Hetero történetek

Hirdetés


Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Történet beküldéseEgy kis fantázia történetVégre feltűnt előttük a keskeny erdei ösvény végén a kis rönkház, amely néhány napig az ő kis romantikus fészkük lesz. Ma reggel érkeztek, egész nap az erdőt járták. Ezen a szakaszon csak egymás mögött fértek el, a lány haladt elöl, a fiú mögötte. Nagy nap ez a mai, mivel most először fogják az éjszakát együtt tölteni. A közös hobbijuk, a természetfotózás hozta össze őket, a lány a tájképekért bolondult, a fiú először csak a makró fotózásért, később amikor a fotós oldalon összefutottak és egyre inkább megismerkedtek, egyre inkább a lányért is. A mai nap azonban szegényes fotó zsákmánnyal ajándékozta meg őket, hiszen többet ölelték egymást, mint ahányszor az exponáló gombot lenyomták fényképezőgépeiken.Már csak néhány perc a ház. A fiú hirtelen felszisszen, amikor arcon vágja egy vékony ág. Meg kell hagyni, nem az utat figyelte, hanem a lány kecses lépteit, ringó csípőjének táncát. Formás feneke finoman hullámzott minden lépésére a feszes nadrágja alatt.

- Így jár, aki nem a lába alá néz! - kacagott visszatekintve a lány, hiszen nagyon is jól tudta, mi vonta el a fiú figyelmét.Végül vidáman, kéz a kézben léptek be a házikóba. Maguk mögött hagyták a sötétedő, hűvösödő, tücsök ciripelős kora nyári estét. Egy pillanatig megcsodálták az ablakon beszűrődő vörös alkonyi fény játékát, amint meleg fénybe borította a házikó egyetlen nagyobb helyiségét. Balra étkezősarok rusztikus rönkbútorokkal, mögötte főzősarok, középen egy hatalmas, téglával kirakott kandalló. Jobbra egy nagy és felettébb kényelmesnek tűnő, friss ágyneművel ellátott ágy, míg nem messze az egyik sarokban a fő attrakció: egy gyönyörűen kivitelezett kétszemélyes fából készült fürdődézsa.Csend volt, végtelen nyugalmas csend, amilyet csak a várostól távol tapasztalhat meg az ember. Megölelték egymást. A fiú beszívta a lány barna hajának édeskés illatát, majd megcsókolta a selymes fürtöket.

A lány mosolyogva felnézett ragyogó kék szemeivel. A fiú megcsókolta egymás után a lány homlokát, pisze orra hegyét, majd meggypiros ajkait. A lány viszonozta ezt.- Mit szólnál hozzá, ha begyújtanék a kandallóban? Meghittebb lenne az este a tűz fényénél... - javasolta a fiú.

- Remek ötlet! Addig én megengedem a meleg vizet a fürdéshez - feltéve, hogy van kedved megosztani velem ezt a dézsát!! - kacsintott a fiúra a lány, majd édesen kacagott rajta, hogy a fiúnak egy pillanatra a torkára forrt a szó attól, hogy kimondta a mindkettejük által vágyott közös élményt.

- Hogyne lenne, tündérke, legalább megmoshatom a hátad! Is!! - vágott vissza nevetve a fiú.Néhány hete ismerték csupán egymást, először csak a fotós oldalon leveleztek, aztán cseteltek, majd együtt ebédeltek, mentek sétálni, vagy moziba. De ez a mai lesz a legelső alkalom, hogy éjszakára is együtt maradnak.Tíz perccel később vidáman lobogott a tűz a kandallóban, melynek fénye bevilágította a házat meleg sárgás és vöröses fényekkel. A tűz pattogásának hangja elnyomta a tücskök kinti éjjeli koncertjét. Vidám árnyak táncoltak a falon, kint beköszöntött az erdei éjszaka. A levegőben a faház illata keveredett a tűz illatával és a frissen kiengedett meleg habfürdő levendula illatával.A dézsa mellett álltak és egymást ölelték ismét. A fiú keze lassan, finoman elkezdte kigombolni a lány ruháját. Közben néha finoman érintette vállát, karját, puha melleit. A lányt felül már csak a melltartó takarta. A fiú ügyesen hátranyúlt és egy perc múlva már az sem. A kandalló lángjai táncoló fényekkel borították telt kebleit. A fiú nem tudott neki ellenállni, hogy meg ne csókolja a sötét mellbimbóit. A csókok a lány testében elektromos áramként végigfutó bizsergést okoztak. Kinyújtotta karcsú, vékony karjait és ő is segített a fiúnak levenni az ingét - sőt nadrágját is.- Hohohó, ez így nem igazságos! Rajtam már csak alsónadrág van, míg te még félig fel vagy öltözve! - viccelődött a fiú!

- Hááát, én is az egyenlőség híve vagyok! - mosolygott rejtélyesen a lány, majd engedte, hogy a fiú lehúzza a nadrágját.

Mindössze egy szál fehérneműben simogatták egymást, kezeik végre szabadon indulhattak izgatott felfedező útjaikra.

