Hetero történetek

Hirdetés


Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Történet beküldéseAz exemmel és egy idős nővelMegtörtént eset alapján.

Az első barátnőmmel már 5 éve, hogy szakítottam, azóta folyamatosan szerettünk volna összejárni egy kis mókára, de vagy ő volt mindig kapcsolatban vagy én. Most viszont év elején szakítottam a barátnőmmel, ő is éppen szabad, így eljött a mi időnk. Eléggé összemelegedtünk a sok szex alkalmával. Szerettünk volna idővel valami újat kipróbálni. Én nagyon akartam már egy hármast és egy kis unszolás hatására őt is sikerült rávenni. Sokat gondolkodtunk milyen lány legyen a beugró, végül meglepődésemre bevallotta, hogy sokszor fantáziált már idősebb nőkről, ilyen anyuka típusakról. Szóval megvolt, hogy mit akarunk, de annál nehezebb volt találni valakit az elég magas elvárásainknak. Szinte ezzel egy időben kezdődött nálam valami furcsaság. Egy barátom anyukája aki távoli rokonom is (nem vérszerinti) rám írt. A faluban lakott ahonnan én is felköltöztem és tőlem szeretett volna segítséget kérni, ugyanis 1 hetes továbbképzésre kellett jönnie. Úgy alakult a történet, hogy Csillával szinte minden nap kezdtünk beszélgetni. Már az elejétől gyanús volt nekem, hogy miért írogat, de aztán elkezdtem élvezni a helyzetet. Csilla már egy 45-50 év körüli elvált anyuka, gyermekei velem egykorúak és velem együtt költöztek el a faluba, csak ők Debrecenbe. Szóval jó ideje egymagában van, bár azt nem tudom, hogy otthon volt-e valakije. Szóval Csillával már napok óta flörtölgetünk, persze csaptam neki a szelet, hogy majd mindent megmutatok neki itt Budapesten és hogy ha nem talál szállást arra a hétre akkor nálam van egy üres szoba, nyugodtan jöhet. El is érkezett a nap mikor Csilla feljött. Kimentem érte a vonatállomásra és eljöttünk hozzám. Lecuccoltunk, majd felajánlottam, hogy nézzünk ki a városba.
- Ilyenkor? Már késő van. Én inkább maradnék.
Így leszaladtam egy üveg borért, majd a kanapén beszélgetni kezdtünk. Nem tudtam hozzá, hogy közeledni, nem igazán adott jelet, hogy benne lenne a buliban. Tanácstalan voltam. Kimentem a konyhába és sunyiba lenyomtam 3 pálinkát, hogy még több bátorságom legyen. Visszamentem és leültem közvetlenül mellé. Most már sokkal határozottabb voltam és úgy is tűnt ennek hatására ő is megváltozott. Simogatni kezdtem a combját, mélyen a szemébe néztem, bókoltam neki.
- Tudod nem vagyok már fiatal. Megéltem ezt azt. Nem kell kertelnünk, mindketten tudjuk miért vagyok itt. - hangzott el a mondat elég váratlanul a szájából.
Nem regáltam semmit, csak mosolyogtam és a szemébe néztem. Lassan közelhajoltam és megcsókoltam. Apró, puha, izgató ajkai voltak. Nagyon élveztem a csókot, de azt is éreztem, hogy ezer éve nem csinálta. Átdugtam a nyelvem. Majd amire gyerekkorom óta vártam: a mellei. Ruhán keresztül markolászni kezdtem ami hallhatóan nagyon tetszett neki. Levettem a felsőjét, majd a melltartóját, ő kiszabadította a farkam. Gyors menet volt, nem igazán tudtam magam sokáig tartani. Lefeküdtünk utána az ágyba és akkor jött csak az ötlet, hogy megpróbálom finoman felhozni a hármas témát. Kerülgettem, majd felvezettem a témát és feltettem a kérdést amire meglepő módon azonnal igent mondott, anélkül, hogy