Hetero történetek

Hirdetés


Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Történet beküldése

Nagynénémmel az esküvön 2.Előző bejegyzésemben megosztottam veletek, hogy egy forró nyári estén, egy rokonunk esküvőjén hogyan gabalyodtam össze a saját nagynénémmel. Azóta eltelt fél év, amikor is Judit meghívott magához Németországba. Az előző részben ugyan nem részleteztem, de Juditnak van két gyermeke, 8 és 12 évesek. Őszi szünetre utaztam ki hozzájuk egy hétre, hogy otthon legyek velük és vigyázzak rájuk. Péntek este volt. A gyerekeket hazahoztam az iskolából, Judit még dolgozott. Ahogy hazaértünk hívott engem, hogy készítsem össze a gyerekeket mert egy családdal elmennek sátrazni a hétvégére. Összekészítettem hát őket és ahogy Judit hazaért, nem sokkal utána megérkezett a család is így a ház pillanatok alatt kiürült. Szokatlan volt a csend és üresség mindkettőnknek. Kicsit néztünk is egymásra, hogy most mi legyen, nem szoktuk ezt meg.
- Na én elmegyek veszek akkor egy forró fürdőt. - kezdte Judit
- Oké menj csak, addig én itt összepakolok.
- Köszi, aranyos vagy.
Judit bezárkózott a fürdőbe, én pedig a csatatérre hasonlító kis lakást kicsit összepakoltam. Majd mivel Judit olyan sokáig volt a fürdőben, én pedig nagyon megéheztem így összedobtam egy finom magyaros tojásrántottát, ami mellé bekészítettem egy üveg bort és pálinkát. Nem akartam berúgni és bulizni, csak egy kis lazítást szerettem volna. Judit belépett a konyhába és elvolt ájulva kedvességemtől. Ekkor fel se merült bennem, hogy itt ma este bármi is történhet közöttünk. A nyár óta kínos a téma kettőnk közt, úgy éreztem megbánta. Kinyitottuk a bort majd a pálinkát is majd vacsorázni kezdtünk. Étkezés közben jót beszélgettünk és hát bizony jó szokásunkhoz híven fogyott az alkohol is. Annyira finomra sikeredett a vacsora, hogy én annyira bekajáltam, hogy pár falatot a tányéron hagytam, nem tudtam befejezni.
- Na, tessék befejezni és megenni azt a kicsit. - Tört elő Juditból a családanya.
- Áh biztos nem. Fullon vagyok.
- Márpedig kaját nem dobunk ki, szóval hajrá...
- De nem bírok...
Ahogy ezt kimondtam Judit a villájával felszúrta az utolsó falatokat és a számba adta. Vicces de valahol mégis erotikus másodpercek voltak. Egymás szemébe néztünk és kicsit el is vörösödtünk. Ekkor Judit tányérán is találtam egy falat maradékot, így én is felszúrtam a villámra:
- Akkor te is fejezd be szépen... - és a szájába adtam. Néztem ahogy finom és szexi nyelvét kinyújtja majd ráharap a villámra. Abban a pillanatban felizgultam. Mielőtt bármi hülyeséget csináltam volna, gyorsan felpattantam és elkezdtem leszedni az asztalt. Judit szintén kellemetlennek érezte a helyzetet így ő is felállt és ketten pakoltunk el. Elkezdtem mosogatni, közben pedig beszélgettünk és a maradék bort fogyasztottuk. A rádióban esti lassú zenék szóltak. Ahogy befejeztem, megtöröltem a kezem, Judit máris mögém termett, megfogott és táncra hívott.
- Nee, tudod, hogy bénán táncolok. - ellenkeztem.
- Ugyanmár, ki látja. - válaszolta.
Lassan táncolni kezdtünk, finoman és lassú mozdulatokkal jártuk be a tánctérként szolgáló konyhánkat. Judit közben enyhén ittas tekintetével mélyen a szemembe nézett. Elmélyedtünk egymásban, majd elgyengültünk. Újra. Közel hajoltunk egymáshoz majd Judit lehunyta a szemét. Így tettem én is és ajkára lassú, szenvedélyes csókot adtam. Táncmozdulataink megálltak, a csókra kezdtünk koncentrálni. Judit átkarolt és a tarkómat simogatta. Hosszú percekig csókolóztunk. Élveztem minden egyes másodpercét. Soha senkivel nem volt ilyen izgató a csók mint vele.
- Gyere velem.... - súgta a fülembe.
