beindítottam a négykerekût. A parkoló elején, a sorompónál állt egy pasi, aki akinek a parkolási díjat kellett fizetni. A banánt az ölembe tettem, egy kicsit a lábam közé szorítottam, de nem nagyon, mintha odaejtettem volna, a hegye a puncim felé mutatott... Olyan izgató érzés volt, hogy ha odapillant, vajh mi jut eszébe... És odapillantott.. egy pillanatra megállt a kezében a mappa, a mappa hátához szorított lap, és megállt maga a pasi is. (Bennem megint felerõsödött a bizsergés, de még mennyire, kicsit szétnyitottam meg összezártam a lábam, és a banán finoman a csiklómhoz szorult.

) Utána nagyon nagyon zavarban volt, míg rendeztük a parkolási díj kérdését. Én kihajtottam a parkolóból, és a délutáni forgalomban széles utat kerestem. Lejjebb engedtem az ülést, kigomboltam a nadrágom (Sajnos néha akadályozott, hogy muszáj volt sebességet váltanom...), és ahogy megálltunk a piros lámpánál, lentebb toltam a nadrágom. Hogy pont befért a banán. Kicsit letekertem az ablakot, benyomtam a CD-t és jól felhangosítottam, és a banánt jól benyomtam, hogy a vége pont a csiklómhoz ért. Bizsergõ forróság áradt, és én azt képzeltem, repülõben ülök, amely az érzéki élvezet szárnyain száll, és én irányítom az érzéseket, kezemben a botkormánnyal...

Csak csavartam, csûrtem a botkormányt, elöntött a kéj, ahogy a dalszöveget kiabálva suhantam át a hídon, az elélvezés határán egyensúlyozva...


Éjjel van. Már több mint egy órája ülök a gép elõtt. Leírom, hogy mi történt ma velem. Ahogy elkezdem végiggondolni az eseményeket, a kezem akaratlanul is a puncimhoz ért. Olyan nehéz egy kézzel gépelni, nagyon lassan megy. Néha átváltok kétkezesre, de nagyon nincs kedvem nem simogatni magam. Ahogy haladok a mai nap eseményeiben, egyre izgatottabb vagyok, egyre inkább bizsereg minden porcikám, és egyre hevesebben simogatom magam, csikló, körbe, körbe még erõsebben majd punci, kívül, lassan behatol aztán gyorsabban, és egyre gyorsabn vsltbgnsétuk tk ukz6hgm, tu,kmnmhgh,mg m,hgnm,hk


Nagyon nagyon jót élveztem...
Ma: 1ÓÉ 1Eé


Szombat. Munkanap. Bizony napközben nem sok idõm maradt, hogy két-három percnél többet foglalkozzak magammal, és akkor is csak gondolatban. (mégsem lehet minden nap a mellékhelység a gyönyör színhelye...) Estére összejött a kártyaparti, némi mézespálesszel és citromos sörrel (tudom, fene az ízlésembe, hát igen, a pezsi jobban esett volna, de hát ez a csapat nem olyan volt), és hát ez az idõszak sem kedvezett nekem élvezeti szempontból. Késõbb, a romeltakarítás és az aznapi névnapi telefonálások után viszont enyém volt az ágy!

Mert bizony mára az ágyat gondoltam maszturbálásom színhelyének. Olyan sablonos, de azért kényelmes is...


Elhevertem békésen, és csak az jutott eszembe, hogy milyen jó is ez, és akkor én most élvezni fogok, és kellemes érzés lesz... és máris felerõsödött bennem az a bizsergés, ami már órák óta ott bujkált bennem. Csak feküdtem, a kezem lazán a csiklóm fölé helyeztem, és megpróbáltam kitalálni, pontosan honnan is indul el ez a lassan, néha meg persze nagyon gyorsan a testem minden porcikájába szétáradó izgató bizsergés.

De nagyon csalóka ez.... Mert ha arra gondoltam, hogy a kedves mögém áll és hátulról elkezdi gyúrni a melleimet, akkor a mellbimbóim kezdték sugározni a bizsergést, és onnan indult el az érzés a puncim felé. Ha arra gondoltam, hogy a csiklómhoz nyúlok, elkezdem simogatni, akkor a csiklómnál indult ki a bizsergés, és szaladt a puncim és a két mellbimbóm felé. Ha arra gondoltam, hogy ott heverek meztelen popsival az asztalon hasalva, és várom, hogy bejössz és akkor mi lesz, akkor az egész testem kezdett el bizseregni, azaz még jobban bizseregni...

