Hetero történetek

Hirdetés


Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Történet beküldéseA feleségem pinája(1)
A FELESÉGEM PINÁJA !! (1)

Régóta foglalkoztatott a TÉMA korábban is de a második feleségemmel szerettem volna mielöbb többesben résztvenni SZEX-ben mert kívántam, hogy láthassam más faszát benne. Abban az időben sajnos nehézkes volt a kapcsolat felvétel hasonszörű házaspárral (csak póstafiok megoldás volt, így kb 5-7 nap volt egy levél váltás!!!)
Én 42 éves voltam, a feleségem 28 és barátom a késöbbi lyuksógorom pedig 36 !

Tudni kell, hogy nekem eléggé kis vér farkam volt ( most már szinte nincs is ), ami ha felállt azért használható volt, de a barátomé hús fasz mely lankadtan is látni való volt, nagy és majd kétszer olyan vastag mint az enyém.

Minden szexelésünk alkalmával, győzködtem az asszonyt, hogy milyen jó lenne Neki ha 2 farokkal játszhatna, de neki elég egy , volt mindig a válasz.
Aztán, valahogy nagy nehezen belement, hogy adjak fel egy hírdetést, hasonló párt vagy hapit keresve és megadva a PF címét !! Vagy 4 hirdetést is feladtam, mire megindultak a válaszok szintén PF címmel. Mire megérkezett, az én válaszom, neki nem szóltam “elkeltek”, így nem sikerült. Egyszer a címemet is megadtam, de feltételként hogy elöbb velem beszéljen, hát másnap ott volt az asszonynál tudtom nélkül aki mivel semmiről nem tudott elküldte, hogy valami félre értés lehet de engem kérdőre vont, és a témáról letiltott.
Akkor gondoltam ki, ha az idegenekkel nem tudunk rendesen összejönni, a havert szedem rá, ami nem volt nehéz. Mindig tetszett neki a nejem, láttam, lesi és ahol lehetett érkezéskor, távozáskor siminél a fenekére csúszott a keze, melyet a nejem nekem elmondott és nem tetszett neki.
Megbeszéltük a haverral, hogy -véletlenül- mikulás nap meglátogat minket, és hoz -ajándékként- virgácsot és egy üveg konyakot is.
Az nap munka után, elvittem az asszonyt vacsorázni,és mivel én vezettem szinte a 7 dl bor mind belé ment !! (jó alap volt)
Hazamentünk, és a vacsi után pihentünk, de egy izgató simogatást beiktattam, melynek sikere volt amikor is csengettek.
-Véletlenül- felállított a haverom.
Dumáltunk, és a konyak is kibontásra került, mely a borra jó hatást váltott ki. Kissé lazább lett a nejem, de semmi más nem volt. Kerültük a DIREKT módszert, megpróválva BECSERKÉSZNI ! Mivel a haver nagyon jól tudott táncolni -én nem- és az asszony is imádott, így nem volt feltünő amikor egy lassú kazettát feltéve, ajánlottam a táncot.
Az első pár tánc (felváltva táncoltunk) tisztességes volt, így az esetleges gyanu sem merült fel benne , hogy ma még 2 fasszal fog élveszkedni.
Szóval táncoltuk,és minden szünetben rátöltöttünk a konyakjára, ami bejött !! teljesen belazult. Sötét lett, és a csillárt felkapcsoltam, mire a nejem le kapcsolta és egy kisebb fényt kapcsolt be.Ezt jó jelnek vettem !! Erre összenéztünk a haverral és jelt adtam , hogy kezdhet finoman próbálkozni.
Első táncnál, a félhomályban, vicces szöveg után a nyakán megcsókolta, de semmi több. Majd én jöttem és kicsit a fenekét meg fogdostam melyért nem szólt, pedig látta hogy a haver is látja. Neki is engedte, persze nem direktben, hanem tánc pörgés közben végig azt fogta.
Újabb konyak, és én ettől kezdve csa 3-4 táncnál léptem be mert maradtak a zene leállásánál együtt és -fogták- egymást a következő táncig.
A részletek, most is teljesen felzaklatnak, a torkomban érzem az akkori szívverésemet, úgy siettettem volna az eseményeket.
Következőre, benyúlt a melléhez, és lám engedte !!! majd késöbb a blúzt is kigombolta és a melleit is elövette, majd szopta öket, táncot imitálva zötyöktek. Az asszonyon látszott, hogy megadta magát, de azért amennyire tudott még -józanul- viselkedett de nem zavarta hogy mind a 2 melle elöl van és fogdossa meg szopja a haver és én látom.
Aztán én is egy alkalommal táncoltam és a kintlevő melleivel is játszottam, de más érzés volt mindkettönkben mint azelött mig a haver nem kezdte el. Késöbbiekben tánc közben már nem forogtak,csak a haver hátsóját láttam mert minden a másik oldalon történt !!!
Azt vettem ki, hogy a bugyija alatt matat már, és a tánclépései a nejemnek szinte terpeszállássá nőtt, szabad utat engedve a pinája felé.Most is úgy áll a faszom, hogy csak na.
Majd én jöttem, és örömmel éreztem a pinájában a lucskosodást, majd ők jöttek és utólag, -mikor a haver mindent elmesélt,- modta hogy nadrágon keresztül már a farkával játszott, és a következő körben pedig kivette és a szájába adta. Majd lekerült a szoknya és a bugyi is -részletekben- majd a haver dereka körül megláttam az asszony lábait, akkor nyomta bele először a vastag faszát tövig,és úgy -táncoltak- de sajnos nem láthattam mert úgy fordultak hogy takarva legyenek.. Aztán megint én jöttem de az álló faszomat nem tudtam bedugni mert mikor felemeltem hasonlóan (nem tiltakozott) szinte a beérkezéskor telelöttem a gecimmel.
Lassan a kazetta végére értünk, kb 1 órás tánc után még ők táncoltak, de úgy hogy a mesztelen nejemet felemelte a nyakába -fordítottan- és a kifolyó gecimet szárazra nyalva tisztába tette. A haver ha úgy dugott ahogy szeretett kb 2 órán át is tudott kemény maradni, de egy hibás simi azonnal végzett vele így a késöbbiekben is lefogta az asszonyt hogy 15-20 másodpercig nyugi legyen majd ujra aktív volt. Az utolsó táncunknál éreztem a pina kinyalását, mert semmi nem foly már ki a combjai még lucskosak voltak, így egy tárnc lépésnél úgy döntöttem, hogy bele ültetem a sikos pináját az ágaskodó farkába.
Mindketten úgy meglepődtek, hogy azonnal telenyomta a gecijével a már több mint 1 órája beizgatott nejem pináját.

