Hetero történetek

Hirdetés


Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Történet beküldéseKocsmai SzexorgiaAmikor hosszús szokott lenni este mindig érte megyek. Aznap egy összevont születésnap és névnapi bulit tartottak. Én pedig aznap kaptam el valami kórságot ami rendesen levert a lábamról, így küldtem neki egy SMS-t, hogy amikor végez csörögjön és indulok érte. Már jóval zárás felé járt az idő ezért felhívtam, hogy mi újság. Elmondta, hogy még buliznak, de nemsoká zár. Összeszedtem magam és a kocsmához hajtottam, mivel voltak még és nem voltam a toppon gondoltam távolabb parkolom le az autót a csehótól, így nem kell beszélnem a kilépő vendégekkel. Kis idő múlva kezdtek hazaindulni a vendégek. Barátnőm is kilépett a csehó kerthelyiségébe és becsukta a kertkaput, lekapcsolta a nyitva táblát és visszament az épületbe. Felhívtam, hogy mi a helyzet, azt mondta hogy még vannak és majd szól ha menjek. Bezártam az autót és odamentem a bejárathoz. Beléptem a kert-helységbe ahol az egyik törzsvendég robogója állt. A bejárati ajtó sem volt kulcsra zárva és amikor beléptem akkor csukódott be a raktár ajtaja. Az volt az eljárás, hogy zárás után a belső raktárt fel kell tölteni és a napi forgalmat az irodában lévő trezorba kell rakni. Úgy voltam vele, hogy a napfolyamán 1-2 ingyen sörért a vendég hátrament és kintről behordja a sörösládákat és hordókat. Émelyegtem ezért elmentem a WC-re, míg ott voltam hallottam hogy nyílik a raktárajtó majd a bejárati, közben beszéd:

- Hová rakjam?
- Told a pulthoz ott nem lesz útban és nem is látszik. Már lekapcsoltam a kinti lámpát és ha betoltad a motort lekapcsolom a bentit is. Hátul még van 1-2perces dolgom.

Ahogy pár perc múlva kiléptem a raktár ajtó behajtva, a motor a csehó közepén. Elindultam a kijárat felé, de az ajtó zárva volt, a kulcs belül. Beszéd szűrődött ki a raktárból.

- Mikor fog jönni?
- Azt mondtam neki, hogy majd hívom. - mondta Marcsi
Aztán neszezés és pusmogás hallatszott. Aztán:
- Ezt levetem...
- Jaj ne csináld már, ráadásul itt a raktárban.
- Gyere menjünk be ide.

A fülemben elkezdett dübörögni a vér, te jó ég a barátnőmet odabent valaki épp készül megkefélni. Egyből elfelejtettem, hogy rosszul vagyok. Furcsállom, de izgalom és kíváncsiság öntött el és nem a düh vagy a féltékenység. Távolodtak az ajtóból gondoltam az irodába mennek. Néhány másodpercnyi várakozás után óvatosan megmozdítottam az ajtót, majd még egy kicsit egészen addig míg legalább be tudok nézni. Már bent voltak az irodában. Az irodának az egyik falán ami közös volt a raktárral volt egy ablak nagyságú ételkiadó nyílás. Odamentem a nyíláshoz, ahonnan remekül ráláttam a dolgokra. Éppen csókolóztak, a barátnőm kezei eltűnve a vendég nadrágjában éppen a farkával játszott. A vendég Marcsi melleit fogdosta ruhán keresztül. A vendég lehúzta kétoldalt Marcsi válláról a spagetti pántot lehúzva a toppot a melle alá.

- Számba vehetem? - kérdezte.

