Hetero történetek

Hirdetés


Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Történet beküldéseBarátnőmmel és egy transzival1 éve vagyok együtt Bettivel. Nagyon visszafogott személyiségeknek tűnünk mindketten, de az ágyban nem ismerünk határokat. Nagyon sokat szexelünk, így azt hittem már semmi újat nem tudunk kipróbálni, míg csak nem elérkezett Betti 25. születésnapja. Amellett, hogy megleptem egy wellness hétvégével, a fő ajándékom az volt, hogy felajánlottam egy éjszakára bármit kérhet szexuális téren. Szinte biztos voltam benne, hogy vagy egy hármast fog kérni egy fiúval kiegészülve, vagy azt, hogy én nézzem ahogy ő szexel mással. Be is jött a tippelésem és egy harmadik fiút akart. Én teljesen ráhagytam a választás jogát, gondoltam mivel nem vagyok sem meleg sem biszex, nekem teljesen mindegy. Betti örömmel vette, hogy könnyen beleegyeztem és engedélyt adtam neki, hogy beregisztráljon Tinderre, hogy keressen valakit. Néhány nap alatt ez meg is lett, de nem mutattam meg nekem a nyertest. Péntek estére volt lebeszélve a találkozó, amikor is átjön az illető. Mi Bettivel már borozni kezdtünk, főleg nekem volt szükségem a sok alkoholra. Kb fél órás késéssel megérkezett a személy. Betti ajtót nyitott, én a szobában vártam őket. És amikor belépett, összezavarodtam. Egy lány állt Betti mellett, de valahogy mégis fura volt, nem tudtam miért. Nellynek hívták, bemutatkozott. Leültünk beszélgetni majd Betti felém fordult:
- Remélem leesett, hogy Nelly milyen lány.
- Öh, nem igazán. Miért, milyen lány? - kérdeztem vissza
- Transzexuális vagyok. - vágott közbe Nelly.
Szemem kitágultak, nem erre számítottam. Tovább folytattuk a beszélgetést én méginkább nekiültem a bornak. Nelly félénknek tűnt. Elmondta, hogy volt már fiúval és lánnyal is, de egyszerre kettővel még nem. Betti vállalta a szerepet, hogy az estét irányítja. Elvégre mégis csak az ő születésnapja volt. Nelly mellé ült és megkérdezte, hogy megtapogathatja-e odalent. Nelly természetesen nem ellenkezett. Betti tapogatni, majd kicsit megfeledkezve magáról simogatni kezdte neki. Mintha ott se lettem volna, hátradőltem és néztem őket. Miközben Betti Nelly farkát simogatta nadrágon keresztül, Nelly a haját simogatta viszonzásként.
- Kipróbálod? - kérdezte Betti.
- Nem köszönöm. Most kihagyom. De folytassátok csak.
Betti elkezdte kigombolni Nelly nadrágját és máris a szájába vette a farkát. Szopni kezdte. Nagyon különleges érzés volt nézni ahogy a barátnőm nem az én farkamat szopja. Egyrészt volt kellemetlen, másrészt rendkívül izgató. Nelly tekintete néha néha rám szegült. Zavarba is jöttem, nem akartam csatlakozni.
- Gyere ide légyszi - mondta Betti.
Odaültem Nelly mellé, lehúztam a nadrágom és engedtem, hogy Betti felváltva szopja a két farkat. Nelly keze elkezdett felém közeledni. Ahogy ültünk egymás mellett és élveztük, kezét a combomra tette és rám nézett mélyen. Elkezdtem felizgulni és a bor is dolgozott bennem. Megfogtam a mellét. Szilikon volt, de formás. Lehúztam a felsőjét, majd kikapcsoltam a melltartóját. Betti továbbra is a farkunkkal volt elfoglalva de közben minket nézett. Ahogy Nelly mellei kiszabadultak, felém fordult és szinte felkínálta, hogy nyalogassam neki. Kicsit bátortalanul, de megtettem. Odahajoltam és bimbóját