Hetero történetek

Hirdetés


Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Történet beküldéseAz előjátékA barátnőm lagzija januárban volt, gyönyörű téli napon. A buliba egyedül mentem, akárcsak - mint utóbb kiderült - többen is a brancsból. És ott volt Ő. szintén egyedül. Róla annyit kell tudni, ha rám néz, elvesztem a fejem, akarom őt, nagyon. Egyetlen pillantásától azt várnám elmegyek, akárhol. Valamilyen lassú számokra kért föl.

Azt hittem nem tudok parancsolni magamnak. Vendégsereg ide, vagy oda én belecsókolok a gyönyörű kreol nyakába. De úrinő vagyok, visszafogtam magam. Aztán jöttek mások felkérni, de én csak őt éreztem, s tudom, ha férfi lennék azt mondanám, állt nekem :-) Iszonyatosan vágytam rá. Nem tudom, ő ebből mit érzett, mit nem, megkérdezte haza vihet-e. Hát persze, mondtam. A hazaúton csak szemeztünk, beszélgettünk mindenről, és nem történt semmi. csak egy puszit kaptam az arcomra. Másnap elutaztam, lévén a munkahelyem egykori otthonomtól 4oo km-re van. Visszautaztam tehát oda, de végig rá gondoltam. Olyannzira óhajtottam őt, hogy visszaérve otthonomba elővettem a vibrátoromat és óriásit élveztem, mihelyst rá gondoltam - pedig még egy csók, egy szájrapuszi sem volt. Ez a pasi levett a lábamról, keményen - állapítottam meg.

Két hét múlva

Közben skype-olni kezdtünk. Fölhívott egyik délután telefonon, jön ide, mert ide kapott kiküldetést. Alig vártam. Éreztem nem bírom ki a következő 24 órát... Amikor autója megállt a megbeszélt helyen gyorsan beszálltam. Nem is emlékszem miről beszélgettünk. Azt hittem soha nem érünk haza. Két hétig vágyakoztam rá. Akartam érezni magamban lüktető hímtagját, borítson el forró csókjaival. Amikor becsuktam magunk mögött az ajtót, belecsókolt finoman a nyakamba. Teljesen nedves lettem ettől, csípőmet az övéhez szoritottam és hirtelen szájon csókoltam. Viszonozta - de még hogy. Csupa libabőr voltam. Közben keze az ingem alá nyúlt, kikapcsolta melltartómat, s benyúlt alá. Amikor tenyerébe vette melleimet a gyönyörtől felsóhajtottam. A sliccéhez nyúltam és lehúztam.

Azonban nem hagyta magát megszabadítani. Az ágyamra döntött és levette rólam az ingem, a melltartóm. Csókjaival borított el, finoman harapdálta a mellbimbómat és néha huncutul nézett a szemembe. Azt hittem megbolondulok, ekkora gyönyörközeli élményem régen nem volt, s mi lesz itt még, hiszen még csak az elején tartunk. Mikor a köldökömhöz ért, benyúlt a szoknyám alá is. Ahogy a puncimhoz ért felsikoltottam a gyönyörtől. Gyönyörűen mosolyogva szájon csókolt és kezem az öléhez tette, mintegy jelezve, rajtam a sor. Szédülten a gyönyörtől gomboltam ki ingét, borítottam csókokkal mellkasát, hasát. Közben kiszabadítottam nadrágjából és láthattam, nem vagyok közömbös neki. Ám nem értem az alsójához, gondoltam visszakapja a kölcsönt, amiért annyit kellett várjak rá. Puhán csókolgattam a hasát, köldökét, miközben nyögdécselt: Ne, ezt ne, ne csináld, elmegyek, nem bírom.

Ekkor szájon csókoltam, és puncimat az álló farkához dörzsöltem erősen, és megtelt ölem nedvességével. Talán 3 perc sem telt el, ismét megtámadott csókjaival. De most nem hagyott dominálni. Ő dolgozott. ütemesen haladt, mikor a köldökömnél járt a csókáradatával, már köd borult rám ismét, ritmikusan mozgattam csípőmet. Egyszer csak nyakamba csókolt és belémhatolt. Hatalmasat nyögtem, és elmentem. Kínozóm nem hagyta abba munkáját. Miközben nyakamat és számat csókolgatta, lassan, ritmikusan szeretett. Olyan orgazmusom volt a végén, amilyet még soha senkivel nem éltem át.

Azóta is találkozgatunk néha, ő lett a szeretőm, én az övé. Nem hittem volna, létezik a világon olyan férfi, aki első látásra levesz a lábamról, akire igy vágyakozzak, s végül úgy juttasson el a csúcsra, ahogyan soha nem reméltem eljutni.Véletlen szex történet:


Egy lábimádó története


A szalagavató bál közeledtével minden, lábak iránt fogékony fiúnak gyorsabban ver a szíve. Rengeteg szépen kiöltözött-kisminkelt fiatal lány magassarkúban, melyek igen könnyen le tudnak kerülni a lábakról.
Így voltam ezzel én is, és mivel partnerem kilétét nem akartam ....

Erotikus fantázia


Ernyedten feküdnél rajtam, minden porcikánk összepréselődne, csupa lucsok lenne az ágyékunk az első szeretkezésünk után. Csak arra tudnék gondolni, mennyire lüktet a puncim, érezném, ahogy lassan kifelé csúszol belőlem. Miért van az, hogy ilyenkor kívánom a legjobban, hogy újr....

Az erotikus történetek címkéi :
kölcsön | nagy fasza | leopárd | menyecske | viharban | eve/ | hálóing | hanyas | végbelébe | 2020 |

Reklám


Kereső

Szex történet kereső


Ezeket olvastad már?


Szextörténet keresésekAz oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.