A vágy tüzelte őket, elsőként a fiú segített a lánynak kilépnie a falatnyi csipkebugyijából. A fiú immár szabadon gyönyörködhetett a lány ruhátlan, karcsú termetében. Nem hitte volna, hogy ez lehetséges, de még gyönyörűbb volt, mint amilyennek képzelte. Magas, vékony nő állt előtte, hosszú barna haja a háta közepéig ért, kék szemeivel mintha a fiú gondolataiba is belátott volna.

Szépen metszett piros ajkai állandóan mosolyra húzódtak. Karcsú termettel, szexi kis pocival, kerek, az átlagnál kicsit nagyobb, de formás popsival ajándékozta meg a természet. A lány telt mellein a mellbimbók puhán elterülve vonzották magukra a tekintetet.

Amikor a fiú lesegítette a lány bugyiját, nem csukta be a szemét, ellenkezőleg: kíváncsi izgalommal várta, hogy megpillanthassa a lány ölét is. Örömmel fedezte fel, hogy a lány tökéletesen simára borotválta az intim területét, így szabadon élvezhette a nagyajkak izgató látványát.Mivel a lány szerette az egyenlőséget és ebben a pillanatban már őt is az eljövendő események izgalma hajtotta, ő sem habozott: becsúsztatta a kezét a fiú alsónadrágjába, érezni akarta a kezében annak kemény péniszét. Óvatosan ő is lehúzta a fiú fehérneműjét. Immár a fiú is meztelenül állt a lány előtt a vágyának eltitkolhatatlan bizonyítékával.Nem haboztak habozni: beléptek a dézsa finom meleg vizébe, a habfürdő pici buborékszigetei ide-oda úszkáltak a víz felszínén. Leültek egymással szemben, szorosan, lábukkal átkulcsolták egymást. Egy ideig élvezték ezt a meghitt közelséget, a fiú finoman csókolgatta a lány puha, nyitott ajkait, meleg vízzel mosták egymás testét.- Fordulj meg, kérlek, szeretném megmosni a hátad... - kérte a fiú.

- De ugye segítesz megmosni a hajamat is? - mosolygott rá a lány kérdően.

- Boldogan, édesem! - válaszolta a fiú.A lány megfordult, majd félig hátrahajolva lelógatva hosszú barna haját élvezte, ahogyan a fiú finoman megmossa selymes fürtjeit, majd simogatja, átmasszírozza fejbőrét. A fiú izgatottan figyelte, ahogyan a lány puha mellei finoman hullámoztak mozdulatai nyomán. A hajmosás végén a lány felemelkedett, térden állva érezte, ahogyan a fiú az illatos tusfürdővel átmossa hátát, karjait, majd a derekát, popsiját, végül izmos combjait. A habbuborékok pajkosan szánkáztak lefelé csípőjén, futásuk lelassult formás fenekén.A lány visszafordult, a fiúhoz bújt és köszönetképpen megcsókolta őt. Felemelkedtek és vizesen, boldogan újra simogatták, ölelték egymást. A fiú keze a lány fenekén, a lány mellei a fiú mellkasának szorítva, kettejük között immár semmi sincs, csak a fiú férfiassága.- Szerintem elég tiszták vagyunk, mit gondolsz? Lenne kedved megszárítkozva az ágyban folytatni? - kérdezte a fiú.

- Kövess, kis fürdőmesterem! - mosolygott a lány és már ki is lépett a dézsából.

- Tudod mit, gyere, törölközzünk meg a kandalló előtt, ott gyorsan megszáradunk! - javasolta a fiú.

- Jó ötlet! - értett egyet a lány.A fiú hangosan nevetett, amikor a lány viccesen a fenekét a tűz felé riszálta, hogy gyorsabban megszárítsa azt.- Istenem, olyan édes, ráadásul eredetien vicces, humoros! - gondolta a fiú.Pár perc múlva száraz, illatos testtel, szemükben vággyal pihentek a friss ágyneművel borított ágyon. A lány kényelmesen a hátán feküdt, miközben a fiú gyengéden, de szenvedélyesen csókolgatni kezdte a testét...
Véletlen szex történet:


Tiniszex 2.


A minap egy régi fiú iskolatársam rámírt, sejtettem én hogy benne lennee biszex dolgokban. Megbeszéltük a dolgokat. Felmentem hozzá és ő, meg a barátnője várt. Beszélgettünk, és kiderült, szeretik ők is a cuckold dolgokat, megállapottunk, hogy Fruzsival ketten fogjuk "alávetni" ....

Esti családi orgia


Egyik este otthon...

... Laci letolta Szilvi hálóingjének a nyakát... és szopta a melleit! Szilvi hátradőlt a kezeire és hagyta, hogy a saját fia szopja a meztelen melleit! Az Isten szerelmére, mit csinálunk mi!?

Laci a nyelvével birizgálta az anyja mellbi....

Az erotikus történetek címkéi :
két nap | bimbója | engedtek | nagyma | orgia a suliban | bika | zsu a geci | valag | családi kőr | ránk nyitott |

Reklám


Kereső

Szex történet kereső


Ezeket olvastad már?


Szextörténet keresésekAz oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.