Hetero történetek

Hirdetés


Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Történet beküldéseCsaládi sztoriCsaládi sztori

Azon a nyáron apám munkája miatt nem tudtunk elmenni nyaralni,ezért kárpótlásul elutazhattam egy hétre az unokatestvéreimhez.


Vonattal mentem,mikor leszálltam a nagybátyám már ott várt az állomáson.Kocsival elmentünk hozzájuk ahol nagybátyám épp csak kitett,mert rohannia kellett dolgozni.


A házukban már vártak rám az unokatesóim Juli(16),Veronika(14) és Peti(11). Nagyon kedvesen fogadtak,megmutatták a szobámat(ami Peti szobája volt,de õ a kedvemért átköltözött Julihoz),megebédeltünk a délutánt pedig beszélgetéssel,kártyázással töltöttük.


Este,miután mindannyian lezuhanyoztunk lementünk a nappaliba megnézni egy filmet a tévében.


Ekkor figyelhettem meg igazán Juli és Veronika testét.Julinak hatalmas mellei,átlagos alakja,és formás,fogdosnivaló feneke volt.


Veronikának viszont szép,tenyérbeillõ,feszes mellei,csodás homokóra-alakja és feszes,formás feneke volt.Rajta egy zöld,rövid hálóing volt,mely alól gyakran kivillant a bugyija.


Nagyon felizgultam Veronikára és elhatároztam,hogy hamarosan a magamévá teszem õt.
A megfelelõ alkalom ottlétem harmadik napján jött el.Este,,tusolás után Juli és Peti lementek a nappaliba tévézni,nekem viszont nem volt kedvem hozzá,úgyhogy inkább maradtam olvasni.


Kb.15 perce olvashattam,amikor Veronika bejött.


- Szia,beszélhetnénk?-kérdezte


- Persze.-feleltem és leraktam a könyvet


- Te voltál már lánnyal ÚGY,igaz?


Kicsit meglepett a kérdés,de azért válaszoltam:


- Igen,miért kérdezed?


- Hát,tudod az osztályomban az összes lány elvesztette már csak én nem,és hát arra gondoltam,hogy…tudod…izé,szóval,hogy csinálhatnánk AZT mi ketten.Tudom,hogy nem helyes,és hogy kicsit furcsa kérés,de nagyon szeretném már elveszíteni,és benned megbízom.Mit mondasz?Benne vagy?


Elég hosszan gondolkoztam,hisz tudtam,hogy ez nem helyes dolog,de már nagyon vágytam arra,hogy megismerhessem a szexi testét.Végül gyõzött bennem a szexvágy,és kimondtam:


- Igen,benne vagyok.


- Jaj de jó!Szuper!Köszönöm!Köszönöm!Köszönöm!


- Csak nyugi!Azért van néhány feltételem:védekezni fogunk,soha senkinek nem mondod el és mindent úgy teszel,ahogy mondom.Rendben?


- Igen,persze,de mikor csináljuk már?


- Gyere át 10 perc múlva,csak így hálóingben,bugyiban,addig elõkészülök-mondtam


- Rendben-mondta,azzal ki is szaladt

Mikor visszajött én az ágyon ülve vártam,egy szál bokszeralsóban,amin már jókora dudor jelezte ágaskodó férfiasságomat.Mellettem egy doboz óvszer hevert az ágyon.


- Ülj ide mellém-mondtam neki


Õ leült az ágyra jobbról mellettem.Én végignéztem csodálatos testén,majd jobb kezemet a combja belsõ felére tettem és finoman elkezdtem simogatni a térdétõl egész a hálóinge alá benyúlva,a bugyija széléig.


Õ egész halkan sóhajtozott közben.Egy idõ után éreztem,hogy nedvei elöntik a bugyiját és a combjára is lefolynak.Ekkor abbahagytam a simogatást,megfogtam a hálóinge szélét és lassan elkezdtem lehúzni Veronikáról.Õ felemelte a karjait,hogy könnyebben levehessem róla.


Mikor levettem róla megcsodáltam gyönyörû melleit,majd mondtam neki,hogy álljon fel és üljön az ölembe.Õ engedelmesen megtette,ráült egyenesen a bokszerban már teljesen merev farkamra.Ezután kétkézzel elõrenyúltam és megmarkoltam formás melleit,majd elkezdtem dögönyözni õket.Veronika egyre jobban élvezte a dolgot,nedvei végigfolytak a combján,rá a bokszeralsómra és az én combomra.Egy idõ után abbahagytam és megkérdeztem tõle:


- Nos,van kedved megnézni azt,amin eddig olyan kényelmesen ültél,


- Igen -válaszolta,látni akarom.


