Hetero történetek

Hirdetés


Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Történet beküldéseAz én dominámMár lassan egy éve, hogy együtt voltunk. Csak hetente találkoztunk, mert 35 km-re lakhatott tőlem és így az időbeosztás miatt nem tudtunk mindig találkozni csak hétvégén.
Természetesen ennyi idő után hevesen tevékenykedtünk az ágyban is már, gondolom ezt mondanom sem kell, azonban a számomra "betegesnek" tartott lábfétisemet sohasem mertem felvállalni előtte. Alvásnál is mindig átkaroltam a lábaimmal az övéit, mindössze ennyire volt merszem, de már ez épp elég volt ahhoz, hogy meredt szerszámmal feküdhessek mellette.
Azt így mellékesbe elárultam neki, hogy gyengém a nejlon és netz harisnya, ezért ő szívesen vette fel ezeket mindig, hogy boldoggá tehessen.
Mindig nagyon durván ki tudtam elégíteni, rettenetesen élvezte a velem töltött perceit, persze én is mindig élveztem amikor vele voltam, mégis nekem az a plusz mindig hiányzott.
Egyik hétvégén megint csak jött a kis netz harisnyájába, mondanom sem kell nagyon izgatott a látvány. Furcsa módon kifestette a lábkörmeit is, ami meglepett mert eddig sosem foglalkozott vele, csak a kezein voltak műkörmök. Meg is kérdeztem minek a különleges alkalom, erre csak annyit felelt, hogy unatkozott és kipróbálta milyen.
Megdicsértem, hogy nagyon szép lett nagyon tetszik a színe. Forró vörös volt, ami engem különösen beindított.
Kicsit feltűnő lehettem, mert rá is kérdezett, hogy mire ez a nagy izgalom a lábaira nézve.
Bele estem a csőbe, és bevallottam neki az igazságot.
Először kicsit furcsán nézett, de nem különösebben meglepve, megkérdezte, hogy ez mit takar, mire izgulok, mit élvezek stb.
Fel is soroltam neki, hogy mik elégítenének ki úgy igazán.
Ezzel nem törődve, folytattuk az esti rutinunkat, megmasszíroztam, könnyítettem rajta az ujjaimmal, mint előjáték képpen szoktam azt, majd elmentem a mosdóra dobni egy sárgát.
Mikor visszatértem a szobába, ott ült az ágyamon elég komoly tekintettel, a lábain csak a netz harisnyával.
"Feküdj az ágy mellé!"
Hangzott el a parancs. Ezt hallván teljesen felizgultam, egyből merevedtem is, amit nem tudtam rejteni mert csak egy szál boxer volt rajtam. Lefeküdtem. A bal lábával a boxeremben izzadó szerszámomat simogatta míg a másikat az arcomra helyezte és,
"Szagold, de nem nyúlhatsz hozzá!"
Tudta mit szeretek. Utána olvasott, vagy nem tudom, de tudta, hogy élvezem, ha uralkodik felettem. Mélyeket szippantottam a gyönyörű hálós lábába, odalent pedig csak áradt az öröm a vesszőmben.
"Puszilgasd, de még semmi nyalás! Megértetted?"
Hevesen csókolgattam a talpát, nagyon élveztem, mintha a mennybe kerültem volna. Lassan a lábával lehúzta rólam a boxert. Akkor már teljesen merevedtem. Elkezdte lassan simogatni a péniszem. Nagyon jó érzés volt.
Egy szer csak abba hagytam, és a másik lábát is a fejemhez tette.
"Nyalogasd őket, szép tisztára, addig amíg azt nem mondom elég"
Ösztönből rávágtam, hogy "Igen úrnőm!", amin elmosolyodott, egy kicsit gáznak éreztem, de rájöttem hogy nem az. Ő is élvezte ezt.
Laza 20-30 perc elteltével a farkamhoz tette mindkét lábát és fel-le kezdte húzgálni azt. Sohasem voltam annyira boldog mint akkor. Ő is nagyon élvezhette, mert közben magához nyúlt és még nyögött is hozzá. Csak feküdtem, és átéltem azt, amit minden lábfétissel rendelkező ember át akar élni. Amikor eldurrant, szó szerint a legjobb érzés volt az életemben.
Nagyon örültem, hogy ezt is meg tudtam vele beszélni. Utána minden alkalommal megismételtük, egyre vadabban.
Azóta is sajnálom, hogy vége lett, ő tudott eddig a legjobban kielégíteni az összes barátnőm közül...
Beküldő:STSpotterVéletlen szex történet:


az igazi házasélet


az igazi házasélet

Már idestova több mint tíz éves házasok vagyunk és már sok mindent kipróbáltunk a közös életünkben.A nászutunkon összefutottunk egy hegyi kiránduláson az egyik barátommal akik szintén nászúton voltak és ott akartak megszállni egy éjszakára a....

Anyós pajtás szex történet


Szóval ahogy irtam az előbb már volt egy afférunk apósommal, mikor véletlenül rámnyitott a fürdőszobában, akkor még csak jártunk a párommal, épp félmeztelenül voltam, ő elvörösödött, leszegte a fejét és azt motyogta kb. "úristen milyen szépek a melleid" ezzel kirohant. Ami ....

Az erotikus történetek címkéi :
munk | a felesÉgem És a fiÚk | kéj | dénes | tanárnőből ribancot ii. | jul | csajos | szájpecek | éva mi | basztak |

Reklám


Kereső

Szex történet kereső


Ezeket olvastad már?


Szextörténet keresésekAz oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.