Hetero történetek

Hirdetés


Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Történet beküldése

Niki hirtelen arcához kapottHűs szellő söpört végig a szobán, meglebbentve az ablak előtt hullámzó, fodrokat vető fehér, áttetsző függönyt. Ebben a nyári melegben így esténként Niki mindig nyitva hagyta az ablakot, hogy a napközben szaunává melegedett szobát friss levegő járja át.
Az ágyon feküdt, szemben vele egy romantikus esti film ment, tizenhatos korhatárral, de nem kötötte le a lány figyelmét. Niki már rég kinőtt abból a tinikorból, amikor nyálas, szerelmes filmeket nézett reggeltől estig, és epekedve várta a szőke herceget, aki fehér lován vágtat hozzá, hogy megkérje, legyen a felesége, és magával vigye fényűző palotájába.
Már elmúlt tizenhét, tisztában volt vele, hogy ha létezik is a szőke herceg, nem fog érte jönni, helyette be kellett érnie a környékbeli átlagos fiúkkal.

Közülük is leginkább a szemközti házban lakó Csabi érdekelte, a magas, izmos, helyes fiúval már régóta ismerték egymást, jó barátok voltak gyerekkoruk óta, amióta tíz évvel ezelőtt Csabi szülei megvették azt a házat, és ideköltöztek.
A két gyerek hamar megtalálta a közös hangot, szinte egyfolytában együtt lógtak, biciklizni mentek, sétáltak, bejárták a közeli hegyeket. Csak nyaranta az a két hét volt iszonyúan hosszú, mikor Csabi és családja minden évben a nagymamához utaztak, több száz kilométerrel odébb. Ilyenkor Niki számára sokkal lassabban telt az idő, mintha az a két hét felérne egy egész évvel.

Most is Csabi járt a lány eszében. Vajon mit csinálhat, merre járhat most? Ő is gondol rá minden nap, és várja már, hogy visszajöjjön, és újra együtt legyenek?
Ahogy Niki gondolatai egyre inkább a távol nyaraló fiúra terelődtek, jobb kezével finoman elkezdte simogatni a melleit. Fel-le körbe-körbe járatta tenyerét közepes méretű dombocskáin, majd behunyta a szemét, és az eddigieknél sokkal erősebben gondolt Csabira.
Csak egy topot viselt felsőtestén, a meleg miatt ezen kívül csupán egy rózsaszín, cicamintás bugyi volt rajta. Levette a topot, félrehajította az ágya mellé, és tovább simogatta egyre feszesebbé váló melleit. Érezte, hogy mellbimbói megkeményednek, a lélegzete gyorsabbá válik. Megnyalta a szája szélét, mert kezdett kiszáradni, és most már a másik kezét is használni kezdte. Végigsimította a testét, a nyakától a hasán át a combjáig, majd finoman a punciját kezdte izgatni. Érezte, hogy már átnedvesedett a bugyija, ezért gyorsan levette magáról, és azt is valahova az ágy mellé dobta, nem is figyelte merre repül, esze csak Csabin járt.

Benyálazta bal kezét, és simogatni kezdte a punciját. Finoman izgatta a csiklóját, olykor csak egy ujjal, máskor egész kézfejét használva simogatta néha finomabban máskor kicsit erősebben, intenzívebben nedves nemi szervét. Közben másik kezével a melleit masszírozta egyre keményebben, egyre erősebben nyomkodta össze puha labdáit.
Mikor már elég nedvesnek érezte punciját, két ujját ismét benyálazta, és amennyire tudta mélyen a vágatába nyomta. Halkan felnyögött, a kéj, amely tüzelő nemi szervéből áradt szét a combjai és hasa irányába, fokozottabb mozgásra késztette ujjait, a vágy pedig nőtt benne, hogy ismét Csabival lehessen, de már nem úgy, mint eddig, barátokként, hanem úgy, mint egy szerelmes pár. Akarta, hogy Csabi vele, és benne legyen.

