Hetero történetek

Hirdetés


Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Történet beküldéseSzex egy transzival 2.Az este után megbeszéltük, hogy egy alkalom volt. Nem vagyok meleg, izgatta a fantáziám, hogy kipróbáljam. Ez megtörtént, megköszöntem neki majd elváltunk. Eltelt egy hét. Sűrű hét volt, fárasztó, így maszturbálni se volt időm. Eljött a Péntek este, bekészültem, hogy most végre van időm magamra. Fantáziámban a múlthétre gondoltam. És pillanatok alatt fel is izgultam. Nagyon kanos voltam. Elgyengültem és ráírtam Eszterre.
- Kívánlak. Találkozzunk. - írtam neki rövid, lényegretörő üzenetem.
- Nem vagyok egyedül. Találkozzunk holnap. - jött hamar a válasz
- Nem bírom ki holnapig, most akarlak. Hol vagy?
- Egy barátnőmnél.
- Fiú vagy lány? - érdeklődtem.
- Olyan mint én. Gyere át.
Elbizonytalanodtam. Esztert kívántam. Őt ismerem már és tudom, hogy teljes mértékben nőies transzi. Nincs az az undorító érzésem mintha fiúval csinálnám. Féltem, hogy a barátnője nem ilyen lesz. Így egy ideig nem válaszoltam az üzenetére, gondolkodtam és közben a farkam vertem. Gondoltam majd csillapodik a vágy és nem csinálok hülyeséget.
- Na miaz? Megijedtél? - jött az újabb üzenet, egy erotikus kép kíséretében.
- Írd a címet.
Kocsiba ültem és álló farokkal utaztam át a fél várost. Anett nyitotta ki az ajtót, ő Eszter barátnője. Minden félelmem elszállt. Anett, Eszterhez hasonlóan kis mértékben sem hasonlított egy fiúra. Így aztán már teljesen kikészültem.
Mindketten lenge ruhában voltak, valószínűleg már túl voltak egy meneten. Leültem közéjük és beszélgetni kezdtünk. Anett büszkén mesélt a múlt éjszakánkról, hogy milyen ügyes voltam. Zavarba jöttem és elpirultam mint egy óvodás.
- Nagyon szép farka van. Isteni érzés a számba venni. - Mondta Eszter Anettnek.
- Valóban? Remélem lesz alkalmam nekem is szemügyre venni... -válaszolt Anett.
- Rajtam nem múlik - válaszoltam Anettnak majd mélyen a szemébe néztem. Hosszú másodpercekre összeakadt a szemünk, majd közelíteni kezdett felém. Megcsókolt, majd visszacsókoltam.
- Hunyd le a szemed. -Jött az utasítás.
Fejemet hátradöntöttem, szememet lehunytam. Anett csókolgatni kezdett és simogatni. Hamar a lényegre tért és kihalászta a farkam. Szájába vette és szopni kezdte. Eszter kicsit a háttérbe vonult, csak nézett kettőnket. Anett istenien szopott, volt benne gyakorlata.
- És most te jössz, szépfiú. Felállított, majd leült a helyemre.
Letérdeltem elé, kihalásztam a még kókadozó farkát és simogatni kezdtem. Elég kicsike volt még és élettelen. Végignyaltam amire nőni kezdett. Ahogy kezdett keményedni, a számba vettem és szopni kezdtem. Két kezemmel a mellét símogattam a farka pedig a számban járt. Hangosan nyögött így felbátorodtam. Egy hevesebben és vadabbul szoptam, nagyon élvezte. Kb 5-10 percig szoptam. A teste remegni kezdett, rángatózott. Éreztem, hogy elfog élvezni. Reméltem szól majd mielőtt a számba spriccel. Vertem és szoptam, nem hagytam abba majd egy váratlan pillanatban a szám megtelt a gecijével. Hirtelen nem tudtam mit tegyek. Hagytam, hogy kicsorogjon a számból, vissza a farkra.
- Ez igen.... sóhajtozott Anett. Van tapasztalatod.
- Tapasztalatom? Ez volt a második alkalmam. - válaszoltam.
