Hetero történetek

Hirdetés


Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Történet beküldéseMegbasztak keményenA Rio-ban kezdõdött. A Petõfi híd lábánál. Nem voltam az éjszakához szokva, véletlenül vetõdtem arra. Az egész estét egy nagy társaságban, de egyetlen szimpatikus sráccal töltöttem. Volt egy fura fazon, valamiért kilógott a társaságból. Mikor egyszer-egyszer felé pillantottam, mindig rajtakaptam, hogy engem néz. Ahogy fogyatkoztak az emberek, egyre kisebb csoportokat alkotva beszélgettünk, s egyszer csak ott találtam magam vele kettesben. Elvarázsolt egy pasi volt – olyan hihetetlen módon az ellentétem, hogy az elsõ benyomásom végül is ez volt: Micsoda egy link alak! Isten mentsen meg tõle!
Valami félreértés folytán mégiscsak találkoztunk újra. Beszélgettünk. Annyira vonzott a gondolkodásmódja, az életfelfogása, hogy amikor felhívott magához, mentem, mint a kisangyal. Volt egy akvárium a nappaliban, annak a fényénél beszélgettünk. Hogy, hogy nem, csókolózni kezdtünk. Meztelen combjaimon kezével lassan araszolt felfelé, én pedig éreztem, kezd bennem a vágy ébredezni.
Talán valami sóhaj is elhagyhatta a számat, mert kézen fogva – nem minden célzatosság nélkül - a fürdõbe vezetett, „siess” megjegyzéssel. A tükörbe néztem, és azt gondoltam: Úristen, mit csinálok.... de milyen tempóban...?!? kaptam észbe, s egy gyors zuhany után a hálószoba felé tapogatóztam a félhomályban. „Mindjárt jövök”- mondta õ, én pedig ott maradtam a kétségeimmel. Nem sokáig.
Állt egy szék az ajtó mellett, az a fajta, ami épp ideális ahhoz, hogy szembõl üljek a pasi ölébe – immár ruha nélkül. Csókolni kezdtem.Egész hosszan ki sem szálltunk egymás szájából, kezünk pedig el-elkalandozott a másik testén. Fenekem alá nyúlva egyszer csak felemelt, a hatalmas ágyra fektetett. Eltûnt felhúzott, lazán széttárt combjaim között, s lassan, finoman nyalni kezdett. Nem volt olyan hely, amit ne érintett volna. Hol a csiklómon, a szeméremajkaimon, hol magamban, egész mélyen éreztem a nyelvét. Közben az ujjaival is izgatott - amikor ajkai s nyelve szünetet tartott a kényeztetés, szívogatás, ingerlés édes munkafolyamatában, a hüvelykujjával gyakorolt nyomást, igen, oda, miközben többi ujja a bejáratokat derítette fel és a rejtõzködõ, nedves forróságról adott hírt egyre lejjebb szálló agyának. Nem is titkolhattam, mennyire kívánom – patakzó nedvem elárult.
Ideje volt ezt viszonoznom is valamivel, és annyira kívántam már a számba venni, hogy megkértem, feküdjön hanyatt, most neki lesz része némi kényeztetésben. Keményre duzzadt hímtagját a kezembe vettem, nyelvemmel finoman körbenyaltam, aztán teljes hosszában beborítottam nyálammal, hogy csússzon, mintha bennem volna, s lassan, gyengéden szopni kezdtem. Szeretem érezni a számban, ahogy még merevebb lesz e csodás szerv. Kezem hol együtt mozgott a számmal, hol a tövénél „felejtettem”, miközben csak a makkot nyaltam – szoptam. Marokra fogó ujjaim a szám meghosszabbításává lettek, õ pedig annyira kemény és kívánatos, hogy kénytelen voltam egyértelmûvé tenni, mivel szeretném folytatni.
Négykézláb helyezkedtem elé. Õ ismét a nyelvével kényeztetett, nem mintha nem lettem volna már eszméletlenül nedves attól, hogy nyalt, és attól, hogy szoptam. Õrjítõ lassúsággal hatolt belém, a várakozástól már remegett a testem. Dugni kezdett. Éreztem, ahogy kitölt a farka, hosszában, széltében, nagyon intenzív érzést adott. Közben lassított néha, el ne menjen idõ elõtt, ilyenkor rám hajolva, elõrenyúlva melleim simogatta. A nyakam tövénél megragadott, és úgy nyársalt a farkára, egészen mélyen hatolva belém.
Pózt váltottunk: elé ereszkedtem az ágyon, és ismét a számba vettem. Mint az éhezõ, aki végre hozzájut egy kis élelemhez, olyan mohón vetettem rá magam. Nem hagyta, hogy sokáig csináljam: hanyatt fektetett, lábaim felemelte, míg térdem a vállamhoz nem ért. Így hatolt belém újra és dugott egyre gyorsabb tempóban, mélyen, ingerelve a G-pontomat is. Nem is dugás volt ez már, hanem basztunk, igen, és éreztem, hogy közelít az orgazmus mindkettõnk számára. Szakadt rólunk a víz a melegtõl és a fizikai igénybevételtõl. Bokáimnál fogva kinyújtotta a lábaim, és úgy folytatta. Miközben elélveztem, éreztem, amint forró hullámokban önt el a spermája.
Ha bárki azt mondja, nem számít a méret, ne higgyetek neki. Élvezni persze lehet anélkül is, de mivégre? Lehet a pasi nagyon jó orálban, manuálban, de még jobb, ha istenkirálycsászár - minden tekintetben.Véletlen szex történet:


Ötvenöt évesen


1994-en történt, mikor nyugdíjba mentem. 55 évesen, 10 éve elvált nő voltam. Szexuális érdeklődésem, hm. . egy kicsit maradi. Két partnerem volt a 10 évben, de abban semmi érdekes nem volt Nem akartam a nyugdíjaztatást, de nem volt más választásom. A pénz kevés volt, keresgélte....

A postáslány


Tizenhat éves voltam, mikor először éreztem igazán, nő vagyok. Kigömbölyödtek a melleim, formás lett a testem, alig fértem a bőrömbe. A fiúk úgy táncoltak körülöttem, mint a legyek. Nem akartam őket megbántani, de a közeledésük annyira bántó és ijesztő volt, hogy naponta....

Az erotikus történetek címkéi :
pisil | lesett | nagy i | nagy valag | rendel | ypa | hugommal | a családi szex sztori | spriccelj | tanárnőből ribancot iii. |

Reklám


Kereső

Szex történet kereső


Ezeket olvastad már?


Szextörténet keresésekAz oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.