Hetero történetek

Hirdetés


Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Történet beküldéseEgy kancigány csicskáiDávidnak hívnak most 30 éves vagyok, 175 cm magas, világosbarna hajú , sportos helyes srác. A történet amit megosztok veletek 5 éve történt.
Olaszországban élek lassan már 6 éve, sajnos ritkán járok Budapesten, de ha megyek soha nem hagyok ki egytlen egy alkalmat sem , hogy átéljem vágyaimat Misivel.
Misit még 2011 ben ismertem meg . Abban az időben egy modellügynökségnél dolgozatam aminek közös bejárata volt egy internet kávézóval, ahol Misi lógott, így lassan megismerkedtünk....
Egy nyári este volt, amikor zártam, ő is későig marad , valami online játékra volt akkoriban rákattanva. Megvárt , kért egy szál cigit, és miközben beszélgettünk elindultunk hozzám. Kissé féltem tőle, mivel új volt nekem , hogy este kettesben együtt sétálunk a dipolomata negyedből hozzám a Kodály köröndre. Nem is magyarázta meg , hogy miért is jön velem csak úgy hozta a helyzet.
Igazából fogalmam sincs mirről beszélt végig az úton, mert én csak a testére tudtam gondolni , ami gyönyörű volt.
Misi egy 28 éves kigyúrt sötét bőrű cigány fiú. Kb. 180 cm magas 95 kg lehet, tövig lenyírt haj, fekete szemek, húsos száj,arcán háromnapos borosta hozzá amolyan huncut mosoly és igéző tekintet társúlt.. Hatalmas tetovát karjai voltak, de azt hiszem ami felizgatott benne (a tekintetén kívűl) az domború mellizma amin mindig borostás szőr volt. Általában világoskék szűk farmernadrágot hordott ami elég jól kiemelte férfiassága méretét,felsőtestén pedig szűk feket izompló feszűlt. Amolyan igazi gengszter pasi volt, akit ha valaki meglát az utcán inkább elekrüli mint sem , hogy szóba álljon vele
Amikor a kapuhoz értünk csak hebegve tudtam megkérdezni, hogy van e kedve feljönni meginni valamit. Persze egyből igent mondott, és szólt hogy van nála fű ha van kedvem szívhatunk is. El sem hittem , hogy mindez velem történik, egy nagydarab kigyurt roma srác a lakásomban éppen füves cigit teker, majd amikor már a másodikat kezdük el szívni nevetve megkérdezte , hogy lenne e kedvem valami nagy vastagot is szívni, mert eléggé kanos. Elkezdtem szédülni, a szívem a torkomban dobogott, éreztem hogy a nyelvem zsibbad, és féltem nem tudok megszólalni, mire nagy nehezen kinyögtem , hogy okés bármiben benne vagyok. Erre ő felállt a szemembe nézet és vadúl megcsokolt, szájba köpött, kezével megragadta a hajam, és a fülembe súgta: megfoglak baszni…….
Óriásit szeretkeztünk, aztán egyre többször jött fel hozzám…de az már egy másik történet. Amit most szeretnék elmesélni az egy kifejezetten perverz éjszaka történései, de most ugorjunk az időben inmáron másfél évvel későbbre.
Már Milánóban éltem, nagyon ritkán beszéltünk, néha whatsappon. Egy alkalommal haza kellett utaznom, és mivel eléggé perverz ötletem támadt, ezért gondoltam írok neki , hogy lenne e kedve találkozni? Szinte azonnal válaszolt, de azt is megírta , hogy eléggé le van égve.
Én pedig gondoltam ha már búrkoltan pénzt kér, akkor itt a lehetőség és kihasználom az alkalmat. Másnap írtam neki, hogy hajlandó vagyok fizetni 250 eurót egy éjszakáért , de akkor az lesz amire már régóta vágyom , és hárman leszünk.
