Hetero történetek

Hirdetés


Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Történet beküldéseKamaszkori ábrándozásEzt a történetet kamaszkoromban írtam egy kismenedzser kalkulátorba. Akkoriban sokat fantáziáltam az anális szexről. Mivbel a kalkulátor már nem igan működik, igy fejből próbáltam felidézni a történetet, és egy ici picit belejavítottam. Remélem elnyeri a tetszéseteket :)

A gyárban ezen az éjjelen nem dolgozott senki, csak a két biztonsági őr. László az őrbódéban ült a székében, mikor Éva is csatlakozott. Régóta együtt dolgoztak, jól ismerték már egymást. Mindketten harminc évesek voltak, László magas, barna hajú, kék szemű férfi, Éva pedig egy alacsony, szőkésbarna hajú, formás fenekű nő volt.
Esteledett már, a nap bíbor fénye beszűrődött a lehúzott sötétítő lapjai között és így az egész bódét átjárta a naplemente fénye.
- Nagyon meleg van itt. Nem bánod ha leveszem a blúzom? – Kérdezte Éva, de László válaszát meg sem várva gombolkozni kezdett,majd levette felsőjét.
Lászlót egyáltalán nem zavarta a dolog, gyönyörködni kezdett a nő fehér bőrében és melleiben, amelyeket már csak a ki s melltartó takart.
- Emlékszel a múlt nyárra? – kérdezte Éva.
- Mikor egész éjjeleken át keféltünk itt a bódéban? – jön László válasza.
- Igen, mikor felraktál az asztalra és újra ás újra megdugtál. Talán megismételhetnénk.
Erre a férfi felállt a székéből és átölelte Évát. Hosszan és forrón csókolta,miközben kikapcsolta a melltartó pántját,és levette azt a nőről. Kibuggyantak Éva fehér mellei, mellbimbói meredeztek. László azonnal megmarkolta őket és masszírozni kezdte, Éva pedig elkezdte kicsatolni a férfi övét. Nem sokat teketóriázott, elé térdelt és lehúzta róla az alsónadrágját is, és szájába vette a péniszét. Szenvedélyes szopásba kezdett, egyre mélyebben véve szájába az áhított szervet. László halkan lihegni kezdett, és kezével megfogta a nő fejét, hogy jobban magához szorítsa azt.
Mikor a férfi pénisze már kőkemény volt, rajta volt a sor hogy felizgassa Évát. A nő felállt, László pedig átölelte és megmarkolta a seggét, majd lehúzta róla a farmerját. Éván fehér tanga volt, de nem sokáig, hiszen a férfi azt is azonnal levette róla, majd felrakta őt az íróasztalra. A nő azonnal szétterpesztette combjait partnere elé tárva barna szőrrel borított punciját. László pedig habozás nélkül belecsókolt a pinába és nyalni kezdett. Éva érezte hogy pináját elönti a nedv.
- Dugj meg! – nyögte
László felállt és farkát a nő vaginájának bejáratához illesztette, majd pedig egy erőteljes mozdulattal tövig tolta belé. Ere Éva felnyögött, László pedig baszni kezdte őt egyre gyorsabban és gyorsabban. Mindketten nyögtek, a nő végül hatalmasat élvezett, majd pedig leszállt az asztalról és újra letérdelt. Szájába vette László duzzadó farkát, és szopni, szívni kezdte amíg a férfi el nem élvezett egyenesen a szájába. Éva pedig csak nyelte és nyelte a spermát, és közben a férfi szemébe nézett. Majd pedig felállt és átölelte partnerét.
Nem érték be egy menettel. Újra ölelték, csókolták egymást, majd László a karosszékébe ült, a nő pedig elé térdelt és újra szopni kezdett elárasztva nyálával a meredező hímtagot. Ez után pedig feláll és kezénél fogva felállította a férfit.
- Van neked egy meglepetésem. – mondta kaján mosollyal, majd pedig háttal fordult a férfinak és az asztallapra támaszkodva lehajolt.
László elé tárult Éva formás segge, azonnal mögé állt és partnere puncijához illesztette a farkát, de a nő csak kajánul felnevetett és így szóllt:
- Ne oda, van ott szűkebb luk is!
A férfi megértette, és hatalmas örömmel illesztette Éva segglyukához a farkát.
- Nyomd be! A seggemben akarlak érezni!
László lassan kezdett behatolni, és érezte ahogy a nő záróizma lassan megadja magát. Ahogy a makkja eltűnt az ánuszban, egy erőteljesebb mozdulattal tövig hatolt Évába. A nő hatalmasat nyögött, átjárta őt egy kéjes fájdalom, amit annyira szeretett. László pedig csak dugta a nő seggét, aki nyögött és nyögött. A bódét átjárta a naplemente vörös fénye, és a seggbedugott Éva nyögése. A nő elterült az asztallapon, seggét kitolta hogy László minél mélyebben hatolhasson bele, És csak nyögött és nyögött.
- Bassz meg! Élvezz a seggembe! – nyögte, miközben patakokban folyt róla az izzadtság,
Szemét lehunyta és kezével puncijában matatott. Szinte egyszerre élveztek el Lászlóval. A nő érezte ahogy a sperma elönti fenekét, majd pedig egész teste összerándult és elélvezett. Ahogy segge kitolta magából László ernyedt farkát, a sperma patakokban indult meg Éva ánuszából. Mindketten ziháltak és elterültek a bódé sarkában elhelyezett ágyon.
- Ez fantasztikus volt! – mondta mosolyogva a nő a férfinak.
Éva egy törölközővel letörölte magéról a spermát, egy kis adagot el is szopogatott belőle hogy ezzel is izgassa partnerét,majd pedig felöltöztek és őrjáratra indultak a jó öreg őrkutyával. Az éjszaka nyugodtan telt el, és mindketten elégedetten mentek haza és várták hogy eljöjjön a következő este.Véletlen szex történet:


Szex a vonaton, és a gésa golyók


A gyorsvonaton találtam rá. Vagy ő talált rám? Sose fogom eldönteni. Mindenesetre a véletlen hozott össze vele - a hálófülkében.
Rendkívül hajszás nap állt mögöttem. Lótottam-futottam kora reggeltől késő estig - vajmi kevés eredménnyel. A vonathoz is rohannom kellett. ....

A szextelefon


A szextelefon

Kilenc éves voltam. A helyi lap járt nekünk, aminek a hátoldalán erotikus hirdetések voltak, meztelen nõk képeivel. Egyszer egyedül voltam otthon, és a kíváncsiságtól vezérelve tárcsáztam. Erotikusan búgó hang szólt bele a telefonba, majd választhattam....

Az erotikus történetek címkéi :
az otthonban | leányom | koleszban dugtak | széttéptek | picsanyalató | videos | felváltva | a női bugyis | rossz kislány | utálom |

Reklám


Kereső

Szex történet kereső


Ezeket olvastad már?


Szextörténet keresésekAz oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.