Aztán mégiscsak visszatértem a puncimhoz, oda tettem a kezem, és figyeltem, ahogy az élvezés elõjön. Amikor úgy éreztem, hogy még erõsebben kellene éreznem, akkor lassan, finoman elkezdtem simogatni egy kicsit a puncimon. Éreztem, hogy elönt az élvezés, és ezzel együtt nagyon nedves lett a puncim, csak úgy siklott benne az ujjam... Majd mikor már elég erõs volt az érzés, elvettem a kezem. Most határozottan úgy éreztem, hogy az izgató hullámok valahol mélyen, a gyomrom körül indulnak és minden porcikámig elérnek.

Ahogy a lábujjaimban is érezni kezdtem, visszanyúltam, és a csiklómat kerestem. Elõször csak egészen finoman értem hozzá, szinte alig. Ezzel az alig hozzáéréssel kezdem körözni körülötte, lassan, nagyon figyelve minden egyes kis mozdulat keltette élvezetre, minden élvezethullámra, ami elöntötte a testem és csak hullámzott végig rajtam, A másik kezem a puncimhoz tettem, két ujjamat pedig egy egészen kicsit becsúsztattam a puncimba. Ahogy az egyik kezemmel a csiklóm simogattam, a másik kezemet elkezdtem egy kicsit mozgatni odabent.

Csak lágyan, finoman. És egyre gyorsítottam, mindkét kezem egyre gyorsabban simogatott és egyre mélyebbre nyúlt be, és ezt egészen addig folytattam, amyg éreztem, hogy majdnem elélvezek, és akkor megálltam. Nem mozdultam, csak az élvezés hullámait engedtem lassan csitulni, és közben arra gondoltam, hogy milyen isteni lesz ezt folytatni... Nem emlékszem, hányszor álltam meg és kezdtem újra, de végül történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta ezt a lassú-gyors élvezési láncot.


Mert akkor eszembe jutott, ahogy odatérdeltél fölém, és hátrahajtottad a fejem, és én semmit sem láttam, mert bekötötted a szemem, és akkor a farkad bedugtad a számba, és benyomtad mélyen, ahogy csak lehetett.

Benyomtad, és én éreztem, ahogy a farkad nagyon megduzzad, kitölti a szám. Éreztem, ahogy a bõröd alatt bizsereg a vér, ahogy a szerszámodba áramlik, hallottam a bizsergését, és éreztem a nyelvemen és a szám többi részén is, és akkor löktél egyet, és a farkad még mélyebbre csusszant egészen le a torkomig, és közben parancsoltad, hogy nagyobbra a szád, hogy élvezd, hogy.... És csak nyomtad be a farkad, meg kihúztad meg benyomtad, aztán ....


És erre a gondolatra egyszerûen hihetetlen mértékben elöntött a kéj, a testem összerándult, és minden porcikám kívánta, és én megtettem: odanyúltam a csiklómhoz, és elkeztem erõsebben simogatni, és a másik kezemmel a puncimhoz nyúltam, három ujjal keményen basztam magam, a csiklómat is egyre gyorsabban simogattam, egyre hevesebben, és a kéj csak jött csak jött, minden mozdulattal még erõsebben éreztem, és még sokkal gyorsabb kézmozdulatokra sarkallt, és én még erõsebben élveztem , míg csak egy pillanat alatt el nem jött az, amit úgy vártam és mégis elodáztam volna még: elemi erõvel kitörõ hatalmasan finom, testet görcsbe rántó csodálatos orgazmus.

és utána csak feküdtem és pihegtem...


Ma: 1ÓCSMÉ


Vasárnap. Napközben csak készülgettem a dologra, sokszor eszembe jutott, hogyan is lesz ez. Eszembe jutott sok minden, és ez egész nap kellemes érzéssel töltött el. Nagyon vártam az estét, hogy végre nyugalom legyen körülöttem, és átadhassam magam a pajzán gondolatoknak. Zavarban is voltam, hiszen ilyet még nem is csináltam soha.

Készülõdtem kicsit, nem is kicsit. Aztán egy nagy bizsergetõ sóhajtással (kellemes, finom, várakozó sóhajtással) feltelepedtem az ágyamra. Kikészítettem magam mellé pár dolgot. Egy kis, csillogó tojás alakú vibrátort tettem oda. Aztán egy nagy vajszínû rúdvibrátort. És egy testápoló krémet is odakészítettem.