Még kettő hetem volt az utazásig, ezért ujra regisztráltam egy meleg társkeresőn, és fiatal perverz passzív fiút kerestem . Hamar meg is találtam Tomit- aki 18 éves, 165cm magas 57 kg barna rovid haj vékony fiús test, és szőrtelen. Gondoltam ő tökéletes, de féltem , hogy a végén majd nem mer eljönni, hát nem így lett. Mint kiderűlt már a napokat számolta visszafelé, és teljesen lázba hozta az első üzenetem amiben ez állt: Szia szeretnéd megbaszatni magad egy 22cm-es faszú kancigánnyal? Ha érdekel a többbit telefonon megbeszéljük.....Majd ezt képcserék és részletes beszélgetés követte, hogy mi hogy lesz.
Eljött a nap,olyan este tíz óra lehetett. Tomival már a lakásban készülődtünk, iszogattunk, én pedig még pár füves cigit is megtekertem. Mindketten egy szál alsónadrágban voltunk, olyan slipben aminek a fenék része teljesen nyitott. Majd nem sokkal kesőbb csöngettek. Megjött Misi.
Ahogyan megvolt beszélve Tomi nyitott ajtót, én egy fotelban ültem pezsgőt ittam és közbe rágyújtottam.
Ahogyan Misi megállt előttünk, mint egy tekintélyt parancsoló tenyészbika szinte mindketten benedvesedünk. Ahogy legtöbbször , most is szűk farmernadrágban volt, duzzadó férfiassaga majd szét robbantotta a zippzárát, hozzá egy fehér atléta trikót viselt ami jól kiadta mellizmait. Hihetelenül jól nézett ki, amolyan roma machó aki egyszere volt örjítően vonzó és félelmetes is.
Tomi azonnal térdre dobta magát és Misi farkát kezdte el szaglászni a nadrágon keresztűl. Majd ez a félisten a szemembe nézet, és jelezte , hogy tudja hogy mire vágyom.
Megragadta Tomi haját, és a farkához szoritotta az arcát még nadrágon keresztűl, majd addig szoritotta a fiú arcát amig az végűl kénytelen volt kinyitni a száját, és akkor elkezdte leköpni , szájbaköpni és verbálisan alázni. Majd kényelmesen levetkőzött boxer alsóra és Tomira parancsolt, hogy könyörögjön a faszért. Tomi térdepelve kérte , hogy szophasson, de most is csak boxeren keresztül érezhette a hatalmas csomagot. Szinte már remegett a faszért és én nagyon élveztem nézni ahogyan a srác arca elpirúl az izgalomtól. Ekkor a bikánk felálította a srácot és kérte hogy szagolja a hónalját, majd amikor ezzel végzett megszabadult a feszes boxertől. Már meztelenűl ült velem szembe a kanapén szétett lábakkal miközben a hatalmas golyóit nyalatta Tomival, mindezt úgy , hogy tökéletes rálátásom legyen. Imádtam nézni ahogyan egy fiatal srác a szájába veszi ennek a nagydarab bikának a golyóit. A következö pillanatban Misi ujra kétlábra állt és immáron a seggét nyalatta ki a köcsög szolgájával , közben engem nézet és azt mondta : szét fogom kúrni a picsáját , ezt akarod? megbszom a kis buzit! Majd ujra letérdeltette, és a farkára húzta a száját. Hevesen kezdet mozogni benne, Tomi viszont fiatal kora ellenére elég tapasztaltnak tűnt, ami kifejezetten tetszett.
Misi már úgy baszta Tomi száját, hogy szegénynek már a könnyei is folytak, de láthatóan nagyon élvezte. Eközben odaléptem hozzájuk , és bikánk kezébe nyomtam az üres pezsgős poharat jelezvén, hogy szomjas vagyok. Misi már tudta mi a dolga, kivette a farkát a srác torkából, és iszanyat nagy erővel szájba hugyozta , majd a poharamat is elég jól telecsorgatta. Szegény Tomi , alig birta nyelni a hugyot , amit letudott nyelni azt lenyelte a többi pedig lefolyt a testén.