Utána pihenés, majd lefeküdtünk és a haver szólóban (én egy pár simit tettem!!) majd 2 órán át baszta a nejem pináját amit közelról, nyalással kiegészítve végig élveztem.
Hát ez volt a NEJEM első megbaszatása, (3-as) utána 18 éven át szinte minden héte jött és keményen hasznáta, ellenkezés nélkül, mert amikor beállított az asszony már ment zuhanyozni, és lengén vagy mesztelenül jött ki a kb 3-4 órás csatákra.

Késöbb a szomszédasszonyt is be vettük néha a müsorbe de ezt majd máskor.

(csak ö tudta spriccelésig kinyalni a feleségemet !!!)

ha tetszett akkor jelezd !

Beküldő:MIKIVéletlen szex történet:


Az anyuka hazaért


Már könyökig beletúrt a táskájába, mire megtalálta a lakás kulcsokat. Kinyitotta a kertajtót, végig sétált az enyhén havas pázsiton és kinyitotta a lakása ajtaját. Meglepetésére a nappaliban találta a lányát a tévé előtt. Ha tudta volna, hogy van, aki meghallja a csengetés....

Balatoni éjszaka


Gyerekkorom óta álmodoztam róla, hogy milyen lehet egy lánnyal átélni a legnagyobb gyönyöröket az életben. Soha nem gondoltam komolyan, hogy valaha valóra is válhat, de jó volt álmodozni róla.
Az érettségi utáni utolsó, önfeledt nyaramat egy nagyon kedves barátnõmmel, La....

Az erotikus történetek címkéi :
14 evesen | gúnyos | kislányt | kavartam | bekakilt | anyamat dugom | crosdres | adossag | dog | terhes szex a nővéremmel |

Reklám


Kereső

Szex történet kereső


Ezeket olvastad már?


Szextörténet keresésekAz oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.