Ekkor megjelent mellettünk Eszter és míg még éledeztünk, Eszter lenyalta a gecit Anett farkáról majd visszaültünk a kanapéra.
- Dugtál már? - kérdezte Anett tőlem.
- Nem még, de az talán már túl sok lenne - válaszoltam.
- Sok? Ugyanmár... - förmedtek rám a lányok.
- Ki kell próbálnod, győzködtek felváltva.
- Talán, nem tudom.
Ekkora Anett eltűnt a szobában. Nem tudtam, de utána kiderült, hogy sikosítóért és egy sálért ment. Bekötötték a szemem, nekidőltem a kanapénak. Ketten kezdtek dolgozni rajtam. Felváltva szopták a farkam. Éreztem, hogy egyikük hozzádörzsöli a saját farkát és megfogva a kettőt úgy verte. Másikuk felállt (fogalmam se volt, hogy ki-kicsoda) és a számba adta a farkát így én is szopni kezdtem. Két lábam megemelték és nyalni kezdték a segglyukam. Ez is isteni érzés volt. Nem hittem, hogy ennyire érzékeny ott. Majd hallottam, hogy kibontják a síkosítót és egyikük felhúzza a gumit.
- Nyugi, óvatos leszek. - mondták
Nem feleltem. Éreztem, hogy egy kőkemény farok a farkamhoz ér és játszani kezdenek vele. Majd egyre lejjebb és lejjebb halad. Elért a segylyukamhoz majd nagyon lassan belém kezdte nyomni. Nem volt kellemes érzés, de valahol közben mégis izgatott.
- Azt a kurva... - beszéltem magamba.
Eszter a fejemhez csúszott, mintha csak valami műtéten közben lennék és rámférne a biztatás. Csókolgatott, simogatott miközben Anett farka egyre mélyebben hatolt belém. Majd megállt. Lassan elkezdte kihúzni, majd újra be és így tovább. Eszter rámarkolt a farkamra. Benyálazta és verni kezdte. Nem bírtam tovább és élveztem, nyögtem. A farok egyre gyorsabban járt bennem, de mégis óvatosan, Eszter kezétől szinte majdnem elélveztem. Csak sóhajtoztam, ziháltam.
- Nem bírom, mindjárt jövök... - nyögtem. - Nem bírom... nem bírom....
Anett rágyorsított:
- Én se, gyere bébi élvezzünk el. Gyere....
Épphogy kimondta, hatalmasat spricceltem. Esztert arcon lőttem vele és hosszú másodpercekig löveltem. Anett kihúzta a farkát és a gecim mellé verte ő is. Nem mertem kinyitni a szemem. Szégyelltem magam. A két lány rám bukott és az utolsó cseppig lenyalták rólam a sok sok gecit. Néhány perc múlva észhez tértem és öltözni kezdtem.
- Azt hiszem most mennem kell. - mormogtam magamba. Majd amilyen gyorsan csak tudtam felöltöztem és bezártam magam mögött az ajtót.
Beküldő:Vendég szerzőVéletlen szex történet:


A fegyelmezés


Már emlékszem… Tényleg mondtam neki.
Igen, tisztán emlékszem. Megjelent az első könyvem, és épp a másodikon dolgoztam.
Szorított a határidő, mégsem éreztem, hogy égetné a seggemet a bugyi… Szóval semmit sem haladtam.
Olyan vagyok, aki néha pánikba esik, a....

Leszoptam a szomszédot, válás lett a vége


Pár éve ezelőtt családi életet éltem első férjemmel, aki egyébként rendes férfi volt, csak egy kicsit túlzásba vitte a tradicionális életvitel szabályait. Persze, ennek voltak jó oldalai is. Elszánt, és kitartó ragaszkodása jelentéktelen dolgokhoz viszont néha kibírhatatlan v....

Az erotikus történetek címkéi :
a tej | boszorkany | nem engedte | dom | sírás | Òltözö | inom a farkad | meglestem | cerkád | bizar |

Reklám


Kereső

Szex történet kereső


Ezeket olvastad már?


Szextörténet keresésekAz oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.