Hetero történetek

Hirdetés


Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Történet beküldéseKihasználtam nagynéném gyengeségét.Tavaly nyáron nagynéném családjánál voltam 1 hónapot Franciaországban. Nagynéném 2 éve vált el, két kisgyerekkel egyedül maradt, így ilyenkor amikor tudok kimegyek neki segíteni. Teljesen normális család vagyunk, teljesen betegesnek tartunk mindenféle családi szexkapcsolatot, de fantáziám mint mindenkinek, nekem is vannak. Zsuzsa nagynéném nem a legkecsesebb testtel rendelkezik a világon, de két gyerek után ez szerintem nem is probléma. Nem kövér, pont jó húsos alkata van és hatalmas mellei. Főként ezek miatt fantáziáltam sokat róla, nyaranta ki tud készíteni mikor valami kivágott felső van rajta. Zsuzsáról mindig is tudtam, hogy egy nagyon érzékeny nő, csak úgy mint anyukám. Le se tagadhatják egymást. És tény, hogy Zsuzsa a válás óta nagyon rossz passzban van, nem igazán tudja túltenni magát a dolgokon. Nem is egy egyszerű nő, ráadásul már a korban is benne van, így nagyon aggódik, hogy egyedül fog megöregedni. Az alatt az egy hónap alatt is rengetegszer hallottam őt sírni esténként, reggelente pedig kisírt és fáradt arccal kelt mindig. Nagyon sajnáltam őt. A gyerekek miatt viszont napközben mindig a sarkára állt és próbálta ezeket nem kimutatni nekik. Az ott tartózkodásom alatt tapasztaltam, hogy nagyon megváltozott. Folyton megölelt ha épp elmentem valahova, meg puszikat adott. Néha azt éreztem, hogy úgy kezel mintha a férje lennék, néha meg mint a gyermeke. Zavarodott volt az egész. Egyik este a két gyerek egy másik magyar családnál töltötte az éjszakát. Zsuzsával nem terveztünk semmit. Megvacsoráztunk, megittunk egy üveg bort, majd leültünk TV-zni. Egy nagyobb kanapéjuk van, azon ültünk mindketten. Zsuzsa mint szinte minden esti tévézésnél, elaludt. A feje a combomon volt, háttal nekem és már húzta is a lóbőrt én pedig néztem a tévét. Már kb fél óra is eltelt mikor Zsuzsa álmában vagy sem, de megfogta a kezem. Átkulcsolt az ujjaival és magára nyomta. Kissé zavarban voltm, de hagytam magam, nem csináltam semmit. Néztem az arcát és megsajnáltam. Szépen nyugodtan aludt, de tudtam, hogy mi játszódik le minden nap a fejében és miken megy keresztül. Nem sokkal később mozgolódni kezdett. A hátára fordult és kinyitotta a szemét. Rám nézett és mosolyogni kezdett.
- Elaludtam kicsit. - mondta mosolyogva, álmos hangon.
- Igen, észrevettem. - nevettem rá.
A kezeink még mindig összevoltak kulcsolva.
- Köszönöm, hogy itt vagy és segítesz. Nem is tudod mekkora segítség ez nekem. - mondta.
- Ez csak természetes. Jövök amikor tudok.
- Annyira jó ember vagy... - majd kihúzta a kezünket a pokróc alól és egy puszit adott rá. Másik kezével pedig megsimította az arcom. Láttam, hogy nagyon elvan gyengülve lelkileg. Felült mellém és rám nézett.
- Megölelhetlek? - kérdezte.
Nem válaszoltam, hanem cserébe megöleltem én. Erősen, határozottan, férfiasan. Fejét a vállamra hajtotta. Szája a nyakamhoz értek, de nem csókolt, nem puszilt. Simogatni kezdte az arcom és fejét szép lassan felemelte, úgy, hogy az arcát az arcomon simította végig majd orrainkat összeértinve néhány mm-re megállította a fejét az enyémtől. Megcsókolt. Egy nagyon lassú, finom, óvatos csókot adott a számra majd elhúzta. A szemembe nézett és mosolygott. Gyenge, álmos és fáradt hangon egy "bocsánat"-ot suttogott. Rámosolyogtam, megsimítottam az arcát majd megcsókoltam. Ez már kissé szenvedélyesebb volt. Több volt mint az ő szájra puszija. Ajkaimat az izgató ajkaira tapasztottam és csókolni kezdtem. Nyelvemet átdugtam és megkerestem az övét. Hosszú percekig csókolóztunk lassan, érzékien, romantikusan. Eszünkbe sem jutott, hogy ez nem történhet meg, hogy ez nem helyes. Minden olyan természetes volt. Símogattuk egymást. Éreztem, hogy neki most egy gyengéd férfira van szüksége és nem elsősorban a kemény szexre vágyik, így nem erőltettem semmit.
- Aludj ma este velem. - mondta Zsuzsa.
Nem válaszoltam semmit, csak mosolyogtam és bólintottam. Láttam, hogy ez boldogsággal és megkönnyebbüléssel tölti el így megcsókolt újra.
- Menj fel, hamarosan megyek én is. - mondta
Felmentem, megmosakodtam, levetkőztem pizsamára, majd befeküdtem az ágyába. Furcsa érzés volt. A helyemet kerestem ebben az ágyban. Majd hallottam, hogy jön fel a lépcsőn. Mielőtt belépett volna a szobába, szólt, hogy oltsam le a kislámpát. Megtettem, majd belépett a szobába. A folyosó fénye gyengén megvilágította a szobát és Zsuzsa testét. Megállt az ajtóban. Melltartó, bugyi és egy hálóing volt rajta. Szemével jelzett, hogy lépjek oda hozzá. Felálltam az ágyból, tekinteteink egy pillanatra sem engedték el egymást. Odaléptem hozzá. Jobb kezemmel megsimítottam az arcát, közel hajoltam hozzá. Bal kezemmel megfogtam a csípőjét. Néhány centiméterről néztünk egymás szemébe hosszasan.
- Biztos ezt akarod? -kérdeztem suttogva.
- Igen. - válaszolta alig hallhatóan.
Szétnyitottam a hálóingjét és szenvedélyesen megcsókoltam.
Folyt.köv.
Beküldő:Vendég szerzőVéletlen szex történet:


A haverom édesanyja


Az egész sztori ott kezdődik,hogy egy nyáron egyik haveromhoz végre eltudtam ugrani csak egy kicsit pihizni,kiszakadni a családi körből egy pár napra.
Akkor voltam ott náluk először,ezért örültem is az alkalomnak,végre megismerkedhetek az anyukájával(elvált),a tesóival,stb.....

Szexbarátok jó barátok


Katyival már több éve, hogy összejártunk sport, főzés, karácsony, ünnepek, buli stb. Mint egy rendes baráti társaság talán nem is volt szükségünk más barátokra, talán a személyiségünk miatt nem volt, aki elviselne minket. Én sem vagyok egy egyszerű este, a Párom sem és a b....

Az erotikus történetek címkéi :
feldug | beleszart | szétbaszott kurva | baszta a számat | hugom puncija | kersztanyam | fekete fasz | remegtem | csizmanyaló | perverz fotós |

Reklám


Kereső

Szex történet kereső


Ezeket olvastad már?


Szextörténet keresésekAz oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.