Hetero történetek

Hirdetés


Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Történet beküldéseNem mindennapi fürdőIzgatottan fürdött,érezte,van körülöttük a levegöben valami..teljesen izgatott volt,a farka keményen meredezett,izgatta a gondolat,hogy mit fog szólni a két hölgy,ha meglátják,,abba bele sem mert gondolni,hogy elutasitóak lesznek,azt a szégyent nem tudná elviselni.
Törülközöt rátekerte a derekára,ugy lépett ki a nappaliba. A két vendéglátó kiváncsian,és mosolyogva nézett rá.
-Nocsak,-szolt mosolygva a mama-,minek az a törülközö,ugyis látjuk,hogy valami áll alatta!ne szégyeld,,nézd,kriszti sem szégyenlös.A megszólitott mosolyogni kezdett,és lassan levette a bugyiját.-Igy már te is leveheted a törülközöt,szólalt meg.Gábor szégyenlöség nélkül dobta le a textilt,láthatóvá téve a meredö faszát.
-Nagyonszép,-szolt a mama,-ezt nem szabad eltakarni! én az elöbb fürödtem,azért öltöztem fel,hallottam,hogy kriszti nem jön egyedül!Odalépett Gáborhoz,belenézett a szemébe,és megfogta a farkát,halkan sóhajtva. Gyere kriszti,ne hagyjuk örizetlenül,szólt,majd Krisztinek átadva a meredö faszt,lassan vetközni kezdett..kriszti lassan huzogatni kezdte,figyelve Gábor sóhajait.-Ma nem alszunk sokat,ugy veszem észre,ezt a faszt le kell ápolni,-jegyezte meg,miközben levette a bugyiját is. Mindketten borotválják a puncijukat,és nem is régen,mert még nem voltak picit sem szőrösek,állapitotta meg magában Gábor.Nem nagy,tökéletes cicijeik voltak,ha lehet,akkor még jobban állt a farka.Klaudia odahuzta a melléhez a fejét-ne legyél szégyenlös,engedd el magad,itt mindent lehet,de semmit nem muszáj!jegyezte meg Klaudia.
-Nehogy kiverd a faszát!-szolt rá Krisztire- azzal még ráérünk!Gábor megmarkolta a feszes,kemény segget,magához huzta,másik kezével benyult a combja közé,finoman megérintve a már teljes lucskos pinát.Klaudia halkan felnyögött,mire kriszti abbahagyta a fasz verését.
-Igyunk valami lazitót,szol,és választ sem várva a bárpulthoz lépve,kitöltött három konyakot.Gábor felbátorodva nyult egyszerre a két pinához,tövig benyomta az ujját.Picit mozgatta bennük,majd kihuzta az ujjait,és lenyalta róluk a pinalevet,finom ize volt..
-Forduljatok meg,fogjátok meg a pultot,-szól. a hölgyek összemosolyogtak,és szót fogadtak.Elöször klaudi fenekét huzta szét,elöször csak finoman,majd erösebben megnyalta a seggét.Átlépett a lányhoz,maj vele is megtette,,finom,illatos volt,ovatosan nyalogatta a záróizmokat.Halk nyögésekkel nyugtázták,hogy nem esik neki rosszul.felegyenesedett,megnyálazta a két mutatóujját,és ovatosan benyomta a seggükbe.
-HÉÉ- szolalt meg meglepetten Kriszti- rögtön a seggünkbe? semmi elöjáték?igy mostmár seggbe is kell basznod bennünket!nagyon ne tágits ki,érezni akarom a faszod feszitését! Hátranyult,elmarkolta a faszt,az teljes 18 centijével simult a markába.
-Ez hirtelen volt! - szolt klaudia-nem mintha ellenemre lenne,de te mit szólnál,ha mi dugnánk az ujjunkat a te seggedbe ilyen hirtelen?
Gáborelmosolyodott,nem gondolta,hogy ilyen szerencséje van,régóta szerette volna,ha megujjazza,vagynetalán ki is nyalja egy csaj a seggét,,-Gyere,ujjaz meg! -szólt,kihuzva az ujjait a seggekböl.
-Rendben,de elötte te nyalod ki a pinánkat!fogta kézen kriszti,és huzta a háloszoba felé.
Nagyon bevállalos kis segged van,-Mondta klaudia,belemarkolva Gábor fenekébe,ugyhogy az egyik ujja segglyuka körül körözött.Beértek a szobába,Kriszti hanyatt feküdt az ágyra,felhuzta a lábát.
-Nézd meg a pinám,tetszik? kérdezte,majd két ujjal széthuzta az amugy is kinyiló rózsás pinát.Szép szeméremajkak voltak, a nedvesség már kis cseppekben kiült,arra várva,hogy Gábor lenyalja.
-Nagyonszép pina,belenyalok,és kinyalom,szólt Gabi,és letérdel elé.Finoman megérintette a nyelvével,és körözni kezdett körülötte,néha megnyalintva a csiklót,ami vágyakozva duzzadtankészült az élvezésre.Klaudia eközben megcsókolta a lányát,és lassan a lánya szája fölé guggolt,hogy jol be tudjon az nyalni neki.Gábort ,ha lehet,még jobban felizgatta a látvány,elkezdte a szopni Kriszti csiklóját.Szivta,nyalogatta,pöckölgette,egyre hevesebben,ahogy a lány sóhaja,zihálása egyre erösödött.Elérkezettnek látta az idöt: mutatóujját benyomta a pinába,folyt belöl az illatos nedv. Behajlitotta az ujjait,erösen ingerelve a lány G pontját,egy pillanat kellett neki,a lány már nem nyalva az anyja punciját,sikitva,élvezett el.Továbbra sem huzta ki az ujját,dörzsölta belülröl a redös szervet,nem hagyva a lány ingerét lankadni.pillanatokon belül élvezett másodjára is,sikitott az extázistol.
Hagyd abba picit-kérte Gabit- megbolondulok,annyira jóó,,majdnem lepisiltelek..
Ziláltan pihegett kriszti-Basszál meg,most,azonnal,keményen,követelözött..Véletlen szex történet:


Családi : A tesóm és én


15 éves fiú vagyok és a húgommal eleg jo a viszonyunk. Elég csinos és formásak az idomai. Az egyik napon épp indultam haza felé a,suliból ( a hugom 14 éves) és eszembe jutott , hogy a Szüleim és a tesóm nincsenek otthon.

Ennek nagyon megörültem , mert végre kielégit....

Szex a szaunában, 18+


Mivel a házba elég sok energiát fektettem, minden elég jól ki van találva. Minden helyiségben van mozgásérzékelő a riasztóhoz, olyan típus, amiben kamera is van, hogy rögzítse a betörőt. A rendszer a házautomatizálásba van kötve, ami a dolgozóban lévő számítógépre küldi ....

Az erotikus történetek címkéi :
ló/ | titkos | a szép és sz | lány | kislánya | fogdosás | Örökebe annával | sógoromnak | egy belgyógyász megdughat | csipke |

Reklám


Kereső

Szex történet kereső


Ezeket olvastad már?


Szextörténet keresésekAz oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.