a számba vettem, nyalogatni kezdtem. Erre felnyögött, élvezte. Betti áttért az ő farkára. Ő a farkát szopta, én a cicijét nyaltam. Nelly megragadta a fejem és nyomta bele a cicijébe. Majd egy hirtelen lendülettel elrántotta őket és megcsókolt. Ellenkezni se tudtam. Nem volt olyan rossz mint gondoltam, de néhány másodperc után elhúztam magam. Ekkor Nelly lecsúszott Betti mellé és felváltva kezdték szopni a farkam. Soha nem voltam még két nővel, így isteni érzés volt a két nyelvet egyszerre érezni. Betti néhány perc után feljebb csúszott és beleült a farkamba. Mozgott rajtam fel-le,miközben Nelly a farkammal és Betti puncijával játszott felváltva. Majd Betti lemászott rólam és a szekrényhez sétált. Kivette az egyik nyakkendőmet. Nem tudtam mit akar. Bekötötte a szemem és azt mondta dőljek hátra. Megtettem, semmit nem láttam. Ültem a kanapén majd éreztem, hogy Nelly felállt, velem szembe. A lógó farkát pedig a számhoz érintette. Kinyújtottam a nyelvem hegyét ésnyalni kezdtem. Soha életembe nem szoptam még farkat, nem is akartam. De Nelly szexi volt és izgató. Nem éreztem, hogy férfival vagyok. Fogta és a farkát benyomta a számba. Kezdett megkeményedni. Szoptam és a kezemmel vertem. Élveztem. Betti lehúzta a nyakkendőt a fejemről és nézte ahogy szopom Nellyt. Élvezte, arca vad volt. Ujjazta magát közbe. Nellyt a hátára fektettük és Bettivel felváltva kezdtük szopni. Valamikor otthagyta nekem és felment a cicijéhez és arcához, hogy megcsókolja, majd vissza vissza tért. Nelly egyre hangosabban nyögött. Élveztem a szopást, hamar bele is jöttem. Nelly felállt és kérte üljünk le vele szembe. Így tettünk és így folytattuk a szopást. Nelly csak nyögött és nyögött. Éreztük hamarosan elfog élvezni. Betti egyre több nyálat köpött Nelly farkára amit én rendszerint lenyaltam róla. Majd épp amikor Betti volt a soros, Nelly elélvezett. Szinte az egész Betti arcára és szájába ment a végén tudott egy kicsit az enyémre is nyomni. Betti a gecis arcával rám nézett. Szemei kérdőn néztek rám, nem csináltam semmit csak becsuktam a szemem. És éreztem, hogy Betti a gecis szájával megcsókol. Nyelvével egy keveset átrakott a számba és csókolóztunk tovább. A végére még Nelly is lehajolt hozzánk, ő is becsatlakozott. Ezek után felálltam majd én is az arcukra vertem.
Beküldő:FerencVéletlen szex történet:


Apáca szex történet 1. rész


A kis Luca nővért hazarendelte a családja a zárdából. Szülei, a jól menő panzió résztulajdonosai ragaszkodtak ahhoz, hogy lányuk is jelen legyen ikerhúga eljegyzésén. Lilinek, Luca ikerhúgának egy rendőrségi nyomozó csapta a szelet, s most végre teljesült minden óhaja: eljegye....

A szép és szexi MILF


Huszonegynéhány évesen elkezdtem egy sulit, ami fél évig tartott. Mivel fel kellet járnom emiatt a nagyvárosba, és az órarend eléggé feszített volt, jobbnak láttam valami kis kuckót keresni ott lakás céljára. Az első órám korán kezdődött, az utolsó későn ért véget ahhoz,....

Az erotikus történetek címkéi :
partnerkapcsolatom, | igazi anya | rossz diáklány | tes? | szilikon | szex, zongorával és zongo | kasztrál | ami a tan | fenékbe | pÉter |

Reklám


Kereső

Szex történet kereső


Ezeket olvastad már?


Szextörténet keresésekAz oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.