Hetero történetek

Hirdetés


Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Történet beküldéseKépet küldtem a farkamról, a nagynénémnek.Természetesen teljesen véletlenül. Éppen vad sex chatelésben voltam egy lánnyal, amikor is Viberen képet akartam küldeni az éppen kőkemény farkamról. Viszont a nagy kapkodásban, a képet véletlenül a Szilvi nagynénémnek küldtem. Rögtön próbáltam menteni a menthetőt és törölni, mielőtt megnézné, de nem tudtam. Illetve magamnál tudtam törölni, de nem tudtam, hogy ez nála még látszódik-e vagy sem, így nem írtam semmit. Órák teltek el, el is jött az este és még mindig nem írt semmit, így kezdtem reménykedni, hogy nem látta. Majd jött a fekete leves. 22.00-kor írt egy tágra nyílt szemű smiley-t. Ennyit reagált rá.
- Ne haragudj basszus. Nem ide akartam. Próbáltam törölni de ezek szerint mégis megkaptad. - írtam neki.
Életembe nem égett még így a pofám. Mindig is féltem tőle, hogy egyszer rossz helyre fogok küldeni egy képet, hát most megtörtént. Szilvi csak egy mosolygós smiley-t küldött. Majd napok teltek el, próbáltam elfelejteni a történteket, majd Szilvi egy péntek este váratlanul rám írt:
-A barátnődnek akartad küldeni? - kérdezte.
- Nem, ugyanis nincs barátnőm. Csak 1-2 lány akivel elszórakozgatok.
- Ez a te farkad, vagy a netről szedted?
- Ha azt mondanám, hogy a netről szedtem, úgysem hinnéd el.
- Valóban.
Majd Szilvi egy selfiet küldött. Otthon ült egyedül a kanapén és borozott. Nem tudtam mire vélni, beszélni is alig beszélünk, nemhogy képeket küldözgetni... Teljesen átlagos kép volt, otthoni melegítő ruhában, kivágott trikóban amiből a hatalmas mellei szépen kilátszódtak. Az igazság az, hogy elég egy szexmániás családom van, erre már korábban is rájöttem. Anyukám egyedül nevelt minket és anyai ágon már láttam a nagyimat is szexelni (kb 60 évesen), anyához pedig folyamatosan jár a szexbarátja. Sokszor hallom ahogy nyög, ahogy szopja a farkát az embernek és ahogy dugnak. Én is hasonló típus vagyok, mindenre és mindenkire képes vagyok másodpercek alatt felizgulni. Nyilván Szilvi hatalmas mellei is mindig jó fantázia témák voltak nálam, sokszor maszturbáltam már rá, de soha eszembe nem jutott volna bepróbálkozni. Annyira beteg csak nem vagyok. Gondoltam. Viszont azt is sejtettem, hogy ebbe a családi vonásba ugye Szilvi is beletartozik és mivel 39 évesen még mindig egyedülálló, sejtettem, hogy jól ki s lehet éhezve. Szóval ott tartottunk, hogy Szilvi selfiet küldött magáról.
- Milyen bort iszol? - kérdeztem
- Száraz fehér. A kedvencem.
- És csak így egyedül?
- Igen. Jó nekem egyedül.
Majd beszélgetésbe elegyedtünk. Téma volt minden, éreztem, hogy kicsit részeg és erőlteti nálam a nők témát. Én meg nem ellenkeztem.
- Szóval nincs barátnőd? Az meg hogy lehet?
- Nem tudom. Így alakult.
- 25 évesen már lehetne barátnőd. De biztos téged csak a szex érdekel.
- Volt már barátnőm. És bár a szex fontos, nem csak az vezérel.
- Azt mondod nem a farkad irányít? Hazudsz. Minden férfi hazudik. Hány nővel voltál az utóbbi 2 hónapban?
- Nem tudom, nem számolom. 3 vagy 4.
- Na látod. Mondtam, hogy a farkad irányít. Az a szép nagy.