Erre leengedtem magamról,és szép lassan lehúztam a bokszeremet,így elõbukkant méretes(20 cm hosszú,15 cm kerületû)péniszem.


- Térdelj le a lábam közé -mondtam Veronikának.


Õ letérdelt.


- Jól van.Csókold meg a farkam hegyét!


- Úgy van,ügyes vagy.Most vedd a szádba a makkomat.


- Helyes,nagyon jól csinálod.Imádom a faszra termett kis szádat!Most nyalogasd a tövétõl a hegyéig,több irányból.


Meg kell mondjam,nagyon élvezetes volt,amit csinált.


- Jó.Újra vedd a szádba a makkomat,de most kényeztesd a nyelveddel!


- Most vedd a szádba egyre jobban,és mikor úgy érzed,hogy fuldokolnál tõle,akkor nyelj egy nagyot és így engedd folyamatosan egyre mélyebbre!Ezt úgy hívják,hogy mélytorok-technika,a fiúk nagyon szeretik,ha egy lány meg tudja csinálni.


- Ahhhhhhhhhhh!Nagyon jól csinálod!Folytasd!Ah,imádom!


Veronika nagyon keményen mélytorkozta a farkamat.Csodálatos volt.


- Vigyázz. -mondtam neki


- Nemsokára elélvezek,és bele fog menni a szádba.Le kell nyelned,a fiúk ezt is nagyon szeretik.


Miután ezt kimondtam,egy percen belül teleélveztem a száját,õ pedig engedelmesen az utolsó cseppig lenyelte.


- Rendben,csodálatos voltál,most pedig én elégítelek ki téged!Feküdj le az ágyra!


Lefeküdt,én pedig ráhasaltam és szenvedélyesen megcsókoltam.


Majd lassan,finoman végigcsókolgattam a nyakát,a karjait,a melleit,ahol kicsit tovább idõztem,a hasát,a lábát a derekától a lábujja hegyéig,majd visszatértem a combjára és élvezettel végigcsókolgattam azt is.


Ezután lehúztam a bugyiját.Ujjammal elkezdtem maszírozni a csiklóját,nyelvemmel pedig behatoltam hamvas kis puncijába.Veronika erre egyre hangosabb kéjes nyögéseket hallatott,így fogtam a nedvektõl átázott bugyiját,gombócba gyûrtem és beletömtem a szájába.Õ egy szóval vagy mozdulattal sem ellenkezett.


Ezután abbahagytam a nyalást és ujjaimmal vettem kezelésbe.


Elõször csak egy,majd két,három,és négy ujjal ujazztam.


Majd kihúztam az ujjaimat,felemeltem Veronikát,felültettem Peti íróasztalára,elõvettem a dobozból egy gumit és felhúztam.


Veronika lábait feltettem a vállamra,farkamat pedig a megfelelõ irányba állítottam,s behatoltam Veronikába,elõször csak kicsit,majd egyre mélyebbre,míg végül tövig nyomtam belé.Õ valószínûleg folyamatosan sikítozott volna,de a bugyija a szájában megakadályozta.


Végül mindketten hatalmasat élveztünk,kihúztam a farkam,majd mindketten felöltöztünk és lefeküdtünk aludni,de elõtte megegyeztünk,hogy ezt meg kell ismételni.


Azóta is többször dugtunk hatalmasat,és mindig nagyon élveztem.
http://szextortenetek.atw.huVéletlen szex történet:


Esküvői gecizések


Már három napja erre az eseményre készülődtem. Valamelyik rokonunk készült férjhez menni. Különösebben nem izgatott, hogy kicsoda mivel nem nagyon tartjuk a kapcsolatot a rokonokkal, de azért ha meghívást kapunk bizonyos családi eseményekre készségesen megjelenünk, családostul m....

Extázisok kertje, hetero erotikus történet


Álmomban a Nap fényes, forró sugarai öleltek át... Simogatták lusta, kéjben fürdő testemet... Védtek minden rossztól, s a szépet, a jót, gyönyört engedték csupán hozzám. Forróság volt, nagy forróság.... S ekkor még nem vettem észre, hogy ez a forróság a gyönyörök fellegv....

Az erotikus történetek címkéi :
csabi es anyu | hálóing | telefon | beárul | sitter | elektro | a takariton | Ágyban a mostohabátyámmal | kimenjek | országút |

Reklám


Kereső

Szex történet kereső


Ezeket olvastad már?


Szextörténet keresésekAz oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.