Kényelmesen elhelyezkedtem, felpakoltam a párnákat és nekitámaszkodtam. Lehúztam a nadrágomat, lassan, a várakozás izgalmával. Aztán végigsimítottam a mellemen, elõször a bal mellen, aztán lassan, lágyan a jobbon is.

Éreztem, ahogy a puncimba árad a vér, és lassan megduzzadnak a szeméremajkaim. Lenyúltam, és beakasztottam az egyik ujjam a bugyim szélébe, a másik kezemmel pedig lágyan tovább simogattam a mellemet. Megemeltem a csípõm és lassan elkezdtem lehúzni magamról a bugyit is. Éreztem, ahogy a nedvesség elönti a puncimat, finom, forró nedvesség, bizsergetett-izgatott. Visszadõltem a párnára és mindkét kezem a melleimre tettem. Körbesimítottam õket egyszer, kétszer, majd alájuk nyúltam és megemeltem õket, hogy egy kicsit elterüljenek a kezeimben.

Elringattam õket, miközben az ujjaim a mellbimbókhoz értek.


Aztán elkezdtem õket gyúrni, elõször finoman, azután egyre erõsebben. Figyeltem, hogy ne érjek a mellbimbókhoz eleinte. Késõbb a gyúrás mellett a mutató és hüvelykujjaimmal a mellbimbókat kezdtem morzsolgatni. Eleinte finoman, aztán egyre erõsebben. Elképzeltem, ahogy ott ülsz mögöttem, és te markolod meg a melleimet, hogy te gyúrod õket, elképzeltem, ahogy kicsit nyögsz is hozzá az élvezettõl... És így folytattam tovább. Éreztem, hogy bizsereg a puncim is bele, hogy néha összerándul ott lent, ahogy az élvezet egyre erõsebbé válik...
Aztán feltérdeltem, és a sarkaimra ültem. Elõvettem a kis fényes tojás alakú vibit, és magam elé tettem. Tettem egy kicsit a krémbõl a tenyereimbe, és a krémes kezem a mellemhez vittem. Mindkét kezemet úgy tettem oda, hogy a mellbimbóim pont a krémnél legyenek, aztán lassan, nagyon lassan hozzáérintettem. Olyan izgató volt a várakozás, hogy milyen lesz, amikor a hûvös krém odaér a mellbimbókhoz! Ahogy odaért, az egész belsõbben végigszaladt az izgalom. Lassan, lassan elkezdtem belemasszírozni a krémet a bõrömbe.

Finom, lágy mozdulatokkal kezdtem, csak körbemasszíroztam, és élveztem a kezem siklását a bõrömön. Azután határozottabb mozdulatokkal folytattam, és éreztem a nedvességet a puncimon. Majd az ujjaimmal a mellbimbókat kezdtem izgatni. Olyan nagyon bizsergetõen érzéki volt, ahogy a két ujjam siklott az érzékeny bimbókon! Csak morzsolgattam õket eleinte lágyan aztán erõsebben.


Elengedtem a jobb mellem, és felvettem az ágyról a kis tojást. Bekapcsoltam, nem nagyon erõsre. Úgy rezgett a kezemben, hogy a rezgést még a puncimon is éreztem.

Aztán odatettem a mellemhez, és körberajzoltam vele a mellbimbómat. Köröztem körülötte egy kicsit, majd odatettem a mellbimbó hegyére, arra sikamlós, felizgatott mellbimbóra. Hatalmas finom élvezet volt, alig bírtam egy kis szünetet tartani idõnként, hogy még ne élvezzek túlságosan. Aztán a kis tojást odaszorítottam a mellbimbóm oldalához, és elkezdtem rajta morzsolni a bimbót. Közben folyamatosan erõsítettem a vibrátor rezgését. Hullámokban tört rám az élvezés, el-elborított, csak sóhajtozni tudtam az élvezettõl.
Tettem még egy kis krémet a melleimre a másik kezemmel, és felemeltem a rúdvibrátort is. Bekapcsoltam azt is és azzal meg a másik mellemet kezdtem körbejárni. Addig köröztem rajta egyre kisebb körökben, míg a mellbimbómhoz értem. Aztán lecsúsztattam a rúdvibit a melleim közé, összefogtam õket , hogy a két mellbimbóm össze érjen. Odaszorítottam hozzájuk a tojás vibrátort, közben pedig a rúdvibit csat oltam föl-le a két mellem között, mintha a farkad lett volna ott, egyre hevesebben, egyre gyorsabban, míg nem éreztem, hogy már nem bírom, mert az élvezés hullámai már olyan sûrûn jönnek egymás után, hogy elélvezek, nagyot, finomat....
Március 12. Hétfõ