Itt köpni nyelni nem tudtam és a farkam akarva akaratlanul de keményedni kezdett.
- Mármint a farkam szép nagy? - kérdeztem.
- Igen. Tetszik.
- Azért gondolom volt már néhánnyal dolgod.
- Igen, de eddig ez tűnik a legnagyobbnak.
Itt volt az a pillanat mikor elbizonytalanodtam és kezdtem azt érezni, hogy ez beteges. Gondoltam innen még van visszaút, így nem írtam neki. Eltelt kb 30perc, mire megint írt.
- Eltűntél? Pont a legjobb résznél. - írta.
- Tessék?
Majd egy újabb képet küldött. Ez már nem egy átlagos selfie volt. Levette a felsőjét és melltartóban küldött egy képet.
- Szépek. Mindig is csodáltam őket.
- Ugye. Megfognád őket?
- De meg ám.
- És még mit csinálnál?
- Levenném a melltartód.
- Csak ennyi?
- Megnyalnám a bimbód. A számba venném. Nyalogatnám.
- Én is a farkad.
Ekkor küldtem neki egy képet a kőkemény farkamról.
- Ezt itt? - kérdeztem.
- Uh, igen. Akarom. Most. A számba.
- Szeretsz szopni?
- Imádok.
Majd újabb képet kaptam, ezúttal a meztelen melléről. Elkezdtem verni a farkam, hihetetlenül felvoltam izgulva. Tudtam, hogy beteges és őrültség amit csinálunk és hogy Szilvinek is ez egy részeg és gyenge pillanata, de nem akartam abbahagyni.
- A melleid közé akarom rakni a farkam. Annyira izgatóak.
- Azaz, csináld. Nagyon szeretném.
Tudtam, hogy ő is maszturbál ahogy én.
- Utána pedig érezni akarlak magamban. Bár itt lennél most.
- Szeretnéd valóban ha ott lennék?
- Igen. Akarlak.
- Ha valóban akarod és nem cska a szád jár, áttudok menni.
- Gyere.
Itt felkaptam a kabátomat, beültem az autóba és elindultam hozzá. Őrült voltam tudom, ő pedig részeg. Betegek vagyunk. De annyira felizgultunk egymásra, hogy nem gondolkodtunk. Becsengettem hozzá. Ajtót nyitott, kezében a boros pohár, csupasz melleit pedig csak egy hálóing takarta. Beléptem, bezártam az ajtót, kivettem a boros poharat a kezéből és felnyomtam a falra. Vadul megcsókoltam, a puncijához nyúltam, azt akartam, hogy itt és most elélvezzen nekem. Részeg volt. Tekintetében nem sok értelmet véltem felfedezni. Tudtam, hogy neki lesz kifogása holnapra, nekem pedig nem. De nem tudtam leállni...
Beküldő:Vendég szerzőVéletlen szex történet:


élveztem ahogy döngetik a nejemet


élveztem ahogy döngetik a nejemet

Mikor vége volt az egyházi szertartásnak és elmentünk az étterembe kajálni a mi gépkocsivezetõnk egy óvatlan pillanatban alányúlt a feleségem ruhájának hátsó része alá. Azt hitte nem figyeli senki és mikor megkérdeztem a felesége....

A teljesség felé , nyári történet


Beköszöntött a nyár. Életem 19. nyara. Boldog voltam, szabad és túltengett bennem az energia. Hatalmas bizakodással, reményekkel és tapasztalni akarással vetettem bele magam a vakációba.
Kezdődött minden egy táborral, ahová már hosszú évek óta mindig elmegyek és ahol 16 ....

Az erotikus történetek címkéi :
puncibol | testi élvezet | szopni tanul | durva szöveg | nagyon vékony | öltözve | kutya és a lány | hogyan dugott | tökeim | nyomozó |

Reklám


Kereső

Szex történet kereső


Ezeket olvastad már?


Szextörténet keresésekAz oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.