Szemeit erősen összecsukta, hogy minél tisztábban lássa maga előtt Csabi arcát, és úgy érezze, vele van, és azt a jó érzést, ami puncijából indult és egész testét átjárja, a fiú okozza.
Annyira elmélyült saját maga kényeztetésében, hogy észre sem vette, ahogy szobája ajtaja kinyílik, és egy alacsony, rocker kinézetű, hosszú fekete hajú fiú lép be rajta. Öcskös volt az, Niki tizenöt éves öccse, aki azért jött, mert nem találta egyik kedvenc pólóját, amiben másnap szórakozni akart menni a haverjaival, és gondolta megnézi a nővérénél is. De arra nem gondolt, hogy ilyen helyzetben találja majd a lányt.
Öcskös első meglepetéséből felocsúdva azonnal ki akart menni, mert kellemetlennek érezte a helyzetet, de ahogy ki akart fordulni az ajtón látta, hogy nővére nem hallotta, hogy bejött, és továbbra is nedves punciját izgatta.
A fiún különös érzés kezdett eluralkodni, nemi szerve bizseregni kezdett, és úgy érezte, maradnia kell. Halkan becsukta az ajtót, majd Niki ágyához lépett, benyúlt a nadrágjába, és elővette merev farkát, majd verni kezdte.
Niki ebből semmit sem vett észre, szemét csukva tartotta, gondolatai továbbra is Csabi körül jártak.

Öcskös óvatosan, nehogy megzavarja nővérét, még közelebb lépett, annyira, hogy a farka alig pár centire volt Niki arcától, de tovább nem tudott menni, mert az ágy megakadályozta benne. Egyre hevesebben verte lüktető hímvesszőjét, kezdte érezni, hogy hamarosan elélvez, és szerette volna, ha felszínre törő meleg nedvét Nikira lövellhetné.
Niki eközben valahol egészen máshol járt. Csabi karjaiban érezte magát, ahogy az izmos testű fiú fölé hajol, és ritmusosan dugja hatalmas péniszével forró, nedves punciját. Teste már izzadságban úszott, a legördülő cseppek csiklandozták testét, de ez csak fokozta a kéjt, és a lány közel járt a csúcshoz. Halk, de fokozatos nyögéseket hallatott, jelezve, hogy már csak percek kérdése, hogy puncijában egyre gyorsabban ki-be járkáló ujjai eljuttassák a csúcsra.
A végéhez közeledve visszatartotta lélegzetét, csak apró levegővételeket tett, és amint úgy érezte, a kéj a lehető legnagyobb mértékben önti el egész testét, megfeszült, mintha görcsölne, és érezte, hogy puncijából egyszerre rengeteg nedv távozik.

De közben valami más nedvet is érzet. Valami forrót az arcán, ami villámgyorsan kezdett lefolyni a nyakán, és ami kizökkentette eddigi állapotából. Csabi arca eltűnt, helyette ismét a szobájában találta magát, mellette pedig öccse állt. Merev farkából fehér nedv folyt, rá az ágyára. Niki hirtelen arcához kapott, félig elkente, ami ráfolyt, majd kezére nézett, hogy lássa, mi az. Az áttetsző, ragacsos folyadék Öcsköstől származott.
Niki elborzadva nézett megszeppent öccsére, aki ijedtében még a farkát is elfelejtette eltenni. Niki hirtelen meglepettsége egyre inkább dühvé alakult át, és úgy érezte, meg kell fojtania Öcsköst, aki továbbra is olyan mereven állt, mint a még mindig fehér nedvet pumpáló pénisze.
Véletlen szex történet:


Te kiszoptad az Ádám faszát?


Te kiszoptad az Ádám faszát? Előrebocsátom, hogy nem vagyok egy nőfaló szexbolond, ahogy azt rólam egyesek terjesztették. Ez egyáltalán nem igaz. Akik így állítottak be, azok csak hasonszőrűek lehettek, mint a kurva és öreg szomszédasszonyom, aki már három férjet fogyasztott el....

A kábeltévé szerelő


Persze nem is lettem kész mire Andi megjött. Combfixben és fekete csipkés fehérneműben nyitottam ajtót neki és tessékeltem gyorsan befelé, nehogy egy épp arrajáró szomszéd lássa, hogy milyen szerelésben fogadom a barátnőm.
- Tudtam, hogy nem leszel kész mire megjövök! - m....

Az erotikus történetek címkéi :
üdvözlöm | a fürdőruha | horgásztanya | cser | dvd | hifi | záróizom | nem engedem | combfix | bőrcsizma |
Reklám


Kereső

Szex történet kereső


Ezeket olvastad már?
Szextörténet keresések

Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.