Hetero történetek

Hirdetés


Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Történet beküldéseAz első alkalom [kivertük haverral]Hét éve történt meg velem ez az eset, akkor kezdődött minden. Akkoriban 20 éves lehettem, épp egy 3 éves kapcsolatból kilábalóban, megcsalt a barátnőm, kerestem a következőt, de addig sem töltöttem hasztalanul az időt.

Ennek a bedőlt kapcsolatnak a révén ismertem meg Totót, akivel azóta is nagyon jó barátságban vagyunk. Akkoriban neki még volt barátnője, kapcsolatban volt, mikor én már szingli életemet éltem.

Ebben az időben Buda szívében laktam egy albérletben, így gyakran esett meg, hogy külvárosi - vidéki haverok, barátok nálam töltötték az éjszakát, hiszen egyszerűbb és kézenfekvőbb volt egy esti program után nálam aludni, mint hazautazni.

Ez most sem volt másképp, Totó és a barátnője jelezték, hogy ha van rá mód nálam aludnának. Szóltam is, hogy nyugodtan, úgyis csak unatkoznék. Nyár volt, de dolgoztam, mint a gép, este csak a lazítás várt, ha nem volt más program. Vártam hát őket, örültem, hogy nem fogok unatkozni.

Leültem tévézni, de nem telt el sok idő, már szólt is a kaputelefon. Megjöttek. Ajtót is nyitottam, punnyadtan érkeztek, látszott, hogy fáradt mindenki, nagy bulira nem készültünk már. Totó belépett az ajtón, ledobta a cipőjét, de még így is egy fél fejjel magasabb volt az én 180 centimnél. A barátnője Timi alacsony, 160 centi körüli átlagos de dekoratív lány volt, parfümje szinte azonnal szétterjedt a lakásban egyfajta buja hangulatot kölcsönözve annak.

Megbeszéltük, hogy bár nem volt még késő, de a fáradtságra való tekintettel megnézünk egy filmet közösen, majd utána alszunk. Egy horrorfilmet választottunk, amelyen egyikünk se rezzent meg túlzottan, így viszonylag változatlan lelkiállapottal ültünk a kanapén a stáblistát olvasva. Timi jelezte, hogy ő már álmos, ezért menne is aludni, de Totó még tévézett volna egy kicsit alvás előtt. Így hát ketten maradtunk a kanapén, Timi magára zárta a hálószoba ajtaját, mi pedig Totóval ketten folytattuk a csatornák böngészését.

Az idő ekkor már későbbre járt, ezért a csatornák lapozgatása közben elő-előbukkant néhány felnőtt adó is, melyeken elmélázva haladtunk tovább hosszú percek alatt. Az egyik csatornán azonban megálltunk, ugyanis olyan jelenet zajlott éppen, amit mindkettőnk kedvelt, ha máshonnan nem, a pornófilmekből visszaköszönve. Hosszú percekig követtük az eseményeket, egyre gyakrabban váltottunk ülő pozíciót, fészkelődtünk a kanapén, mire Totó kérdést szegezett hozzám:
- Jól látom, hogy neked is kemény?
- Miért, neked is? - kérdeztem izgatottan.
- Hát, kezd kényelmetlen lenni a gatya.
Váltottunk pár szót a látottakkal kapcsolatban, kinek mi és hogy jön be, ha pornófilmekről van szó, majd ismét kérdezett:
- Nem verjük ki? Igazából neked nem is kell, ha nem akarod, de én benyúlnék a nadrágomba.
Ekkorra már nekem is kényelmetlen volt a nadrág, napok óta nem könnyítettem magamon, a kanapé másik végén ül úgyis, miért ne?
- Nyomjad nyugodtan, aztán lehet, hogy csatlakozok. - hárítottam kissé, de közben már vadul vertem volna, ha nem lett volna szokatlan és új a szituáció.
Totónak viszont nem is kellett ennél több, benyúlt a nadrágjába és ütemesen elkezdett mozogni a keze. Próbáltam a tévére figyelni, de rá-rápillantottam a nadrágjára és az egyre jobban hallatszódó lassú csattogás arra ösztökélt, hogy én is belenyúljak a nadrágomba.
Egy szót sem szólva lassan fel is tűrtem a pólómat és becsúsztattam a kezem a boxerembe, ahol már lüktetett a forró farkam. Ott ültünk az éjszaka közepén a kanapén, a tévéből halk nyögdécselés jelezte, hogy nem a Minimaxra van állítva a csatorna, Timi pedig egy szobára tőlünk aludt mit sem sejtve arról, hogy épp kiverjük Totóval.