Persze, hogy összedõlt a terv. De fel a fejjel. Cserébe elmerültem a leveleim között, néztem sok nagy farkat és olvastam néha határozottan mulatságos, néha meg nagyon felizgató leveleket. Ahogy belegondoltam, milyen nagyon könnyû lenne akár mind a 20 ujjamra farkat keríteni, az elképesztett. Fel is izgatott, bár egyik fazonnál sem tudom elképzelni, hogy akár egy ujjal is hozzám érjen. De maga az olvasgatás is nagyon felizgatott, nagyon solókáig ültem a gép elõtt, és folyamatosan a bugyimban volt a kezem.

Nem igaz, mert egy idõ után egyszerûen ledobtam magamról a ruházatot ott alul, és teljesen szabadon kiélhettem magam. Volt sok minden, de tényleg. Volt, ami csak izgatott, és hogy egy kicsit finibb legyen, azért simogattam magam. Volt, amelyik igazán izgató volt, ami heves kézmozgásra és finom elélvezésre ösztönzött. Volt, amelyik csak szinten tartotta az izgalmam, és persze volt néhány nagyon mulatságos is.


Aztán elkalandoztam filmet nézni, ötperces szösszeneteket, hmmm, volt egy pár klassz, sikerült is pár jót élveznem, és kaptam egy ruházati ötletet, amit szeretnék megvalósítani.

Õszintén szólva nem tudom, hány élvezés volt, de sok. Nem használtam semmilyen eszközt, csk a kezemet. Csiklómat simiztem és puncimba dugtam az ujjam, aztán az ujjaim, élveztem lágyat és nagyon heveset is. Finom volt....


Minden porcikámban jó volt! Csak leveleket olvasgattam. Volt egy fazon aki úgy gondolta, hogy áruba bocsátana, egy 3-4 fõs vevõkörnek. Minden vevõjelölt jól megdugna, és mind azt mondaná, hogy nem feleltem meg. Mire a fazon is jól megdugna, csak hogy tudja, mi a gond velem.

Hm.


Kaptam egy komplett elélvezés levélsort, az elég izgató volt. Pláne, hogy egy alapvetõen normális pasi küldte.


Sok szép és nem oly szép dolog olvasása kötben a kezem folyamatosan a puncimat simogatta. Hol erõsebben és hevesebben, hol kevésbé. Eleinte csak így élveztem.


Aztán hoztam magammal egy kis lepkevibit, és azzal is beszálltam. A szexi levelek és a vibi együtt nagyon jól dolgozott. Csak úgy árasztottak el az élvezéshullámok. Egyik a másik után, szinte szünetet sem hagyva.

Majdnem kielégülve mehettem aludni.


Ma igazán jó volt. Egy külföldrõl hazatelepült dom videóit nézegettem. egyrészrõl borzasztó nevetséges volt a látvány, másrészt elképzeltem, hogy bizonyos dolgokat Te teszel velem... Nem mindenre lennék vevõ, de néhány dolog felizgatott. Elõ is vettema lepkécskét, beletettem a bugyimba, bekapcsoltam a vibrálását, és belegfogtam a filmnézésbe. Ahogy haladtak a fiúk, és ahogy nyögdécselt a nõ, úgy szabályoztam amozgásom. A széken kicsit elõrebillentettem a csípõm, és A puncimmal és csiklómmal nehezedtem a lepkére.

És elkezdtem mozogni, ütemesen, egyre gyorsabban. Fantasztikusan izgató volt ez így együtt, így hatalmasat élveztem. Aztán a következõ filmeknél megismételtem. Kicsit segítette,m kézzel néha, odanyomtam a lepkét a puncimhoz, köröztem vele, aztán élveztem el. Nagyon fini volt... Mindannyiszor...


Cora. Bementem, kocsit tolva. kellett, mert szerettem volna felkészülni a lelkemben arra, amit elterveztem,, amit megbeszéltünk.


Lassan sétálgattam, és arra gondoltam, hogy milyen ruhát fogok leemelni, milyen izgatottan megyek majd be, és mennyire fogom élvezni az egészet.Ahogy lassan haladtam, meg-megfogva néhány terméket, egyre izgatottabb lettem, és egyre nedvesebb let a puncim. Csak úgy csúszkált benne a tanga, ahogy lépegettem a ruhák felé.


