Hetero történetek

Hirdetés


Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Történet beküldéseExcsajok - újévi kefélésHétfő volt épphogy kihevertem a szilveszteri fáradalmakat. Sose gondoltam hogy ez a nap még jól is végződhet. Nem voltam ugyan másnapos, de fáradt voltam, hisz nem aludtam túl sokat. Épp a postára mentem be, amikor füttyentést hallottam mögülem. Megfordultam és leesett az állam a meglepetéstől. A volt barátnőm volt az, akit majd három éve nem láttam. Annak idején nem voltunk sokáig együtt, és sokáig nem is beszélt velem, de most odajött hozzám. Szó se róla alaposan megváltozott. Gyönyörű lett. Fekete hosszú haj legalább kilencvenes mellek és olyan feszes hátsó, hogy a legimpotensebb pasinak is égnek állt volna a cerkája tőle. Miután köszönt, elkezdtünk beszélgetni, sokat megtudtam róla mi volt vele, hogy volt aztán, hogy hogy nem, otthon találtuk magunkat. Már bent voltunk a szobámban. Sok téma felmerült, de aztán jött, ami minden embernél téma a szex. Bevallotta, hogy sexmániás lett, nem bírja ki, hogy ne legyen naponta legalább egy aktusa. Meg tudtam érteni. Én se vagyok kevésbé mániákus e téren. Aztán egyszer csak megbolondultam. Magamhoz öleltem, s elkezdtem csókolgatni a nyakát. Először megpróbált ellenkezni.
- Nem kellene. Nem lesz jó vége, ha ezt csinálod… kérlek!

De a cselekedetei mást mutattak. Halk nyögések tudatták velem, hogy élvezi a dolgot. Közben tovább kérlelt, de nem engedtem. Csókoltam tovább a nyakát néha a füléhez hajolva és kicsit azt is megcsókoltam. Kezeim közben lecsúsztak első osztály fenekére és belemarkoltam. Hogy jó utón haladok, mutatta, hogy ismét halk nyögések hagyták el ajkát. Már nem ellenkezett. Egyszer kétszer még megkísérelt lebeszélni róla, de tudtam, hogy igazából már teljesen mást akar. Engem. Lassan az ágyhoz húztam és leültem. Őt az ölembe ültettem velem szembe. A farkam már meredezett és ezt ő is érezte. Ahogy leült rögtön elkezdett mozogni rajtam. Közben én a hátát simogattam és csókoltam vadul. Ő visszacsókolt miközben tovább nyögdécselt. Leszedtem róla a garbóját. A pólón keresztül elkezdtem szép lassan simogatni a mellét, miközben szépen mozgott rajtam, ezzel is izgatva magát és engem. A fülemhez hajolt és belesúgta:
- Két éve nem izgatott fel így senki. Nagyon akarlak. – búgta nekem vágytól remegő hangon.
- Hát akkor meg is kapsz. – nem mondtam többet. Ismét vad csóközönnel árasztottam el a nyakát miközben melleit simogattam egyik kezemmel, míg a másik a hátsóját markolászta.

Levettem a pólót, minek eredményeként előkerültek szép nagy mellei. A mellbimbói már kemények voltak, ahogy egyre jobban fel lett húzva. Nem sokat várakoztattam melleit szinte azonnal rátapadtam a számmal. Nyalogattam mind a kettőt. Tetszésének kis sikolyokkal adott hangot, ami engem nagyon felizgatott. Míg egyik mellét nyelvemmel másikat kezemmel kényeztettem. Közben ő is vetkőztetett. Nem érte be egyenkénti megoldással. Szinte letépte rólam a két felsőt, ami rajtam volt. Újra a nyakát vettem célba, miközben újra csak mozgott rajtam. Aztán lassan felállt és levette a nadrágot. Mutatta, hogy tegyem én is azt. Nem voltam rest rögtön követtem példáját. Már csak egy tenyérnyi ruha takarta legfinomabb részét. A farkam majd kilyukasztotta az alsót, ami rajtam volt.

Szépen lefeküdt az ágyamra és én mentem utána. Újabb csóközön miközben azon kevés ruhán keresztül izgattuk egymást, ami még rajtunk volt. Nyelvemmel elindultam lefelé. A nyakától szépen lassan a mellein keresztül egész le a tangájáig, onnan pedig vissza. Halk nyögések mutatták, hogy jó helyeken járok. Levettem róla a tangát. Gyönyörű borotvált puncija már nedvesen csillogott. Magához húzott és a fülembe súgott egy harapással kísérve:
- A cica már nagyon várja, hogy belém hatolj. Könyörgöm, siess.
Szívesen tettem eleget kérésének. Villámgyorsan szabadultam meg az alsómtól és szépen elkezdtem játszani vele. A farkammal simogattam a punciját. Ő kéjesen nyögdécselt, látszott, hogy már nagyon vágyik rá, hogy beléhatoljak. Nem sokáig várattam. Először csak szép lassan hatoltam borotvált puncijába. Szép lassú lökésekkel, amiket ő kéjes nyögésekkel honorált. Majd egyre gyorsuló ütemben mozogtunk minek következtébe a kis sikolyok megszaporodtak. Kis ideig így maradtunk majd pózt váltottunk. Hátulról osztottam neki most az áldást. Egyre gyorsabban. Nem kellett sokáig mozognom, hogy orgazmusa legyen. Éreztem, ahogy beleremeg. Szépen lelassítottam, és csak néha-néha adtam neki egy-egy lökést, amíg a remegés elmúlt teste felett.
- Most én jövök. – mondta és lefektetett az ágyra.
- Cica most játszik az áldozatával. – búgta a fülembe majd kissé bele is harapott, amit nagyon élveztem.

Most ő kezdett csókolgatni. Nyakamtól indult le egészen feszesen meredező szerszámomig. Körbecsókolgatta, majd hirtelen mozdulattal tövig bekapta. Oly gyönyör futott végig rajtam, hogy azt hittem helyben elsülök. De ő értette a dolgát. Nem hagyta, hogy elmenjek. Abbahagyta a szájjal történő kényeztetést és lassan rámült. Először csak lassan mozgott, majd egyre gyorsabban. Nem bírtam sokáig. De vígasztalt a tudat, hogy ő sem. Szinte egyszerre kapott el minket az orgazmus okozta gyönyör. Mindezek után szép lassan, de biztosan elaludtunk egymás mellett. Aznap még többször megismételtük ezt a mutatványt. Sose lehetett volna jobb az év első két napja. Remélem, még több ilyen napom is lesz.Véletlen szex történet:


A feleségem, az anyósom, és én


Lassan több éve annak, hogy megnősültem, és boldog házasságban élünk a feleségemmel. Természetesen ehhez, az is kell, hogy tökéletesen megértsük egymást a minden napokban, és a szexben. És kell hozzá az anyósom is. Hogy miért pont ő, az majd alább kiderül. Karácsonykor megl....

A szomszéd fiatalember


Augusztusi, langyos nyári este volt. Hazafelé tartottam a délutáni műszakból. A falu felé vezető út kihalt volt így tizenegy óra tájékán. Nem törte meg a sötétséget egy autó fényszórója sem, nem kellett figyelnem túlzottan a vezetésre. Elgondolkodhattam az elmúlt nyolc hóna....

Az erotikus történetek címkéi :
koldus | pisi és szex | nyalàs | fütyim | rajta kap | durva szex | szölöhegy | rĂśvid | büdös | megbaszott a villanyszere |

Reklám


Kereső

Szex történet kereső


Ezeket olvastad már?


Szextörténet keresésekAz oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.