Pár perc elteltével, mikor már igen kellemetlenné vált a szűk alsó és a nem éppen kicsi farkam kombinációja, csendes lihegés közben oda súgtam Totónak:
- Én leveszem a nadrágot, mert már nagyon kényelmetlen, remélem nem zavar.
- Dehogy, nyugodtan. - suttogta izgatottan.
Azonnal le is vettem a nadrágot, így már csak a boxeralsóm állt a farkam és a nagyvilág között. Alig pár perc múlva Totó is követte a példámat és megszabadult a nadrágjától, így már látszódott, hogy ő is szűkösen fér bele az alsónadrágjába. Viszonylag sötét volt, csak a tévé fénye világította be a szobát, de meg-meg lehetett pillantani a feszülő boxeralsó vonalait.

Ekkorra már inkább egymás tevékenységét néztük és hallgattuk, mintsem a tévében zajló dolgokat. Kis idő elteltével és az izgalmak fokozódásával arra a következtetésre jutottam, hogy valószínűleg elég sötét van a szobában, így talán észre sem lehet majd venni, ha kibújtatom a farkamat a boxerből. Szép lassan így is tettem, bár nem volt egyszerű úgy, hogy Totó szinte végig figyelt, mégis sikerült váratlanul lejjebb tolni az alsót. Ebben a pillanatban gyorsabban kezdett matatni a nadrágjában, majd megszólalt:
- Jó nagy faszod van hallod...
Egy pillanatra összerezzentem, nem gondoltam, hogy a sötétben rögtön észreveszi, bár ez nem állított meg abban, hogy tovább dolgozzak rajta.
- Ennyire lehet látni? - kérdeztem.
- Pont megvilágítja a tévé innen. - kaptam a nyilvánvaló választ.
- Vedd elő nyugodtan te is, ha kényelmetlen. - ajánlkoztam, de rögtön észre is vettem, hogy nem várt az engedélyemre. A kanapé felém eső oldalát jobban megvilágította a tévé fénye, míg Totó csaknem teljes sötétségbe burkolózva húzogathatta a farkát.

Immár mindketten kibújtatott szerszámmal ültünk a kanapén, bele se gondolva, hogy mi történt volna, ha Timi épp akkor nyitja ránk az ajtót. Néhány perc lassú faszverés után eszembe jutott, hogy nem lenne túl előnyös, ha úgy végeznénk, hogy nincs zsepi, vagy wc-papír előttünk, így felpattantam a kanapéról és a konyha felé vettem az irányt.
- Mindjárt jövök. - közöltem Totóval, aki mit sem törődve velem, verte magának tovább a faszát. Pár másodperccel később vissza is huppantam a kanapéra, már törlőkendő társaságában az előttünk lévő asztalon.

