Hetero történetek

Hirdetés


Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Történet beküldéseNyaralás extrával part 1.Mint minden évben, idén is felkerekedtünk feleségemmel,Szilvivel,hogy 2 hétre kikapcsoljunk a szürke hétköznapokból!Az idei utunk a Karib tenger színes világa volt.Viszontagságos utazásunk végén fáradtan,nyűgösen tértünk nyugovóra,pedig nem így terveztük!
Egy kiadós alvás után másképp láttuk a világot és egy gyors reggeli után rögtön elindultunk a környéket felfedezni!
Egy kis séta után a part felé vettük az irányt,és pár perc után már a kiépített strandot is elhagytuk.15 éve vagyunk házasok és régi vágyunk, hogy egy olyan helyen szeretkezzünk,ahol( kicsit félrevonulva ugyan,de)meghagyva az izgalmas lehetőségét annak,hogy meglássanak.Persze a paradicsomi körülmények is ennek a vágynak része volt!
Szilvi szeme felcsillant,amikor egy olyan helyre értünk,amilyet elképzeltünk.. a kidőlt pálmafák egy kis partszakaszt szinte teljesen eltakartak.
Azonnal lekerültek a ruháink és elkezdtünk szenvedélyesen csókolózni.Ettől mindketten beindultunk és egy orális előjáték után Szilvi már nyeregbe pattant és lassan lovagolni kezdett.Szinte önkivületben szeretkeztünk kb 20 percet, ezért észre sem vettük a két fekete férfit akik a pálmafára támaszkodva néztek minket,kicsit sem szégyenlősen!Észrevettem hogy Szilviről akkor sem vették le a szemüket,amikor már felvette a ruháit!Szilviről tudni kell, hogy nagyon csinos,jó alakú igényes nő, nagy jelentőséget nem tulajdonítottam ennek a bámulásnak,hiszen sokan utánafordulnak,bárhol járunk!
A nap többi részét pihenéssel sétálással töltöttük, csak késő délután mentünk újra ki a partra,ahol rengetegen voltak.épp csak leültünk egy napozóágyra,már mellettünk állt a 2 fekete srác akik reggel úgy megbámulták Szilvit."Csak a napozóágyakat szeretnénk összeszedni"-mondta az egyik.Még valamit odasúgott a másik srácnak, de azt már nem hallottam,felnevettek ezen.
A parti bárhoz sétáltunk és a bárpultnál ültünk le,ahonnan láttuk,hogy szépen lassan kiürül a strand.Koktélokat kostólgattunk,nem is keveset.Szilvi egyre többször nézett rá a 2 srácra,akik az utolsó napágyakat pakolták össze.Láttam,hogy tetszenek neki és a srácok is viszonozták a pillantásokat.
Ahogy végeztek,felénk vették az irányt és le is huppantak a Szilvi meelleti 2 bárszékre!Még pár koktél után, spiccesen elindultunk volna a szállodába,de a 2 fekete srác elénk állt és invitált minket egy igazi rumra,a szolgálati viskójukba,ami a part szélén állt.Szilvi bólintott,hogy menjünk és mosolygott folyamatosan.
Elég szerényes,de tiszta hely volt 2 hálóval,kis nappalis konyhával,így hát leültünk.Azonnal a kezünkbe nyomtak 2 pohár italt,és leültek Szilvi mellé.
Szilvinek tetszett a két jó kiállású srác,és azt is tudtam, hogy a szexuális vágyai között fekete férfiak is vannak,így hagytam a közeledésüket.Simogatni kezdték Szilvi combját és közben rámnéztek,hogy mit szólok hozzá.Bólintottam nekik és elkezdtem én is simogatni.Miután látták hogy nincs ellenemre a dolog,hamar megszabadították Szilvit a lenge öltözékétől és csókolni kezdték a testét.Láttam a páromon, hogy nagyon élvezi,ezért hátra dőltem és csak néztem,ahogy a punciját és a mellét csókolják lassan és érzékien...Szilvi felnyögött és előredőlt egyenesen az egyik srác sliccéhez,aki rögtön vette a célzást és meg is szabadult a ruháitól.Jókora szerszámok kerültek elő,amiket azonnal kezelésbe is vett.Felváltva szopta az egyre nagyobb fekete farkakat.A puncija már fogadóképes állapotban volt,amit az egyik srác már elkezdett a farkával simogatni.Szilvi felsikoltott amikor érezte,hogy lassan tövig kapja a kemény,nagy farkat!Felválta tömték a punciját és szopatták.Jó 40 perc után szinte egyszerre élvezett el a 2 srác,az egyik Szilvi szájába, a másik a puncijába,majd rögtön el is tűntek a fürdőszobába.Ránéztem Szilvire,aki csak annyit mondott, hogy ötször sikerült,majd eltipegett ő is a fürdőszoba irányába.

To be continue...
Beküldő:ChrisVéletlen szex történet:


Az első szenvedélyes éjszaka


Aznap azt hittem soha nem érünk haza, kézen fogva sétáltunk a város csendes sötét kis utcáin és csak azon járt az eszem, hogy érezzem végre, ahogy hozzám feszül izmos testével. Nem tudta mit érzek csak némán sétáltunk egymás mellet, még soha nem szeretkeztünk. Végigfutott az....

Niki és Karcsi IV - a biszex buli


Niki azzal kéréssel hívott fel, hogy szeretné, ha barátjával(Károlysal) együtt masszíroznám meg. Ilyet még nem csináltam, de szívesen vállaltam és néhány nap múlva kora délelőtt meglátogattam őket. Érkezésem után letusoltam és pucéran léptem ki a fürdőből, szintén ruh....

Az erotikus történetek címkéi :
csaba niki | Álatos | tököm | 3 d | több férfi | trans | fütyit | arcomra élvezett | rendel | beárul |

Reklám


Kereső

Szex történet kereső


Ezeket olvastad már?


Szextörténet keresésekAz oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.