Hetero történetek

Hirdetés


Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Történet beküldéseA feleségem pinája(3)A szomszédasszony!A feleségem pinája (3.) A szomszédasszony!!!

Korábbi részekben leírtam, hogy hogy tudtam rávenni a feleségemet a 3-as szexre a nagyfaszú barátommal (közel 18 évig heti rendszerességgel !!) majd az ezredfordulós szilveszterén a barátom és az öccse és a nejem 1 órás kalandjáról, most meg leírom hogy sikerült a szomszédasszonyt is időnként bevonni kalandjainkba !!
Amikor megnősültem, a nejem megismerte a házban a korábbi ismerőseimet,így a szomszédasszonyt is aki odaköltözésem első hetében már az enyém lett. Egyszer hallom hogy valaki a nevemet szólítja a konyha ablaknál. Kinézek és a felületesen ismert szomszédasszony az erkélyről átnyújt egy tojáslikőrös poharat mellyel tegeződni kezdtünk. Áthívott, több pohát után éreztem hogy akar valamit, így közeledtem, de mondta itt nem biztonságos ( a férje bármikor hazajöhetett) menjünk át hozzám. Ott aztán -hogy ne részletezzem a megközelítést- egy 2 órás 3 dugásos találkozó jött össze.
Folyamatosan, mikor egyedül voltam otthon megbasztam rendszeresen, eléggé jó barátnők lettek a nejemmel, átjött mikor a haver is ott volt, majd utólag tudtuk meg még az első napon egy sötétebb utcában a kocsijában jól megbaszta. Sokszor jött át amikor a haver is ott volt, de zavart hogy elbassza a 3-as baszásunkat, mert elötte nem csináltuk.Aztán a nejem ajánlotta a havernak hogy aludjanak nálunk. Onnantól már -hivatalosan -is tudtuk hogy basznak. Az egyik 3-asnak indult napon begurultam, hogy elbassza megint, mert nem akart hazamenni, így lementem sétálni, de 1 órával késöbb is ott volt, mikor hazamentem, a haver mint írtam szeretett táncolni a csajok inni, így már a melltartó nélküli bulijukba értem haza. Ügyesen levette mindkettőről !! Nehezen de be álltam a sorba és tánc közben lekontrolálltam a csajok pináját, már mindkettő totyogott a finom létől. Innentől kezdve szinkronban dobtuk le a csajok még fennt maradt ruhadarabjait, konyakozással elősegítve azt, majd tök meztelenül táncoltuk a félhomályban. Elöbb utobb a haver és a nejem már az ágyon feküdtek, mi még tapogatós táncot folytattunk, míg meg nem láttam a haver fejét a nejem lába között. Akkor mi is odafeküdtünk, és csináltunk ezt, azt de még nem basztuk Közben simogatni akartam a nejem mellét, felnyúlva a csaj pinájának nyalása közben de ellökte a kezem, és feltünően ODAADÓAN hagyta magát a haverral minden pózban kényeztetni. Nekem tabu volt Ö. Cseréltük a nőket de mint egy báb lett volna, csak eltürt, A haver jól teletöltötte a csajt majd én is és hazament. Általában a dugás végén a nejem szinte azonnal felpattant és viccesen kidobja a havert, de most Ő mászott rá és olyanokat csinált vele amire korábban hiába kértük. Mikor én is hozzá akartam nyúlni megsértődve mondta könnyas szemmel hogy ott volt a szomszéd, látta mennyire élveztem. A haver -munka közben- vígasztalta, hogy az csak dugás volt és semmi más. Kérdezte a havert nem akar e itt aludni -akart- így mellé bújt és tüntetően még mindent csinált vele (lestem a sötétben) míg el nem aladtak. Nagy mozgásra ébredtem a haver oldalról akasztotta be hatalmas faszát reggel,amin nagy élvezettel csúszkált a pinájával.
Vasárnap egész nap durcás volt, pityergett, hogy megcsaltam, mikor említettek hogy Ő majd 3 éve baszik a haverral, azt csak miattam teszi mondta !! de estére úgy ahogy megnyugodott, és attól kezdve 2-3 hetente áthívtuk egy egy 4-es csoportos aktusra !!
Ő mindig kinyalta a nejem pináját, de sajnos a nejemnek nem adtuk meg a lehetőséget hogy ő is nyaljon ha akar !! Ezt nagyon bánom! Jó volt a csaj mőgé térdelnem és beakasztani, és közben az elötte fekvő nejem pinájához le tolni a fejét -nem kellett kényszeríteni- majd élvezni ahogy kitör a láva belőle.

Nekünk fiuknak soha nem spriccelt el sikosodott de nem tudtuk csúcsra nyalni!!
Beküldő:MIKIVéletlen szex történet:


Karácsonyi buli
Ez a sztori arról fog szólni, hogy hogyan feküdtem le a főnökömmel.
Előző év tavaszán kezdtem ennél a multinál. A betanulás alatt, kb 3. héten csatlakoztak hozzánk új emberek, akik régi kollégák voltak egy másik csoportból, de eddig mást csinltak. Akkor l....

Kukkolás, és leszbi party


El szeretném mesélni nektek egy régi esetet, ami velem történt. Tesóm szervezett egy amolyan telkes sütögetős, iszogatós partit. Erre aztán meghívott jó sok embert, fiúkat lányokat vegyesen. A buli előrehaladtával persze már senki se volt szomjas, szólt a zene és jól éreztük m....

Az erotikus történetek címkéi :
ragacsos | kuták | hugi | mĂŠh | nem is értem miért | tündi zsolt | Ánuszrózsa | felelsz | anyám élettársa | munkĂĄs |

Reklám


Kereső

Szex történet kereső


Ezeket olvastad már?


Szextörténet keresésekAz oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.