Én visszaültem a helyemre , rágyújtottam és elkezdtem magammal játszani, miközben egy cigány hugyát szaglásztam és kortyolgattam, azt hittem menten elájuok a szagtól annyira felizgatott. Közben Misi gumit húzott majd négykézlábra álitotta Tomit ugy , hogy mindketten velem szembe legyenek. Ez a vad roma csödör benyálazta a srác fenekét majd egy erőteljes mozdulattal belehatolt a szűk popsijába. Tomi felordított, fájt neki, erre Misi fél kézzel elkapta a srác nyakát másik kézzel pedig felvette a ledobott boxeralsót és Tomi arcába szoritotta miközben vadul kezdte el baszni hátúlról. Azt hittem rögtön elélvezek a látványtól, ahogyan ez a kis kúrva vonaglik ezalatt a nagydarab srác alatt. Imádtam nézni ahogyan Misi barna bőrén megcsillan az izzadság, és azt ismételgeti : te kis köcsög geci, élvezed a faszomat? A gyomrodba élvezzek? Csak erre jók a magyar csicskák, budinak meg hogy gecit egyenek.
Totál beindult mindenki, majd pózt váltottak és Tomi beleült a 22cm-es, vastag borotvált kőkemény faszba, Misi farkát egy Axe spray vastagságához tudnám hasonlítani mert a makkja is kb. olyan vastag mint a dezodor kupakja. Miközben a srác vadul elkezdet lovagolni odaléptem és amennyire tudtam elkezdtem nyalni a roma srác golyóit miközben alúlról kefélte ujdonsűlt kis barátunkat. Ekkor már zihált majd ismét pózt váltottak innmáron a 180cm magas kigyúrt állat állva , magára húzva kezde baszni a srácot, majd egyszer csak térdre dobta, lerántotta farkról a gumit, és ráparancsolt: nyisd ki a szád te köcsög! Kell a gecim?! Nem hallom! nyujtsd ki a nyelved , ráverem! Majd Misi izzadsgtól csillogó barna teste megfeszült és televerte sürű gecivel Tomi száját. Majd oda léptem és Tomi az összes spermát átköpte a számba.
Óvatosan visszaültem a helyemre, nyitott szájjal és a várva várt cigány gecivel a számban kezdtem el kiverni a farkam, miközben Tomi még Misi előtt térdelt aki ráparancsolt, hogy szopja tisztára a faszt. Ugy élveztem el hogy lenyeltem a spermát, és közben Tomit néztem ahogyan maszturbál, miközben remeg az élvezettől, szájában egy 22 cm-es, eres cigány fasszal.
Óriásit élveztünk, majd mindhárman együtt aludtunk. Reggel elküldtem Tomit, Misivel pedig az egész napot otthon töltöttük…..folyt.köv.
Beküldő:davidnVéletlen szex történet:


Igaz történet, az első anális szex


Minden 3 héttel ezelőtt, szombaton kezdődött. Ekkor ugyanis meglehetősen nagyon unatkoztam. A barátaimat nem tudtam elhívni sehova se, mivel nem értek rá! Aztán... A TV-ben semmi érdekeset nem találtam. Végül is aztán arra az elhatározásra jutottam, hogy biciklizek egy jót, az leg....

Hogy csinált a feleségem belõlem egy köcsögöt


Hogy csinált a feleségem belõlem egy köcsögöt

Andrásnak hivnak 20 éves vagyok a nejem anita egy igazi bombázó 20


éves 190cm 70 kg hatalmas keblekkel rendelkezik szõke hosszú haju egy igazi démon. Én 170 60 kg vékony pasi vagyok. Nagy szerelemnek indul....

Az erotikus történetek címkéi :
doberman | Òltözö | megdugott | crossdresser | dollar | egy szobában | víz alatt | cigány lány | csomo | keretbe |

Reklám


Kereső

Szex történet kereső


Ezeket olvastad már?


Szextörténet keresésekAz oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.