Válaszra sem várva kifordította a jobb mellét a melltartóból. Marcsi hátra vetette a fejét és kéjesen felsóhajtott. Közben a vendég kiszabadította a farkát és rátette barátnőm kezét. Ő egyből neki látott verni a faszt. Ahogy a vendég befejezte a mellei kényeztetését Marcsi egy pillanatra lehajolt és gyorsan körbenyalta a makkot majd egy rövid ideig teljesen bekapta és szopni kezdte a faszt. Aztán felállt levette a rövidnadrágját és a melltartóját majd letérdelt és folytatta alkalmi partnere faszát szopni. Míg szopott kéjes hangokat hallatott és hol a melleit simogatta hol a punciját ujjazta. Majd a férfi felfektette barátnőmet az irodai asztalra, lábait a vállára vette és nekilátott ujjazni és kinyalni a punciját. Barátnőm, ahogy izgatták a pináját hamar elélvezett. A férfi odaillesztette farkát Marcsi puncijához és egy erős ökleléssel betolta tövig. Hangos cuppogással pumpálta Marcsit aki kéjes sikongatásba kezdett. A lábait a vendég vállára tette így az mélyen belé tudott hatolni. -Kefélj meg, ne hagyd abba... csináld. Még erősebben. Beszélj hozzám... Ne hagyd abba!!!!

Ennyire még soha nem voltam felizgulva mint most, hogy látom amint egy másik férfi keféli barátnőmet. Kivettem a farkam és nekiláttam kiverni. Egész hamar elsültem, közben barátnőm leszállt az asztalról és rátérdelt egy székre, hogy hátulról is magába fogadhassa a vendége faszát. Hirtelen támadt ötlettől vezérelve betoppantam az irodába. Úgy egymásba voltak merülve hogy csak akkor vettek észre amikor már ott voltam Marcsi arcánál. Magyarázkodni próbáltak, én kivettem a farkam és barátnőm szájába raktam amit ő mohón szopni kezdett. A férfi óvatosan ismét nekilátott barátnőm keféléséhez. Amikor újra kemény voltam utasítottam a férfit, hogy feküdjön a földre, barátnőmnek pedig szóltam, hogy üljön bele a férfi farkába. Aztán én beraktam Marcsi fenekébe és óvatosan kefélni kezdtem. Még a feneke szűz volt, de nem ellenkezett.

-hhhhahhh... dugjatok meeeeg ne hagyjátok abba, kérlek ne...

Soha nem gondoltam volna, hogy valaha is ilyen dologban lesz részem. A férfi teste megfeszült és telepumpálta Marcsi pináját. Abbahagytam a seggekefélését Marcsit leszállítottam a férfiról. Ahogy leszállt folyni kezdett belőle a geci. Hátrább húztam annyira, hogy szopni tudja a faszt ami az imént telelőtte. Én pedig beraktam a telelőtt pinájába a faszom és kíméletlen tempóban kezdtem kefélni. Marcsi akkor sem hagyta abba a szopást amikor elélvezett. A férfit hamar felkeményítette, én kiszálltam a puncijából és elé léptem. Ő feltérdelt és felváltva leszopott mindkettőnket. Miután elélveztünk kimentünk a pulthoz a barátnőm meztelenül kiszolgált minket. A férfi elköszönt és elsomfordált. Akkor este még ott a pultnál leszopott barátnőm és még keféltünk egy hatalmasat. Ebből rendszert is csináltunk és egy idő múlva összejártunk más párokkal is. Ez az eset 7 éve volt, 2éve szétmentünk.Véletlen szex történet:


Leszbikus élmények


Sétáltam a vásárban. Akartam venni egy fehér hajgumit. Érdekes volt, mert teljesen kihalt volt az egész város, mintha csak pár osztálytársam meg én lettünk volna, de az osztálytársaim is elhúztak a legközelebbi kocsma felé. Egyetemista voltam. Szép lánynak tartottak, bomlottak ut....

Megdugattam magam!


Izgatott a dolog hogy milyen lenne egy férfival.Eddig csak ujjaztam magam és álmodoztam róla milyen lenne.Elmentem egy ilyen helyre és mepróbáltam hátha sikerül felszednem valakit.Megittam jó pár italt és majd láttam két srácot beszélgetni és megkérdeztem hogy oda ülhetek e én is....

Az erotikus történetek címkéi :
céges buli | a házmester | bukkake | rita | altatót | kutyás ivett | nyilvános helyen | ádám es a nagymama | boszinak öltöztem | sí/ |

Reklám


Kereső

Szex történet kereső


Ezeket olvastad már?


Szextörténet keresésekAz oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.