Kiválasztottam magamnak egy blúzt és egy pulcsi szerûséget, és belibbentem a próbafülkébe. Csak úgy kalapált a szívem.


A tervezettel ellentétben nem szélsõ, hanem középsõ fülkét választottam. Bezártam a reteszt, és felakasztottam a két felsõkét.


Kerestem a kamerát, de sehogy sem találtam.

Pedig egyre motoszkált bennem a gondolat, hogy tuti van biztonsági kamera. Levettem magamról a kék pulcsit, lassan, komótosan húztam le, gondosan végigsimizve közben a melleim. Ott álltam nadrágban és melltartóban. A bézs polcolósban. Elõttem a tükör... Elkezdtem a melleimet simizni, alulról megemelgetve kicsikét, aztán kiemeltem õket a kosarukból. Közben valaki betelepedett a sarki fülkébe, hallottam koppanni a falon a ruhafogast. Csendben próbáltam maradni, de ahogy a mellbimbóimhoz értem, sajgásuk felidézte bennem a tegnap estét, és az izgalom hullámokban tört rám a gondolatra, mit tettél velem.

Muszály volt a nadrágomat letolni. Elhúztam a bugyim, kicsit széjjelebb tettem a lábaimat, és benyúlta a lucskosságba, a puha duzzadtságba. Csak úgy siklott a kezem, csikló, punci benyom kihúz, puncin dugtam magam, és közben néha kikalandoztam a csiklómra. A kezemmel támasztottama tükör mellett, és néztem, ahogy dolgozik a kezem... Nagyon hevesen élveztem el, zihálva, alig kapva hirtelen levegõt...


Amikor kijöttem, a néni furán nézett rám, de nem mert kérdezni semmit. Remélem, irigykedett!
Hullafáradtan értünk haza, azonnal be is dõltem az ágyba, és hajnal 3-ig szunnyadtam. Akkor a hátsó szomszéd kutyája ébresztett, pont az örröm alá ugatott. Felpaprikázva csendet teremtettem, de már nehezen aludtam volna el, hát inkább kicsit a gép elé ültem, és régi fotókat nézegettem, meg újakat is. Fõleg az izgatott fel, ahogy fekszel az üvegasztalon, bekötött szemekkel... És persze az utána történtek...Milyen érzés volt meghatározni, mit tehetsz és mit nem, de fõleg hogy láttam, mennyire tetszett neked.
Elõször vibrátorra gondoltam, de aztán megtaláltam azt az üveget is. elõször a vibit használtam, komótosan kezdve, kiélvezve minden rezdülését, lassúra állítottam.


Aztán felgyorsult a vibrátor is és a kezem is, ahogy körözött körülötte. A csiklóm körül. Hatalmasat élveztem.


Aztán elkalandoztam a melleim felé, még mindíg sajognak kicsit, de már határozottam finom volt a bimbókat simizni és kicsit morzsolgatni. Közben az üveget a puncimhoz vittem, és lassan feldugtam... lassan lassan , aztán egyre gyorsabban és egyre hevesebben az elélvezésig.
És annyira nem akartódzott abbahagyni, hogy az üveget visszadugtam a puncimba, a vibit pedig a csiklómhoz, és csak élveztem, nem is tudom, hányszor egymás után...

http://szextortenetek.atw.huVéletlen szex történet:


A terhes kismama szopik


Ajkaink összeérnek mint ha villám csapott volna belénk akarjuk egymást. Nyelvünk kalandozik, fogaink karcolnak néha szinte fájdalmasan hasítanak belénk az éles harapások, egyre gyorsabban kapkodjuk a levegőt. Kabátban egyre melegebb van de nem enged el csak felfal. Kezem tarkóján, ar....

A fogorvosi kezelés


Már a váróba belépve éreztem, hogy ez a nap más lesz mint a többi, de ahogy a rendelőbe nyitottam és megpillantottam Ginát az asszisztensemet, egyértelművé vált: ma nem fogunk unatkozni. Ugyanis a drága egy olyan összeállításban kezdett neki a szokásos adminisztratív teendőihez....

Az erotikus történetek címkéi :
ezoterikus, és erotikus | ebéd | kukk | disco | pisiszex judittal | megkötözve | pici | apám is | duplavégű | puerto rico |

Reklám


Kereső

Szex történet kereső


Ezeket olvastad már?


Szextörténet keresésekAz oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.