Felmarkolta az üveg bort, megfogta a kezem és bevezetett a szobájába. Bezárta az ajtót, lekapcsolta a lámpákat, csak az utca és a csillagok fényei szivárogtak be. Folytattuk a csókolózást. Juditot a falnak nyomtam. Letértem a nyakához és nyalogatni kezdtem. Kezemmel a melleit és fenekét markolásztam. Nyögdécselni kezdett. Levettem a felsőjét, majd a melltartóját. Hátralöktem az ágyon majd rámásztam. Csókolgatni kezdtem az ajkait, majd szép lassan indultam lejjebb és lejjebb. Melleinél hosszasan időztem, imádtam nyalogatni. Majd a hasán tovább indultam lefelé. Lehúztam a nadráját és bugyiját és elkezdtem nyalni a punciját. Lassú, de nagy nyelvcsapásokkal kényeztettem. Teste remegett és rázkódott, nagyon élvezte. Isteni íze volt és puncija szinte folyt a nedvességtől. Két ujjamat lassan bedugtam neki, miközben nyelvemmel a csiklóját izgattam. Ettől kikészült és hangosan nyögni kezdett. Egyre hevesebben és gyorasbban ujjaztam.
- Ezaz, nehagyd abba - Nyögte Judit, közben a fejemet a puncijába nyomva.
Éreztem, hogy puncija lüktet és közel van, hogy elélvezzen.
- Dugj meg, érezni akarlak. - folytatta Judit szinte önkívületi állapotban, nyögve.
Felcsúsztam és rámásztam. Puncinedves számmal megcsókoltam majd csupasz farkamat a puncijához kezdtem dörzsölni. Próbáltam Juditot tovább izgatni, ugyanis tudtam, hogy amint bedugom a farkam, elfogok élvezni tőle. A nyelvével játszottam és a farkam hegyével a csiklóját izgattam. Ekkor rámarkolt a farkamra, kicsit verni kezdte majd határozott mozdulattal bedugta magának. Mindketten egyszerre nyögtünk fel hatalmasat. A csupasz farkamat körülölelte forró és nedves puncija. Bedugtam, de nem mertem kihúzni mert féltem, hogy rögtön belespriccelek. Tovább csókoltam, majd farkamat próbáltam nagyon lassan kihúzni. Majd újra löktem rajta egyet, Judit ismét hatalmasat nyögött.
- Nem bírom, elfogok élvezni. - suttogtam Judit szájába.
Ekkor forrón tovább csókolt, lábával átkulcsolt mint aki nem akar elengedni. Újat löktem rajta, de nem bírtam tovább. Lemásztam róla és fölé álltam.
Judit felült és egy nagy adag nyálat helyezett el a farkamon. Ezt vadul elkente rajta, miközben a szemembe nézett verni kezdte. Nézte ahogy élvezem. A farkam hegyét a szájához helyezte, várta, hogy lespricceljem. Néhány rántás után hatalmasat nyögve a szájába élveztem. Judit lenyelte, majd az utolsó cseppeket lenyalta a farkamról. Hátradőlt az ágyon majd én is mellé dőltem. Átkaroltuk egymást és a plafont bámultuk.
- Használjuk ki ezt a két napot. - törte meg a csendet
- Mire gondolsz? - kérdeztem vissza
- Ne menjünk sehova, ne csináljunk semmit. Ne öltözzünk fel ruhába, csak szexeljünk egész nap amíg csak bírunk.
- És aztán soha többé? - vágtam a szavába.
- És aztán soha többé...
Beküldő:Vendég szerzőVéletlen szex történet:


Ötvenöt évesen


1994-en történt, mikor nyugdíjba mentem. 55 évesen, 10 éve elvált nő voltam. Szexuális érdeklődésem, hm. . egy kicsit maradi. Két partnerem volt a 10 évben, de abban semmi érdekes nem volt Nem akartam a nyugdíjaztatást, de nem volt más választásom. A pénz kevés volt, keresgéltem, valami plusz állás ....

A kellemes meglepetés


Nyári este volt,lágy szellő fújdogált,a halk zene ,mely az étteremben szólt, kellemes és léleknyugtató volt. Még időben foglaltunk asztalt,így csodás kilátás nyílt a folyóra,szépen megterített asztalnál ültünk,gyertyafény pislákolt az asztalon,az öblös poharakban zamatos,vörös bor hívogatott csaloga....

Az erotikus történetek címkéi :
szó. s | volvo | talpamat | nyugdijas | ,anya | a sors keze | 16. | könyvel | élveznek | lehugyoz |
Reklám


Kereső

Szex történet kereső


Ezeket olvastad már?
Szextörténet keresések

Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.