Éreztem, hogy egyre jobban zilálunk, mindketten közel járhattunk a robbanáshoz, Totó kérdése törte meg a csendet:
- Ideadod a törlőkendőt? Mindjárt elmegyek.
- Abba akarsz élvezni? - kérdeztem.
- Azért hoztad be nem?
- Igazából azért, hogy utána fel tudjuk törölni, - válaszoltam - nyugodtan lődd ahová jólesik.
- Biztos? - tette fel a felesleges kérdést.
- Persze, mondom, én is mindjárt elmegyek. - mondtam lihegve - oda spriccelsz, ahova akarsz.
Ezen felbátorodva nagyobb tempóra kapcsolt Totó, gyorsabban járt a keze fel és le, hangosabb és szaporább lett a csattogás is. Nem próbáltuk tovább rejtegetni a farkunkat egymás elől, teljesen kivettük a boxeralsóból és vertük, amíg egyre közelebb nem értünk a spricceléshez. Nem érdekelt minket tovább a tévé, egymás előváladéktól nedves faszára szegeztük a tekintetünket, és egyikünket sem zavarta, hogy a másik a faszával a kezében ül másfél méterre, és talán csak egy perc válassza el attól, hogy elélvezzen. Mindeközben Timiről teljesen megfeledkezve, attól a legkevésbé sem tartva, hogy esetleg épp akkor nyit ránk, mikor a csúcsra jutunk.
Nem telt el két perc, de éreztem, hogy nem bírom tovább, rántottam még egy párat a farkamon, majd az előttem álló asztal felé irányítva azt a levegőbe spricceltem. Aztán újra. És újra. És újra. Az asztalt átívelve a parkettán ért földet a gecim, mintegy másfél métert haladva a levegőben. Az öt, vagy hat határozott, erőteljes kilövellést legalább ugyanannyi kisebb, gyengébb spricc követte, majd az elapadt, lassan lankadó farkamat simogatva hátradőltem a kanapén Totóhoz fordulva.

Pont jókor tettem ezt, ugyanis abban a pillanatban, ahogy ránéztem, láttam, hogy az eddig gyors és erőteljes húzogatást lassú és kimért kézmozgás követte, majd teste megfeszülve jelezte, hogy itt az idő, ha tetszik, ha nem, robbanni kell. Farkát a kezében teljesen a plafon felé irányítva előtört belőle is a geci. Nem tudnám megmondani már, hogy hányszor spriccelt a plafon felé, de arra tisztán emlékszem, hogy amit utána takarított fel az öléből, a boxerjéről, az nem kis mennyiségre utalt.

Pár perc szusszanás után, mikor már épp fel akartam kelni a kanapéról, hogy eltakarítsam az asztalon és a földön fénylő gecimet, váratlanul kinyílt a hálószoba ajtaja, mely mögött Timi jelent meg, aki velünk mit sem törődve átsétált a szobán, a fürdő felé véve az irányt. Teljesen lefagytunk. Ott ültünk a kanapén, mindkettőnk farka boxeren kívül pihent, fénylett a geci az asztalon, a parkettán, Totó ölében, a faszunkon, mindenhol. Timi pedig mindezt észre sem véve tűnt el a fürdőszoba ajtó mögött.

Nekünk sem kellett több, azonnal felkaptunk a nadrágunkat, gyorsan feltöröltük az anyagot ahonnan kellett, majd visszahuppantunk a kanapéra. Mire Timi visszatért a fürdőből, már nyoma sem volt, hogy bármi történt volna tévézésen kívül.

Szinte azonnal megbeszéltük Totóval, hogy akármennyire is furcsa volt az élmény, mivel új és élvezhető volt mindenképp lesz folytatása.

Másnap Timi és Totó kora reggel távoztak, de még aznap elkezdtük tervezni a következő alkalmat.
Beküldő:WickVéletlen szex történet:


Egy néger lánnyal szexeltem a buszon


Minden hétköznap, az esti 11-es busszal járok haza. Megszoktam, alig pár méterre lakom a megállótól. Ez, nagyban közre játszott abban, hogy elvállaltam a délutános műszakot a kenyérgyárban. Pék szakmunkásként dolgozom, a kereset nem rossz, szeretem a munkatársaimat. Könnyen teli....

A felszedett csaj megbaszása


Elég blazírt közönnyel lavírozott a futócipők és technika felsők között, de magának is be kellett vallania, hogy tudja. A fiú figyelte.
És nem is volt ellenére, mert jóképű volt és izmos. De egy sportboltban voltak, hát milyen legyen.
A plázafények csodás varázs....

Az erotikus történetek címkéi :
lakó | kis pénisz | miskolc | tagit | szar | vérzik | balatoni láz | sose | Ádám | öreglány kúró |

Reklám


Kereső

Szex történet kereső


Ezeket olvastad már?


Szextörténet keresésekAz oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.