megnézte volna Vivi képét. Másnapra áthívtam. Bemutatni nem kellett őket egymásnak mert mint kiderült ismerték egymást (Vivi is a környékünkről származik). Szóval a felállás hasonló volt. Bor, pálinka, beszélgetés, lágy zene. Szerettem volna hagyni, hogy a lányok kibontakozzanak. Mikor a sokadik kör pálinkánál felálltunk koccintani, akkor mindkét lánynak adtam egy egy csókot. Majd kértem, hogy ezt ők is tegyék meg. Komolyan vették a feladatot. Lehúzták a pálinkát, letették a poharat majd szinte egymásnak is estek. Finom, érzéki, ismerkedős csókok voltak. Csilla irányított, Vivi elég félős típus. Az én farkam már szinte szétdurrant. Soha nem láttam még élőben lányokat csókolózni. Vivi is Csilla melléra kapott rá elsőnek, nem is csodálom. Leültek a kanapéra és ott folytatták tovább a nyalakodást. Teljesen meg is feledkeztek rólam de én egy pillanatra sem bántam. Lekerültek a felsők és a melltartók. Egymás mellbimbóját izgatták. Majd Csilla lehúzta Vivi nadrágját és bugyiját és nyalni kezdte. Vivi az elején még türtőztette magát, majd egyre hangosabban élvezte. Az volt az érzésem, hogy Csilla nem először csinálja. Közben kiszabadítottam a farkam és kényeztetni kezdtem magam miközben néztem őket. Melléjük ültem és miközben Csilla tovább nyalta Vivi én simogatni kezdtem őt. Apró pici cicijét nyalogattam, csókolgattam majd a szájába adtam a farkam. Dugni kezdtem ütemesen, midnig is imádtam ahogy szopott. Majd Csilla felállt és beszállt a szopásba. Felváltva nyalogatták a farkam. Majd Vivi beleült. Lovagolni kezdett rajtam, miközben Csilla a nyelvével izgatta a farkam és a punciját. Majd ezután cseréltünk és Csillát kezdtem el dugni. A hátára fektettem és dugtam, miközben Vivi hol a száját, hol a mellét csókolgatta. Én annyira felvoltam izgulva, hogy sokáig már nem tudtam tartani. Szóltam nekik, hogy elfogok élvezni. Mint a pornó filmekben mindketten letérdeltek elém. Felváltva adtam a szájukba, majd pont Csillánál jártam amikor hatalmasat élveztem. Az összes a szájába ment, de nem nyelte le. Megfogta Vivi arcát és megcsókolta. Láttam ahogy a sok gecit átnyomja a szájába, egy kevés ki is folyt. Ezután lezuhanyoztunk, Vivi hazament, Csillával pedig lefeküdtünk aludni. Azt a hetet amíg itt volt végigszexeltük, majd utána soha többet nem beszéltünk.
Beküldő:Vendég szerzőVéletlen szex történet:


Mélytorok a szerelőkkel


Remek idő köszöntött be, erre elromlott a légkondicionálóm. Erre tegnap éjjel döbbentem rá, amikor hazaértem, és 40 fok volt a lakásban. Az éjszaka így nehezen telt a nagy melegben, de mára szerencsére beígérték magukat a szerelők, ráadásul én is itthon tudtam maradni, hogy f....

Első popószex


2 éve voltunk együtt, mikor első közös albérletünket kivettük. Kertes házat sikerült találni, ahol kedvemre napozhattam meztelenül a hátsó kertben. Egy meleg nyári délután éppen a pléden feküdtem meztelenül, mikor hazaérkezett Dani a barátom. Adott egy kis puszit és ment is t....

Az erotikus történetek címkéi :
a fodrász | tanárom | peti | egymá | veríték | 24 | fuvar | közösen | hatalmas mell | injekció |

Reklám


Kereső

Szex történet kereső


Ezeket olvastad már?


Szextörténet keresésekAz oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.