Hetero történetek

Hirdetés


Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Történet beküldéseRákaptam az asszonyokraRákaptam az asszonyokra

Még mikor férjhez mentem és amikor három hónapos asszony voltam egy elvált asszonynál kaptunk albérleti szobákat. Volt egy 16 éves lánya is akivel az anyja igazán jóba volt. A leánya imádta a férfiak farkát is.Az egyik alkalommal hamarább jöttem haza a munkából és a fürdõszobába egy kád vízben kezdtem el játszani a lábam közivel.Volt ott egy hajkefe és a hosszú nyelét dugtam fel magamnak ami nagyon érzéki volt,majd megfordítottam és a kefe részével kezdtem el élvezkedni.Ez még sokkal jobban tetszett,majd kiszálltam a kádból és a Wc kefét jól megmostam és azt illesztettem a pinámhoz ez sajnos nagyon feszítette a széleit és szúrta is ,de ahogy egyre jobban ment befele egyre jobban élveztem. Lassan majdnem teljesen felnyomtam magamnak és alig tudtam kihúzni. Nagy nehezen sikerült ezért elhatároztam,hogy elmegyek és veszek egy olyat aminek jó hosszú a nyele és mélyebbre tudom dugni magamnak. Közben eszembe jutott,hogy a fenti szobánkban van egy virágtartó ami igaz ugyan,hogy üvegbõl van de jó vastag a széle és remélhetõleg nem roppan össze a pinámba ahogy dugom felfelé. Kiszálltam a kádból és megtöröltem a a talpamat majd úgy meztelenül felmentem és elhoztam az ablakból. Közben már az ablaknál megpróbáltam feldugni ami egy darabig fel is ment , de aztán ha hajoltam akkor már feszített és nem akartam,hogy eltörjön. Úgy ahogy volt a pinámba feldugva lementem a lépcsõn ami fantasztikus élvezetet okozott különösen az a fajta amelyiknek hullámos több gyûrû volt az oldalán,mert az külön is izgatott ingerelt. Ahogy leértem pár perc múlva bejött a háziasszony és le akart ülni a budira amikor meglátott engemet mivel foglalkozom. Rögtön odajött és elkezdte simogatni a puncimat,majd belecsókolt. Leült a budira pisilt egyet majd bemászott a kádba és megmosta a pináját és a számra ült. Majd elkezdte a világtartót ki be húzgálni és közben kimentünk egy kanapéra ahol teljesen felnyomta nekem pedig több mint harminc centi hosszú volt.Óriásit élveztem mire odahajolt a pinámhoz és kinyalta azt. majdnem egész délután ezzel foglalkoztunk ,közben hazajött a lánya és meglátott minket mire közölte neki is dugjuk fel és utána õ dugta a két kezét a pinánkba.Valahányszor rávett bennünket arra,hogy egymással élvezkedjünk midig levetkõzött meztelenre és bement a felsõ fürdõbe ahol a férjem mosdott,hogy vele keféljen.Mikor meguntam,hogy folyton a férjemmel akar kefélni az egyik alkalommal felhívta a barátját és mondta neki gyere át adok neked valakit akit megbaszhatsz, és amikor elkezdett velem enyelegni és megjött a barátja felállt és odaadott a barátjának és annak a barátjának aki néger volt és kegyetlen nagy vastag fasza volt és azzal keféltek felváltva míg õ a férjemmel kefélt.


Mire egy háromnegyed év múlva elköltöztünk onnan többet basztam sok idegen férfivel és fiatal diákokkal mint az azt megelõzõ években,mert totál kefélõgépet csinált belõlem.Volt olyan hétvége amikor szombat szombat éjszaka és vasárnap százhúsz férfi kefélt meg és a csaj szedte a pénzt és élvezte ahogy kurvát csinált belõlem.Rengeteg srác aki megkefélt sok esetben a számba élvezett el vagy ha nem akartam lenyelni a spermájukat seggbe keféltek erõszakosan.

Alig vártam,hogy eljöjjünk onnan, de még sokáig oda is kellett mennem, mert folyton zaklatott és zsarolt a fényképeivel. sajnos csak nagy sokára tudtam megszabadulnia tõle.
http://szextortenetek.atw.huVéletlen szex történet:


Regina, a kollégista lány


A kellemesen meleg áprilisi éjszakán a vékony felhőtakaró rései között elő-előbukkant a telihold és megvilágította a kisváros sötét utcáit. Az önkormányzat a hatalmas tartozások miatt április elsejétől este 10 órától csak a legszükségesebb pontokon tartotta fenn a közvi....

A rámenős ápolónő


Kata egy, a harmincas évei közepén járó szőke, kék szemű, jó alakú nő. Ápolónőként dolgozik egy otthonban, ahol többnyire idős, mozgássérült emberek élnek.
Egy napon, új lakó érkezik az otthonba. Az új lakó fiatalos, negyvenes évei végén járó, szőkésbarna haj....

Az erotikus történetek címkéi :
156 | kakil | csűr | csupasz punci | férje | fürdés után | tiltakozik | 9 é | 14 | keféltem |

Reklám


Kereső

Szex történet kereső


Ezeket olvastad már?


Szextörténet keresésekAz oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.