Hetero történetek

Hirdetés


Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Történet beküldéseVámpírszex 2.Egy ház ablakából egy meztelen nő ugrott ki sikoltozva. Miközben zuhant, a vére csíkot húzott a levegőben.
Ahogy a tóba csobbant, a sikoltása halk bugyborékolásba ment át. A nő ahogy elkezdett csapdosni, a vére átszínezte a tavat rózsaszínűvé.
Próbált úszni, a kezét talán az ég vagy az istenek felé nyújtotta. Széttárt ujjaival markolta a semmit, lassan süllyedni kezdett.
Háta mögött feltűnt egy vörös szemű magas ember. Fekete ruháját a lány vére szennyezte be. A szája szélén a húsa maradéka volt.
Nézte a fuldokló lányt, majd tett egy magabiztos lépést a tó felé...

Eliza szemszöge:

Egyre fogy a levegőm... Pedig oly közel van a felszín. A karjaim nem engedelmeskednek nekem. Teljesen elfáradtam...
Huh?! Az egyik kezem rátalált egy nagyobbacska vaskos faágra, ami a vízen úszott. Belekapaszkodtam, azt remélve hogy elbírja a súlyom. Már közel volt a part.
Amikor kiértem, nem néztem se előre, se hátra. Futottam, botladozva menekültem a szörnyeteg elől, aki lehet már utol is ért.
A nyakamon már a seb vérzése abbamaradt, és már nem is fájt.
Viszont a lábam állapota egyre rosszabb lett. Nagyon vérzett, én pedig nagyon féltem.
Láttam egy másik házat. Sikerült olyan közel érnem a házhoz, hogy láthassam: tökéletes búvóhely.
Az ajtóhoz érve nem gondolkoztam kié, berontottam a házba. Rögtön vissza is csuktam. Nagyon féltem a szörnyeteg miatt, elbarikádoztam magam. Az asztalokat, a székeket, a dobozokat az ajtó elé állítottam. Jó sok idő telhetett el, mire végeztem.
Kicsikét megnyugodtam, ahogy néztem a művemet. Kerestem kötszereket, szerencsére találtam az egyik helyiségben. Bekötöttem a lábam, és alaposan elláttam magam.
Megnyugodva megfordultam. És sikoltani támadt kedvem. A barikád érintetlen volt, de az a szörny ott állt, vigyorgott, és nézett.
- Az ablak nyitva maradt, édes. - mondta, mire majdnem elájultam. Én idióta, nem figyeltem! És most elkapott!!
Remegve hátráltam de falnak ütköztem. Riadtan néztem a felém közeledő szörnyet.
Olyan gyorsan mozdult, hogy észre se vettem. Mire sikolthattam volna, a kezével befogta a szám, a másikkal megmarkolta a mellem.
Az ujjai a bimbóm kényeztették, masszírozták. Hirtelen elengedett, összecsuklottam. Egyre csak bámultam a vigyorgó arcát, amitől a gerincemen jeges félelem fut végig.
A kezeim összelettek kötve, egész pontosan az asztalra fektetett. A bútor alatt megkötötte a kezeimet.
Ijedten néztem ahogy jön. Próbáltam megrúgni, de elkapta a lábamat, és terpeszbe rakott. A sérült lábam pedig nem engedelmeskedett.
Felsikoltottam, és elfordítottam a fejem, hogy ne lássam ahogy nevet rajtam. Ki voltam szolgáltatva egy őrültnek. Egy őrült vámpírnak.
Egyik keze elkezte ujjazni a puncim. Felsikoltottam újból. Ez meg akar erőszakolni!! Rácuppant a puncimra, elkezdte nyalni. Elkezdtem élvezni, tocsogtam a nedvekben. Nyöszörögtem, de erre két ujjal elkezdte dörzsölni a csiklóm. Egyre gyorsabban és erősebben.
A testem forró volt, sikoltoztam. Nem bírtam tovább és elélveztem.
Ekkkor magáról tépte le a ruhát, hatalmas farkát beledöfte a puncimba. Én vísitva rángatóztam, azthittem szétfeszít, és kettészakadok. Az érzés enyhülni kezdett, helyette egyre jobban éreztem magam, kezdtem nyögdécselni.
Erősen dugta a puncim, majd ő is elélvezett, hörgő hanggal. A lucskos puncimból kihúzta a farkát, majd vigyorogva felöltözött.
Én meg nyöszörögtem, mert nagyon erősen szorított a kötél. Mintha tudta volna, eloldozott. Én még sokáig csak remegtem, és gondolkodtam.
Mi történik?Véletlen szex történet:


A szomszéd lány beavat


14 éves voltam, amikor kivonultunk a nagyváros zajai elől a csendes vidékre. Könnyen barátkozó srác lévén hamar megismertem a szomszédokat és szereztem haverokat is. A szomszédban lakott egy lány, aki nekem nagyon tetszett, de mivel ő 18 volt, én meg 14, féltem elmondani neki, bár ....

Öcsémmel az ágyban


Klárinak hívnak, és a történet, amit elmesélek velem, és az öcsémmel, Zolival esett meg.

Tizennyolc éves voltam, az öcsém tizenhat, és nem volt még állandó fiúm. Egy gimnáziumba jártunk a testvéremmel, és februárban kaptunk egy hét síszünetet. Mivel nem volt f....

Az erotikus történetek címkéi :
Ádámot | királylány | edina | karnevál | urnom | szemetes | szájára ül | kölcsön | ramona | házi |

Reklám


Kereső

Szex történet kereső


Ezeket olvastad már?


Szextörténet keresésekAz oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.