Hetero történetek

Hirdetés


Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Történet beküldéseElsőre, vagy sem??Sziasztok, heló heló!!17-voltam, mikor a helyzet történt. Barátnőmmel történt,akivel már próbálkoztunk hónapok óta. Az első barátja vagyok, és még mindketten szüzek voltunk.
Többszöri alkalommal símogattam, míg egyszer betévedtem a bugyijába. Eszméletlenül vártam azt a pillanatot, de akkor azonnal rájöttem em is tudom mit kell csinálni, vagy hogyan. Nem, eleinte nem szexről volt szó, csupán megujjaztam, gyengén... 1-majd előrehaladtával az alkalmaknak 2-3-ujjal is. Egyszer együtt fürödtünk,majd az ágyba kerültünk. Rajta póló és bugyi volt. Rajtam csak törölköző. Ledobtam, majd mellé feküdtem.kívűlről odanyúltam a selymes kis puncihához,símogattam, majd megújjaztam a bugyiját félrehúzva. Ekkorra már kő keményen állt a farkam.Aztán ráugrottam levettem a pólóját,majd a selymes bugyiját, és finoman közeledtem. Szétnyitottam a lábát, és odahelyeztem, a bejáratához. Ezt követően finoman megcsókoltam, a fülébe súgtam hogy szeretem, és egy erős mozdulattal tövig benyomtam a 19 cm-es farkamat. Egyik kezemmel fogtam a kezét, másikkal pedig letöröltem egy-két könnycseppet a szeméről, majd lenéztem. Igenigen véres volt a lepedő, meglehetősen szűkebb lánynak bizonyult. A füléhez hajoltam, megkérdeztem gyengéden.. abbahagyjam, majd rámnézett, megfogta a csípőmet, és fájdalom közepette újra besegítette tövig. Aztán gyengéden rámmosolygott, és pedig először lassan, majd fokozva a tempót 1-óráig dugtam. Aztán lefürödtünk újra, majd elaludt a mellkasomon.
Beküldő:Mh05Véletlen szex történet:


Kivertem a nõvéremre


Kivertem a nõvéremre

Helló. Elõször is köszöntöm az oldalon szemlélõdõ embereket. Eddig csak olvasgattam az írásokat, de most a tettek mezejére lépek.

Én 15 éves voltam a nõvérem 2 évvel idõsebb nállam. Akkor már régen masz....

Lányok egymás közt


Egy fülledt júniusi péntek estén a lányokkal úgy döntöttünk, lemegyünk kocsmázni. Öten voltunk, Zsanett kivételével mindannyian szinglik. Abban a reményben indultunk neki az éjszakának, hogy bepasizunk. Ez rajtam és természetesen Zsanin kívül mindenkinek sikerült. Míg a többi....

Az erotikus történetek címkéi :
eszt | szilvia | zarol | analizÁlÁs | Ági vagyok | ellenkez | migransok | teleélveztem | nevelt fia | barni |

Reklám


Kereső

Szex történet kereső


Ezeket olvastad már?


Szextörténet keresésekAz oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.